PiMag® vízszűrő egység (Nikken)

  • Víztisztítás
0Ft
4.026315
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (38 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok

A Bionom Biobolt végleg bezárt. Kérjük, hogy a Nikken víztisztítót és a hozzá tartozó cserealkatrészeket rendelje meg a korábbi beszállító partnerünk honlapján: Pívíz webáruház

Tovább a Nikken termékek és csereszűrők forgalmazójához, a Pívíz webáruházba

Nikken vízszűrő és cserebetét

Nikken vízszűrő és cserebetét megrendelés

Nikken vízszűrő és cserebetét


Letölthető:  PiMag® víztisztító (NIKKEN) használati és kezelési útmutató ábrákkal

A csapvíz többek között klórt, nehézfémeket, üledékanyagokat, növényvédő szereket, gyógyszermaradványokat tartalmazhat. Alternatívája, a palackozott víz, drága és sokszor nem annyira egészséges, mint hisszük, illetve palackja szennyezi a környezetet, esetenként magát a vizet is.

A PiMag víztisztító (NIKKEN) speciális többszintű szűrési eljárás alkalmazásával megtisztítja a vizet, majd szilikát kőzetek segítségével az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokkal gazdagítja, az óceánok mélyéről származó korallok felhasználásával korall-kalciummal dúsítja, végül pedig egy mágneses mező magnetizáló hatásával energizálja. A víztisztító a közönséges csapvízből frissebb, egészségesebb, jobb ízű vizet állít elő.

A készüléket nem kell a vízrendszerbe beszerelni. Az egyszerű, de hatékony víztisztító készülék egyik legnagyobb előnye a meglepően olcsó ára.

  • A csereszűrő ára: 14.900.-- Ft
  • Mikroszivacs:         5.990,- Ft
  • A cseretartály ára: 18.990.- Ft (ezt csak akkor kell cserélni, amikor eltörik)

Japán tudósok felfedezték, hogy egy bizonyos területen található víznek figyelemre méltó hatása van a folyóparton található növényzet növekedésére. Ez a víz pi-víz néven vált ismertté, amely azt jelenti, "az élet vize". A Nikken kutatásokat végzett arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezt a természeti jelenséget a leghatékonyabban reprodukálni, úgy, hogy az olyan vizet eredményezzen, amely rendelkezik a pi-víz összes áldásos hatásával. Ennek eredményeképpen jött létre a PiMag™ pi-víz.

A speciális többrétegű szűrés, a szilikát kőzetek, és a mágnesek teljes mértékben természetes víztisztítást és energizálást tesznek lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag PiMag vízzé alakul.

A PiMag vízrendszer praktikus, kompakt kivitele lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhető legyen, és kivehető kancsója méreténél fogva bármely hűtőszekrény polcán elfér. A PiMag vízrendszer gyors szűrési technológiájának köszönhetően a kancsó perceken belül megtelik friss, tiszta, energizált vízzel.

Gyakorlatilag az összes létfunkciónak, szervezetünk működésének alapja a víz. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. Az élettani folyamatok főszereplője a víz.

A szűrőket egy négytagú családban, ha a szűrt vizet ivásra, főzésre és virág locsolásra is használják 2-3 havonta szükséges cserélni.

Származási ország: Japán

benicseva képe

környezet..

Sziasztok... ki mit csinál a lejárt szűrővel?

Simán megy  a kukába???

Vagy van vmi lehetőség, hogy szétszedve a szelektívbe végezze???

Tapasztalatok?

Köszi,

Évi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Jó víztisztító

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani ehelyett a víztisztító helyett másik ugyanilyen jót, mivel ez nem kapható?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Víztisztító

Szia! 

Egyelőre csapra szerelhető változatot tudunk ajánlani, és folyamatban van az asztali változat felkutatása, beszerzése is. 

Értékelés: Nincs

Víztisztító

Köszönöm. A csapra szerelhetőt nem merem rendelni, mert zuhanyfejes a mosogatónk (ahová szeretném), és szerintem arra nem jó. Mikorra várható más víztisztító? Csak azért, hogy érdemes-e várnom.?

Értékelés: Nincs

Víztisztító

Pillanatnyilag nincs a fókuszunkban más víztisztító.

Értékelés: Nincs
Palmelin képe

Nikken szűrő

Sziasztok!

Kérdésem lenne a szűrővel kapcsolatban.

Most vennem először szűrőt, amióta kiköltözött a Nikken Magyarországról. Az egy dolog, hogy engem is letaglózott az ára, de valami nem stimmel a szűrővel. Eddig soha nem volt ennyire fekete a víz, ami először kifolyt (amit ki is szoktam önteni), de legalább már 4-szer csináltam benne vizet, de még a negyediknek is furcsa ize volt, ami nem volt eddig jellemző rá. Olyan, mintha felturbózva lenne benne pl. klór.

Tapasztaltatok ilyesmit?

Mit csináljak vele? Nem merjük meginni... a kisfiam is megjegyezte, hogy nem jó a víz ize :(    Írjátok meg légyszi a tapasztalaitokat! :)   Köszi!   Melinda

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Drágaszág :)

Hát igen,az első megdöbbenésemből felocsúdva,azt gondolja az ember,hogy jó hogy kapni lehet   :)      Mármint,hogy tényleg drága. Úgyhogy 1 évig nem is valószínű,hogy sor kerül a szűrő+szivacs cserére. DE!  kb. 1 év után megint fog kelleni,úgyhogy légyszi rendelgessetek továbbra is,mert még így is jobb,mint sehogy sem használni.........

Köszi   :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Víztisztító....

Alig bírtam kivárni a szűrőt+szivacsot . A tartályt meg a dobozt is jól kimostam előtte 20%-os ecettel(már ráfért). Hát bizony sokkal selymesebb,finomabb a víz,mint az én 1 éves szűrőmmel volt  :)   :)   

Értékelés: Nincs

Ár duplázás?

Nem térek magamhoz, rutinosan helyezném kosárba a csereszivacsot és szűrőt, de mikor megpillantottam az árakat, földbe gyökerezett a lábam!

Szerintem csinálok magam aktív szenet, szétszedek egy régi szűrőt, aztán kicserélem magam a szenet. Ez megvan 30 Ft-ból, nem 21 ezerből!

Felháborító! Mégis mi indokolja ezt a drasztikus emelést? Még ha csak 1-2 ezer forintról lenne szó, azt még lenyelném, de nem a dupláját!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Nikken ár...

Igen, már többször írtunk arról, hogy a Nikken beszüntette a magyarországi forgalmazást. Sajnos így mi sem jutunk a termékhez a szokott úton. Csak külföldről tudjuk beszerezni, ahol pedig az ára pont a kétszerese a réginek. Sokáig gondolkodtunk azon, hogy egyáltalán tartsuk-e továbbra is a terméket, végül úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk cserben hagyni azokat, akik az évek során nálunk szerezték be a víztisztítójukat, és az alkatrészek nélkül nem tudnák azokat használni. Így továbbra is rendeljük -külföldről-, a borsos áru csereszivacsot, szűrőt, vállalva a felháborodást. Mi is megdöbbentünk, de nincs jelenleg más lehetőség a beszerzésre.

Mindenesetre, ha komolyan gondoltad, hogy megtömöd aktív szénnel a szűrődet, és sikerrel jártál, oszd meg velünk, hátha más is megpróbálná!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

új víztisztító

Januárban érdeklődtem.Rövidesen..feltöltjük .Sajnálom, de meg kell oldanom a vásárlást.Egy korrekt választ kérek hogy dönteni tudjak.Köszönet.

BA.

Értékelés: Nincs

Korrekt válasz.

Sajnos ennél korrektebbet nem tudok adni. Amíg nincsenek a termék engedélyei rendben, addig nem árulhatjuk, és úgy tűnik homok került a gépezetbe, és elakadt! Mi, hetente kérdezzük a beszállítót...

Értékelés: Nincs
Blue Crocus képe

Új vízszűrő

Kedves Pálma!

Érdeklődnék, hogy van-e valami híretek arról az új vízszűrőről?

Kellemes hétvégét!

Blue Crocus (Edina)

Értékelés: Nincs

Nincs hír

Nincs hír, sajnos. Én már lassan, ebben nem is reménykedem...

Értékelés: Nincs

Vízszűrő

Sziasztok!

1 éves a vízszűrőm és a szivacs is van fél éves. Így is használom,de nem tudom,hogy nem káros-e ez így már? Nem oldódik ki belőle ennyi idő után valami ami nem tesz jót?

Anyagi okokból nem tudtam venni,erre most nézem,hogy dupla áron van,mint ahogy eddig beszereztem - ha van  egyáltalán.

Értékelés: Nincs

Vízszűrő, meddig jó?

Semmi káros nem fog belőle kioldódni, legjeljebb nem szűr már maximális mértékben.

Sajnos valóban változtak az árak, a beszerzési forrással együtt. És még mindig bizonytalan a beérkezés is.....,

Értékelés: Nincs

Csereszivacs ár

Tegnap raktak a kosaramba egy csereszivacsot és ma láttam, hogy dupla annyiba kerül mint tegnap (a csereszűrő úgyszintén). Ez tényleg ennyibe kerül mától?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nikken ár.

Sajnos igen! És ráadásul, pillanatnyilag ezen az áron sem tudom mikor érkezik... Itt írtam erről.

Értékelés: Nincs

Üres készülékhez

Sziasztok!

Most találtam egy kincset nagyanyám szekrényében: egy ilyen készüléket, ki sincs bontva. Kábé 10 éve lehet ott. Viszont tök üres. Nincs semmi benne belül, csak a váz és a tartály. A kérdésem az lenne, hogy mit kell vennem, hogy működőképes legyen? A szivacsot és a szűrőt és kész? Vagy van még valami, ami kell hozzá? Vagy esetleg menthetetlen az ügy?

Előre is köszönöm a választ. 

Emília

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mi kell a víztisztítóhoz?

Szia! 

Ha a készülék és a tartály megvan, akkor a szűrő és a szivacs kell mellé, igen.regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

csereszűrő

Sziasztok!

Január végén rendeltem csereszűrőt, csereszivacsot, de még mindig nincsen, és most március végére ígértétek a szállítást. Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e, vagy problémás a beszerzés, keresgéljek utána máshol?

köszönöm

Csilla

Értékelés: Nincs

Csereszűrő

Sajnos nem tudok jó választ adni, mert nincsenek pontos adataim. Adunk le folyamatosan rendelést, de legutóbb is a kért mennyiség töredékét kaptuk (néhány darabot!). Szóval, sajnos igen, a beszerzés problémás..

Értékelés: Nincs

Én január 13-án adtam le a

Én január 13-án adtam le a rendelést csereszűrőre és szivacsra. Azóta várok rá. A rendelésemben 04.01. dátum szerepel a szállítási időnél. A terméknél most májust látok. Melyik az igaz? 

Nagyon bosszantó, hogy megvettem ezt a készüléket, hogy hiperszuper lesz, csak éppen nem tudom használni, és mégsincs tisztított vizem, hanem hordom a boltból az ásványvizet (inkább nem számolom ki, mennyi fogyott, mióta az alkatrészre várok).

Van még bármi remény, vagy keressek másik víztisztítót, ezt pedig dobjam ki?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Nikken-baj

Sajnos a Nikken beszüntette a magyarországi forgalmazást, és eddig úgy tudtuk, hogy más országból, más forrásból meg tudjuk oldani a beszerzést. Pillanatnyilag azonban több olyan kérdés merült fel, aminek a megoldásáig még semmit nem tudok ígérni. Sajnálom, rövidesen választ kapunk erre a kérdésre és tájékoztatunk benneteket! Addig is elnézést és türelmet kérünk.

Értékelés: Nincs

érdeklődés

Kedves válaszadásra érintettek!

Még tavaly decemberben megrendeltem a Nikken víztisztítót + az Optimalizálót.Sajnos az Optimalizálót már nem kaphattam meg, így a rendelésemet lemondtam mert nekem csak a kettő együtt lenne nagyon fontos. Értesültem arról hogy keresitek a megoldást más készülékek forgalmazásában, nevezetesen a Mi viztisztító készülék tesztelése folyamatban van.Tisztelettel érdeklődöm mikorra várható hogy zöld utat kapjon a készülék. Én mindenképp a Bionomtól szeretném megvásárolni, az eddigi tapasztalatom alapján a bizalommal vagyok felétek.

Köszönettel várom a választ.

B.Anna

Értékelés: Nincs

Új víztisztító

Rövidesen bekerül. Még néhány papír kell az engedélyekhez, és utána feltöltjük az áruházba. Remélem, hogy már csak néhány hét...

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)

Történt valami változás az

Történt valami változás az elmúlt 2 hónapban? Érdemes még várni rá?

Értékelés: Nincs

Nikken...

Kicsit feljebbi válaszomat tudom idézni!

Értékelés: Nincs

új kancsó

Köszönöm, de az új készülékre (abból is a kancsóra) értettem... :)érdemes-e várni rá, haladt-e a dolog az elmúlt hónapokban?

Értékelés: Nincs

Kancsó

Sajnos én is az új készülékre és a régi válaszomra gondoltam. Semmi jó hír...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Új víztisztító

Várhatóan mikortól lesz elérhető az új víztisztító és nagyságrendben mennyibe fog kerülni? S.O.S. munkahelyre keresek víztisztítót, (lehetőleg kancsót)!

Értékelés: Nincs

Víztisztító, kancsó is...

Láttuk ám az előző kérdésedet is, de amíg nem tudunk válaszolni, rejtetten marad!

Sajnos mindig csak azt az infót kapjuk mi is, hogy nemsokára. Úgy tudom lesz kancsó is, de még mindig nem láttam az árlistájukat. Annyit tudok, hogy a nagy készülék (de tényleg nagy, szép és jó is, más, mint a Nikken teljesen!) kb. 110ezer FT lesz.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Készlethiány

Sziasztok!

Azt tudjátok esetleg, hogy a közeljövőben lesz-e lehetőség rendelni vízszűrőt? Amennyiben nem, tudnátok ajánlani helyette másikat, hasonló hatásfokkal?

Előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs

Víztisztító

Ez a típus már nem lesz, csak az alkatrészeket tudjuk biztosítani. Rövidesen lesz más készülékünk.

Értékelés: Nincs

Nikken, mikor?

Sziasztok,

mikor lesz megint kapható a készülék?

köszönöm

Renáta

Értékelés: Nincs

Nikken már nem

Nikken már nem lesz a Bionomban, csak a pótalkatrészek beszerzését tudjuk ígérni. Folyamatban van egy nagyszerű, új készülék beszerzése. Rövidesen lesz!

Értékelés: Nincs

GEIZER vagy PiMag

A tanácsotokat szeretném kérni, hogy milyen szempont alapján lehet/érdemes eldönteni, hogy a PiMag vagy a GEIZER víztisztítót vegyem-e meg?

Illetve, egy kicsit elbizonytalanít a PiMag esetében a sok műanyag, ami található benne... Ezek káros anyag MENTES műanyagok (pl. BPA mentes)?

Köszönöm

 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Milyen szempontok alapján érdemes?

Szia! 

Mindkettő kiváló, ezért is pont "Őket" válogattuk be ide. regular_smile.gif Ami lényegi különbség köztük, hogy az egyik csapra szerelhető, a másik pedig hordozható. Neked kell mérlegelni, hogy számodra melyik a praktikusabb. 

Természetesen BPA-mentes műanyagról van szó! yes.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hormonmaradványok?

Köszönöm. Az ára miatt inkább a GEIZER lenne talán a szimpatikusabb, viszont azt jól lattam, hogy ez nem szűri ki a gyógyszer- és hormonmaradványokat?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kiszűri-e?

ITT találod Hortenzia válaszát erre a kérdésre. 

Értékelés: Nincs

Ásványi anyagok

Sziasztok 

 

Kb. 10 éve vettünk egy ozmozisos viztisztitot , amihez az eladó akkor azt mondta, hogy az ásványi anyag visszatöltöt ne szereljük be, mert az szervetlen ásványi anyagokat tartalmaz ami  nem jó  a szervezetnek Ezert nem jó  a palackos ásványvíz sem. Ennek meg pont az az előnye hogy asvanyi anyagokban gazdag lesz ez a víz Most akkor mi a jó Segitsetek!

 

Köszönöm

 

Bea

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

A víz természetes ásványianyag tartalmát hagyja meg

Szia Bea! 

A "visszatöltéses" ásványianyag töltés azért nem jó, mert először kiveszi az ásványi anyagokat a vízből (mert másképp nem tudja szűrni a nem odavaló szennyeződéseket sem), utána pedig beletölt egy szintetikus ásványianyag-koktélt, amelynek arányai ráadásul legtöbbször nem is felelnek meg a szükségleteinknek. 

A Pí-Mag képes úgy megszűrni a szennyeződéseket, hogy nem távolítja el a víz természetes ásványianyag-tartalmát, ezért az arányok is tökéletesek maradnak. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Szivacs vagy szűrő csere?

Sziasztok,

van értelme csak a szivacsot cserélni, ha letelt a 3-4 hónap, vagy ilyenkor az egész szűrőt vegyem meg? 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szivacs vagy szűrő?

Szia! 

Miért pont a szivacsot szeretnéd cserélni? Úgy látod, hogy nagyon beszennyeződött? Én félévente szoktam cserélni a szivacsot és a szűrőt is, persze, optimális lenne negyedévente mindkettőt cserélni. 

Ha úgy látod, hogy a szivacs jobban elhasználódott, szűrőre viszont most nincs keret, akkor negyedévente cserélhetsz szivacsot, a következő hónapban pedig szűrőt. 

Értékelés: Nincs

Piszkos szivacs

Szia,

egyszerűen azért, mert a szivacs koszolódása látványosabb. A szűrőt nem is nézegetem, de nyilván párhuzamosan szennyeződnek... Jó lenne kb tudni, hogy literben kifejezve mikor kell cserélni, én egyedül használom, és virágot nem locsolok vele, akkor 1 évig is jó ezek szerint. De inkább megvettem az egész szűrőt. 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szivacs koszolódása

A látványos koszolódást a vízben lévő ásványi anyagok, pl. vas is okozhatja, de időnként érdemes kivenni, átmosni Em-Bio-s vízzel, hogy kicsit bizalmgerjesztőbb legyen. laugh.gif

Én a helyedben akkor félévente cserélném mindkettőt. 

Értékelés: Nincs

PiMag

Szeretném megkérdezni, hogy az arzént kiszűri-e?

Üdv.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Arzént kiszűri!

Szia! 

Igen, az arzén 100%-át kiszűri! yes.gif

Ha kicsit lejjebb tekersz, Anikó hozzászólásában elolvashatod, hogy miket szűr ki és milyen arányban. 

Értékelés: Nincs

Nikken szavatossági idő

A szűrőbetétnek és a mikroszivacsnak van-e szavatossági ideje. A dobozon nem látom. Ezt azért kérdezem, mivel olvastam, hogy a Nikken kivonul Mo-ról, és így érdemes-e kicsit ezekből az alkatrészekből betartalékolni? Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs

Szavatossági idő nincs?

Nem tud megromlani! Mi baja lehet egy ásványokkal teli szűrőnek, vagy egy szivacsnak? Én biztosan betárazok!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

szállítás

Sziasztok!

 

Még szeretném kérdezni,  hogy postai kezbesitessel mennyire biztonságos víztisztitot  rendelni? A szállításról eredő károkra gondolok. Ráadásul Németországba szeretnénk. 

Köszönöm

Értékelés: Nincs

Szállítás külföldre..

Megkérdeztem a raktáros és ügyfélszolgálatos kollégákat, és azt a választ kaptam, hogy eddig még nem volt víztisztító-törés egy sem! Csodálnám is, mert a gyári doboz is nagyon biztonságosra van tervezve ( kibélelve hungarocellel).

Persze az ördög nem alszik, de remélem a későbbiekben sem lesz ilyen gondunk!

Értékelés: Nincs

Nikkenről...

Sziasztok!

Úgy tudom,  hogy a Nikken októbertől nem lesz már Magyarországon,  a kérdésem az, hogy ez érinteni fogja-e a termék elérhetőségét?

Gondolom az árát igen.

Köszönöm,

Mariann

Értékelés: Nincs

Nikken még mindig

A hozzászólásod alatt ugyanerre a kérdésre válaszoltam már, kérlek görgess lejjebb!

Értékelés: Nincs

A Nikken kivonul..

Sziasztok,

A píviz.hu oldalon azt írják, hogy októbertől már nem lehet teljes készüléket vásárolni, mert kivonul a cég Mo-ról.

Ha ez igaz, lehet, hogy fel kellene tüntetni az oldalon, hogy aki akar még, az időben rendelje meg. 

Üdv,

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nikken eltűnik...

A hír igaz, de még nem szeretnénk feladni, keressük a "hogyan tovább" lehetőségeket!

Ebben az évben még az alkatrészek rendelése, beszerzése zavartalan lesz, és remélem addig találunk megoldást!

Értékelés: Nincs

PiMag

Sziasztok:)

Vettem egy PiMag víztisztítót tőletek, meg vagyok vele elégedve, igaz nekem anno 4 éve is volt ilyen víztiszítóm, csak azt odaadtam az öcséméknek. Van PiMag Optimalizálóm is.

Az lenne a kérdésem, hogy meddig tervezitek a cserealkatrészek árusítását?

Mert ha jövőre nem lesz már akkor fel kell tankolnom szűrővel, és optimailzáló-gyűrűvel.

Sajnálom, hogy a NIKKEN kivonul, gondolom nem érte meg nekik a buli:(

Értékelés: Nincs

Nikkenről ugyanazt..

Neked is ugyanazt tudom mondani, mint a fenti hozzászólóknak. Szeretnénk valahogy megoldani a további forgalmazást, keressük az útját!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Richie képe

Lehet már tudni

hogy lehete majd rendelni később is a cserélnivaló alkatrészeket vagy sem? Fontos lenne, mert szeretnék egy jóféle víztisztítót beszerezni, és ez a készülék szuper lenne, de ha nem lesz hozzá se szűrő, se szivacs, vagy csak sokkal drágábbal, kerülőúton, akkor mást nézek. 

Értékelés: Nincs

Nikken van

Nikken van, és a továbbiakban is meg tudjuk oldani a beszerzést!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kalcium-oxalátos vesekőnél használható?

Sziasztok!

Férjemnek két éve volt kalcium-oxalátos veseköve. Idén januárban aztán ismét vesegörcsöt kapott, majd két hete ismét. Ezt a víztisztisztítót valamivel több, mint egy éve használjuk. Az lenne a kérdésem, hogy mivel " speciális többszintű szűrési eljárás alkalmazásával megtisztítja a vizet(...) az óceánok mélyéről származó korallok felhasználásával korall-kalciummal dúsítja", ez a kalciumtartalom okozhat-e panaszokat? 

Előre is köszönöm a segítséget!

Szép napot kívánok!

Értékelés: Nincs

Nem dúsítja kálciummal

 -és egyéb más ásványi anyaggal sem! - az ivóvizet.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

PiMag

Sziasztok!

Nekem is van kb,

Nekem is van kb. 1 éve készülékem, nagyon szeretem. Tudtommal a Nikken Mo. bezár és a továbbiakban az utánrendelést külföldről kell bonyolítani. Mi a helyzet ezzel?

üdv,

Judit

 

Értékelés: Nincs

Pi Mag, Nikken...

Feljebb megválaszoltam a kérdésedet!

Értékelés: Nincs
nagyévi képe

Horvátországban a tartályos vizet

Megszűri- e a víztisztító? Kihoztam nyaralásra, de azt mondják, hogy ezekben a napon tárolt műanyag tartályokban lévő vizet nem szűri meg semmilyen víztisztító. Biztonságosabb az ásványvíz. Köszönöm előre is!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Az ásványvizet tisztítják?

Szia! 

Én úgy tudom, hogy az ásványvizet sem tisztítják, legalábbis a nagy részüket nem. Ugyanazok az előírások vonatkoznak rájuk, mint a csapvízre.

Nem ismerem az ottani ivóvíz-körülményeket, de a tisztítás mindenképpen csak hasznos lehet.  

Azért majd felteszek egy körkérdést a kollégáim körében, hátha tájékozottabbak ez ügyben, vagy lesz olyan olvasó, aki többet tud. 

Értékelés: Nincs

kérdezem

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy ha vásárolnék egy ilyen víztisztítót, akkor első vásárláskor mind a 3 komponens árát ki kell fizetni amit mutat a rendszer és ebből áll össze a termék végső ára? 

Esetleg megtekinthető a Bionomban egy példány  belőle?

Értékelés: Nincs

Víztisztító alkatrészek...

Magát a komplett készüléket nem árulhatjuk, mert csak MLM rendszerben forgalmazhatják.
Ha megveszel egy készüléket, akkor az tartalmazza mindazt, aminek meg kell lennie, hogy használni tudd. A készülék úgy 32ezer Ft körül van!
A szivacs, a szűrőbetét az cserére szolgál. Bizonyos időközönként, (ez a használattól függ) ezeket cserélni kell. Ezt is csak azért tarthatjuk, mert valamikor forgalmaztuk az összes terméküket, és a tartozékokat kötelesek vagyunk biztosítani.
A Személyes Átadóban azért meg tudják neked mutatni a készüléket!

Értékelés: Nincs

pimag vizszuro

Nem emlekszem, hogy csak akartam-e vagy tenyleg elkuldtem-e a kerdesem, de inkabb leirom meg egyszer: szoval en be tudtam tenni a kosaramba a komplett keszuleket. Ezek szerint akkor megis meg lehet venni, vagy hogy volt ez, hogy nem arulhatjatok?

Értékelés: Nincs

Rendelhető a vízszűrő újra.

Jól emlékszel, csak amíg utánajártam a dolgoknak, nem tudtam megjelentetni!

A világ folyamatosan változik, így ez is! Újra rendelhető a vízszűrő!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: