Sütés-főzés hozzávalók

Segédtermékek főzéshez, sütéshez (élesztő, sütőpor, zselésítő, tartósító, sűrítő stb.)

270Ft
 
  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
270Ft

Étkezési szódabikarbóna 500 g

Étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát.

Néhány tipp a felhasználásra:

  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
390Ft
 
  • Kenyérsütés
390Ft

Kelesztő - Bio teljes kiőrlésű szárított kovász (Lecker's), 30 g

Teljes kiőrlésű rozsból készült, ellenőrzött gazdálkodásból származó bio szárított kovász.

Alkalmazás: 500g rozsliszthez egy teljes csomag kovászt használjunk, búzalisztből készült kenyérhez elég fél csomag.

Származás: Németország

  • Kenyérsütés
0Ft
 
  • Bélflóra harmonizálás
  • Béltisztítás
  • Emésztés
  • Kenyérsütés
  • Sütemény sütés
0Ft

Bio Útifű maghéj, Bio - Psyllium Husk  (BiOrganik), 100 g, 300 g

Fogyasztása ajánlott:

  • Bélflóra harmonizálás
  • Béltisztítás
  • Emésztés
  • Kenyérsütés
  • Sütemény sütés
0Ft
 
0Ft

Bio 3-magos gofri keverék (Bauck Hof), 200 g

Ellenőrzött gluténmentes sütőkeverék, gyártásból származó allergénektől mentes.

Elkészítési javaslat 5-6 gofrihoz:

1.090Ft
 
1.090Ft

Agar-agar bio színtelen zselésítő lekvárok, tortazselé, krémek, kocsonyák, aszpikok, szószok készítéséhez   (Lecker's), 30 g

Tengeri algából készült bio zselésítõ anyag. Lekvárok, zselék, krémek, torták, kocsonyák valamint ízletes aszpikok elkészítéséhez ajánljuk. Semleges ízű, gyakorlatilag átlátszó zselé készíthető belőle. Tartósítószer mentes.

0Ft
 
  • Kenyérsütés
0Ft

Sütőélesztő (Bioreal), 9 g 

Felhasználása: Az élesztőt keverjük össze a liszttel, majd használjuk fel a recept alapján. Az élesztőt nem kell vízzel összekeverni.

Kiszerelés: 9 g

Származási hely: Németország.

  • Kenyérsütés
290Ft
 
  • Kenyérsütés
290Ft

Szárazélesztő (Rapunzel), 9 g

Leírás: Alkalmazása egyszerű, nem kell folyadékkal elkeverni, vegyítsük el a liszttel. Száraz, hűvös helyen tartandó. A zacskó tartalma (9 g) 500 g liszthez elegendő.

Felhasználható: Kenyérfélék, sütemények sütéséhez.Kiszerelés: 9 g

  • Kenyérsütés
1.350Ft
 
  • Sütemény sütés
1.350Ft

Szentjánoskenyér - liszt (Rapunzel), 65 g

Leírás: Sűrítőanyag, stabilizátor, térfogatnövelő, semleges ízű.

Felhasználás: Hideg vagy meleg folyadékkal keverjük el.  Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek, fagylaltok, főzelékek sűrítésére ajánljuk.

  • Sütemény sütés
550Ft
 
  • Gluténmentes
550Ft

Bio 3 magos tócsni keverék (Bauck Hof), 160 g

Kb. 15 db vegetáriánus tócsnihoz , ellenőrzött gluténmentes.

Elkészítési javaslat alaprecept 2-3 adaghoz:

  • Gluténmentes
2.340Ft
 
2.340Ft

Agar-agar (Rapunzel), 60 g

Leírás: Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.

0Ft
 
0Ft

Bio Kókusz Crunch (Banaban)

300 g700 g

A BANABAN bio kókusz crunch levegőn szárított kókuszdió húsából készül, miután az extraszűz kókuszolajat eltávolították belőle. Nem kezelt vegyi és adalékanyagokkal, nem fehérített, ezért megőrzi természetes barna színét.

3.260Ft
 
3.260Ft

Bio Kókusz Szirup (Banaban), 350 ml

440Ft
 
  • Gluténmentes
440Ft

BIO aranysárga lenmag, 250g (BiOrganik)

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

  • Gluténmentes
0Ft
 
0Ft

Ghi vaj kókuszolajjal BIO, (Rapunzel), 250g

Bio és HAND IN HAND termék. Az ételeknek kellemes kókuszos aromát kölcsönöz. Mindkét összetevő az ayurvédikus konyha nélkülözhetetlen eleme.

0Ft
 
0Ft

Ghi vaj BIO, (Rapunzel), 250g

Az ayurvédikus konyha nélkülözhetetlen eleme. Az ételeknek vaj aromát ad.  A Rapunzel Ghi a legjobb allgäui vajból hagyományos ayurvédikus főzési  eljárással készül.

 
Tartalom átvétel
  EVP kódom: