Termékek

United Sealants Epoxy Standard kétkomponensű ragasztó gyors ragasztáshoz

Summary

Akik már barkácsoltak, ragasztottak otthon, azok tudják, hogy nem is a munka menete a hosszas, hanem amig az adott kellék teljesen meg nem szárad és használhatóvá nem válik. Ezzel kapcsolatban van egy jó hír, ugyanis nem kell már napokig várakozni […]

United Sealants Epoxy Standard kétkomponensű ragasztó

Akik már barkácsoltak, ragasztottak otthon, azok tudják, hogy nem is a munka menete a hosszas, hanem amig az adott kellék teljesen meg nem szárad és használhatóvá nem válik. Ezzel kapcsolatban van egy jó hír, ugyanis nem kell már napokig várakozni a ragasztó száradása miatt, hanem az United Sealants Epoxy Standard kétkomponensű ragasztót kell beszerezni. Az United Sealants Epoxy Standard kétkomponensű ragasztó ugyanis harminc perc alatt képes teljesen megkötni, így gyakorlatilag már fél óra után nyugodtan rendezhető, festhető, csiszolható, vagy akár fúrható is az adott felület. A termék további tulajdonságait illetően kiemelhető a nagy szakítószilárdsága, a tartós ellenállóképessége a vízzel, olajjal és benzinnel szemben, valamint az is, hogy átlátszó és oldószermentes. Az United Sealants Epoxy Standard kétkomponensű ragasztó alkalmas különböző felületek ragasztásához, mint például a beton, üveg, műanyag, kerámia, alumínium, réz, acél, kemény műanyag, gumi, bőr stb.

Egyedül kivételt képeznek a PP, PE, PTFE anyagok, ezek esetében teljesen fölösleges használni, ugyanis nem fog egyáltalán megtapadni. Ennek a típusú ragasztónak a hőellenállása is viszonylag széles, ami azt jelenti, hogy a -40°C- tól +120°C- ig lehet használni a ragasztatót. Használat előtt a felületet szükséges előkészíteni, az előkészítési folyamat magába foglalja, a portalanítást, zsírtalanítást és egyéb szennyeződések eltávolítását. A használat során a nagyobb tapadóerő növelése érdekében érdemes a felületet egy kicsit megdörzsölni, ezt természetesen a helyzetnek megfelelően kell alkalmazni.