Melegíthető Plüss Barna Bagoly (534) (Beddy Bear POP!)

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • GYIK

Melegíthető Plüss Barna Bagoly

A Beddy Bear termékek 100% természetes, köles magvakkal töltött és levendula kivonattal illatosított melegíthető plüss állatok. Kétpercnyi melegítés után akár két órán át kellemes és természetes meleget áraszt. Egyaránt alkalmas mikrohullámú és hagyományos sütőben való melegítésre. Pihentető és megnyugtató érzést biztosít a hő hatására kipárolgó levendula illata.

FIGYELMEZTETÉS! A plüss állatokat mindennapi játékra nem ajánljuk, csak a fűtő-hűtő funkciójának használatára!

3 éves kor alatt játékra nem ajánljuk, mert előfordulhat, hogy szöszöl a plüss bundája! Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat itt olvashatsz.

Hagyományos és mikrohullámú sütőben egyaránt felmelegíthetőek.

A benne található kiváló hőmegtartó képességéről is ismert válogatott köles szemeknek köszönhetően akár 2 órán keresztül árasztja magából a kellemesen megnyugtató meleget.

A melegítés után kipárolgó levendula koncentrátum segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban.

Napjainkban egyre jobban felértékelődnek azok a gyógynövények, amelyek rohanó világunkba egy kis megnyugvást hoznak. Ezen értékes növények közé tartozik a levendula is, amit nemcsak apró, színes virága miatt kedvelünk, hanem pihentető, kellemes illata miatt is.

Alkalmas lehet izom-, ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak melegítésre, lazításra.

A köles egyik kiváló tulajdonsága a hőmegtartó képessége, így nagyszerűen helyettesíti a régen has, fül vagy egyéb fájdalmak esetén a tünetek enyhítésére használt só zsákot is.

Használható ágymelegítő palack, elektromos ágymelegítő vagy só zsák helyettesítésére.

Kellemes melegének és nyugtató hatású levendula illatának köszönhetően ez a természetes meleget és jó közérzetet adó termék kiválóan alkalmas a hagyományos ágymelegítő palackok helyettesítésére. Használata egyszerűbb, gyorsabb, és mindenekelőtt biztonságosabb, hiszen egyáltalán nincs szükség a forró vízzel való feltöltésre, amely nemcsak körülményes, de égésveszéllyel is jár. A termék kiválóan alkalmas továbbá az elektromos ágymelegítő helyettesítésére is, mivel nem hoz létre a test körül elektromágneses mezőt (E-szmog).

Nem csak melegítésre, hanem hűtésre is egyaránt kiváló.

A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként, hűtésre használjuk. Ehhez csomagolja a Beddy Bear terméket fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt, és segítséget nyújthat duzzadt testrészek és rándulások esetén.

Gyakran ismételt kérdések

Csecsemőknek ajánlhatók ezek a termékek?

Technikailag igen. Ezek a termékek teljesen biztonságosak. Angliában gyártják őket, az összetevők minősége (mikrohullám- és hőálló anyagok), valamint a gyártás folyamata teljes összhangban van az EU vonatkozó jogszabályaival. Ezért ezek a termékek megfelelő hőforrást biztosítanak a 36 hónaposnál fiatalabb csecsemőknek is.

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek? (Beddy Bear, Slippies)

A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?

A növényi összetevőknek (levendula) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?

A termék felmelegítés után közel 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Hogyan melegítsük a terméket?

100 fokra melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk.

Forró kemencepadkán, cserépkályha tetején, radiátor vagy fűtőtest tetején addig kell fennhagyni, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet (20 perc kb.)

Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. A mikrohullámú sütő környezetszennyező hatás miatt mi kiemelten az egyéb melegítési eljárásokat ajánljuk.

Hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Milyen fajta gabonamagvak vannak a termékekben?

A termékekben tisztított köles található. A kölest az aratás után portalanítják, megtisztítják és megszűrik. Ezután a magvakat hőkezelésnek vetik alá, hogy a nedvességtartalmát minél jobban lecsökkentsék.

Figyelem! Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.

Szösz

"3 éves kor alatt játékra nem ajánljuk, mert előfordulhat, hogy szöszöl a plüss bundája! Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat itt olvashatsz."

 

Ezeket a tapasztalatokat én miért nem láthatom? Hiába kattintok a linkre...:(

Értékelés: Nincs

Szösz

Azért nem látod, mert amelyik terméknél vannak a hozzászólások már nem rendelhető, így láthatatlan. Elolvastam, számottevő új információ nincs. Amennyire emlékszem a szöszölés feltüntetése is a "kötelező felhívás" kategóriája. Nem volt jellemző, de néha előfordult. Ha használat előtt jól kiráztuk a bundáját, akkor nem volt gond...

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: