Pásztortáska kivonat
(Ezerjófű), 50ml

  • Aranyér
  • Vérzéscsillapítás
0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Pásztortáska kivonat (Ezerjófű), 50ml

  • alkoholmentes

Adagolás: 3x20-40 csepp étkezés előtt fél órával.

Kiszerelés: 50 ml

Csomagolás: Üveg

Tárolási információ: Száraz,hűvös,sötét hely. Felbontás után hűtőben tárolandó!

Szavatossági idő: Felbontás után 6 hónap

Származási hely: Magyarország

Gyártási eljárás: Alkoholmentes kivonat

Összetétel:

Alkoholmentes: pásztortáska, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

Pásztortáska kivonat

Az Ezerféle bajra Ezerjófű ... cikkben, a táblázatban az áll, hogy "Akinek erős a menstruációs vérzése, nyolc-tíz nappal a havi vérzés esedékessége előtt elkezdheti használni."

Azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell használni? Mikor kell abbahagyni a csepp szedését?

Barátcserjével, palástfűvel, cickafarkfű cseppel egyidejűleg használható, vagy másképpen kellene alkalmaznom?

Értékelés: Nincs

Milyen problémára szeretnéd alkalmazni?

Szia Ibolya!

Ezeket a cseppeket mind együtt szeretnéd alkalmazni? Milyen problémára keresel megoldást?

Szép estét neked! 

Értékelés: Nincs

Mióma

Szia Kinga!

Miómával, darabos vérzéssel, vashiányos vérszegénységgel, emelkedett prolaktinszinttel küszködök évek óta. 48 éves vagyok. Kétszer műtöttek, de kiújul. Nem szeretném elveszíteni a méhemet. 

Erre keresek megoldást. 

Értékelés: Nincs

További kérdések

Szia Ibolya!

Értem, köszönöm!

Akkor még egy-két dolgot szeretnék kérdezni!

Az emelkedett prolaktinszint okát megtalálták (hipofízis adenoma stb.)? Szedsz rá gyógyszert? Pajzsmirigyedet vizsgálták már? Kapsz most bármilyen kezelést? Milyen kiegészítőket szedsz jelenleg? Hány naposak a ciklusaid?

Várom a válaszaid, szép napot neked! 

Értékelés: Nincs

Pásztortáska

Kedves Kinga!

Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal. Az a helyzet, hogy semmilyen gyógyszert nem szedek, kezeléseket nem kapok, orvoshoz sem járok, és a prolaktinszint emelkedésének okát sem tudom. Kb. két éve csináltattam egy hormonvizsgálatot, akkor derült ki. A mióma okozta tüneteken kívül (darabos vérzés, alacsony vas- és hemoglobin, puffadás) probléma még a fokozott arcszőrösödés. A menstruációm rendben, kb. 26 napos ciklusokkal.

Természetes módszerekkel szeretném rendezni a felborult hormonháztartásomat. Rendeltem Ezerjófű cseppeket, Emóciót, Huminiqumot, Fruit Fittet, Női- és Lapacho teát. Reggelente máj- és epeöblítő turmixot iszom (az oldalon talált recept szerint). A ciklus 14. napjától használom a  Ciklusbarát krémet. Pontosan nem tudom, hogy hogyan szedjem a cseppeket, mert abból rendeltem többfélét is (vasfű, cickafark, pásztortáska, palástfű, homoktövis)..

Szerinted mit tehetnék még?  Szívesen fogadom a jótanácsokat, és köszönöm!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mióma és egyéb problémák

Szia Ibolya!

Célszerű lenne alaposabban utánajárni, mi okozza a kóros szőrnövekedést, ennek ugyanis a PCOS-en és a petefészek-daganatokon át a mellékvesebetegségekig sok minden állhat a hátterében. Az alapbetegség erőteljesen meghatározza a továbbiakat (pl. PCOS-inzulinrezisztencia társulása stb.), valamint a pontos diagnózis pontosabb irányt is mutat, a természetes kiegészítők használatának területén, valamint az esetleges tennivalók kapcsán is. A természetes utat mindig választhatod, a vizsgálatok ezt nem zárják ki, hanem segítenek a gyógyulás irányába továbbhaladni.

Az említett termékeket az alábbi módon javasolnám használni:

A  Cickafark Plusz Kivonatot a ciklus első felében csepegtesd, tehát az 1-12. napokon, míg a Ciklusbarát krémet a 13-26. napokig használd, legalább napi 2 adagnyi mennyiséggel (2x5 pumpa). A Pásztortáska  kivonatot és a Palástfű kivonatot szintén a ciklus második felében csepegtesd, az első felében szüneteltesd!

A Vasfű használatát nem ajánlanám, a Homoktövis kivonatot minden nap alkalmazhatod.

Ezeken túlmenően legalább ekkora jelentősége van az omega-3 zsírsavak és a D-K-vitaminok rendszeres fogyasztásának is. Mióma esetén jó eredményeket hozhat az indol-3-karbinol Komplex szedése is. A rendszeres mozgás, a kismedencei keringés serkentése, fokozása, a minél kevesebb ülés nagyon lényeges, de az AVIVA torna szintén sokat segíthet.

Jó egészséget és szép estét neked! 

 

Értékelés: Nincs

Mióma és egyebek

Szia Kinga!

A Vasfű cseppeket vashiányos vérszegénység miatt szedném. Miért nem ajánlod?

És a Barátcserje cseppeket érdemes lenne még a többi közé iktatni? Vagy a Macát? Ha igen, hogyan szedjem?

Értékelés: Nincs

Vasfű- verbéna

Szia Ibolya!

Sokféle cseppet használsz, amik a női hormonháztartásra hatnak, azt gondolom, a több sok esetben már túl sok, és nem feltétlenül kifizetődő... Továbbra is azt tudom javasolni, hogy célszerű lenne mielőbb utánajárni a panaszok pontos forrásának, majd úgy összeállítani a célzott kezelést!

A vashiányos vérszegénységet a vasfű (verbéna) valószínűleg nem tudja rendezni, ez egy sima vashiány korrigálásához sem biztos, hogy elegendő sajnos.Fitoösztrogén, továbbá egyik hatása, hogy serkenti a tejelválasztást, ez pedig, mivel nem tudjuk a magas prolaktinszint okát, nem biztos, hogy szerencsés, így ezek tudatában nem ajánlanám.

Szép napot, jó egészséget neked! 

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: