Hajók és Kapitányok memóriajáték (Marbushka)

3.890Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 szavazat)
  • Termékleírás

Hajók és Kapitányok memóriajáték 3 éves kortól 

Vajon a hajó hasonlít a kapitányára vagy a kapitány a hajójára? A nyílt óceánon eltöltött végtelen idő alatt bizony összecsiszolódtak ők ketten, így a színeket és formákat összehasonlítva könnyűszerrel kitalálhatod, hogy melyik kapitány melyik hajóval kerül párba. Forma és színfelismerő memóriajáték 3 éves kortól.

Leírása:

Játékosok: 3 éves kortól

Játékidő: kb. 10 perc

Méret:

  • doboz méret: 21x21 cm
  • kártyák: 7,5x7,5 cm

A doboz tartalma:

  • 2x10 db kártya

A Marbushka manufaktúra alapelvei:

Környezettudatosság

A Marbushka játékok tervezésénél és készítésénél a gyártók nemcsak szépségre és tartósságra törekedtek, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartották.

Újrahasznosított

Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet, és a játékoknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használnak.

Kézzel készített

A nyomtatás kivételével a Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek.

A hagyományos mesterségek választásával a játékok minden részlete egyedi, kiváló minőségű és a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

Organikus

A játékokhoz kizárólag természetes alapanyagokat választanak: papírt, fát, vásznat. A fa elemek készítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használnak, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Fair Trade

Játékok kizárólag Magyarországon készülnek. A gyártók, beszállítók, partnerek és forgalmazók mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások, akárcsak a Marbushka manufaktúra.

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: