Kettő az egyben!

Egy olvasónk szuper kombinációt fedezett  fel, és mivel megírta nekünk, így most megosztjuk veled is, hogy két különböző gyártó terméke hogyan egészítheti ki egymást tökéletesen!

“Eddig a legjobb!

Több sampont is próbáltam már a hosszú, vastagszálú, elnehezülő hajamra a Bionom kínálatából, számomra mindegyik kompromisszumos volt valamiért (az egyik szárított, a másikból annyira sok kellett, hogy kész anyagi csőd lenne). Eddig ez viszi a pálmát, habzik, illatos és egyre jobban sikerült kitolnom vele a hajmosást, igaz az utolsó napon az Argital hintőporát használom száraz samponnak. A kettő együtt TÖKÉLETES :), se korpa se zsíros haj, csak ajánlani tudom, egy próbát biztosan megér!”

Jelen vagyok a mindennapotokban, a heteitekben. A Bionom háziasszonyaként írom a Bionom Hírlevelet, amit hétfőnként kaptok.

Blogbejegyzésekkel, receptekkel, termékajánlókkal igyekszem megválaszolni a termékekkel kapcsolatos kérdéseiteket, támogatni, vagy erősíteni az ezzel kapcsolatos döntéseiteket. Kezelem a hozzászólásaitokat, megpróbálok segíteni, megoldásokat találni a problémáitokra. Igyekszem egyfajta “jó-rendőrként” irányítani a forgalmat köztetek és a Bionom között!