Melegíthető Plüss barna bárány (607)
(Beddy Bear)

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • GYIK

Melegíthető Plüss barna bárány

A Beddy Bear termékek 100% természetes, köles magvakkal töltött és levendula kivonattal illatosított melegíthető plüss állatok. Kétpercnyi melegítés után akár két órán át kellemes és természetes meleget áraszt. Egyaránt alkalmas mikrohullámú és hagyományos sütőben való melegítésre. Pihentető és megnyugtató érzést biztosít a hő hatására kipárolgó levendula illata.

FIGYELMEZTETÉS! A plüss állatokat mindennapi játékra nem ajánljuk, csak a fűtő-hűtő funkciójának használatára!

3 éves kor alatt játékra nem ajánljuk, mert előfordulhat, hogy szöszöl a plüss bundája! Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat itt olvashatsz.

Melegít - kellemes - ellazít - megnyugtat. 100% természetes gabonamagvakkal és levendulával töltve.

Előmelegített sütőben 100%-os biztonsággal melegíthető. Felmelegítés után akár 2 órán át kellemes, természetes meleget áraszt, a levendula nyugtatólag hat és ellazít.

Mikrohullámú sütőben is károsodás nélkül felmelegíthető (800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig), de mielőtt ezt a kényelmesebb megoldást választaná, gondoljon arra, hogy ezzel károsítja az ön környezetét, és támogatja az elektroszmog kialakulását!

Alkalmas izom-, ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak odabújásra, melegítésre, lazításra.

Használata ágymelegítő palack helyettesítésére

Kellemes melegének és nyugtató hatású levendula-illatának köszönhetően ez a természetes meleget és jó közérzetet adó termék kiválóan alkalmas a hagyományos ágymelegítő palackok helyettesítésére. Használata egyszerűbb, gyorsabb, és mindenekelőtt biztonságosabb, hiszen egyáltalán nincs szükség a forró vízzel való feltöltésre, amely nemcsak körülményes, de égésveszéllyel is jár. A termék kiválóan alkalmas továbbá az elektromos ágymelegítő helyettesítésére is, mivel nem hoz létre a test körül elektromágneses mezőt (E-szmog).

Használata hűtésre

A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként használjuk. Ehhez csomagolja a Beddy Bear terméket fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt dagadt, duzzadt testrészek és rándulások kezelésére.

Gyakran ismételt kérdések

Csecsemőknek ajánlhatók ezek a termékek?

Technikailag igen. Ezek a termékek teljesen biztonságosak. Angliában gyártják őket, az összetevők minősége (mikrohullám- és hőálló anyagok), valamint a gyártás folyamata teljes összhangban van az EU vonatkozó jogszabályaival. Ezért ezek a termékek megfelelő hőforrást biztosítanak a 36 hónaposnál fiatalabb csecsemőknek is.

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek? (Beddy Bear, Slippies)

A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?

A növényi összetevőknek (levendula) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?

A termék felmelegítés után közel 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Hogyan melegítsük a terméket?

100 fokra melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk.

Forró kemencepadkán, cserépkályha tetején, radiátor vagy fűtőtest tetején addig kell fennhagyni, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet (20 perc kb.)

Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. A mikrohullámú sütő környezetszennyező hatás miatt mi kiemelten az egyéb melegítési eljárásokat ajánljuk.

Hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Milyen fajta gabonamagvak vannak a termékekben?

A termékekben tisztított köles található. A kölest az aratás után portalanítják, megtisztítják és megszűrik. Ezután a magvakat hőkezelésnek vetik alá, hogy a nedvességtartalmát minél jobban lecsökkentsék.

Figyelem! Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: