Szolgáltatások

Kerüljenek fókuszba a négyévszakos gumi szettek!

Summary

A különböző gumiabroncsok tekintetében a jó minőség és a megbízhatóság nagyon fontos tényezők. Sohasem tudhatjuk, mikor kerülünk olyan helyzetbe, amikor nélkülözhetetlen a megfelelő tapadás. Gyakran felmerülő és teljesen jogos kérdés a sofőrök részéről, hogy a négyévszakos gumiabroncs mennyire alkalmazható télen? […]

négyévszakos
négyévszakos

A különböző gumiabroncsok tekintetében a jó minőség és a megbízhatóság nagyon fontos tényezők. Sohasem tudhatjuk, mikor kerülünk olyan helyzetbe, amikor nélkülözhetetlen a megfelelő tapadás. Gyakran felmerülő és teljesen jogos kérdés a sofőrök részéről, hogy a négyévszakos gumiabroncs mennyire alkalmazható télen? Néhány év távlatából ez a felvetés még teljesen abszurdnak tűnhetne. A 2000-es évek elején ugyanis a válasz egyértelműen a nem lett volna, viszont bő 20 évvel később, ma már egyértelműen igen. De mire fel ez a hirtelen változás a négyévszakos szettekkel kapcsolatban? A technikai előrelépés mentén már sikerült olyan keverékeket kifejleszteni, amik gondoskodnak róla, hogy a téli hidegek se fogjanak ki a termékeken.

Természetesen csak akkor éri meg valójában a négyévszakos típusok mellett dönteni, ha amúgy csak viszonylag kevés kilométer van megtéve az autóval. Ha valaki rendszeresen szeli az aszfaltot, akor jobban teszi, ha nem kockáztat és szezononként megszokás szerint elvégzi a cserét. A négyévszakos gumik ugyanakkor főnyereménynek számítanak olyan személyeknek, akik csak akkor ülnek kormány mögé, ha éppen nagyon muszáj. Az automax.hu oldalon minden felmerülő kérdésünkre választ találunk, valamint kedvező feltételek mellett történhet meg itt a négyévszakos abroncsok megrendelése. Ma már szinte minden prémiumkategóriás márka rendelkezik ilyen kínálattal, így bátran dönthetünk a jól ismert nevek mellett. A kiváló tapadáson kívül a minimális kopás, megfelelő lamella mélység és sűrűség, mind figyelembe van véve a gyártásnál. Tegyük próbára bátran a négyévszakos kerekeket.