Cickafark plusz kivonat (Ezerjófű), 50ml

  • Hormonháztartás
0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Cickafark + kivonat (Ezerjófű), 50ml

  • alkoholmentes

Adagolás: 3x20-40 csepp étkezés előtt fél órával.

Kiszerelés: 50 ml

Csomagolás: Üveg

Tárolási információ: Száraz, hűvös, sötét hely. Felbontás után hűtőben tárolandó!

Szavatossági idő: Felbontás után 6 hónap

Származási hely: Magyarország

Gyártási eljárás: Alkoholmentes kivonat

Összetétel:

Alkoholmentes: Cickafark, Körömvirág, Citromfű, Barátcserje, Bíborhere, Palástfű, Levendula, Orvosi zsálya, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

Menstruáció beállítása

Sziasztok! mostanában késik a menstruációm. Alapból is 35 napos a ciklusom, de az utóbbi két hónapban még több. Orvosnál voltam, semmi elváltozást nem talált. A kérdésem az lenne, hogy erre a problémára almalmas- e a csepp szedése, helyreállitható-e a ciklus hossza és ha igen milyen adagolásban? Előre is köszönöm a választ! L

Értékelés: Nincs

További kérdések, pontosítások

Szia Labeille!

Milyen orvosnál voltál? Milyen vizsgálatokat végeztek el ezzel kapcsolatosan nálad? A hosszú cikluson túl van e még bármilyen panaszod/tüneted? Van bármilyen tudott betegséged, szedsz bármilyen gyógyszert/kiegészítőt most?

Várom a válaszaidat! Szép napot kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Egyelőre nőgyógyásznál

Egyelőre nőgyógyásznál voltam. Most tervezek visszamenni, mert azóta sincs változás. Két hónapja szedtem antibiotikumot, az előző havi késést ennek tudtam be. De az e havit nem értem. Betegsegeim nincsenek, gyógyszert nem szedek.

Ui.: a héten elkezdtem inni a cseppet.

Köszönöm a válaszod!  

Értékelés: Nincs

Túlságosan hosszú ciklusok esetén

Szia Labeille! 

Ez esetben mindeképp célszerű lenne alaposabban is kivizsgáltatni magad és felkutatni az alapból hosszú ciklusok okát. A 35 nap ugyanis már alapból túlságosan hosszúnak számít és ilyenkor lényeges lehet néhány dolgot megnézetni, kizárni.

Első körben egy inzulinrezisztencia témakörében jártas belgyógyász-endokrinológust javasolnék, és kérlek, ezt a cikket alaposan, figyelmesen olvasd el!

Az inzulinrezisztencia, PCOS mellett a pajzsmirigyed működését is hasznos lenne megnézetni.

Szép napot és mielőbbi jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Szia Kinga!Köszönöm a

Szia Kinga!

Köszönöm a hasznos válaszod! Mindenképp utána szeretnék járni. Elsőkörben, bármilyen nehéz is lesz, elhagyom a cukrot, sokkal több folyadékot fogok inni egy nap, és a mozgást is beiktatom a napjaimba. Lehet, hogy ezek odafigyelésével is előrébb leszek. Elolvastam amit küldtél, sajnos előfordulnak nálam hasonló tünetek. Annyi különbséggel, hogy a 175 cm magasságomhoz 53 kiló párosul, szóval túlsúlyról nem beszélhetünk. Remélem mielőbb helyreáll a "rendszer" :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

nem rendelhető

Sziasztok!

Mikor lehet várhatóan ismét rendelni ebből a termékből? Vmi helyette?

Köszönettel: Mari

Értékelés: Nincs

Cickafark

Sajnos nem tudjuk, mert egy engedélyre vár még.

Értékelés: Nincs

Cickafark csepp

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy szedhetem-e a Cickafark cseppeket a Ciklusbarát krém használata mellett. Régebben a Női tinktúrát használtam (tudom, hogy most ez van helyette), s azzal meg voltam elégedve. Ha elszedtem egy üveggel, ezzel is várjak hat hét szünetet? Korai menopauzás tünetekre, hormonharmonizálásra használom őket. Válaszotokat előre is köszönöm!

További szép napot! Mariann

Értékelés: Nincs

Cseppek és a krém kombinálása

Szia Mariann!

Korai menopauzás tünetek alatt pontosan mit értesz?

Amennyiben a premenopauza szakaszában vagy (ilyenkor a menstruációs vérzések általában bőségesek, rendszertelenek, elhúzódóak, fájdalmasak, darabosak, a méhnyálkahártya vastag, az emlők feszülhetnek, az állományban ciszták alakulhatnak ki stb.), akkor ezt a hozzászólást olvasd el kérlek, a benne javasoltak számodra is hasznosak lehetnek!

Ha a Cickafark csepp és a Ciklusbarát krém kombinációja mellett döntesz, akkor a cseppet csupán a ciklus első felében (28 napos ciklusra számolva az 1-13. napokon), a krémet pedig a másodikban (14-26. napokon) használd.

Jó egészséget, szép napot neked! 

 


Értékelés: Nincs

Szeretnék pontos instrukciót kapni

Sziasztok!

Szeretnék pontos instrukciót kapni a használatával kapcsolatban. Azt tudom, hogy ciklus 1. napjától kell szedni, de utána? Mennyi ideig? Menstruáció alatt szedhető?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs

Csepp használata

Szia Gabi!

Menstruáció ideje alatt ne használd, a többi napon azonban igen.

Egy üveg elfogyasztása után célszerű szünetet tartani, de problémától, panaszoktól, reakcióktól függően és szükség esetén a kúra folytatható, meg is ismételhető.

Szép napot neked! 

Értékelés: Nincs

PCO

Sziasztok! Nem tudom kérdezte-e már valaki, én nem találtam a kérdések között. Sajnos PCO-m van, lehet mellette szedni a kivonatot?

Köszönöm előre is a választ!

Értékelés: Nincs

PCOS

Szakértőnk szerint:
A cickafark helyett esetében inkább a barátcserjét javasolnám! (A ciklus első napjától kezdve, annak minden egyes napján használni, legalább 3-6 hónapon keresztül
Értékelés: Nincs

Mennyi ideig elég egy üveg?

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy mennyi ideig elég egy üveg? Az alkoholmentes változatot szeretném megrendelni.

Értékelés: Nincs

Meddig?

Nem tudom, mert attól is függ, hogy hány cseppet szedsz alkalmankként és naponta hányszor?  Nekem kb. egy-másfél hónapig volt elég.
Jelenleg csak az alkoholmentes változat kapható.

Értékelés: Nincs

Napi 3x 20 csepp

Szia!

Nem vagyok biztos benne, hogy elküldtem e a kérdésem, mert eddig nem érkezett válasz.(ha igen bocsi) Napi 3x 20 cseppre gondoltam. Így meddig lenne elég egy üveg? Te naponta mennyit csepegtetsz, hogy elég egy hónapig? 

Értékelés: Nincs

Mennyi?

Most éppen nem szedek Ezerjófű cseppet, eggyiket sem, és nincs itthon üvegcse sem. A legpontosabb módja, ha veszel egyet, és kiszámolod, hogy az általad használt cseppszámmal, meddig elég. Én elmulasztottam felírni a kezdés dátumát, így csak körülbelül tudom hogy  egy-másfél hónapig elég. Ha lenne itthon cseppentős üvegem, akkor vízzel feltölteném és kiszámolnám...

Kérdezzük meg, hátha az olvasók közül van valaki, aki meg tudja mondani...

Értékelés: Nincs

Mióma

Sziasztok!

Kolléganőm szeretné a cseppet szedni. 57 éves, vannak még hőhullámai és van egy kisebb miómája is. Érdemes -e neki ezt a cseppet kipróbálni?

Értékelés: Nincs

Cickafark plusz Kivonat adagolás

Azt lehet esetleg tudni, miért változott az adagolása a Női tinktúrához képest? A Női tinktúrából 3X10-20 csepp kellett, ebből viszont dupla annyi, 3X20-40 csepp a napi adag.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nem teljesen ugyanaz

Szia! 

Nem teljesen ugyanaz az összetétele, mint a réginek.

Arra azért rékérdezek, hogy mindkét változatnak (az alkoholosnak és a mentesnek is) ugyanez-e az adagolása. Mert először csak a mentes volt, elképzelhető, hogy ez annak az adagolása. Mivel az alkoholos jobban felszívódik, abból talán kevesebb kellhet. 

Értékelés: Nincs

Alkoholos kontra glicerines tinktúra adagolása

Kedves Meli!

Sikerült megtudni, hogy az alkolos verzióból mennyi a napi adag?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Adagolások

Szia! 

Igen! Az alkoholosból kell a kevesebb mennyiség, a glicerinesből a több. Tehát, ha úgy van írva az adagolásnál, hogy 20-40 csepp, akkor az alkoholosból kell 20, a glicerinesből pedig 40. Most nem néztem meg itt ennél, hogy pontosan mennyi, csak példának írtam ezt a két számot. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Alkoholos kontra glicerines tinktúra adagolása

Kedves Meli!

Köszönöm a választ!

(Legközelebb akkor biztos, hogy inkább az alkoholos tinktúrából veszek. Igaz, hogy sokkal finomabb a glicerines, de mivel dupla annyit kell belőle szedni, nagyon gyorsan elfogy 1 üveg, így jóval drágább lesz egy kúra.)

Értékelés: Nincs
BAnita képe

Ezerjófű cseppek a

Ezerjófű cseppek a glicerintől lettek finomabbak? Örülök, hogy újra kaphatóak ezek a cseppek, és annak is, hogy finom édeskés íze lett a korábban női, most már cickafark kivonatnak. :-) Vajon ez a glicerintől van?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Miért édeskés?

Szia! 

Eddig alkoholban voltak oldva a hatóanyagok, ami ugye elég "szúrós" ízt tud produkálni. A glicerin sokkal édeskésebb, igen! yes.gif

Értékelés: Nincs

a sima cickafark is megszűnt?

Sziasztok! 

A sima cickafark tinktúra, amihez nem volt más adagolva, az is megszűnt? 

Menstruációs görcsre szedtem gyógyszer helyett, 2-3 nappal a menstruáció előtt elkezdtem adagolni, és ameddig görcsölt, addig szedtem csak. Jobban kedveltem, mint a teát, ami nem a legfincsibb, és nem is olyan hatásos, mint a tinktúra. De ez a tintúra amint látom, inkább hormonharmonizáló, és a menstruáció alatt pont nem kellene használni.

Óóó miért variált meg mindent a gyártóó..  Annyi a jól bevált kis tinktúráimnak..

Értékelés: Nincs

Görcsös menstruációra...

Megkérdeztem a gyártót és azt mondja, hogy lesz, de még pontos időt nem ígér!

Viszont az jutott eszembe, hogy a Te problémádra az Argital 5 napos olaja, az érzékeny napokra lehet a legjobb megoldás! Nagyon jókat hallottam róla...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

jupiéé

Óóó de jó, hogy újra kapható lesz!  Köszönöm Pálma! Az olajat pedig mindjárt megkukkolom! 

Értékelés: Nincs

Görcsökre krém is van...

Nézd meg a krémet is , ott már vannak konkrét tapsztalatok is...

Értékelés: Nincs

Libidó

Sziasztok!

Az Ezerjófű kivonat okozhat libidó csökkenést? Menstruáció előtti migrén, gyakori felfázás érzet és csökkent libidó a problémám, szeretném természetes dolgokkal orvosolni ezeket. Véleményem szerint a fogamzásgátló miatti hormonszint változás okozza ezeket. Ha ezt és a ciklusbarát krémet használom, jó megoldás lehet? Tibeti kovafölddel együtt használhatom őket? Előre is köszönöm a válaszokat!

Értékelés: Nincs

Libidóra

A Fejlesztő/gyártó véleménye szerint: "ciklusbarát krém határozottan jo megoldas, es ha huvelyszarazsagot is tapasztal akkor ott osztrogen gondok is vannak. Ebben az esetben a ciklus elso feleben a ciklusbarat etrend szedeset javaslom."

Értékelés: Nincs

Fogamzásgátló mellett

Szia Pálma! Köszönöm a választ! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy fogamzásgátló tabletta mellett lehet e ezeket a készítményeket alkalmazni?

Értékelés: Nincs

Hormonok harca

Fogamzásgátló mellett miért akarnánk hormonszabályzó készítményt szedni?

Értékelés: Nincs

Termék "csere"

Szia!

 

Érdeklődni szeretnék, hogy ezt a terméket tudom rendelni a Női tinktúra (ezerjófű) helyettesítéseként?

 

köszönöm előre is a választ

Heni

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Cickafark plusz

Igen, ez ajánlott helyette. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

rendben

Nagyon köszönöm, így lesz 

Még egy kérdés eszembe jutott, bocsánat, rendeltem még maca port. Azt mikor kezdhetem el? Ennél nem olvastam ehhez kapcsolódó hozzászólást.

Köszönöm ezt is!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Maca szedésének kezdete

Annál nincs ilyen megkötés, elvileg bármikor elkezdhető. 

Értékelés: Nincs

Mikor

Sziasztok!

Több  válaszotokban olvastam, hogy a menstruáció utolsó napján kell elkezdeni szedni. Nekem egy hete múlt el, de mivel sokat kellett várni a termékre (na és türelmetlen is vagyok) és ma megkaptam már nem szivesen várok még kb.3hetet. Szóval a kérdésem, hogy elkezdhetem szedni vagy inkább várjam meg a következő menstruáció végét? Egyébként miért akkor javasoljátok? Köszönöm válaszotokat. 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Várd meg a következő végét

Szia! 

Várd meg a következő végét, mert a hormonrendezés szempontjából úgy kedvező! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Szerinted nagy gond, ha csak

Szerinted nagy gond, ha csak egy héttel utána kezdeném el? Úgy nem hatásos?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Utána egy héttel

Szia! 

Úgy bekavarodhatnak a hormonok, tehát pont azt nem éred el vele, amit szeretnél. Én megvárnám a megjelölt időpontot. 

Értékelés: Nincs

Grapefruit maggal

Sziasztok!

Az lenne a  kérdésem, hogy Grapefruit magkivonattal együtt is szedhető? Amennyiben igen, hogy vegyem be őket, egyszerre is lehet vagy kis időt hagyjak a kettő közt?

Köszönöm a választ

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Grapefruitmag kivonat és tinktúra

Szia! 

Lehet vele együtt szedni, és nem kell különösebb idő közöttük. 

Értékelés: Nincs

Terhesen lehet?

Sziasztok!

Ezt az új verziót terhesen lehet szedni? Illetve addig amíg ki nem derül a terhesség?

A régebbi verziót nem lehetett, de ha jól értem ez most alkoholmentes.

Köszi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kismama nem szedheti ezt sem

Szia! 

Nem az alkoholtartalom miatt nem lehetett eddig sem, hanem a hatóanyagok miatt. 

Értékelés: Nincs

Ezerjófű Barátcserje cseppek

Sziasztok!

Már egy ideje várom, hogy újra lehessen kapni az Ezerjófű cseppeket, de a Barátcserje alatt azt látom, hogy kifutott termék lett belőle, a helyettesítő linkre rákattintva érvénytelen oldal jön fel.

Tudnátok segíteni, hogy a barátcserjét most végleg el kell-e felejteni, vagy van remény, hogy újabb formában elérhető lesz, csak még egy kicsit várni kell? 

Ha végleg kifutott, és barátcserjét kéne szednem, mit tudtok alternatívának javasolni? (Macát már rendeltem - azt én gondoltam a javaslatok alapján kiegészítőnek, csak a barátcserjére várok még a kúrámmal).

Köszönöm előre is.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Barátcserje

Szia! 

Szerintem pont jó helyre írtad a kérdésedet, ugyanis ez a készítmény a régi női tinktúra utódja, amely a hormonharmonizálásban segíthet. Van benne barátcserje is, szerintem sokkal komplexebb, mint a sima barátcserje. 

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: