Csíráztatás

370Ft
 
370Ft

Bio Mustármag (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

0Ft
 
0Ft

Csicseriborsó (magyar)(Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Levesnek, főzeléknek, pürének és salátának is kiválóan alkalmas.

830Ft
 
830Ft

Bio Retekmag (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.

Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

0Ft
 
0Ft

Lencse, fekete, beluga (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Főzés előtt nem kell beáztatni, ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé. Ízesíteni köménymaggal és szerecsendióval ajánlott.

935Ft
 
935Ft

Bio Lucernamag - bio (Biorganik), 200 g

Felhasználása: Csíráztatáshoz.

Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

1.590Ft
 
1.590Ft

Mungóbab (Rapunzel), 500 g

Leírás: Édes babfajta.

Felhasználható: Csíráztatásra, egytálételekhez, hidegtálakhoz, ázsiai ételekhez, salátákhoz.

Áztatási idő: kb. 1 - 2 óra

Főzési idő: kb. 45 - 60 perc

Kiszerelés: 500 g

1.420Ft
 
1.420Ft

Lencse, Trójai, barna   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Barna, nagy szemű, lapos lencse. Erőteljesen fűszeres ízű.

Felhasználható: Csíráztatásra, levesbe, egytálételek, felfújtak, pürék készítésére, töltelékként, valamint indiai (dahl) ételek készítésére.

1.040Ft
 
1.040Ft

Mungóbab (BiOrganik), 500 g

Leírás: A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta.

Felhasználása: Leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen megfőzve is fogyasztható.

Kiszerelés: 500 g

 
Tartalom átvétel
  EVP kódom: