Hüvelyesek

890Ft
 
890Ft

Bio Vöröslencse (Biorganik), 500 gFelhasználása: Köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak.Népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is.

0Ft
 
0Ft

Bab fehér- Jumbo   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Tetszetős és ízletes babfajta.

Felhasználható: Főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

Főzési idő: kb.1,5 - 2 óra

0Ft
 
0Ft

Csicseriborsó (magyar)(Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Levesnek, főzeléknek, pürének és salátának is kiválóan alkalmas.

0Ft
 
0Ft

Lencse, vörös, egész (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Készíthetnek belőle kenyeret, tölteléket is, curryvel, főételként vagy köretként tálalhatják.

0Ft
 
0Ft

Lencse, barna (Glück), 500 gFelhasználási javaslat: Főzeléknek rendkívül ízletes és nagyon tápláló, zölden viszont salátaként fogyasztható.

0Ft
 
0Ft

Lencse, fekete, beluga (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Főzés előtt nem kell beáztatni, ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé. Ízesíteni köménymaggal és szerecsendióval ajánlott.

0Ft
 
0Ft

Sárgaborsó, magyar (Glück), 500g

Felhasználási javaslat:  Levesek, főzelékek készíthető belőle.

Kiszerelés: 500 g

Minősíti és forgalmazza: Davert Gmbh - Németország

Származási ország: Magyarország

740Ft
 
740Ft

Bio Adzukibab (Biorganik), 500 gKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén.

1.015Ft
 
1.015Ft

Adzuki bab  (Rapunzel), 500 g

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

1.190Ft
 
1.190Ft

Bab fehér (Rapunzel), 500 g

Leírás: Klasszikus, régóta termesztett babfajta.

Felhasználható: Egytálátelek, levesek (minestrone), saláták készítéséhez.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

960Ft
 
960Ft

Bab, fekete   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét.

Felhasználható: Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

1.490Ft
 
1.490Ft

Lencse, barna (ínyenceknek) (Rapunzel), 500 g

Leírás: Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után is szemcsés marad.

Használható: Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

Tartalom átvétel
  EVP kódom: