Hüvelyesek

740Ft
 
740Ft

Bio Adzukibab (Biorganik), 500 gKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén.

690Ft
 
690Ft

A Bio Szójabab (Biorganik), 500 g az alábbi képre kattintva, a Vegan Foods Market webáruházban rendelhető meg!

890Ft
 
890Ft

A Bio Vöröslencse (Biorganik), 500 g az alábbi képre kattintva, a Vegan Foods Market webáruházban rendelhető meg!

1.015Ft
 
1.015Ft

Adzuki bab  (Rapunzel), 500 g

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

1.190Ft
 
1.190Ft

Bab fehér (Rapunzel), 500 g

Leírás: Klasszikus, régóta termesztett babfajta.

Felhasználható: Egytálátelek, levesek (minestrone), saláták készítéséhez.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

0Ft
 
0Ft

Bab fehér- Jumbo   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Tetszetős és ízletes babfajta.

Felhasználható: Főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

Főzési idő: kb.1,5 - 2 óra

960Ft
 
960Ft

Bab, fekete   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét.

Felhasználható: Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

1.490Ft
 
1.490Ft

Lencse, barna (ínyenceknek) (Rapunzel), 500 g

Leírás: Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után is szemcsés marad.

Használható: Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

1.590Ft
 
1.590Ft

Mungóbab (Rapunzel), 500 g

Leírás: Édes babfajta.

Felhasználható: Csíráztatásra, egytálételekhez, hidegtálakhoz, ázsiai ételekhez, salátákhoz.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

Főzési idő: kb. 45 - 60 perc

Kiszerelés: 500 g

0Ft
 
0Ft

Vörösbab - Kidney   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Savanykás ízű, hosszabb főzés után is megtartja formáját és színét.

Felhasználható: Saláták, egytálételek (Chili con / sin carne), raguk, hideg tálak, levesek készítésére.

1.640Ft
 
1.640Ft

Lencse, sárga (Rapunzel), 500 g

Leírás: A lencsét hántolják, így gyorsan, 5-10 perc alatt megfő, áztatni nem kell. Könnyen emészhető.

1.420Ft
 
1.420Ft

Lencse, Trójai, barna   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Barna, nagy szemű, lapos lencse. Erőteljesen fűszeres ízű.

Felhasználható: Csíráztatásra, levesbe, egytálételek, felfújtak, pürék készítésére, töltelékként, valamint indiai (dahl) ételek készítésére.

1.490Ft
 
1.490Ft

Lencse, vörös (Rapunzel), 500 g

Leírás: Gyorsan megfővő hántolt lencse, áztatni nem szükséges.

Felhasználható: Levesek, szószok, pürék, krokettek készítéséhez, az indiai konyha ételeihez.

Főzési idő: kb. 5 - 10 percKiszerelés: 500 g

Tartalom átvétel
  EVP kódom: