Gyógyító illatok - Aromaterápia (Biegelbauer Pál)

1.400Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 szavazat)
  • Termékleírás

Gyógyító illatok - Aromaterápia (Biegelbauer Pál)

A KÖNYV ELFOGYOTT A KIADÓNÁL, DE SZEREZTÜNK NÉHÁNY (5 DB) ANTIKVÁR PÉLDÁNYT (VAGYIS HASZNÁLT, DE JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐT), VISZONT ÍGY ÉRTELEMSZERŰEN ALACSONYABB IS LETT AZ ÁRA!

Ez a könyv az illóolajok csodálatos világába vezeti el az olvasót. Nem csak rendkívül érdekes tulajdonságaikkal ismerkedhetünk meg (pl. több milliószoros hígításban is jól megkülönböztethetőek; hogy némelyik növényből tíztonnányi kell egy liter előállításához; hogy néhány perc alatt megölik a kórokozó baktériumokat), hanem részletesen ismerteti gyakorlati felhasználásukat is.

Hogyan javíthatunk közérzetünkön, egészségünkön illatosító lámpával, meghűléskor miképp inhaláljunk, hogyan készíthető gyógyító fürdő, masszázsolaj, parfüm, kölnivíz egyéni ízlésünk szerint – házilag.

A sütés-főzés, italkészítés területén is remekül eligazít, miképp tehetjük ízesebbé, könnyebben emészthetővé ételeinket.  

A szerző külön ügyelt  arra, hogy csak a mindenki által hozzáférhető és megfizethető illóolajokat sorolja fel könyvében.

Oldalszám: 140

Antal Vali képe

Bigelbauer Pál indított el az aromaterápia rejtelmes útjain

Ő volt az első "mesterem". Onnantól nem volt megállás... Immáron 25 éve vagyok aromaterapeuta... Ezt a könyvet minden kezdő illatpártinak ajánlom, mert elolvasása után garantáltan nincs megállás, mert jön a szerelem az illóolajok iránt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Betty képe

Ez a könyv alapmű!

Ennek a pici könyvnek minden bionóm háztartásban ott a helye! Az elején van egy egy kis bevezető, utána bemutatja az illóolajokat egyenként, hogy melyik mire jó, és a legvégén gyakorlati és felhasználási praktikákat mutat be a fürdőszobától a konyhán át.

Én nagyon sokszor forgatom!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Én is az Ő könyvével

Én is az Ő könyvével indítottam vala, úgy húsz egynéhány éve. De én sajnos csak a könyvét ismetem meg és óriási lelkesedésem  lassan elenyészett,a zöldcimkés AROM- ák próbálgatásán, mígnem majdnem teljesen szerte is foszlott bárgyú csalódottságomban. Az érzést pontosan fel tudom idézni most is  ...valami nem stimmel, ez valahogy nem az igazi...  komolyabb minőségnek a közelébe sem jutottam majd húsz évig. Az első komoly találkozás (hosszú érdektelenség után) számomra,néhány éve  a Geréb Ágiék szülésfelkészítőjén jött létre!  BEVÁLT AROMAKEVERÉKEIM  névvel jött szembe egy szenzációs készítmény család.Hirtelen nem győztem a pénztárcámat nyitogatni, és csak kapkodtam a fejemet, hogy mennyi csupa jó csudaságot összerakott ez a drága BÁBA. Megvettem hamar a könyveit is. Következö lépésként "valahogyan" az Antalvali com-on kötöttem ki egy éjszakai keresgélés során,és rögtön az első alkalommal olvasom Vali a tolladból hogy,  ... P...(!!!) Gyorsan rákerestem,  ...hűha ez asztán! Azután nemsokára nyitott a Bionóm is ott pedig a Farfalla... kb úgy 12-13év illat (vagyis inkább szag) mentes időszak után végre élvezhetem az illatok világát nem csak a természetben, hanem akár magamra kencézve pancsolva is!!   Azután rátaláltam a Levendárium finomságaira, ami egy magasrezgésű hely 4 hektárjáról tiszta termesztéssel és tiszta kivonási eljárással,   fantasztikusan finom levendula olajok és virágvizek s a többi finomságaik.. Ezeket egyébként süteménybe fagyiba italokba keverve is, szándékomban áll vendéglátásban árulni is...  na meg ott a rózsavíz is !! (ivókúrának imádom)   ..ja! ..és körülbelül egy jó éve kacérkodom az aromaterapeuta képzés gondolatával. Ha a kislányomtól a lehetőségeim engedik, szeretnék belevágni. ...egy kicsikét lemaradva így huszonegynéhány év után...   Gabi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Kezdőként tényleg hasznos!

Megvettem és örülök neki! Segít eligazodni az illóolajok világában, úgymond bevezet széleskörű alkalmazásukba és hasznos felhasználási ötleteket is ad! Azóta már készítek légfrissítőt és öblítőként is beválik, élvezem, hogy én kutyulhatok különféle illatokat!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Juzus képe

Egyszerű könyv kezdőknek

Ezt a könyvet egy egyszerű, de nagyszerű könyvnek tartom. Főképp azoknak szól, akik most kezdenek elmélyülni az illatok világában, akik most ismerkednek az illóolajokkal. Egyszerű nyelvezetű és mindenkinek érthetővé válik, hogyan is "kommunikálnak" a növények az illatok által. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: