BactoEx Fruit and vegetable wash

  • Fertőtlenítés
0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

BactoEx Bio fertőtlenítő - Gyümölcs és zöldség mosáshoz, Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal, különböző kiszerelésekben

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló, széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, amely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt.

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015

Letölthető: EU-Biztonsági Adatlap (44/2000/EU) GRAPE VITAL® – BactoEx®

 Alkalmazási területek: megvédi, méregteleníti és meghosszabbítja az ételek tárolási idejét a rothadástól és penészedéstől a hűtőben és a szabadban egyaránt. Minden zöldségre és gyümölcsre alkalmazható, akár hosszú szállítás (ipari) esetén is tovább marad friss a termék. Privát és üzemi alkalmazásra is ajánlott.

Alkalmazása: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne.

A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítőszerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát a bőrrel érintkezve sem okoz problémát.  

Csomagolás: Műanyag flakon, PET/HDBE

Kiszerelés: 500 ml spray, 1000ml utántöltő

Típus: Folyékony koncentrátum. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.

Felhasználói kör: Lakossági és ipari felhasználás.

Származási hely: Magyarország

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015

Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.

Hulladékkezelés: A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítmény biológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól elzárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig eltartható.  

 Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin. Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása! 

Bacto-ex, Csodálatos termék!

Csak ajánlani tudom! Mindenre ezt használom!

Sokrétű:

  • Kézmosásra: tökéletesen fertőtlenít. Szappan helyett, gyakori kézfertőtlenítésre. Így a szappan nem oldja le feleslegesen a kezemről a zsírt (saját védőrétegem)
  • Frissen tart: Azokat a zöldség - gyümölcsöket, amit később használok fel, körbe bepermetezem. Jelentősen megnyújtja az eltarthatóságúkat. Enélkül a saláta képes volt 1 nap alatt megrohadni, ha befújom, még egy hét múlva is fogysztható :-)
  • Szagtalanít: Általában azokat a szagokat, amitől nehéz megszabadulni, vagy citromlével vagy eccetel szoktam közömbösíteni. Volt, hogy olyan makacsul "beette" magát a tárolóba a romlott étel, hogy még a cirom se vitte le. Ekkor jött az ötlet, hogy megpróbálom BactoEX-el. Két fújás, és a szúrós szagognak nyoma sem volt! :D Kifejezetten tiszta illatot hagy maga után. Érzik rajta, hogy nem elnyomja a saját illatával, hanem megszülteti a probléma okát.
  • És természetesen zöldség-gyümölcs mosásra mindig :-)
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Bionom.hu - Pálma képe

Köszönöm a soraidat!

Köszönöm a soraidat! Olyan jó, amikor ti magatok írjátok le a véleményeteket a termékekről, hiszen titeket nem befolyásolhat semmi.

Látom több termékhez is írtál! Tartsd meg továbbra is a véleményező jó szokásdat!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: