Kert, kertészkedés, növénytermesztés, csíráztatás

0Ft
 
0Ft

Emóció és Embio téli időszakra vonatkozó tudnivalói:

370Ft
 
370Ft

Bio Mustármag (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

935Ft
 
935Ft

Bio Lucernamag - bio (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.

Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

830Ft
 
830Ft

Bio Retekmag (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.

Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

0Ft
 
0Ft

Csicseriborsó (magyar)(Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Levesnek, főzeléknek, pürének és salátának is kiválóan alkalmas.

0Ft
 
0Ft

 

Bokorbab Cupidon

1.040Ft
 
1.040Ft

Mungóbab (BiOrganik), 500 g

Leírás: A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta.

Felhasználása: Leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen megfőzve is fogyasztható.

Kiszerelés: 500 g

0Ft
 
0Ft

Lencse, fekete, beluga (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Főzés előtt nem kell beáztatni, ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé. Ízesíteni köménymaggal és szerecsendióval ajánlott.

740Ft
 
740Ft

Bio Adzukibab (Biorganik), 500 gKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén.

1.015Ft
 
1.015Ft

Adzuki bab  (Rapunzel), 500 g

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

1.490Ft
 
1.490Ft

Lencse, barna (ínyenceknek) (Rapunzel), 500 g

Leírás: Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után is szemcsés marad.

Használható: Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

1.590Ft
 
1.590Ft

Mungóbab (Rapunzel), 500 g

Leírás: Édes babfajta.

Felhasználható: Csíráztatásra, egytálételekhez, hidegtálakhoz, ázsiai ételekhez, salátákhoz.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

Főzési idő: kb. 45 - 60 perc

Kiszerelés: 500 g

1.420Ft
 
1.420Ft

Lencse, Trójai, barna   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Barna, nagy szemű, lapos lencse. Erőteljesen fűszeres ízű.

Felhasználható: Csíráztatásra, levesbe, egytálételek, felfújtak, pürék készítésére, töltelékként, valamint indiai (dahl) ételek készítésére.

Tartalom átvétel
  EVP kódom: