Szolgáltatások

Tanácsok a nagy naphoz egy esküvői öltöny üzlettől

Summary

A nagy naphoz közeledve nem csak az ideális helyszín megtalálása, vagy az esküvő stílusának megválasztása lényeges kérdés, hanem az öltözködés is. Míg a női esküvői ruhákkal rengeteget foglalkoznak a magazinok, addig kissé talán kevesebb szó esik az öltönyválasztásról. Tény pedig, […]

A nagy naphoz közeledve nem csak az ideális helyszín megtalálása, vagy az esküvő stílusának megválasztása lényeges kérdés, hanem az öltözködés is. Míg a női esküvői ruhákkal rengeteget foglalkoznak a magazinok, addig kissé talán kevesebb szó esik az öltönyválasztásról. Tény pedig, hogy a férfiak számára is lényeges, milyen darab mellett teszik le végül a voksot, és mennyire érzik jól magukat abban.

 

Az Elite Fashion szerint a megfelelő öltöny kiválasztása is kiemelkedően fontos része az esküvői szervezkedésnek. S hogy mely szempontok mentén érdemes elindulni? A minőségi anyag, a megfelelő, méretre szabás és igazítás egyaránt lényegesnek számítanak. Az elegáns öltözködésnek is megvannak a maga szintjei. A frakk alkalmi férfi viselet, amelynél elegánsabbat aligha találhatnánk. Mellénnyel, frakk inggel, mandzsetta gombbal, fehér csokornyakkendővel, és fekete lakkcipővel társul.

 

A szmoking már inkább alkalmas esküvői viseletre, ez a klasszikus férfi ruházat erre az alkalomra. A fekete, egysoros, hegyes-vagy sálgalléros változat mellett teszi le a voksot a legtöbb vőlegény. A csokornyakkendő és a hagyományos nyakkendő egyaránt népszerű a férfiak körében. Persze a szmokingon túl is van élet, hiszen esküvői öltönyként egy elegáns darab is kiválóan megállja a helyét.  Persze sok múlik azon is, hogy milyen stílusú esküvőt tervezel, vagy mely helyszínre esett a választás. Ha egy elegáns kastélyszálló a helyszín, akkor érdemes az öltözködésben is ehhez illő megoldást előnyben részesíteni.

 

A méret és a szín természetesen nem elhanyagolhatóak a választáskor, így a megfelelő méretre célszerű hangsúlyt helyezni. Fontos, hogy ne legyen túl szűk, túl bő, és a hossz esetében is ezeket a szempontokat javasolt szem előtt tartani. Ha ezek bármelyike nem optimális, az az egész megjelenésre rányomhatja bélyegét. S hogy milyen színek ajánlottak a nagy napra? Nos, itt könnyű választásod van, hiszen a fekete, a sötét-és világoskék éppen úgy megállják helyüket, mint a középkék, a szürke árnyalatai és persze a fehér. Érdemes átgondolni, milyen elképzeléseink vannak, így már könnyebb lesz a választás.