Gyorsan! - Quick! - társasjáték 6 éves kortól
(Marbushka)

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)
  • Termékleírás

Gyorsan! - Quick! - társasjáték 6 éves kortól (Marbushka)

Minden város tele van fura figurákkal, akik néha furcsa helyekre utaznak. Taxisként te tudod meg elsőként, hogy ki hova készül. Előfordul, hogy a nyomozó jósnőhöz megy, vagy a bíró az állatkertbe látogat. A te szempontodból mindegy is, mert az útra kell figyelned. Ha ismered a mellékutcákat, te leszel a legjobb taxisofőr, aki elsőként gyűjti össze a napi bevételt, bármilyen kalandos is legyen az út.

Leírása:

Játékosok: 6 éves kortól, 2-6 játékos

Játékidő: kb. 30 perc

Méret:

  • doboz méret: 21x21 cm
  • tábla méret: 40x40 cm
  • taxi: 21x12x8 mm

A doboz tartalma:

  • 1 játéktábla, 6 taxi
  • 50 helyszínkártya
  • 36 utas, 24 szerencsekártya
  • 90 papírpénz

A Marbushka manufaktúra alapelvei:

Környezettudatosság

A Marbushka játékok tervezésénél és készítésénél a gyártók nemcsak a szépségre és a tartósságra törekedtek, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartották.

Újrahasznosított

Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet, és a játékoknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használnak.

Kézzel készített

A nyomtatás kivételével a Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek.

A hagyományos mesterségek választásával a játékok minden részlete egyedi, kiváló minőségű, és a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

Organikus

A játékokhoz kizárólag természetes alapanyagokat választanak: papírt, fát, vásznat. A fa elemek készítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használnak, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Fair Trade

Játékok kizárólag Magyarországon készülnek. A gyártók, beszállítók, partnerek és forgalmazók mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások, akárcsak a Marbushka manufaktúra.

Cikkszám: gyorsan_tarsasjatek_alapertelmezett

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: