Az öngyógyítás művészete (Dr. Danima Damdindorj)

2.200Ft
4.875
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (20 szavazat)
  • Termékleírás
  • Egyéb termékadatok

Az öngyógyítás művészete - Ősi hun, mongol, ujgur, tibeti és kaukázusi hagyomány alapján (Dr. Danima Damdindorj)

Ősi hun, mongol, ujgur, tibeti és kaukázusi hagyomány alapján.

Ebben a gyűjteményben a szereplő receptek, gyógyító módszerek nagyon régiek, nagy részük a híres hun orvosoktól származik, akik Maton császár uralkodása idején (i.e. 220) elterjesztették az Öt Erő Elméletet és az azon alapuló gyógymódokat. A hun nép egy része, a magyarok, akiket a mongolok Fehér Hunoknak neveztek, Európában talált új hazára, ahol sokáig életben tartották a hun hagyományt, emlékezzünk csak a „füves doktorokra”, akik járták egész Nyugat Európát és terjesztették az általuk használt gyógyszereket és orvoslási tudományukat.

A szerző olyan hasznos gyógymódokat gyűjtött össze, amelyek könnyen alkalmazhatók, mellékhatás nélküliek, hatásuk bár lassú, de hosszú távon mindenképpen kifizetődő. A keleti gyógyítás ereje a rendszerében rejlik, ebbe elválaszthatatlanul beletartozik az életforma, az életfelfogás, a táplálkozás, a lelki és testi gyakorlatok, a gyógyító ételek, a gyógyító eljárások és az orvosságok. Maga az orvosság a gyógyulásnak csak az egyik eleme.

Ennek megismeréséhez nyújt segítséget a doktornő kis gyűjteménye, aki a mongol népi gyógyászat alapjait felmenőitől tanulhatta, mivel olyan családban nőtt fel, melyben több generációra visszamenően voltak orvosok, gyógyító sámánok. 1988-ban szerezte általános orvosi diplomáját Budapesten, majd Ulánbátorban elvégezte a tibeti-mongol gyógyászat szakot.

Szerző: Dr. Danima Damdindorj

Kiadó: Belső Ösvény

Oldalak: 189

Seres Tünde képe

Egyszerű öngyógyító masszázs

is nagyon jó a könyv végében. Na meg az a sok jó érdekesség, hogy mi mire jó. Hasznos könyvecske, ezt is csak ajánlani tudom.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: