Young and Active Arctonik - Demeter-minőség, (Martina Gebhardt)

 • Bőrállapot kiegyenlítés
 • Fényártalmak semlegesítése
 • Kevert bőrállapotra
 • Szabadgyök lekötés
0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Arctonik, Young and Active - Demeter-minőség,   (Martina Gebhardt)

A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett Arctonik. A benne található értékes növényi kivonatok ribiszkével felfrissítik a fiatal kevert bőrt és ragyogó arcszínt kölcsönöznek neki. A spagírikus primula esszencia és a citromfű hidrolátum támogatja a bőr harmónikus működését.

A fiatal 20 év feletti, aktív életmódot folytató hölgyeknek szánt új termékcsaláddal bővült a Martina Gebhardt bőrápolási kozmetikumok palettája. Nyáriasan könnyű és sportos termékcsalád a fiatal kevert bőrre (20+)A fiatalok gyakran nem tudják, hogy milyen ápolás a megfelelő számukra. Környezeti hatások: hideg, meleg, nap, szél és a levegőszennyezés, de stressz vagy az egyoldalú táplálkozás is felborítják a bőr egyensúlyát. Agresszív tisztítás, a pórusokat eltömítő alapozók, javítóstiftek, korrektorok mind nyomot hagynak a bőrön. A megfelelő ápolás újra helyreállítja a bőr egyensúlyát. Az új „YOUNG & ACTIVE” elnevezésű termékcsaláddal pótoljuk a tisztátalan és gyulladásokra hajlamos tinédzserbőr és az igényes, érett bőr ápolása közötti hiányt.

Minden Young&Active termék központi összetevője a primulából készített spagírikus kivonat!

Alternatív használat: A tonikot használhatjuk szúnyogriasztó sprayként is.

Kiszerelések: 30 ml, 100 ml

Származási ország: Németország

Tárolási információ:  2 és 25 °C között javasolt.

Összetevők: Víz, alkohol°, citromfű hidrolátum°, primula kivonat°, ribizlilevél kivonat°, ribizligyümölcs kivonat°, édesgyökér kivonat°, búzavirág kivonat°, valódi éterikus olajok: citromfűolaj°, indiai citromfűolaj°, rozmaringolaj°, geraniol**, citronellol**, linalool**, citral**, limonene**, farnesol**.

INCI: Aqua, Alcohol°, Melissa Officinalis  Leaf Water°,  Primula Veris  Extract°, Ribes Nigrum Leaf Extract°, Ribes Nigrum  Fruit Extract°, Glycyrrhiza Glabra Root Extract°,  Centaurea Cyanus  Flower Extract°,  Aroma*, Melissa Officinalis Leaf Oil°, Cymbopogon Schoenanthus Oil°, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil°, Geraniol**,  Citronellol**, Linalool**, Citral**, Limonene**, Farnesol**.
 
° Demeter-minősítésű alapanyag

* Ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyag

** Természetes éterikus olajok alkotórészei.

Primula – a fiatal kevert bőr szinonimája

Primula képeDr. Frank Meyer a 11 mágikus gyógynövény című könyvében így ír a primuláról (Primula veris), melynek német elnevezései kulcsvirág, égi kulcsocska. Magyar neve: kankalin.

A tavasz hírnöke, a primula, a maga erőteljesen a nap felé irányuló/forduló módján a téli napok végét és az új élet kezdetét jelzi. Egyrészt erős gyökérzetével stabilan legyökerezve áll a földben, másrészt nyitottan is a filigrán, fény felé törekvő szárával és légies virágzatával.

Az élet indulását szimbolizálja: A fiatalság kibontakozik alkotó erejében és mégis erős tartásra van szüksége törekvésében. Erre a támogatásra és kibontakozásban való segítségre van igénye a fiatal bőrnek is.

A fűtéstől száraz levegő, kipufogógázok, cigarettafüst, extrém hőmérsékletingadozások, de a napi stressz is vagy a túlzott higiénia és a nem megfelelő ápolás ártanak a bőrnek, irritálják és felborítják az egyensúlyát. Ehhez jön még a napsugarak hatása, különösen az UV-A sugarak hatolnak mélyre a bőrben és károsíthatják a bőr nedvességmegkötő rostjait. A készítményekben található primula tinktúra, vagy a növényből készült spagírikus esszencia segítségével a fiatal kevert bőrállapot normalizálódik, a felborult bőranyagcseréből adódó feszültségek lecsengenek.

A Martina Gebhardt termékek minőségi irányelvei

 • A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek
 • A termékek nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot, tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert. A krémek és a tejek nem tartalmaznak alkoholt sem.
 • Kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.
 • Az alapanyagok több mint 95%-a ellenőrzött biogazdálkodásból vagy Demeter-minősítésű termesztésből származik
 • Egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciák
 • A termékek előállítása bio-dinamikus ritmusok alapján történik
 • Minden termék BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Minden termék Demeter-minősítésű

A Martina Gebhardt termékek előállításához nem használnak "szabványosított" alapanyagokat, ezért a termékek illata, színe, állaga gyártásonként kismértékben eltérő lehet. Ez nem minőségi hiba, hanem annak bizonyítéka, hogy termékek gyártásához konzekvensen természetes alapanyagokat használnak csak.


Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: