Melegíthető Papucs - Piros (Slippies)

5.690Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Szakirodalom

Papucs, melegíthető (Slippies) piros

Különös gonddal válogatott lenmag és nyugtató aromájú levendula keverékét tartalmazó melegíthető lábbeli, mely egészséges, természetes meleget biztosít a fázós, fáradt lábak számára.

Használati utasítás: Sütőben és radiátoron 100%-os biztonsággal melegíthető. Sütő használatakor melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra, vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk. Felmelegítés után akár 2 órán át kellemes, természetes meleget áraszt, a levendula nyugtatólag hat és ellazít.

Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy a papucs hőmérséklete megfelelő-e!

Mikrohullámú sütőben is károsodás nélkül felmelegíthető, (90 mp-ig max. 800 Watt-on), de mielőtt ezt a kényelmesebb megoldást választaná, gondoljon arra, hogy ezzel károsítja az ön környezetét, és támogatja az elektroszmog kialakulását!

A papucs szükség szerint újra melegíthető. Mielőtt újra felmelegítjük hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket.

Cukorbetegek számára a papucs használata nem ajánlott!

Méret: M (36-40.5)

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek?

A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a termék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?

A növényi összetevőnek (levendula) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?

Melegítést követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Használhatók a termékek hagyományos papucsként, járkálásra, futásra?

A Slippies papucsok nem tartalmaznak csúszásgátló talpat (melegíthetőség miatt). Ezeket a papucsokat nem közlekedésre tervezték, inkább a lábmelegítő, relaxáló funkciója került előtérbe.

Figyelem!

Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.

Sziasztok!Daganatos betegek

Sziasztok!

Daganatos betegek használhatnak ilyen papucsot? Édesapám vérkeringése nincs rendben, viszont daganatos. Vehetek neki ilyet ajándékba, vagy nem ajánlott?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Melegíthető plüsspapucs..

Ha a vérkeringése nincs rendben, biztosan jól fog esni neki a meleg papucska. Egyébre nincs hatással, nyugodtan ajándékozd meg vele!

Boldog karácsonyt!

Értékelés: Nincs

Mikor jöhet meg?

Sziasztok!

Ma (2016.10.19.) rendeltem volnba meg, de látom, hogy nincs raktáron, s 10.31- et írja leghamarabbi kézbesítési napnak. Ez már nekem késő lenne! Mi az esélye annak, hogy ez jövő hét 28- ig, azaz péntekig megjönne?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Papucs

Ha a rendelésedben lett volna, már megkaptad volna, mert pont most jött áru a beszállítótól. Én gyorsan beraknám egy rendelésbe, és jövő hét szerdán-csütörtökön  megkérdezném az Ügyfélszolgálatot, hogy hol tart az ügy, és ha mégis megcsúszik a dolog, akkor ők kiveszik, törlik a rendelésedből...

Értékelés: Nincs

Melegíthető papucs álmatlanságban szenvedőknek?

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a nagyon rosszul alvó Édesanyámnak segítheti az alvását? Valaki ilyen céllal próbálta már esetleg? Válaszaitok előre is köszönöm! További szép napot! Kata

Értékelés: Nincs
Betty képe

Álmatlanság

Édesanyádnak elsősorban lazító, nyugtató készítményeket ajánlok, amiknek a melegíthető papucs jó kiegészítője lehet. Érdemes lenne 1 csepp levendula illóolajat a párnájára cseppenteni lefekvés előtt.

Ha stressz, idegi kimerültség okozza az álmatlanságot akkor az Egészség Medálok közül az Alfa medál is jól jöhet. Éjszakára a párna alá teheti, napközben néhány órán keresztül hordhatja is.

Értékelés: Nincs

Kérdés

Kedves Tanácsadók, vagy valaki aki ért hozzá.

 

Én nagyon megörültem mikor megláttam ezta papucsot, de aztán olvastam, hogy cukorbetegek nem hazsnálhatják. miért nem? Köszönöm ha válaszoltok!

Értékelés: Nincs

papucs kérdés

Szia!

A cukorbetegek vénás keringése nem megfelelő, a meleg hatására még inkább kitágulnak az erek, ezért nem ajánlott nekik a melegítő papucs használata.

Heni

Értékelés: Nincs

És mi van akkor, ha valaki

És mi van akkor, ha valaki cukros, de érszűkülete van nagyon előrehaladott állapotban? Ott pont hogy tágítani kéne az ereket nem?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Cukorbeteg érszűkülete

A cukorbetegeknek a nagyon-nagyon ajánlott kategóriába tartoznak azok az étrendkiegészítők, melyek az erek védelmét biztosítják. Ilyenek:

- szőlőmag mikroőrlemény

- Krillolaj

- lenmag készítmények.

Ezeket érdemes felváltva használni, de minden nap szerepeljen egy érvédő anyag a cukrosok életében.

A szőlőmag mikroőrleményhez fűzödik egy nagyon pozitív tapasztalatom. Az egyik szomszéd néninek annyira előrehaladott állapotban volt már az érszűkülete, hogy alig bírt napközben menni, és éjszaka sem bírt aludni, annyira fájtak a lábai. Rendelt egy szőlőmag őrleményt, és napi 1-2 kiskanállal elkezdte fogyasztani. 3 hét múlva örömmel újságolta, hogy napközben egyre többet bír sétálgatni, és az éjszakái végre fájdalommentesek. Azóta is szedi folyamatosan, és már a kiskertjében is bír dolgozgatni.

Értékelés: Nincs

cukorbeteg érszűkülete

Szia!

Gondolom a problémát folyamatosan kontrollálja egy szakorvos. Érdemes ez ügyben a tanácsát kikérni.

Heni

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Vágyom rá, de nagy!

S-es nincs belőle? 36-os lábam van, de csónakázom benne...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Piros papucs

Sajnos a forgalmazónak csak ez az egy méret van.

De megkérdezem...

Heni

Értékelés: Nincs
Seres Tünde képe

Tavaly Karira ilyent kaptam

és imádom, papucsként a lábamra húzva, de akár a hasamat is melegíti, mikor arra van szüksége. E nélkül már nem megyek sehova ha hideg van.

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: