Lactolife Plus étrend-kiegészítő (LifeTree), 60 db

  • Bélflóra harmonizálás
7.630Ft
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

 Lactolife Plus étrend-kiegészítő, 60 db (Lifetree)

Lactobacillusokat, Bifidobaktériumokat és kandillamagot tartalmazó étrend-kiegészítő.

Adagolás: Adagolás: Naponta 3x2 kapszula étkezések előtt fél órával, vagy étkezések után két órával.

A "bennünk élő külső világ", azaz a bélrendszerünkben élő jótékony baktériumflóra az egészségünk egyik pillére. Az étrendi szokásrendszerünk, a stressz, a vegyi anyagok és bizonyos gyógyszerek elsőként a gyomor- és bélrendszerünket teszik próbára, aminek leggyakoribb következménye a bélflóra egyensúlyának megbomlása. Az egészséges bélflóra meggyengülésével a kórokozók könnyebben telepednek meg, a toxinok könnyebben kerülnek a szervezetbe, és a tápanyagok felszívódása - az emésztésünk - is megváltozik, gyakran jelentkeznek puffadásos panaszok. A tudomány számos összefüggést mutatott ki a megváltozott bélflóra és a krónikus gyulladásos betegségek kialakulása között. A készítmény 8 féle probiotikus mikrobatörzset, illetve prebiotikusan ható, bio minősítésű őrölt kandillamagot tartalmaz, amelyek együttesen képesek elősegíteni a bélflóra egyensúlyát. 

Kiszerelés: 60 db növényi kapszula

Csomagolás: flakon

Tárolás: száraz helyen

Engedélyszám: 16461/2015

Származási ország: Ausztria

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

Összetétel: feketekömény por (6 kapszulában 1800 mg), guarmagliszt, Lactobacillus acidophilus, -casei, -rhamnosus, Bifidobakterium bifidum, -breve, -longum, Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis (Lactobacillus törzsek 2,5 milliárd/g), mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, növényi kapszulahéj (hipromellóz).

új

íz

Sziasztok!

Szólok, hogy aki szétszedve adná a gyerekének, készüljön vérmes ellenkezésre! Pocsék íze van... Nálunk végül az én bélflórámat teszi helyre  egyik lány se tud megbirkózni vele. Még szerencse, hogy én le tudom nyelni, mert másképp én se enném meg!

Átlag: 5 (1 szavazat)

Antibiotikum kúra alatt vagy után?

Jól gondolom, hogy (min. 20 napos) antibiotikum kúra alatt nem érdemes szedni, inkább csak utána?

B.Kinga képe

Antibiotikum, probiotikum

Szia!

Már az antibiotikumos kúra ideje alatt is javasolt a probiotikus termékek alkalmazása, csupán arra figyelj, hogy az antibiotikum bevételétől 2-3 órás csúsztatással vedd be a probiotikumot.

Az antibiotikumos kúra után pedig ajánlott az intenzív, hosszabb időn át tartó regenerálás, ami nőknél a hüvelyflórára is vonatkozik, nem csupán a bélflórára.

Szép napot, jó egészséget kívánok neked! 

Lactolife újszülöttnek

Adható a termék 3 hetes hasfájós, olykor híg székletű, anyatejes babának?

Bionom.hu - Pálma képe

Babának nem

Nem adnám, inkább emóciót kapjon.

Az anyatejes babák úgy tudom, amúgy is többnyire hígabb székletűek, vagy rosszul tudom?

12 éves gyermeknek adagolása

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy 12 éves gyermeknek is 3x2 kapszula az adagja?

Köszönöm.

B.Kinga képe

Lactolife Plus adagolása gyerekeknek

Szia liszape! 

A gyártó az alábbiak szerint ajánlja a gyermekkori adagolást: "Ha le tudja nyelni a kapszulát akkor kb. 20kg testtömegig napi 2x2, felette 3x2 kapszula. Ha szét kell szedni a kapszulát, akkor napi 2x 2-3 kapszula anyagát érdemes pépes ételbe (esetleg NEM MELEG folyadékba keverni). A kapszula elég nagy, mérete "0-ás", azaz 22x9mm-es."

Szép napot, jó egészséget nektek! 

ÉREDKLŐDNI SZERETNÉK HOGY A

ÉREDKLŐDNI SZERETNÉK HOGY A LACTOLIFE PLUSZ  AKI TEJ ÉS GULTÉN ÉRZÉKENY SZEDHETI ? 

Bionom.hu - Pálma képe

Lactolife

IGEN!

Kúrák közötti szünet

Két kúra között mennyi szünetet kell tartani? 6 éves kisfiamnak autisztikus tünetei vannak. Szeptembertől glutén és kazeinmentes diétát tartunk. Januárban beszedett egy doboz Lactolifeot, és Camu camu juicet is kezdett inni. Figyelmesebbé vált, többet beszélt, de most újra visszaesést tapasztalunk. A Camu camut azóta is kapja, és mézet almarosttal is kapott, amíg rendelhető volt. Érdemes lenne újabb kúrát csinálni? Az Emóciót, bár évekig kapta, most már nem hajlandó meginni.Jelenleg a Camu camu juice is elfogyott, pedig már márciusban megrendeltem, de még sajnos nem érkezett meg. Kap még halolajat, K2D3 fortét, Manó mannát, Huminiqumot.

verebedit képe

Lactolife Plus 6 éves kisfiúnak

Szia!

Ha januárban kapott egy dobozzal, most ismét el kezdheti szedni, 2 dobozzal is kaphat a kisfiad egymás után, majd ha letelt a kúra az Emóciót kapja emelt adagban. Fontos, hogy ne legyen megszakítás a bélflóra regenerálásában, aztán 3 hónap után ismét kaphatja a Lactolife Plust.

Ide bemásolom neked a gyártó javaslatát az adagolásra vonatkozóan: "Ha le tudja nyelni a kapszulát akkor kb. 20 kg testtömegig napi 2x2, felette 3x2 kapszula. Ha szét kell szedni a kapszulát, akkor napi 2x 2-3 kapszula anyagát érdemes pépes ételbe (esetleg NEM MELEG folyadékba keverni). A kapszula elég nagy, mérete "0-ás", azaz 22x9mm-es."

Amíg szedi a Lactolife Plust, addig ez Emócióból tarthatsz 1-2 szünetet, ha nagyon nem akarja meginni, nehogy esetleg megutálja. Ezalatt az idő alatt adhatsz neki házilag fermentált zöldséglevet, káposzta levet, ennek az elkészítésében szívesen segítek. Hatásuk nem olyan erős, mint az Emóciónak, de  nagyon egészséges és jobb, mintha semmit sem kapna.  1-2 hét után ismét próbáld meg az Emóciót adni neki.

A Camu-camu a legjobb  természetes C-vtamin forrás, érdemes várni rá. A C-vitamin nagyon fontos az autiknak, tapasztalatom alapján nagyon jó hatással van az agyműködésükre, a magatartásukra is kihat -tudom, mert az én fiam is autista-ezért mindenképpen ajánlom a napi rendszeres fogyasztását. A Manó mannában is van C-vitamin, a Camu camu megérkezéséig, érdemes többet adni belőle a gyerkőcnek.

Hullámvölgyek mindig lesznek a fejlődésben. Előfordul, hogy nagyon meglódul, majd egy pár hónap után szünet, esetleg egy kis visszaesés tapasztalható. Az a lényeg, hogy ne add fel, ha úgy érzed, hogy a jó a diéta, jók az étrendkiegészítők és fejlesztésre is hordod, akkor fejlődni fog. Az is lehet, hogy eggyszerűen ez a változékony időjárás viseli meg, ők nagyon érzékenyek rá. Ha segítség kell nyugodtan írj, szívesen segítek.

lactolife és hasfájás

Sziasztok!

4 éves 18 kg-os gyermekem szombat (ápr.1.) óta szedi a lactolife-ot napi 2x2 kapszulát (tehát 4 db-ot naponta). Betartjuk az étkezések előtti fél-, ill. étkezések utáni 2 órát a bevételnél. Mégis idáig minden alkalommal a bevétel után 15-20 perccel hasfájásra panaszkodik. A Lactolife-től lehet? Vagy ez csak a kezdeti reakció, majd idővel jobb lesz ha hozzászokik a kis szervezete? Folytassuk tovább a napi adagot? Vagy csökkentsem? De attól tartok, ha csökkentem, akkor nem lesz olyan hatékony (candidája van székletből, tartjuk az előírásokat). Van Emóciónk is, korábban azt szedte, azzal nem volt ilyen reakció. A Lactolife kúra után gondoltam bevetni újra az Emóciót. Mit tegyek?

Köszönöm a segítségeteket,Kati

Bionom.hu - Pálma képe

Lactolife érzékenység

Lehet, hogy érzékeny az a pici-poci. Nem csökkenteném, hanem ebben az esetben étkezés közben adnám neki. Csak ne forró étellel együtt. Tudom, tudom, nem ezt ajánljuk, de vannak kivételek, és még akkor is kell, hogy maradjon elég baci...

Reméljük, így megoldódik a gond.

Kéz sérülése

Sziasztok! A barátom keze megsérült, és elfertőződött a seb, így megműtötték, és antibiotikumot (Augmentin) is szed. Már gyógyul, és arra gondoltunk, hogy az antibiotkum mellett egy Lactolife kúrát, utána Emóciót kellene szednie.

A kérdésem az, hogy emellé tudnátok-e valamit ajánlani, ami a seb gyógyulását elősegítené, és a keze ízületeinek regenerációját? (Valószínűleg az sem lesz a régi, mert az orvos mondta neki, hogy reméli, nem akar zongoraművész lenni...)

Köszönöm a segítséget!

Bionom.hu - Pálma képe

Műtét után, heg-gyógyulásra...

A Lactilofe és az Emóció szenzációs ötlet!
A sebre többfélét is ajánlanék, de innen válogathatsz magad is. Én először a rózsa-teafa balzsamot próbálnám ki... Később pedig két legyet ütnék egy csapásra az immortella-feketenadálytő balzsammal., mert az nem csak a hegesedést, de az ízületek karbantartását is elősegíti, minden este bemasszírozva....

Műtét utáni regeneráció

Köszi, Pálma, ezeket a balzsamokat mindenképp kipróbáljuk majd! Viszont azt elfelejtettem írni, hogy egyelőre semmit nem lehet rákenni, mert nyílt, és gipsz/kötés/csövek/stb. van rajta, amit csak az orvos szedhet le, és még állítólag egy darabig ez így is marad. Arra gondoltam, hogy addig is szedhetne valamit szájon át, ami segíti az ízületek és társai gyógyulását. Esetleg erre a célra lenne megfelelő termék?

Köszönöm! :)

Bionom.hu - Pálma képe

Zöldkagyló az ízületeknek....

Zöldkagyló az ízületeket regenerálódását nagyon szépen támogatja. És valami enzimekben gazdag terméket keresnék, ami támogatja a sejtregenerálást. Pl: Csodafa zöld mix, vagy Green Smoothie por.

Lactolife Emócióval

Sziasztok!

Korábban már írtam, hogy 4 éves gyermekem székletéből candida lett kimutatva, étrendjét átalakítottuk/alakítgatjuk, Grape Vital Kid kapszulákat kap (2/nap) + Emóciót (este 20ml-t). Kb. 1 hónapja tartjuk a kúrát, lassan elfogy az Emóció, szeretnék még rendelni + még Lactolife-t is. Hála Istennek, szépen javul az állapota, nem fájlalja a hasát, mint korábban, testéről elmúltak a lencsényi ekcémaszerű kiütések... Kérdéseim: 1. Emóció mellé adhatnék még neki Lactolifet, mehet a kettő együtt, VAGY amíg a Lactolifet kapja, addig iktassuk ki az Emóciót és miután befejezte a L-t, utána térjünk vissza az E-hoz? 2. Milyen adagolást kapjon a Lactolife-ból? 3. K2D3 cseppeket is adnék neki - mehet együtt a GV-lal, Emóc. és Lactolife-fal? Hány cseppet kapjon?

Köszönöm a segítségeteket, Kati

Bionom.hu - Pálma képe

Lactolife és Emció

Kérlek gurulj egy hozzászólással lejjebb, Kinga írásához és aszerint dönts.
Én sem egyszerre adnám.
A Grapevital semmilyen baktériumot, élőflórát tartalmazó termékkel nem szedhető egy időben, csak időben eltolva. A K2D3-nál nincs megkötés, sem időben, sem más termékkel együtt használva.

Candida ellen

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy ajánljátok-e ezt a terméket cadida ellen? Sajnos bélcandidám van, az Emóció ízét nem szerettem, de nagyon jó hatással volt beleimre azt hiszem, igazából most érzem, hogy elfogyott- hogy előtte mennyit segített. Szedjek előbb ilyen kapszulát és utána megint Emóciót?

Azt szeretném mégmegkérdezni, hogy szabad- e hosszú távon Emóciót inni? Én eddig reggel szedtem egy kis műanyag-mérőkével, legyen inkább 2x? Sajnos nagyon jól alakul már többedszerre a candida diétám, de aztán jön a szabadság, és 1-2 hónap után megint eszem egy csomó cuccot a családdal, amit nem kellene... Nem vagyok elég kitartó- sajnos, de remélem egyszer sikerül már végre.

Üdv: Klára

B.Kinga képe

Lactolife, Emóció

Szia Klára!

A diéta és a bélflóra helyreállítása is valóban nagyon lényegesek a candida elleni "küzdelemben", egymást erősítik és kiegészítik.

Csak meg tudlak erősíteni, én is egy Lactolife Plus kúrát javasolnék neked kezdésnek, majd emelt adagú Emóció fogyasztását (napi 2x30 ml) huzamosabb ideig. Az esti adagot lehetőleg közvetlenül lefekvés előtt idd majd meg.

Az Emóciót akár egyfolytában, szünet nélkül is szedheted, kifejezetten ilyen céllal lett megalkotva. Nem "csak" a bélflórára van kedvező hatással, de antioxidánsokat és egyéb jótékony összetevőket is bőséggel tartalmaz. 

Kérlek, olvasd el ezt a hozzászólást is!

Szép napot és jó egészséget neked! 

 

anett1208 képe

Állandó émelygés

Novemberben átestem egy 3 napos hányós-hasmenős vírusfertőzésen. Utána beszedtem egy kúra xxxxx, és ittam az Emóciót (sajnos csak hébe-hóba).

A fertőzés óta sajnos állandó émelygéssel kűzdök, hol jobb, hol rosszabb, de azóta nem tudok jóízűen enni, nincs olyan étel, amit úgy igazán megkívánok. Néha már azt gondolom, hogy pszichés oka van, de csak azóta van, amióta ez a vírus ledöntött alábamról.

Most ismét egy hasmenéses vírusfertőzésben vagyok, és erre a termékre gondoltam. 

Mit rendeljek még hozzá, ami segíthet kilábalni ebből a "nem is tudom mit egyek" állapotból? 

Lehet, hogy kéne egy kivizsgálás is, nem tudom, de ha tehetek valamit az általatok kínált termékekkel, vagy diétával, akkor azt mindenképpen kipróbálnám. Vérvételen voltam, ott minden rendben volt, a hemoglobin-szintem alacsonyabb kicsit, most újra kezdtem a Huminiqumot.

Köszönök szépen minden tanácsot,

Anett

B.Kinga képe

Bélflóra-regenerálás

Szia Anett!

Mielőbbi gyógyulást neked!

A bélrendszeri fertőzések sajnos valóban erőteljesen megtizedelhetik a bélflórát, így annak regenerálása, támogatásan nagyon lényeges.

Első körben egy Lactolife Plus kúrát javasolnék neked, a kúra végeztével pedig emelt adagú Emóció fogyasztást (2x30 ml) egy-két hónapig. 

Az immunrendszer támogatása ilyenkor más oldalakról is javallott, ezekről ebben a bejegyzésben olvashatsz.

Ha nagyon nincs étvágyad, a Nyírfanedv iszogatása erőt, energiát adhat.

Szép napot, jó egészséget neked! 

anett1208 képe

Kedves Kinga! Nagyon köszönöm!

Kedves Kinga!

Nagyon köszönöm a gyors választ, így fogom csinálni.

A javasolt blog pedig tényleg szuper!!!! El is mentettem!

Szép napot neked is

Anett

Átlag: 5 (1 szavazat)

Állapotosan szedhető ?

Érdeklődnék, hogy állapotosan fogyasztható e? Eddig Emóciót iszom minden nap, de gondoltam, megtamogatnám még ezzel, mert sikerült egy enyhe hasmenéses vírust elkapni. Illetve hallottam, hogy érdemes végig probiotikumot szedni még szoptatás alatt is. Ezért ezt lehet e szednem, és ha igen, milyen gyakorisággal, Emocioval együtt vagy felváltva ? Folyamatosan vagy milyen időszakonként?

Köszönettel

Átlag: 3 (2 szavazat)
B.Kinga képe

Babavárás alatt probiotikum

Szia Beatrix!

Igen, a legtöbb probiotikum, szimbiotikum babavárás és szoptatás alatt is szedhető, a fenti készítmény is. A Lactolife Plus egy különösen magas csíraszámú, komplex készítmény, amely leginkább gyors regenerációhoz, kúraszerűen használatos (pl. antibiotikumos kezelés alatt-után, vírusos bélfertőzések után stb.), nem folyamatos, mindennapi alkalmazásra. 

Azt javaslom, csinálj belőle egy kúrát, a javasolt adagolással, majd folytasd az Emóció napi használatát. Ha szükségét érzed, Emócióból bátran ihatsz napi 2x30 ml-t is, akár hosszabb távon keresztül. Az Emócióval nem szükséges szünetet sem tartani. Bizonyos időszakonként beiktathatsz Lactolife Plus kúrákat is, ekkor csak a Lactolife Plus-t használd, az Emóciót szüneteltesd.

Ezt a kismamacsomagot is szeretném a figyelmedbe ajánlani.

A rendezett, "karbantartott" anyai bélflóra- és hüvelyflóra valóban nagyon lényeges, mind az édesanya, mind a baba szempontjából is!  A magzati életben a bél még steril, a baba bélflórájának kialakulása a születés után veszi kezdetét. Ebben óriási szerepet játszik az anyai bél- és hüvelyflóra, a kolosztrum, szoptatás és egyéb tényezők, körülmények is. Nagyon örülök, ha valaki tudatosan áll ehhez a témához! 

Csupa szépet, boldog és gondmentes hónapokat kívánok nektek! 

Adagja gyerekeknek

Sziasztok!

Gyermek is szedheti?

7 és 11 évesnek mennyi az adagja?

Köszönöm.

B.Kinga képe

Lactolife Plus adagolása gyerekeknek

Szia liszape!

Igen, szedhetik! 

Bemásolom neked a gyártó erre vonatkozó korábbi válaszát:

"Ha le tudja nyelni a kapszulát akkor kb. 20kg testtömegig napi 2x2, felette 3x2 kapszula. Ha szét kell szedni a kapszulát, akkor napi 2x 2-3 kapszula anyagát érdemes pépes ételbe (esetleg NEM MELEG folyadékba keverni). A kapszula elég nagy, mérete "0-ás", azaz 22x9mm-es."

Szép estét, jó egészséget nektek! 

Lactolife és/vagy méz almarosttal?

Sziasztok,

Van értelme egyszerre szedni a Lactolife-ot és a Méz almarosttal és szűzbogánccsal terméket?

Köszönöm!

Bionom.hu - Pálma képe

Lactolife, mézes almarosttal

A Lactolife-ot amúgy is csak kúraszerűen szeded, ugye? Amíg a kúra tart, menjen együtt, de a mézes almarostot folyamatosan érdemes szedni. A Lactolife-t pedig felváltani Emócióval...

köszönöm a választ.az

köszönöm a választ.

az emóciót többször próbáltam már, de mindig abbahagytam 1 hónap után, mert sajnos rettenetesen puffadok tőle. illetve ez a benti levegő távozik is, ha érted mire gondolok...

Bionom.hu - Pálma képe

Emóció és puffadás...

Hát akkor valószínűleg más gondok vannak, és a puffadást az okozza, hogy sok lerakódás lehet a vastagbélben...Vagy a vékonybélben elszaporodtak a nem jó baktériumok...

Mindenképpen érdemes lenne kivizsgáltatni..

vírusus hasmenés

Sziasztok

Felnőtt számára keresek megoldást vírusos hasmenésre, ami hosszú ideig tartott, orvosnál volt, és kimutatták a campylobacter jelenlétét. Még több antibiotikumot kapott erre. Mit javasolnátok, mivel lehetne még rajta segíteni? Amit kap: K2D3, omega3, Probiotikum. Ezen kívül mi lehetne még számára hasznos, hogy rendbe jöjjön ?

Köszönöm, előre is

Bionom.hu - Pálma képe

Campylobacter..

Amiket eddig szed, az mindenképpen jó. Kiegészíteném azzel a LactoLife symbiotikummal, Béta Glükánnal, és nagyon ajánlott lenne egy 5 napos intenzív nyírfanedv kúra!

gyereknek is?

Hét éves kislányom tej-és gluténérzékeny ezt ő is szedhetné? Doktornő 3-3 hónapos probiotikum kúrát javasol neki.

Válaszokat köszönöm:

Gy

Bionom.hu - Meli képe

Gyerkőcnek is!

Szia! 

Igen, gyerkőcöknek is ideális! Én a fenlőtt adag felét (tehát napi 3 kapszulát) adnám neki. regular_smile.gif

blondie képe

Emóció vagy Lactolife Plus egy hónapra?Az Emóció közel egy hónapra elég nálunk, viszont kapszulás bélflóra helyreállítóra lenne szükségem, szüksége az illetőnek.
Ha napi 2 db Lactolife Plus kapszulát szed, érhet el olyan segítséget a szervezet számára, mintha 15 ml Emóciót fogyasztana naponta?
 

Bionom.hu - Meli képe

Emóció vagy Lactolife

Szia! 

Az Emóció adagolása naponta egyszer vagy kétszer 30 ml, tehát naponta 30 vagy 60 ml a gyártó által javasolt adag egy felnőtt embernek. Az Emóciót hosszabb ideig, folyamatosan érdemes szedni, mert lassan, de biztosan segít helyreállítani a bélflórát, valamint a szervezet egészére is hat. 

A Lactolife direktebben hat a bélflórára, de nem érdemes elhúzni, hogy kisebb adagolásban, hosszabb ideig szedd, hanem inkább tarts akkor csak 10 napos kúrát, az ajánlott adagolással. 

mekkora a kapszula?

Sziasztok,

6,5 éves gyermekem még nem tudja a felnőtt méretű (pl. cordyseps, bioconnect) kapszulát lenyelni, viszont a huminiqumos méretűt már igen, az picike. Ez mekkora? 

köszönöm előre is a választ,

 

marna

Bionom.hu - Meli képe

Kapszula mérete

Szia! 

Elég nagy ez a kapszula, viszont szétszedhető! Egy kanál teába, gyümölcslébe bele tudod keverni, és úgy adni a gyerkőcnek, bár a hatóanyag valamilyen mértékben sérülhet... 

Lindaa képe

Antibiotikum után

Sziasztok! Egy doboz antibiotikum és egy doboz fajdalomcsillapító után szeretném rendbetenni a bélflórámat. Nem igazán tudom melyik terméket válasszam. Ha ezt választanám, meddig kellene szedni? Az ára miatt kérdezem, mert napi 6 db bevétele mellet igencsak hamar elfogyna. Tehát, ezt mennyi ideig érdemes ilyen eset után szedni? :) És melyik termékek a legmegfelőbbek még erre? Az emóciót nézegetem még, de picit félek az ízétől. :) 

Bionom.hu - Meli képe

Egy doboz, egy kúra

Szia! 

Érdemes a teljes dobozzal beszedni, tehát 10 napig napi 6 szemet, ahogy írtad is. Ez az egyik legturbósabb! 

Az Emóciós is nagyon jó, az íze olyan, mint a savanyú bornak. Szerintem nem vészes, megszokható, megszerethető, akár egy kis gyümölcslébe belekeverhető. regular_smile.gif Viszont abból nem elég a 10 nap, legalább egy hónapig érdemes szedni.

Persze, ha biztosra szeretnél menni, akkor ez a fenti... 

Lindaa képe

Akkor most ezt fogom választani

Köszi Meli, akkor most ezt fogom választani, most a legjobb kell. :) De majd valamikor az emóciót is kipróbálom. Elvégre a bélflórát sose árt támogatni. :) 

Átlag: 5 (1 szavazat)
Bionom.hu - Pálma képe

A Lactolife plus mitől plusz?

Új termékünk, a Lactolife plus minden szempontból figyelemre méltó.
Már a bekerülésekor ujjongtunk, hiszen számtalan kapszulás probiotikus terméket vizsgáltunk már be, de eddig egy sem ütötte meg a mércét. Némelyiknél a baktériumszám volt alacsony, vagy kevés élőt tartalmazott. Számunkra fontos az is, hogy szimbiotikus is legyen, azaz a probiotikum mellett prebiotikumot is tartalmazzon. Különlegessé teszi még a benne lévő kandillamag, amelynek prebiotikus hatása segíti a hasznos baktériumok letelepítését, kolonizációját. (A kandillát már 2500 évvel ezelőtt eredményesen használták különböző gyomor- és bélproblémák kezelésénél. Ismeretes a bőrszépítő, regeneráló hatása is!)
Gyakorlatilag ez az első ilyen termékünk. Ráadásul büszkék lehetünk arra is, hogy magyar kutató, Dr. Szűcs Zoltán fejlesztette ki.
Hogy kiknek ajánljuk?
Mindenkinek. Megelőzésre, erősítésre, fenntartásra. Kiemelten pedig azoknak, akik éppen átestek egy hányós, hasmenős vírusfertőzésen, esetleg gyomor-bélhurutjuk van, antibiotikum kezelésen vannak túl, vagy emésztési problémái vannak, ami bélflóra eredetű.

Átlag: 5 (1 szavazat)

Antibiotikum mellé

Sziasztok! Segítségeteket kérném, 2,5 éves kisfiam először kapott antibiotikumot, és sajnos a pociját megkínozta, naponta többször is fájlalja, de az étvágyával és a székletével nincs baj, a bőre ekcémás lett és az emóciót nem issza meg, próbáltam gyümölcslébe is, de nem megy. Manó mannát, d viatamint, shea vajat használjuk. Mit tudnék esetleg adni a bélflóra helyreállítására. Gyermekem tej és tojás fehérje érzékeny. Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv, Antal Kriszti

Bionom.hu - Meli képe

Probiotikum

Szia!

Ez a fenti termék pl. nagyszerű lenne, de jó választás pl. az Imsyser vagy a Méz almarosttal is. regular_smile.gif

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: