Lelki köldökzsinór - Beszélgetek a kisbabámmal (Hidas György - Raffai Jenő - Vollner Judit)

3.515Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 szavazat)
  • Termékleírás

Lelki köldökzsinór - Beszélgetek a kisbabámmal   (Hidas György - Raffai Jenő - Vollner Judit)

Sikerkönyvet tart a kezében a tisztelt Olvasó! Korszakalkotó felfedezést ismerhet meg, az anya-magzat kapcsolatanalízist. Lehull a lepel a fogantatás és várandósság misztériumáról, titkokra láthatunk rá. Megismerhetjük az "intelligens magzatot", a kapcsolatképes pici emberkét, aki képes reagálni a mama üzeneteire, sőt kezdeményezi ezt, boldog ellazultságban tudja élvezni az édesanyjától kapott biztonságot, tud jelzéseket adni, sírni, megijedni, szenvedni, tiltakozni, kötődni.

Hogyan születik a lélek?

Ahogyan maga a kapcsolat a baba és a mama között. Izgalmas, meglepő és megindító történetek adnak hírt arról, mi minden tud megtörténni ebben az intim világban. Megismerhetjük tizenöt várandós édesanya élményeit, a kisbabájával egymásra találás örömét, a formálódó, erősödő köteléket, amely minden későbbi emberi kapcsolat ősmintája, a bizalom, biztonság, életöröm és életszeretet forrása.
Olvassuk kíváncsian, nyitott szívvel, befogadó lélekkel: a kapcsolatanalízis egy élet reményteli jövőjének bölcsőjét ringatja.

Oldalszám: 284

Anya- magzat kapcsolatanalízis

Épp a napokban fejeztem be ezt a könyvet. Fantasztikus. Bár én nem várok babát, de ha aktuális lesz, mindenképpen szeretnék eljutni a könyvben leírt anya-magzat kapcsolatanalízisre mert hihetlen povítív hatása van. Megható volt olvasni az ilyen analízisen részt vett kismamák beszámolóit. Minden babát váró családnak ajánlom elolvasásra illetve azoknak is, akiket érdekelnek  a magzati élettel kapcsolatos legújabb tudományos vizsgálatok.

Értékelés: Nincs
zsoltesviki képe

Van valakinek véleménye a könyvről?

Ha valaki olvasta kérem ossza meg a tapasztalatait, milyen ez a könyv?

Értékelés: Nincs

Lelki köldökzsinór,

én olvastam anno, amikor babát vártam. Nekem nagyon tetszett, szerintem alapmű. Azt boncolgatja, ami azóta bizonyított tény, hogy sokkal-sokkal több mindent éreznek a babák a pocokban, mint mi gondolnánk, és amíg bent vannak, nagyon könnyen kapcsolatot is teremthetünk velük, ami sok mindenben segít. Más téma, de aztán is tart ez a "kapocs", a gyerek 7, esetenként 10 éves koráig. Nagyon jó könyv, mindenkinek ajánlom! :)

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: