A nyerskonyha legjobb receptjei (Victoria Boutenko)

3.990Ft
4.55
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (10 szavazat)
  • Termékleírás

A nyerskonyha legjobb receptjei, Lúgosítás természetesen, A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre (Victoria Boutenko)

Az élő, azaz nyersételek fogyasztása -számos jótékony hatásának köszönhetően- hazánkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Az új táplálkozási irányzat úttörőjeként ismert Victoria Boutenko családjával együtt 1994 óta él nyers ételeken. A döbbenetes gyógyulásokról leírt tapasztalatai ezrek életét változtatták meg, s rávezették olvasóit az egészséghez vezető útra.

Ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre. A kötetben bemutatott, ínycsiklandó ételek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet és csokoládétortát is. A szerző részletes magyarázatok mellett színes fotókkal dokumentálja az ételkészítés egyes lépéseit. Sok esetben még további receptváltozatokkal is szolgál, ugyanakkor arra bíztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.

A receptleírások mellett Victoria nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem fontos táplálkozási tanácsokat is ad.

Oldalszám: 176

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: