Üvegtisztító törlőkendő (Vixi), 40×40 cm

0Ft
4.194445
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (36 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás

Üvegtisztító mikroszálas törlőkendő (Vixi), 40×40 cm

Színek: sötétkék és világoskék

 


A VIXI MIKROSZÁLAS KENDŐK TULAJDONSÁGAI:

 • Rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7-szeresét szívja fel folyadékból, koszból. A mikroszálak magukba zárják a szennyeződéseket, így nem kenik szét a koszt a felületen.
 • A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
 • A takarítás során VEGYSZER NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást - vagy még jobbat - mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel kíméljük környezetünket, magunkat és pénztárcánkat is. Nem szennyezzük vizeinket, a levegőt, nem növeljük a szeméthegyeket, kevesebb fát vágnak ki annak érdekében, hogy minket papírtörlővel lássanak el.
 • Hypoallergén, különösen ajánlott asztmások, allergiában szenvedők számára.
 • Normál használat mellett 2 éven keresztül használhatóak bel- és kültéren, autóban, kb. 400-500 mosásig. A hosszú használat során alig kopnak, közben nem bolyhosodnak, nem szakadnak, nem szöszölnek.
 • A termékcsalád hamarosan, bővülni fog mosogató, felmosó, baba és kutya termékekkel.

ARANYSZABÁLYOK:

 • A termék tapintásakor észlelt „őszibarackhéj-érzet” a mikroszálas kendők sajátossága, nem hiba. Minden mikroszálas kendő ilyen.
 • Ne használjunk tisztítószereket, vegyszereket, ha mikroszálas termékekkel takarítunk!
 • A termékek mosógépben is moshatóak, ha nagyon erősen elkoszolódtak, max. 60 Celsius fokon, de egy 30 vagy 40 fokos rövid mosás – mellyel energiát, vizet és pénzt spórolsz – tökéletesen tisztává varázsolja.
 • Semmilyen öblítő- vagy fehérítőszer nem érheti. Vigyázzunk, ne használjunk 2in1 mosószert, mely már eleve öblítőt tartalmaz, mert összetapasztja a mikroszálakat, így azok elvesztik jellemző tulajdonságaikat. Csak tiszta vízzel öblítsünk! Az öblítőszer tönkre teszi a mikroszálakat ezért ne használjuk!
 • A mikroszálas kendők gyorsan száradnak, de ne terítsük radiátorra!
 • A vizesen használandó kendőket jól csavarjuk ki használat előtt, mivel minél vizesebb a kendő, annál kevesebb piszkot, szennyeződést tud felvenni és megtartani.
 • Ne nyomjuk túl erősen a tisztítandó felülethez, mert a mikroszálak így nem tudnak elég hatékonyan „dolgozni”.
 • Legyünk türelemmel az első használat során! Meg kell várnunk, amíg a törlő eltávolítja az összes tisztítószer maradványt, ezek után tud a mikroszál hatékonyan működni!
 • Közvetlen hő ne érje! Ne terítsük radiátorra, ne tegyük a hősugárzó elé, a forró edényeket, tepsiket ne ezzel fogjuk meg!

 

FELHASZNÁLHATÓ:

Ajtó és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének a tökéletes tisztításához. Bármilyen koszos, poros, zsíros, üveg vagy tükörfelületről foltmentesen, csík és homálymentesen tudjuk eltávolítani a szennyeződéseket tiszta vízzel, vegyszer nélkül és a Vixi mikro szálas üvegtisztítóval.

Vizezzük be a sötétkék kendőnket és könnyedén töröljük át a felületet. (ekkor a szennyeződés 90%-a eltűnik) Azonban az igazi varázslat akkor történik, amikor a száraz, világoskék üvegtisztítóval ismét áttöröljük az üveget.

Nagyon gyors, kényelmes, pénztárca és környezetkímélő módja az üvegtisztításnak. A Vixi üvegtisztítóval élmény az ablakpucolás!

Kendők mosása

Sziasztok!

Az imént találtam rá a Bionom weboldalán a Vixi termékekre. Mivel már régóta mikroszálat használok, igyekszem felkutatni a minőségi termékeket  A hozzászólásokon és a véleményeken felbuzdulva szeretnék is rendelni néhányat a háztartásba, azonban a fórum hozzászólásokat olvasva egy dolgot tekintve sajnos egy kicsit összezavarodtam: hogyan mossuk, hogyan tisztítsuk ki a már kellő mértékben piszkos Vixi mikroszálas kendőket?

A mikroszálas termékekre általánosan igaz az a szabály, hogy a hatékonyságuk megőrzése érdekében a mosás során tilos öblítőt, ecetet és bármilyen olyan egyéb anyagot használni amely lágyítja a vizet. A fórumon többször elhangzott, hogy mosószódával vagy EMC-vel is használják együtt. És én itt bizonytalanodtam el: hiszen például a mosószóda is kiváló vízlágyító hatású szer, az EMC pedig citromsavat tartalmaz, amely szintén kiváló vízlágyító.

Tapasztalataim szerint a mikroszálas kendők tisztításakor az egyszerű vizes átöblítés nem elegendő, a kendőben összegyűlt port és egyéb szennyeződést a mikroszálak "nem engedik" el, tehát az egyszerű víz nem elég.
Az eddigi mikroszálas kendőimet a kagylóban, kézmeleg vízben, a Bionom-ban szintén kapható orosházi háziszappannal kézzel mostam. Alaposan átöblítem a kendőt, bekenem szappannal, kicsit megdörzsölöm (szinte szürke lesz a habja), majd újra átöblítem. Kicsavarom és már mehet is száradni.

Esetleg a háziszappanos mikroszál tisztítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Szerintetek biztonságos a háziszappan használata a mikroszálak hatékonyságának megőrzése szempontjából?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Vixi kendők mosása

Szia! 

A leírásban tényleg ez olvasható! A tapasztalataink azt mutatják, hogy az öblítővel való öblítés az, ami tényleg ártalmas a mikroszálaknak, az ecettel kapcsolatban ilyet nem tapasztalatam, és a többiek is eMC-vel, mosószódával, bionom mosószerekkel mossák a kendőket. 

Én szappannal még nem próbáltam mosni, de ha te már igen, akkor meg tudod mondani, hogy a szappannal való mosás után mennyire maradt hatékony a kendő tisztítóereje. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Vixi üvegtisztító kendő

Nagyon szuper ez a kendő! Bárcsak hamarabb próbáltam volna már ki! Sokkal gyorsabban halad ezzel az ablakpucolás. Pici eMC-t teszek a vízbe, hogy még hatékonyabb legyen. A sötétkék kendő szinte elsőre eltávolítja az összes szennyeződést és nem elkeni a koszt, hanem magában tartja. A világoskék kendővel pedig tényleg teljesen csíkmentes lesz az ablak. Csak ajánlani tudom!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vegyszer tisztitása

Sziasztok!

 

Van egy-egy világos- és sötétkék kendőm, nagyon szeretek velük ablakot és tükröt tisztitani. Viszont családtagok sajnos többször is vegyszerrel együtt használták (hagyományos bolti fürdőszobai vizkőoldós spray-vel). Igy már csak csikosra tudom vele a tükröket mosni. Ha kimosom és jól kiöblitem a kendőket tiszta vizzel, akkor van esély, hogy visszanyerjék eredeti tisztitó képességeiket? Mosógépben mosószódával mosok.

 

Üdv,

Réka

Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)
Bionom.hu - Meli képe

Én is így jártam a kozmetikai kendőmmel...

Anyósom jószándékúan kimosta, csak éppen hagyományos mosószerrel. steve.png

Mindenképp érdemes tenni egy próbát, nem veszíthetsz, csak nyerhetsz. Én nem tudom megmondani, hogy nálam sikerült-e a művelet, mert egy arctisztító kendőtől teljesen mást vár el az ember, mint egy olyan kendőtől, amit ablaktisztításra használ. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Sziasztok!Van egy sötétkék

Sziasztok!

Van egy sötétkék illetve egy világoskék törlőkendőnk. Ezeket mivel érdemes mosni?

Értékelés: Nincs

Vixi mosás

Én mosógéppel, a színes ruhákkal együtt szoktam mosni, 40 foknál nem melegebb vízben.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

Ezzel mosható?

Ezzel mosható? https://bionom.hu/biobolt/moso-tisztitoszerek/mosas-oblites-mosodio/soda...

 

Köszi!

Értékelés: Nincs

Üvegtisztító mosása

Igen!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szuper ez a kendö

Annyi jót olvastam róla, de én úgy voltam vele nincs jobb az ablak lehúzónál. Ez sokkal jobb és gyorsabban megy az ablakpucolás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Éljen a Vixi!

Sziasztok,

Mindenkinek csak ajanlani tudom ezt a kendot! Amint megjott, azonnal kiprobaltam, es azt hiszem, parkolopalyara teszem az osszes hipiszupi ablaktisztito eszkozom es vegyszerem! Nalam rengeteg az ablak, de ezzel ripsz ropsz vegeztem ,  minden vegyszer nelkul!

Azert nemi izomlazra keszuljon mindenki , de ez legyen a legkevesebb, egy kör ablakpucolassal legalabb letudhatjuk a napi mozgas egy reszet! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Bevált az üvegtisztító mikroszálas törlőkendő!

Nagyon jó termék!

Ajándékba vettem a férjemnek, mert most ő takarít (én babát várok). Eddig az ablaktisztító+újságpapír ill. újabban az ecet+újságpapír módszerrel próbálkozott, és mindig ideges volt tükörtisztítás közben. Ma kipróbálta az új kendőit, és el van ájulva :) Pedig ő aztán az örök szkeptikus! Annyira egyszerű a használata a kendőnek (semmi macera, semmi vegyszer), hogy a nagy elhatározásom, hogy minden este tusolás után letörlöm a tükröt vele, így sosem lesz vízfoltos :)

Köszi nektek!

ViZi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Nekem is nagy kedvenc,

főleg azért, mert csak tiszta víz kell hozzá... és csíkmentes lesz minden yes.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Üvegtisztító kendő színe

Sziasztok!

Csak egy megjegyzés, a termék szuper, de sehol nem olvastam, hogy erősen fog.... Így az első mosáskor (mosózsákban) szuperül összefogta a frissen vásárolt rózsaszín kozmetikai kendőmet.... :( is, és mindent amit akkor mostam.... Ezt jó lenne szerintem feltüntetni, nehogy más is így járjon, furcsa amúgy, mert eddig egyetlen mikroszálas kendőm sem fogott. Most rendelhetek újra kozmetikai kendőt, mert ugye rózsaszínt szeretnék.... :) Üdv Nóra

Értékelés: Nincs
H.Linda képe

Üvegtisztító kendő mosása hasonló színű ruhákkal

Szia Norcsisze!

Azt a választ kaptuk a gyártótól, hogy az élénkszínű kendőket valóban érdemes hasonló színű ruhákkal mosni, az ilyen esetek elkerülésére. Az adatlapon is fel fogjuk tüntetni, köszönjük még egyszer az észrevételt!

A kozmetikai kendőt pedig próbáld meg mosószódával, kézzel kimosni, jó eséllyel visszanyerheti a színét, ha nem is az eredetit.regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
H.Linda képe

Üvegtisztító kendő fog-e?

Szia!

Ezt még mi sem tapasztaltuk, köszönjük, hogy szóltál, jelezzük a gyártónak!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Wixi használata

Üdv Mindenkinek!

Érdeklődni szeretnék,hogy a wixi üvegtörlő sötétkék kendőt ecetes- vizes oldattal használhatom-e és folttisztító só oldatra is vonatkozik a kérdésem.

Értékelés: Nincs
epermami képe

Üvegtisztító wixi

Szia Csupi, nem ajánlott semmilyen szer használata a wixi kendőkhöz, mivel a mikroszállak lelapulnak tőle. Csillogó felületet kapsz akkor is, ha tiszta vízzel használod, próbáld ki!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ajánlás: Vixi kendő

Ámulatba ejtő h ez a két kendő együtt mire képes!!! Ezután csak ezeket fogom használni. Idáig több márkás ablaktisztítószert (köhögtem tőlük rendesen) és többféle ablaktisztító eszközt kipróbáltam már. De sok munka volt velük h csíkmentes legyen a végén. Arról nem is beszélve a tisztítószer mindig lecsepegett a padlóra is. Ezek rengeteg időt és energiát spórolnak meg majd nekem, amit a családomnak szentelhetek mostantól. Már több Vixi terméket kipróbáltam, ebben sem csalódtam! Megjegyzem, mivel sokszor jártam már úgy, h nem vált be a TVhirdetésekben remekül "működő" termék, most is félve szereztem be ezeket, de már bátran gyűjtögetem össze őket. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nekem is nagy kedvenc a Vixi kendő

Én is ezt használom, azóta nem vettem ablaktisztító folyadékot. Egyszerű és nagyszerű!

Értékelés: Nincs
BAnita képe

Vixi üvegtisztító kendők dícsérete

Ha nem látom, el sem hiszem, hogy milyen szépen és egyszerűen lehet vele ablakot pucolni! Szerintem a 3 darabos szett nagyon megéri az árát. (Akinek több ablaka van és egyszerre szeretné mindet megtisztítani, mindenképpen ezt vegye, mert ha a világoskék nagyon átnedvesedik, már nem töröl olyan szépre, a 3 darabos szettben pedig kettő van a világoskékből.)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

2 db-os szett

Most vennék először ilyen Vixi üvegtisztitó kendőt és az lenne a kérdésem, hogy az 2 db-os szett egy sötétkék és egy világoskék törlőkendőből áll?

köszönöm

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Vixi 2

Szia!

Igen. A sötétkéket vizezed, semmi vegyszer és a világoskékkel törlöd szárazra. Természetesen azt nem nedvesíted.

Kíváncsian várom az eredményt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

vegyszer!!

Kipróbáltam a kendőket, és tényleg nagyon elégedett vagyok velük. Gyorsan lehet velük megpucolni az ablakot, ezzel nem kevés időt spórolok meg magamnak. Viszont tegnap történt egy kis "baleset". Nem voltam otthon és a férjem a sötétkéket használta egészen más célra, mint az ablakpucolás. A gond ott volt, hogy Domestosos vízben öblögette!!! Most akkor tönkre ment a sötétkék kendőm??? Nyugtassatok meg, hogy nem! Egész éjjel tiszta vízbe áztattam, még most is abban ázik. Mit csináljak még vele?

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Vixi és a vegyszer

Nem hiszem, hogy tönkrement volna.

Anyósomat megleptem tavaly karácsonyra egy ilyen szettel, és ő még a mérges mosószerekkel mos, tehát a Vixijét is azzal tisztítja. Eddig nem panaszkodott, hogy csökkent volna a kendők hatékonysága, sőt a poharak törlésére is ezt használja. Egyébként imádja.

De nálatok miért van még Domestos 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Köszönöm a

Köszönöm a megnyugtatásodat:-) És már a Domestost is evakuáltam:-)

Andi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Lejárt az akció?

Egy éve szemezek ezzel a termékkel, most, hogy közeledik a nagytakarítás elszántam magam a rendelésre. Múlt héten örültem, hogy a 3 db-os akciós, de tegnap, amikor lett volna időm rendelést leadni már nem tudtam  a kosaramba tenni.

Máris lejárt az akció? Elfogyott? Nem is lesz belőle?  

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Vixi akció

Szia!

Minden hónapban más az akció és az addig tart, amíg a készlet. Ez a Vixi mondjuk nem az e havi akcióban volt, már elég rég óta tartott. Sajnálom, hogy lemaradtál róla.

Ajánlom figyelmedbe ezeket, de már csak ma.

https://bionom.hu/daru-madar-fennt-az-egen.html

Illetve EZT a szettet.

Naposat!
Hortenzia

Értékelés: Nincs

tökéletes megoldás

Sziasztok!

Már jó ideje használom a kendőket és egyszerűen IMÁDOM őket!

Először csak a legkisebb tükrön próbáltam ki, majd a nagyobbakon, végül az egész falason is! Hát valami elképesztő! Az összes ablakpucoló tisztítószeremet kidobtam a kukába, de tényleg. Sima meleg vízzel ilyen eredményeket elérni, semmi zavaró illat/szag, és még egy tonna konyhai papír törlőpapírt is megspórolok, ami nálunk nem kis pénz volt ám...hát ez tényleg csoda!

Ezek után természetesen az ablakokat takarítottam le (dupla üvegezés nagy belmagasságnál), és ugyanaz az eredmény. Hihetetlenül tiszta, átlátszó (nem opálos, nem csíkos) ablakok, pedig szoktam hagyni kicsit "elkoszolódni" őket, szal a nagyvárosi szenny iszonyú munkát tud rajtuk végezni.

Majd következett a fürdőszoba, wc és a konyha: ezzel takarítom a csempét körben, a szerelvényeket, mosógépet, radiátorokat és még sorolhatnám estig. Már ott tartok, hogy szinte minden nap használom. Hosszú évek után végre szeretek takarítani! Nincs szag, mérgeskedés, hogy megint csíkos maradt, pedig mennyi pénzt ráspricceltem, letörölgettem, csak iszonyat jó érzés látni mindent csillogni!

A laptopra rárakódott kézkrémeket és egyéb szennyeződéseket is leszedte, úgyhogy már sorban állanak a hasonló technikai eszközök  (tv-t, monitort eddig is ezzel takarítottam). 

A legjobb pedig az egészben,  hogy szinte el sem fáradok közben, mert egy törlés a sötétkékkel, egy pedig a világoskékkel és KÉSZ! Pedig nálunk aztán vannak szennyeződések bőven egy 2 éves aktív gyerekkel a háttérben!

Köszönöm Nektek, hogy megismerkedtetek a termékekkel, majd ha időm engedi a többihez is zengek ódákat, mivel szinte már az egész termékcsalád megvan és használom őket nap mint nap. 

További szép napot.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

"tökéletes lett"- ablaktisztító kendő :)

Sziasztok!
Nagymamám most telefonált, hogy elújságolja, milyen szuperek ezek az ablaktisztító kendők. Nemrég adtam neki ajándékba, és ma reggel nekiállt a nagyszoba ablakainak, meg pár szekrénynek. Többek között azt mondta, hogy "nem kell masszírozni 25-ször, hogy itt egy folt, ott egy folt", mert "tökéletes lett". Nagyon örült neki.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Azt hiszem, rászokom a gyakoribb ablakpucolásra :)

Őszintén szólva eddig ezt a területet kissé elhanyagoltam, mégpedig leginkább azért, mert nekem mindig foltos és csíkos maradt az ablak, hiába próbálkoztam akárhogy. Az adott fényviszonyok mellett tűrhetőnek nézett ki, aztán kicsit más szögből sütött a nap, és egyből kiderült, hogy igencsak ronda.

Vixiből a dörzsi kendő volt az első próbálkozás, ami nem rossz, de azért nem éreztem vele kapcsolatban azt az átütő lelkesedést. Ennek ellenére az üvegtisztítóval kapcsolatos áradozások hatására beruháztam egy világos- és egy sötétkék kendőbe, és az eredmény magáért beszél. Nálunk a belvárosban elég nagy a por, az eső is szépen odaver az erkélyajtóra, de a kendőkkel tökéletesen sikerült letisztítani, csillog-villog. Egyáltalán nem járt nagy erőfeszítéssel, sokkal kényelmesebb, mint a vegyszerfújkodás és ráadásul mindegy, milyen technikával törlöm, nem lesz csíkos. A munka végén a kendőkből is teljesen kijött a szennyeződés sima meleg vízzel.

Egy szó mint száz: aki még vacillál, annak ajánlom kipróbálásra ezt a terméket, mert tényleg nagyon jó, ablakpucolással kapcsolatban még sosem volt ilyen sikerélményem :)

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)

Szuper ablaktisztító törlőkendő!

Én már vagy másfél éve használom ezt a törlőkendő párost. Egyáltalán nem kell tisztítószer az ablakpucoláshoz. Először tiszta vízzel és a sötétkékkel lemosom az üveget, aztán áttörlöm a világoskékkel, és csak úgy csillog-villog. Amikor végeztem, a sötétkékkel szoktam a keretet is áttörölni. Igaz, hogy mi nem lakunk szmogos helyen, nagyon tiszta a levegő, de ha egy nagyobb vihar után nagyon koszos az ablak, akkor még egy kis EMC-vel szoktam átfújkálni az első letörlés előtt, és akkor a teraszajtóra felverődött rászáradt poros-sáros trutyi is csodálatosan lejön. Egyetlen hátrány, hogy ha több ablakot pucolok egyszerre, akkor egy idő után a világoskék is átnedvesedik és már nem töröl olyan szépen. Ilyenkor kiöblítem, kirakom kicsit a napra száradni. Pár perc múlva lehet újra használni.

Tipp: A főrdőben a csempét EMC-s takarítás után is át szoktam törölni velük, gyönyörű csillogó lesz.

Értékelés: Nincs
jmaris képe

fantasztikus:)

Sziasztok!

 

Az akció keretén belül megrendeltem Anyukámnak és magamnak is az üvegtisztító kendőt. Eddig nekem nem volt a kedvencem az ablaktisztítás,főleg azért nem mert mindig csíkos maradt,meg sok időmet elvette a sok nagy ablak.

Először Anyu próbálta ki és nagy örömmel hívott fel,hogy ez vmi csoda!Olyan tiszta lett az ablak hogy nem is látszik hogy van ablak:) Persze én is kipróbáltam és pikkpakk gyönyörű ablakaink lettek (belvárosban lakunk,sajnos hamar bekoszolódik az ablak).Megmutatom Anyósomnak is,szerintem ő is beleszeret...szóva a következő rendelésemben tuti megint benne lesz:)

Üdv,

jmaris

Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 szavazat)

Nah kipróbáltam és nem hittem el, amit láttam

Nah kipróbáltam és nem hittem el amit láttam! Olyanok lettek az ablakaim vegyszer nélkül, mint még soha! Éééés férjecském is beszállt az ablakpucolásba, mert nem akarta elhinni, hogy az eddig anyukájától látott ablakpucoló szer+újságpapír megoldás nélkül is meg lehet pucolni... Úgyhogy duplán jól jártam! :-) Úgy csináltam, hogy meleg vízbe tettem ecetet + narancsos tisztítót. Ezzel üveg+ keret lemos. Aztán tiszta meleg vizzel sötétkék vixivel üveg majd a világoskékkel áttöröl. Még mindig nem hiszem el!  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Vixi üvegtisztító 10/10

Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy lepucoltam vele az ablakot, aztán mentem a tükrökre, kerestem a felületeket, hogy hol lehet még használni. Zseniális találmány!!!!!!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hogy rendeljem az akciós kendőket?

Sziasztok? Hogy kell a rendelésben jelölni, a 2fizet, 3at kap akciót? Bármilyen kombinációban mehet?Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Vixi akció

Szia!

A negyedik lehetőséget kell bejelölni: "1s.kék 2vil.kék szett-Akció, 3.950Ft"

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ecettel?

Sziasztok!

Most vettem meg a kendőket, 7végén fel is avatom őket. Olvastam, hogy nem szabad tisztítószert használni velük, mert elvesztik hatékonyságukat... Az lenne a kérdésem, hogy ecetet sem tehetek a lemosó vízbe. (Szeretném valamivel fertőtleníteni az ablakkereteket, mert nqagyon koszosak, penészfolt maradványosak(). Köszönöm! 

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

A vixi ablakmosó kendők ÜVEGRE valók

Az egyiket vizesen a másikat szárazon kell használni, mindenféle vegyszer nélkül. A keretet pedig lemoshatod bármilyen más ecetes ronggyal.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Huh, még jó, hogy rákérdeztem!

Köszönöm a választ! Valamiért az a tévképzetem volt, hogy a sötétkékkel a keretet, a világossal az üveget kell lemosni... :-)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Antal Vali képe

Ablaküveg mosás Vixi módra

A sötétebb (durvébb szövésű) kendőt nedvesítsd be, és mosd le vele az ablaküveget, majd rögtön utána töröld át a szárazzal (világos). Semmilyen vegyszer nem tisztítja meg ilyen szépen az üvegfelületeket, majd meglátod!

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)

Lehet nem szeretni?

Nem hinném.

2 óriási tükrös beépített szekrényünk van, ezen kívül még 4 tükör és 8 üveges ajtó -  gyerekjáték tiszán és csillogóan tatani őket ezekkel a kendőkkel.... Bárcsak előbb felfedeztem volna! Mindenkinek szeretettel ajánlom a Vixi üvegtisztítóit, csodálatos, minőségi, strapabíró termékek.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

kandalló üvegre használható

Sziasztok! Szuper az a kendő kombináció imádom!

Arra gondoltam, hogy esetleg a csúnya kormos kandallóüvegre is kipróbálnám, de nem merem, mert félek, hogy tönkreteszem, vagy nem tudom kiszedni belőle a kormot. Lehet használni arra is? Eddig szódabikarbónás dörzsivel (hagyományos) estem neki, de elég sokáig tart mire szép tiszta lesz. Vagy esetleg a koromra a dörzsi kedőt próbáljam?

Várom a tanácsotokat, esetleg ilyen térű tapasztalatotokat.

Köszi! És örömteli takarítás!

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Kandalló üvegre a fahamu a legjobb!

Vizezz be egy újságpapírt, és mártsd bele a fahamuba. azzal dörzsöld át az üveget jó alaposan, majd utána száraz újságpapírral töröld le a maszatot. Hidd el, semmitől sem válik olyan csillogóvá a kandallóüveg, mint a hamutól.

Régen öreganyáink a zsíros leégett edényeket is azzal mosogatták...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)
Nelli78 képe

Kandallóüveg

Tanúsítom, ez valóban így van!!!!!!! Utána pedig lassabban rakódik újra a korom.

Nekem egy kiszuperált dörzsis mosogatószivacs a vivőanyag, erőlködni sem kell, a "tisztítószer" pedig mindig kéznél van

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Az üvegtisztító csodás!

Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen szuper lesz ez a kendő szett. A minap letakarítottam vele az autó ablakait, olyan szép lett, mint amikor a szalonból hoztuk ki. És a ráadás, hogy nagyon rövid idő alatt végeztem vele. Imádom! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

szuper!

Muszáj írnom nekem is és mivel ezzel a termékkel tisztítottam az ablakokat, így erre is maradt időm. Bevallom kétdekve rendeltem meg a kendőt, és húztam- halasztottam az ablakpucolást, de tegnap megjött a csomag, így ma nekiestem. Egyszerűen le sem lehet írni mennyire szuper! Alig 2 óra alatt végeztem az összes ablakkal, holott előtte is mikroszálas kendőt és ablaklehúzót használtam, csak nem ilyet. Bár én csak a világoskéket vettem meg- vmit elnéztem a rendelésnél- de így is gyönyörű lett minden. Langyos víz, tisztítás , öblítés. Kiváncsian vártam mitől lesz foltmentes , ha még vizes az ablak- na ehhez kell mindkét kendő- de az lett. Spóroltam egy csomó időt, és  a végeredmény is csodaszép. Sztem már az első használatkor behozza az árát, hisz nem kell sem vegyszer, sem hegynyi papírtörlő. Köszönet a feltalálónak, és a Bionomnak.

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Sehy képe

Kis történet

Már áradoztam egyszer a vixi ablakpucoló kendőről itt. Azóta több családtagomat is "megfertőztem" ezzel a rajongással.

Anyősom, aki több, mint 400 Km-re lakik tőlem 76 éves, de a maga módján, a betegségei ellenére is igen aktív "nőszemély". Az ablekpucolás viszont szinte mindig rám várt, mert a látóideg meszesedése miatt egyre rosszabbul lát. Már 90%-os a látásromlása és szinte csak periférikusan lát. Természetesen szívesen segítek neki, de jó, ha 3-4 havonta eljutunk hozzá.

A legyek viszont nincsenek tekintettel arra, hogy mi mikor érkezünk, így üggyel- bajjal, de ő is nekiveselkedik az ablakpucolás tortúrájának. Aztán előkerült a vixi. Elvittem hozzá megpucoltam 2 ablakot, a következőket már ő akarta.:) Megtanítottam a használatára, majd megleptük őt egy ilyen szettel. Azóta maszatmentesre tudja ő is törölni az ablakot, mert nem kell látni a csíkokat, érzi ahogy a kendőt húzza át rajta. Ahol már tapad a rongy ott tiszta az ablak.:)

És valljuk be, milyen jó érzés az, hogy nem kell másra várni, hogy csinálja meg helyettünk, mert mi már nem tudjuk...

 

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (6 szavazat)

Vixi ablaktisztító

Annyi jót írtatok erről a kendőről, hogy gondoltam én is kipróbálom. Nagyon-nagyon jó döntés volt, egyszerűen imádom. Tényleg, pikk-pakk, pár perc alatt  gyönyörű, csíkmentes, csillogó lesz a tükör és az ablak is. Köszönöm! Biztos, hogy ezek után egyéb Vixi termékeket is be fogok szép apránként szerezni.

Györgyi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Ez egy csoda ...

Nem tudtam megállni, hogy ne írjak egy kommentet erről a kendőről. Hasonlóan egy előttem szólóhoz én is alig vártam, hogy megkapjam a kendő szettet. Azon nyomban nekiestem egy ablaknak, pedig kicsit tartottam tőle, hogy ilyen hidegben nem fagyok-e szét, amíg a külső részét  is lesikálom. No de szó sincs itt sikálásról, vakargatásról. 3-4 perc alatt végeztem egy felülettel és csillog villog, nincsenek idegesítő maszatok, csíkok a száraz letörlés után, nem kell az üvegtisztító szer flakonját folyton kéznél tartani és figyelni ne csorogjon mindenfelé és még sorolhatnám. Egyszerűen zseniális! Szívem szerint azon nyomban rávetettem volna magam a többi ablakra, pedig az ablakmosás eddig számomra az egyik legutálatosabb feladat volt. Eddig gyakorlatilag ráment egy napom, mire minden ablakot megtisztítottam, ez mostantól max 2 órámat fogja elrabolni. Ja és a kendő tisztítása... alig akartam hinni a szememnek, milyen egyszerű még sima vízzel is, szinte gyerekjáték. Hálás köszönet ezért a termékért! 

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (6 szavazat)
epermami képe

Újabb jó ötlet Karácsonyra...

...akár ha rendmániásoknak (mint pl én:) szeretnénk ajándékozni, de kezdő életmódváltóknak is tökéletes meglepetés, főleg, ha megtapasztalják nagyszerű egyszerűségét ennek a kendőnek. Ki ne örülne úgy, mint Teki, ha elég lenne negyed annyi időt szánnia az ablakpucolásra?

Így nem csak Karácsonykor örül az ajándéknak, hanem egy évben többször (jobb esetben:) hálásan gondol ránk... :) Nagy esély van arra is, hogy a kellemes meglepetés meghozza a kedvét ahhoz, hogy mást is kipróbáljon... Olcsó, de mégis praktikus ajándék lehet például a karácsonyi díszbe öltöztetett BlueBerry szappanokkal!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Amiota vixivel tisztitok tukrot, sokkal tobb idom van magamra!

...hasonlo mondatokat biztos ti is fel tudtok sorolni sebtebol, meg abbol az idoszakbol, amikor a reklamok ezrere felkaptuk a fejunket. Nu... a kendo eseteben tenyleg igaz. clap2.gif

Ez a kendo tenyleg csodakendo. Az egyik kedvenc szettem a vixitol. A tukor, uveg, stb. csodallatosan tiszta lesz a viz sajat erejetol. A tojassampon esetleges raszaradt maradekai, a szappan, a sheavajas-olajos kremek altali ujjlenyomatok, minden pikk-pakk eltunik. Imadom! Azota a tukor es uvegfeluletek tisztitasanak idotartama lenyegesen lecsokkent. Nekem ez az a termek, ami a bolti barmilyen csodatunder nem tiszta tukortisztitot felulmulja. 

Sot a ferjem kerte, hogy rendeljek neki a vilagoskekbol a kocsiba is regular_smile.gif, mert plane most telen sokszor beparasodik az ablak. 

UDV,

BJAB

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

sok nagy koszos felület

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni, hogy ha sok nagyobb koszos felületet szeretnék tisztítani egyhuzamban, akkor azt hogy csináljátok? A kéket bezivezem és amikor koszos, gyorsan kiöblítem vízzel, és így mindent ugyanolyan tisztára "mos"? Mármint az utolsó ablak/tükös is olyan tiszta lesz mint az első?

És a világoskéket hogyan lehet megszárítani a folyamat közben úgy, hogy az utolsó ablak / tükör is száraz kendővel legyen szárazra törölve?

Bocsánat, ha butácska a kérdés, még nincs kendőm, gondolkodom, hogy megvegyem.

Köszönöm a válaszokat,

BJAB

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Nagy felületek tisztítása Vixivel

Én úgy csinálom, hogy veszek egy vödör langyos vizet, ami mindig a kezem ügyében van. A sötétkék kendőt bevizezem, jól kicsavarom, és áttörlöm a jó koszos ablakokat. Ha nagyon koszosak, akkor gyorsan kiöblítem a sötétkéket, kicsavarom újra, és törlök még egyet. Egyébként meglepően sok koszt magába tud szedni a kendő, anélkül, hogy visszakenné az üvegre! És az is nagyon érdekes, hogy ezt a koszmennyiséget simán ki lehet öblíteni belőle.

A lényeg, hogy jól ki kell csavarni a kendőt, mert ha vízzel vannak telve a mikroszálak közötti rések, akkor kevesebb koszt tud felvenni. Így egyébként csak nagyon kicsit marad nedves a felület, így a száraz kendővel is nagy-nagy felületeket tudsz áttörölni mielőtt nagyon átnedvesedne. Nekem eddig még nem kellett szárogatni. Egyébként nagyon gyorsan szárad, így ha rádobod egy nem túl meleg (langyos) radiátorra, pikk-pakk száraz lesz.

Teljesen másképp működik mint egy sima rongy, majd meglátod!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

vixi és illóolajok

Ugye lehet a vixi kendőket illóolajakkal használni, nem ártanak nekik? A vízbe illóolajat csepegtetnék, és úgy mosnám le az ablakot.

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Vixi és illóolajok

Szerintem lehet, de azért utánakérdezek.

Értékelés: Nincs

Illóolajjal

Kedves Mártu!

Nem találtam arra a kérdésre végül utalást, hogy illóolajjal lehet-e használni a vixi kendőket? Nem is feltétlen takarítás közben lenne érdekes, hanem mosódióval mosok a mosogépben és utána illóolajjal öblítek. Az öblítőként használt illóolaj nem zavar be? És ha nem vixis, hanem előző mosásnál használtam a gépben ecetet vagy mosószódát, bármelyik jelenthet problámát?

Köszönöm előre is a válaszodat! Üdvözlettel: Mariann

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mehet az illóolaj

Szia! 

Nyugodtan öblítheted illóolajos ecettel, és moshatod mosószódával őket! yes.gif

Értékelés: Nincs

Vixi üvegtisztító mennyei!!!

Sziasztok, megérkezett a csomagom, és gyorsan ki is próbáltam a világos kék vixit. Egyenlőre csak ezt tudtam megvenni,  de gyönyörűen foltmentesen megpucoltam az ablakot vele!

Köszönöm nektek!  Ennek örömére az összes ablakot megpucoltam! Nem voltak nagyon koszosak, csak az eső miatt poros. Az erkélyajtónk a 3 éves kislányom kéznyomatától maszatos, és azt is nagyon szépen letakarítottam. Foltmentes, és nagyon könnyű vele takarítani!!

Ajánlom mindenkinek!  Évi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
mazsula képe

Mindkettőt?

Jól értettem, hogy az ablaktisztításhoz mindkét kendő szükséges, a világos- és sötétkék is? Tehát mindkettőt meg kell venni?

Amúgy szét lehet vági a kendőket, vagy felfeslik?

köszi

Értékelés: Nincs
Betty képe

Ablakpucoláshoz VIXI

Kedves Mazsula!

Az ablakpucoláshoz mindkét VIXI-t meg kell venni. A sötétkék segítségével szabadítod meg az ablakot a kosztól, míg a világoskékkel törlöd gyönyörű foltmentesre. Az összes VIXI közül ez a kedvencem.

Szét lehet vágni, de a szélét mindenképpen érdemes beszegni. Én nem vágnám szét, mert így esik kézre, de a döntést rád bízom.

Az biztos, hogy nem fogsz csalódni benne !

Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 szavazat)

Vixi kendő hasfájásra

A környezetemben sokan elkapták az egyik durva hányós vírust.

Reggelre kelve én is éreztem, hogy fáj a hasam, émelygek... Persze nyomtam magamba minden földi jót - béta gükán, emóció, olajfalevél kivonat, meg ilyenek -, de csak feküdni bírtam, a délelőtti munkáimat le is kellett mondanom.

Az áttörést a Vixi hozta.

Dél tájban elkezdtem kotorászni a táskámban, és kezembe akadt a bioboltból tegnap - és miért nem előbb? - vásárolt üvegtisztító kendő szett. Gondoltam, kipróbálom.

Annyira belelkesedtem tőle - 5 perc sincs egy ablak -, hogy nekiálltam ablakokat tisztítani. Egy óra alatt végeztem az egész házzal. Hasfájást nincs. Mehetek délután dolgozni.

Heni

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)
Betty képe

VIXI üvegtisztító szett-AZTA!

Tegnap megérkezett a csomagom, és benne volt a Vixi üvegtisztító szett is. Alig vártam, hogy hazaérjek, és kipróbálhassam. Az autóm lett az "áldozat", ezt találtam a legkoszosabbnak a környezetemben. Nekiálltam megpucolni a szélvédőt és az ablakokat kívül és belül is, és olyan gyönyörű tiszta, maszatmentes lett, hogy csak ámultam:-O

Ezen felbuzdulva nekiestem a zuhanykabinnak, és a fürdőszobai tükörnek, és ezek is meseszépek lettek.

A Vixi-vel tényleg öröm lesz az ablakpucolás! A legjobb vétel volt:-)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

karkímélő üvegtisztító

Mindig utáltam ablakot, tükröt pucolni (családi házban lakunk, jó nagy ablakokkal), fél délelőttös program volt addig, amíg ezeket a kendőket meg nem ismertem. Szkeptikus voltam, de szerencsére pozitívan csalódtam: eMC-vel befújva, de sima vizes áttörlés után használva is csodaszéppé varázsol ablakot, tükröt.

Évek óta először nem fájdult meg a karom, nyakam a suvickolástól:) Rekordidő alatt végeztem, máig nehezen hiszem el, hogy valami ilyen hatásos lehet. Anyukám, anyósom ilyet fog kapni a szülinapjára, az biztos :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Szupi üvegtisztító kendők

A sötétkék kendőt bevizeztem, letöröltem vele az ablakot (ami jó koszos volt, mert a poros Rottenbiller utcában lakunk, és egy kiadós zápor után sáros lett az ablak alsó része). Aztán a világoskék kendővel áttöröltem az egészet, és pillanatok alatt gyönyörű lett az egész ablak! Sokkal kevesebb időmbe telt, mint egy "hagyományos" ablakpucolás.

A tükröket is csillogóvá varázsoltam a kendők segítségével.

Tökéletes!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Ninamina képe

Mikroszálas kendő+emc együtt?

Befújom a felületet emc-vel,utána áttörölhetem mikroszálas kendővel? (pl. zuhanykabin, ablaktisztítás)

Értékelés: Nincs

Mikroszálas kendő+emc együtt

Biztos nagyon jó úgy is, de felesleges, ugyanis tiszta vízzel is eltávolítja az összes szennyeződést. Az emc-t pedig tudod másra használni! :)

Értékelés: Nincs
Veronika55 képe

Kendők + Emc

Igen, ez így együtt egy nagyon jó kombináció, én is így használom és szuper! :-) 

Értékelés: Nincs

Még egyszer eMC kendővel?

A kendőknél azt olvastam, hogy ne használjunk vegyszereket, mert tönkreteszi a mikroszálakat. Emc-vel viszont biztosan lehet alkalmazni? Nem akarom tönkretenni a törlőkendőimet.

Értékelés: Nincs

eMC+kendő együtt használva

Lehet, hogy félreértettem, de én úgy értelmeztem, hogy nem a kendő tisztán tartását kérdezed, hanem hogy a felületek tisztogatásánál használható -e együtt eMC-vel. Én azzal használom, szerintem nem árt neki. Fentebb is írták, hogy lehet együtt alkalmazni a kettőt, de ugyanúgy hatékony, ha csak sima vizes-nedves formában használod (én úgy nem szoktam, ha már van eMC-m, igyekszem bevetni őt is).

De nagyon örülök, hogy Betty leírta a kendők tisztán tartását, mert azt nem kódoltam eddig, hogy nem szabad sokáig áztatva hagyni. (Nem lett amúgy semmi baja, bár lehet, szabad szemmel nem látható a "sérülés"). Én EM kerámiát tettem a vízbe, abban áztattam, a szagokat tökéletesen eltüntette. Néhány zsírfolt viszont nekem megmaradt a mindenes hálós felén (mosószódával és tiszta mosószerrel is próbálkoztam, mindhiába). De ez nem befolyásolja a használatát nálam :)

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: