Bogárkák memóriajáték (Marbushka)

3.690Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 szavazat)
  • Termékleírás

Bogárkák memóriajáték 3 éves kortól 

A bogárkás csapatjáték figuráit most közelebbről is megismerheted! Az ovális kártyákból akár egy egész családi fotóalbum összerakható. Megtudhatod, hogy kik a kék, a zöld, a barna és a lila család tagjai. Persze a játék lényege nem ez, hanem a szokásos: meg kell találni az egyforma kártyákat. Akinek a legtöbb sikerül, az győz.

Nehezítés: előre megegyezhettek, hogy ki melyik család tagjait gyűjti össze, így kicsit nehezebb a játék!

Leírása:

Játékosok:  3 éves kortól

Játékidő: kb. 10 perc

Méret:

  • doboz méret: 7x7x9 cm
  • kártyák: 6x4 cm

A doboz tartalma:

  • 2x18 db ovális kártya

A Marbushka manufaktúra alapelvei:

Környezettudatosság

A Marbushka játékok tervezésénél és készítésénél a gyártók nemcsak szépségre és tartósságra törekedtek, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartották.

Újrahasznosított

Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet, és a játékoknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használnak.

Kézzel készített

A nyomtatás kivételével a Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek.

A hagyományos mesterségek választásával a játékok minden részlete egyedi, kiváló minőségű és a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

Organikus

A játékokhoz kizárólag természetes alapanyagokat választanak: papírt, fát, vásznat. A fa elemek készítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használnak, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Fair Trade

Játékok kizárólag Magyarországon készülnek. A gyártók, beszállítók, partnerek és forgalmazók mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások, akárcsak a Marbushka manufaktúra.

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: