A pH csoda - CD melléklettel
(Young, Robert O. Dr. - Young, Shelley Redford)

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
  • Termékleírás

A pH csoda - CD melléklettel

Intsünk búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak és a betegségeknek.

Szerzők: Young, Robert O. Dr. - Young, Shelley Redford

Kiadó: VITAFREENET KIADÓ
Terjedelem: 342 oldal
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2007


Fülszöveg: "Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki felelősséget érez a társadalom, a családja és önmaga iránt. Remélem, a természetgyógyászoknak és orvosoknak pedig tankönyve lesz." - Béky László természetgyógyász szakértő

"Ez a könyv egy kincs. Az elsavasodás problémakörét kristálytisztán, az átlagember számára is érthetően fogalmazza meg. Ha a savasodás nem is minden kórállapot elsődleges oka, jelenléte minden kóros esetben megfigyelhető, és helyreállítása a gyógyulás felé vezető út legfontosabb lépése." - Dr. Gulyás Tamás intenzív-terápiás szakorvos

Intsen búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak, és a betegségeknek! Üdvözölje az új életerőt, a szellemi frissességet, egy egészségesebb, egy karcsúbb és rugalmas testet. A kulcs? Az Ön egészsége a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelőétrend segítségével Ön megteremti-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetében. Ez egy teljesen új, bizonyítottan működő táplálkozási program, amely jó hatással lehet szervezetének kémhatására, segíti az életerő visszanyerését és az egészség megőrzését. Fedezze fel, milyen hatással lehet Önre:

  • Az alacsony szénhidrát- és magas rosttartalmú reggeli, amely talán a legnagyobb étrendbeli változtatás.
  • A tisztítókúra - folyékony méregtelenítés azért, hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól, és rendeződjön az emésztés, valamint az anyagcsere.
  • A test megszabadítása káros baktériumoktól, élesztő- és penészgombáktól.
  • A lúgosító ételek - paradicsom, avokádó, és zöldségek - valamint ezek vegyítése enyhén savas ételekkel, mint amilyen a hal, a gabona, és bizonyos gyümölcsök, hogy ínycsiklandó és finom ételek készüljenek.
  • Az étrend-kiegészítők - hogyan válasszunk, vásároljunk, és hogyan határozzuk meg a számunkra megfelelő adagolást.
  • A víz, legfontosabb italunk - hogyan győződjünk meg arról, hogy a miénk jó minőségű, tiszta, és bőséges mennyiségű.

Gyártó: 
VitaFreeNet Kft.
Cikkszám: a_ph_csoda_alapertelmezett

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: