Vásárlási Információk


Tisztelt volt Bionom Vásárló!

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk, késedelmes nem teljesítés miatt 2017.11.24-ével inkasszót rendelt el a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) ellenünk. A határidő lejártáig nem tudtuk maradéktalanul rendezni a fennálló tartozásunkat így megindult a felszámolás a Bionom Bioboltot üzemeltető Válogatott Bionom Termékek Kft. ellen.

A Bionom Biobolt bezárása mindannyiunknak kellemetlen esemény. Nekünk dolgozóknak, Önöknek vásárlóknak és üzleti Partnereinknek egyaránt. Látva a személyes felelősségünket a kialakult helyzetért, szégyenkezve és különösen fájó szívvel vesszük tudomásul a fenti tényt, hogy a webáruház végleges bezárásra került, mivel szívünk-lelkünk volt benne és valójában az életünk értelme volt a Bionom Biobolt, a Bionom filozófia. Mélyen röstelljük magunkat amiatt, hogy csalódást és kellemetlenséget okoztunk Önöknek, és bocsánatukat kérjük!

Az e-mail-es és telefonos elérhetőségeinket nem tudtuk visszaállítani. Bármennyire is kellemetlen ilyet kérni, de azokat a kedves Vásárlóinkat, akik előre elutalták a megrendelésük árát és sem a termékeket nem kapták meg maradéktalanul, sem pedig a pénzüket nem utaltuk még vissza, arra kérjük, hogy bionom@protonmail.com e-mail címre küldjék el:
  • a megrendelésük dátumát
  • a megrendelésük sorszámát
  • a megrendelő nevét
  • a megrendelés során használt e-mail címet
  • a visszautalandó összeget
  • a célszámla számát,
mert az áruforgalommal és a megrendelésekkel kapcsolatos legtöbb modult, így az ügyfélszolgálati modult sem sikerült maradéktalanul működőképes állapotba hozni, viszont a Felszámolónak fontos lenne azt pontosan tudnia, hogy kik felé milyen összeggel maradtunk adósok.

A végső lekapcsolás elött néhány hétre részlegesen visszakapcsolásra kerül a bionom.hu oldal, azért, hogy le lehessen zárni még néhány adminisztrációs folyamatot. Ez alatt az idő alatt az összes terméket „Készlet erejéig (0 db)” státuszba tettük, mert így a termékleírások és a hozzászólások még továbbra is olvashatóak maradnak és igyekszünk minden terméknél belinkelni a magyarországi gyártó vagy forgalmazó webshopjának elérhetőségét is. A legfontosabb termékek elérhetőségeit hírlevelek formájában is tudatjuk Önökkel még a bionom.hu oldal végleges lekapcsolása előtt, ugyanis nagyon sok beszállító partnerünknek is komoly veszteséget okoz a Bionom csődje, és legalább annak mértékét szeretnénk ezzel csökkenteni, hogy kiválogatott és kiváló termékek a mi hibánkból további méltatlan hátrányt szenvedjenek el.

Szomorú szívvel, tisztelettel
Nagy Csaba
a Válogatott Bionom Termékek Kft. ügyvezetője
  EVP kódom: