Szösztelenítő kesztyű (Vixi)

0Ft
4.727275
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (11 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás

Szösztelenítő kesztyű (Vixi)

Felhasználható: szoknyák, nadrágok, kabátok, öltönyök szösztelenítésére. Továbbá kutyaszőr és macskaszőr összeszedésére. A mosógépben felejtett papírzsebkendő darabokat is egyszerűen és gyorsan távolíthatjuk el! A kesztyűt jobb és balkezesek egyaránt használhatják!

Használata: a kesztyűt úgy húzzuk a kezünkre, hogy a résen át a hüvelykujjunkat ki tudjuk dugni, így segítve a stabilitást. Az egyik irányba húzva összeszedi a szöszöket, míg a másik irányba húzva visszateszi a felületre (használat közben ez egyértelmű lesz). A kesztyűről úgy szedhetjük le a szöszöket, hogy egy Vixi kendőt benedvesítve ellenkező irányba húzzuk és a csomóba gyűjtött szöszöket leszedjük.

Cicaszőr összeszedésére?

Sziasztok, próbálta már valaki ruhákon cicaszőr eltávolításásra? Köszi, Kata

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)
Betty képe

Szösztelenítő kesztyű győzött a szöszök elleni küzdelemben

Nekem főleg a fekete és a sötét ruhákon megjelenő apró szöszök jelentettek gondot, amiket általában vasalás előtt igyekeztem eltávolítani a hengerrel. Kíváncsi voltam, hogy ezzel kitudom-e majd váltani a ragacsos hengert. Ma kipróbáltam, és szuperül működik, sőt sokkal alaposabban eltávolítja a szöszöket, mint a henger. A szösztelenítés végére szinte feketéllet a kesztyű egyik oldala, amit utána néhány perc alatt ledörzsöltem a nedves kezemmel a mosdó felett.

Nagyszerűen működik, csak ajánlani tudom, akik küzdenek a szöszökkel .

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Szuper Szösztelenítő Kesztyű

Úgy tűnik, hogy egy lépéssel előrébb kerültem a szöszök/macskaszőr elleni szélhalomharcban! Sőt! Nagyon jó ez a kis kesztyű, praktikus, össze sem lehet hasonlítani a "ragacsos" szösztelenítő gurigákkal!

Szóval ajánlom mindenkinek. Bárcsak lehetne egy kisebb (utazó) verziót is kapni, ami táskában is elfér. Persze ez sem olyan óriási (akkor mint egy sütőkesztyű), de egy picit azért szívesebben cipelnék magammal. 

Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: