Kutya törölköző (Vixi) 40x60 cm

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás

Kutya törölköző (Vixi) 40x60 cm

Házi kedvenceinket is kényeztessük Vixivel!

A VIXI MIKROSZÁLAS KENDŐK TULAJDONSÁGAI:

 • Rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7-szeresét szívja fel folyadékból, koszból. A mikroszálak magukba zárják a szennyeződéseket, így nem kenik szét a koszt a felületen.
 • A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
 • A takarítás során VEGYSZER NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást - vagy még jobbat - mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel kíméljük környezetünket, magunkat és pénztárcánkat is. Nem szennyezzük vizeinket, a levegőt, nem növeljük a szeméthegyeket, kevesebb fát vágnak ki annak érdekében, hogy minket papírtörlővel lássanak el.
 • Hypoallergén, különösen ajánlott asztmások, allergiában szenvedők számára.
 • Normál használat mellett 2 éven keresztül használhatóak bel- és kültéren, autóban, kb. 400-500 mosásig. A hosszú használat során alig kopnak, közben nem bolyhosodnak, nem szakadnak, nem szöszölnek. 

 ARANYSZABÁLYOK:

 • A termék tapintásakor észlelt „őszibarackhéj-érzet” a mikroszálas kendők sajátossága, nem hiba. Minden mikroszálas kendő ilyen.
 • Ne használjunk tisztítószereket, vegyszereket, ha mikroszálas termékekkel takarítunk!
 • A termékek mosógépben is moshatóak, ha nagyon erősen elkoszolódtak, max. 60 Celsius fokon, de egy 30 vagy 40 fokos rövid mosás – mellyel energiát, vizet és pénzt spórolsz – tökéletesen tisztává varázsolja.
 • Semmilyen öblítő- vagy fehérítőszer nem érheti. Vigyázzunk, ne használjunk 2in1 mosószert, mely már eleve öblítőt tartalmaz, mert összetapasztja a mikroszálakat, így azok elvesztik jellemző tulajdonságaikat. Csak tiszta vízzel öblítsünk! Az öblítőszer tönkre teszi a mikroszálakat ezért ne használjuk!
 • A mikroszálas kendők gyorsan száradnak, de ne terítsük radiátorra!
 • A vizesen használandó kendőket jól csavarjuk ki használat előtt, mivel minél vizesebb a kendő, annál kevesebb piszkot, szennyeződést tud felvenni és megtartani.
 • Ne nyomjuk túl erősen a tisztítandó felülethez, mert a mikroszálak így nem tudnak elég hatékonyan „dolgozni”.
 • Legyünk türelemmel az első használat során! Meg kell várnunk, amíg a törlő eltávolítja az összes tisztítószer maradványt, ezek után tud a mikroszál hatékonyan működni!
 • Közvetlen hő ne érje! Ne terítsük radiátorra, ne tegyük a hősugárzó elé, a forró edényeket, tepsiket ne ezzel fogjuk meg!

A pihe-puha anyaggal szárazra törölhetjük a fürdetés után vagy az esőben megázott bundát. A vizes törölközővel kíméletesen törölhetjük le a szennyeződést a kedvenceink bundájáról és tappancsukról.
Törődésünket szeretettel fogják meghálálni állataink! Méreténél és anyagánál fogva használható kéztörlőnek és sport törölközőnek is!

Kutyatörcsi, nem csak kutyáknak

Ledöbbentem mikor megláttam ezt a terméket az oldalon, úgy mint kutyatörölköző. Mi ugyanis ajándékba kaptunk ilyet, egész pontosan a kislányomnak vette az anyósom, hogy állítólag akinek hosszú haja van nagyon praktikus, mert jól szívja a nedvességet és a hajszárítás ideje is lerövidül...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
pattycica képe

csak kutyáknak...?

Vagy emberpalánta is használhatja? 

Értékelés: Nincs

Kutyatörölköző kutyáknak?

Ugyanaz az anyaga, mint az emberkéknek szóló. Egyben különbözik, helyes kis tappancs-nyomok és lábszárcsontok díszítik! Szerintem azért, hogy könnyebben megkülönböztethető legyen, nehogy a blöki után a porontyot is azzal törölgessük. Vagy fordítva?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Mártu képe

Kutyatörölköző - nem csak kutyáknak

Persze, nyugodtan! yes.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Kutyának, babának!

Ezen már én is gondolkodtam és nem találtam ellen érvet, hogy miért is ne?

Nyugodtan használhatod bármire, amire alkalmasnak találod.wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok! Szeretnék

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e kutya törölköző nagyobb méretben? Előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Nagy méretű kutyatörölköző

Egyelőre nem tudok róla, hogy tervben lenne a Vixinél. Egyébként ha nagyobb méretű a kutyus, akkor a nagyobb méretű "embertörölközők" jók lennének szerintem!

Értékelés: Nincs

Vixi törölköző?

Sziasztok!

Lehet buta kérdés, de érdekelne nem e tervezik, vagy létezik e már egyszerű vixi törcsi embereknek is nagy méretben? :)  Elkelne egy nagyon jó nedvszívó törcsi a bikram jógához és a sport áruházakban kapható ilyesfajta törölközők után rátok gondoltam, milyen remek lenne egy vixi :) Nekem még csak kozmetikai kendőm van, de az bizonyított. 

Nem tudom lenne e rá igény, de szerintem ha kutyáknak van, akkor már lehetne nekünk is :D Plusz a konyharuhánál olvastam hogy használta valaki a kisfián, hajat dörgölni és érzékeny bőrről nedvességet itatni és elégedett volt. Így hát lehetne erre is biztos igény. Ha pedig van csak a figyelmem kerülte el elnézést.

 

Üdv: Andi

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Vixi törölköző már rendelhető

Itt is vannak!

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Babszem, te gondolatolvasó vagy!

Létezik ilyen, bizony! Épp a hétvégén töltöttem fel őket, és ma délutánra reményeim szerint már rendelhetőek is lesznek! Almazöld és sötétzöld lesz és azt hallottam, hogy új, még jobb technológiával készülnek.

Ezen kívül jönnek a Vixi karácsonyi csomagok is, nagy kedvezményekkel.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: