Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen (Lénárt Gitta)

3.200Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 szavazat)
  • Termékleírás

Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen (Lénárt Gitta)

Az élő – azaz nyers, 43 ºC fölé nem hevített – ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan „energiabombát" jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett, ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is.

A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv. 

Oldalszám: 196

 

 

Információ a könyvekről

Sziasztok,

nincs véletlen információtok arról, hogy melyik "élő ételes" könyv tartalmaz több receptet, vagy több információt? Valamint ebben a könyvben jól látom, hogy vannak édességek is ( a képekről gondolom)? Mert ha például ezt rendelem meg, mert sok minden benne van, akkor a külön édességes könyvet lehet nem fogom.

Köszönöm a választ előre is.

Üdvözlet.

Értékelés: Nincs

Élő ételes könyvek

Lénárt Gitta minden könyve egy általános információval kezdi. Mire jók az élő ételek, alapanyagok, eszközök... Majd ebben a könyvben vannak italok, főételek, krékerek, és kevéske édesség is. Az édességes könyvben meg csak édességek vannak. Attól függ, mire van szükséged, az alapján dönts.yes.gif

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: