ChloropHeal - Young pHorever
30 kapszula

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Young pHorever - ChloropHeal, 30 kapszula

Lucernából származó klorofillt tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Young pHorever – ChloropHeal kapszulázott termékünk egy lucernából származó klorofillt tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Amennyiben fogyasztotta már Young pHorever – Liquid ChloropHeal, 120 ml termékünket, akkor ezt is szeretni fogja! Hiszen kapszulázva még egyszerűbben viheti be szervezetébe ezt a zöld színanyagot!

A klorofill szó eredetileg két görög szóból származtatható, mégpedig a chloros ("zöld") és a phyllon ("levél") szavakból.

Tömören és röviden összefoglalva ez a vegyület adja a növények zöld színét. Például a zamatos zöldségek zöld színe is a klorofillnak köszönhető.

Hallotta már?

Ezt a molekulát a növények véreként is szoktuk emlegetni, mert molekuláris szerkezete és kémiai összetevői az emberi véréhez hasonló.

1915-ben Richard Willstätter német kémikus, tudós volt az, aki először különítette el tisztán a klorofillt és két nagyon hasonló szerkezetű anyagot (a-klorofillt és b-klorofillt) kapott. Ezért a tudományos felfedezésért Willstättert Nobel-díjjal tűntették ki.

1930-ban Hans Fischer a hemoglobin kémiai szerkezetének vizsgálata közben arra a felfedezésre jutott, hogy az szinte teljesen megegyezik a klorofilléval. A vérben lévő hemoglobin szénből, oxigénből és nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. A klorofill hasonló felépítésű, de esetében a központi atom nem a vas, hanem a magnézium. Az ő munkásságát is kémiai Nobel-díjjal jutalmazták.

Akárcsak a klorofill a növények zöld színéért, a hemoglobin felelős a vörösvértestek vörös színének kialakulásáért.

A zöldségek szerepe étrendünkben

Étrendünkben központi helyet kell(ene) elfoglalniuk a zöldségeknek, minden étkezésnek nagyobb részt ezekből kellene állnia. Ezek, bolygónk leginkább kalóriaszegény, szénhidrátszegény és tápanyagokban egyik leggazdagabb élelmiszerei. Ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat, rostokat, klorofillt, enzimeket tartalmaznak.

Ajánlott napi adag: 1 kapszula főétkezés után.

Figyelmeztetés:

  • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Csomagolása: PET flakon.

Kiszerelése: 30 napi adag, (30 db kapszula)

Származási ország: EU

Tárolása: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Nettó tömeg: 10,5 g/ 30 db kapszula

Hatóanyag-tartalom a napi adagban (1 kapszula): Lucernából származó klorofillin: 110 mg

Összetétel:  Csomósodást gátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, kolloid szilícium dioxid; lucernából származó klorofillin; kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz).

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: