Babacsomag (Dr.Hauschka)

  • Érzékeny bőrre
  • Harmonizálás
16.000Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Dr. Hauschka Babacsomag

Nyugodt éjszakák, mosolygós reggelek, hogy a mindennapok kiegyensúlyozottan teljenek.

A babák bőrének ápolása és védelme elengedhetetlenül fontos, hiszen a bőr a legfőbb hőszabályozó, és így a fizikai testet körülölelő hőburokért felelős szerv.A csomagban található három készítmény a babák finom bőrének ápolásához nyújt segítséget.Kiegyensúlyozottságot, harmóniát hoznak a baba és a mama életébe is.
A szett kiegészítője egy fából készült angyalka, amit a baba kiságya fölé lógatva kedves díszévé válik a gyerekszobának.

Tartalma:

Rózsa fürdő esszencia

Finoman tisztítja és egyben ápolja a baba érzékeny bőrét.Harmonizáló hatása miatt különösen nagy segítséget jelent a nyugtalan babák számára.


Rózsaszirom ápoló olaj

Testápoló és baba masszázs olaj, amely átfogóan harmonizál. Az anyának és gyermekének a szoptatás alatt és később is védelmező, erősítő burkot biztosít.


Selyempúder

Magas nedvszívó képességű, ápoló hatású púder, amely válogatott gyógynövényekkel átitatott, porított nyersselyemből áll. Harmonizálja a bőrműködést, megszünteti a baktériumok és gombák táptalaját, stabilizálja és erősíti a természetes bőrflórát. Megelőzi a kisebesedést,csillapítja a viszketést.

Rózsa fürdő esszencia

Használata: néhány cseppnyi fürdő esszenciát oszlassunk el a baba fürdető vizében, ami ne legyen 37 foknál melegebb.

Javaslat: A babát nem szükséges minden nap fürdetni,mert ez árthat a bőr természetes védőköpenyének – elég hetente egyszer-kétszer. A meleg víznek már önmagában is nyugtató hatása van, a Rózsa fürdő pedig segíti a nyugodt alvást.


Rózsaszirom ápoló olaj

Használata: Fürdetés után a még nedves bőrbe masszírozzuk, így intenzív illata mély légzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felhordható.


Selyempúder

Használata: Közvetlenül a megtisztított, száraz bőrre szórjuk. Ügyeljünk arra, hogy a hajlatokba is jusson púder.

Származási ország: Németország

Összetevők(INCI): Az összetevőket lásd külön-külön az egyes termékeknél!

Csipetke anyukája képe

Baba fürdetés, ápolás

Sziasztok,

kérdezni szeretnék a baba ápolással kapcsolatban...

Van aki csak olajat használ a babára,/fürdés előtt,vagy után/

van,aki "hintőport",van aki egyiket se.DE itt a csomagban mind a kettő benne van,gondolom nem véletlenül!

Tehát akkor először a fürdővízbe teszem a rózsa fürdő olajat,de ez hogy "oldja le a popójáról",amit a törlőkendővel áttöröltem ugyan,de azért alaposabban lemosnám,de hát a fürdőolaj az hogy tisztít,ha nem habzik?/tudom,nem jó,ha  habzik,de legalább tisztítson valamit/

Minden este úgy érzem,hogy ragad a baba, /6 hónapos/ egész nap kúszik,igazi sajt kukac,meg nem áll,néha a hajából is  folyik a víz   

Ha a haja is vizes lesz,nem lesz zsíros a fürdőolajtól?

Aztán fürdés után megmasszírozom az olajjal, /én utána szoktam,/ végül reggel pedig használom a selyem púdert a nyakára,hónaljra,meg a láb hurkákra?

Előre is köszönöm a segítséget! 

 

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Csipetke fürdetése

Szia! 

Elvileg a popsikenőcs felszívódik, amennyi marad a bőrön, azt le tudod törölni a popsikenőccsel.

Attól, hogy nem habzik valami, még lehet tisztító hatása! Sőt! Az olajnak kimondottan van, feloldja a szennyeződést, és utána már könnyű letörölni, lemosni. Gondolj csak a sminklemosásra. Arra kimondottan jó, ha olajjal átkened a sminket, utána vígan le tudod törölni az egészet. A popsitörlővel való áttörlés előtt is kenhetsz egy kis olajat a tisztítandó területekre, majd áttörölheted, ha gondolod. Sőt, ha már itt tartunk, a víz is tisztít! wink_smile.gif

Igen, csinálhatod úgy, ahogy írod! Teheted fürdővízbe az olajat, de csinálhatod úgy is, hogy csak a hajlatokat kened át neki fürdés előtt az olajjal, aztán tiszta vízzel lemosod. Így a haja sem lesz olajos, ha azzal kezdesz. regular_smile.gif

Fürdés után át is masszírozhatod az olajjal, szuper közös program egymásra hangolódni, simogatni, erősíti a kötődést. 

A hintőport nem szükséges mindig használni, az izzadásra hajlamos testrészeket szórhatod be vele. wave.gif

Értékelés: Nincs
Csipetke anyukája képe

Csipetke fürdetés

Kedves Melinda,

köszönöm ismét a gyors válaszod!  

Hát ez a jelenlegi popsikrémünk, még nem olyan, hogy beszívódik  nemrég jöttem rá, itt a bionom oldalom, hogy ennyi erővel akár a benzinkútra is viheteném a babát bekenni, olyanok ezek a felírt popsikrémek!

De semmi gond, már megtaláltam, mi lesz a nekünk való, a konzol Shea vaj! 

Meg ez a csomag! 

Szép napot kívánunk! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
estikebodza képe

jó az ára?

Sziasztok!

 

Lehet, hogy én számolok rosszul, de ha a három terméket megveszem külön-külön, akkor az csak 15300 ft (hintőpor: 6500, olaj: 4600, fürdőesszencia: 4200), vagyis olcsóbb hatszáz forinttal...

Egyébként nagyon szimpatikusnak tűnik az összeállítás, eddig levendulásban gondolkodtam, de a rózsa tányleg kifejezetten ajánlott babáknak :)

Értékelés: Nincs
Adri88 képe

Akciós helyett feláras Dr. Hauschka csomagok?

Sziasztok!

Megdöbbenve látom, hogy Estikebodza jól számolt, és tényleg 600 Ft-tal drágább a Baba karácsonyi ajándékcsomag, mintha külön-külön rakná a kosárba a termékeket valaki.

Kíváncsiságból megnéztem a többi Dr. Hauschka karácsonyi válogatást is, és mindenütt ez a helyzet!

  • a Varázslatos Mandulánál ugyancsak 600 Ft "felárat" fizet az ember az összállított csomag esetében
  • a Rózsás álom nevű csomagösszeállításnál a 40 gr-os szappan normál ára nem tudott, ezért ott annyi látszik, hogy a szappan nélkül összeadva 7.700 Ft-ra jönnek ki a termékek egyesével, a csomag pedig 13.900 Ft, azaz 6.200 Ft külünbség keletkezik, viszont tutira nem kerül 6.200 Ft-ba az a 40 grammos rózsaszappan, tehát itt számottevő a "felár"
  • a Természetes érintésnél a külön-külön áras verzió 6.250 Ft, míg az összerakott csomag 7.500 Ft, tehát itt 1.250 Ft a "felár"

A számolásomhoz egy megjegyzés: a csomagokban egy-egy termék 30 ml kiszerlésben szerepel, ami alaphelyzetben nem kapható, csak a 10 ml kiszerelés, tehát ezekben az esetekben a 10 ml kiszerelés árát szoroztam 3-mal, és így "áraztam be" a 30 ml kiszereléseket.

Ezt én nem értem! Mi ennek az oka? Van esetleg valami extra díszcsomagolása ezeknek a csomagoknak? Értem én, hogy adnak hozzá egy fa angyalkát, de azért az ezt a sok 100 vagy 1000 Ft különbözetet nem indokolja. Még esetleg, ha valami nagyon szép, különleges csomagolásban tálalják, bár én ennyiért inkább becsomagolnám magamnak. Plusz, ezeknek a (karácsonyi) csomagoknak elvileg pont az a lényege, hogy olcsóbban hozzájut a vásárló. Tehát épp fordítva kellene legyen: akciónak és nem felárnak.

Egyelőre nem találtam elfogadható magyarázatot a Hauschka cég karácsonyi árpolitikájára, de nyitott vagyok az ötletekre, hátha van valami kézenfekvő megoldás, csak nem látjuk a fától az erdőt.

Ki mit gondol erről?

Szép napot! Adri

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Hauschka csomagok ára

A Dr. Hauschka karácsonyi csomagok limitált kiadású, exkluzív ajándékcsomagok. Egyedi tervezéssel és extra kivitelezési minőségben készülnek, így speciális árral rendelkeznek. Olyan kiszerelésekkel, amik eredetileg nem kaphatóak, így azoknak a gyártása drágábbra jön ki.

Az angyalka Ostheimer angyalka, antropozófiai alapokon kifejlesztett, biofából, biofestékkel készített. Tudod, a Hauschka készítmények sem szimpla termékek. Nagyon fontos ami mögötte áll. A filozófia, az elhivatottság.

Szeretettel,

Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Adri88 képe

Hauschka csomag árak

Kedves Hortenzia!

Köszönöm szépen, hogy utána jártatok az okoknak, és megírtátok nekünk.

Így már mindenki tudott dönteni, hogy számára megéri-e vagy sem. Számomra még mindig nem a válasz erre a kérdésre, mert bár az egyedi tervezés, kivitelezés, díszcsomagolás, kivételes, ráadásul kisebb kiszerelések valóban iszonyatosan megdrágítanak egy összeállítást, de pont ez a bajom vele, hogy nekem, és szerintem sok embernek ez nem ér meg ennyit, vagy másként fogalmazva: mindezt a másságot nem tudjuk vagy nem akarjuk megfizetni. Németországban, a Dr. Hauschka hazájában, és még számos más országban a legtöbb ember számára biztosan csupán aprópénzt jelent ez a többlet ár, de nekünk magyaroknak már eleve magasak a Hauschka árai, és végképp nem férnek bele további drágítások. Én mindig az ár-érték arányt figyelem. Ennyi pénzért, amibe ezek a csomagok kerülnek, számomra sokkal több érték összeválogatható a Bionomból.

Ismerem a Hauschka filozófiáját, és néhány termékét próbáltam is. Ez volt az első bionom arcápolási márkám, amivel megpróbálkoztam, nekem nem vált be, és ekkor váltottam a Biolára, ami az imádottam lett. Ez nyilván egyedi, mindenkinek más válik be, ezért is nem mondok negatívat sosem a Hauschka arcápoló termékeinek minőségéről senkinek, akinek bemutatom az egyes márkákat. Már csak azért sem, mert a dekorja számomra is bizonyított, a párom édesanyja pedig odavan a rózsás termékeikért.

Tisztában vagyok vele, hogy mindez a Hauschka cég árképzése, és nincs mit tenni vele, nem is azért mondom, hogy tenni kellene bármit is, csak mint vélemény szerettem volna megfogalmazni.

A mondanivalóm zárásaként szeretném megköszönni mindazoknak, akik kedvezményes, akciós csomagokkal örvendeztették meg a vásárlókat. Ezt nagyon fontosnak tartom, mert sokan ezt az alkalmat várják, hogy egy-egy márkával vagy termékkel végre megismerkedhessenek, vagy végre bevásárolhassanak belőle. Nagyon jó kis csomag összeállítások születtek, biztosan sok landolt a kosarakban. Praktikus, hogy egy-egy összeállításból több szerettünket is meg tudjuk ajándékozni. Szóval én nagyon örülök az akciós csomagoknak, annak pedig végképp, hogy látom, hogy még mindig megvásárolhatóak, így ünnepek után is.

 Adri

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Hortenzia képe

Hauschka babacsomag

Igen, jó az ára. A csomagban található még egy aranyos fából készült angyalka is.

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 szavazat)
Mártu képe

Csodás hármas!

A kislányom születése után nagy megelégedettséggel használtuk a rózsaszirom ápoló olajat. Fantasztikusan illik szerintem ahhoz a sérülékeny-érzékeny állapothoz, amit egy újszülött kisbaba és egy újdonsült anyuka képvisel.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: