Online üzletek

Hogyan szokott rá a férjem az e cigi élvezetére

Summary

Történetem arról szól, hogy a férjem hogyan szokót rá az e cigi előnyeire és hogyan tudott lemondani a hagyományos cigarettáról. A történet úgy kezdődött, hogy még csak jegyben jártunk. Egyszer volt a páromnak egy hosszú hétvégéje és elhívott magával horgászni, […]

e cigi

Történetem arról szól, hogy a férjem hogyan szokót rá az e cigi előnyeire és hogyan tudott lemondani a hagyományos cigarettáról. A történet úgy kezdődött, hogy még csak jegyben jártunk. Egyszer volt a páromnak egy hosszú hétvégéje és elhívott magával horgászni, kiderült, hogy nem csak mi megyünk hanem a párom barátja a feleségével. Csodaszép helyre mentünk hegyek, források és egy szép festői tó vett körül minket. Elmondanám nektek, hogy rengeteg holmit és felszerelést vittünk magunkkal, de ami a legfontosabb a füstölni valót, szóval a cigit nem sokat viitünk, pedig akkoriban mindketten dohányoztunk. Tudjatok ti is, hogyha siet az ember előfordul hogy otthon felejt ezt azt, lehetőség a vásárlásra nem igazán volt.

A csattanó pedig az, hogy barátaink már akkor az e cigi előnyeit és lehetőségeit élvezték így normál cigit nem tudtunk kérni tőlük. Szépen és kellemesen telt az idő, a fiúk szép halakat fogtak de a páromnak a harmadik nap elfogyott a cigije. Láttam rajta, hogy nagyon figyeli barátját és feleseget akik élvezték az e cigi nyújtotta füst gőzt. A fiúk elmondásuk szerint a nagy halak éjszaka esznek, így hát fent voltak egész éjjel fogtak is mindketten egy – egy szép nagy harcsát. A lényeg hogy mire mi lányok felkeltünk a kávét megfőzték, iszogatták és láttam, hogy a párom szívja a barátja e cigijét és arca kielégült volt, mivel a barátja szivar ízű liquidet szívott, tetszett neki az e cigi nyújtotta gőz. Szerencséje volt mert volt nála egy plusz e cigi készlet. Mikor vége lett a kirándulásnak hazafele menet az volt az első dolga, hogy megálljon egy dohánybolt előtt és vegyen magának egy ilyen készletet.