PiMag® ultra zuhany (Nikken)

0Ft
4.42857
Értékelés: Nincs Átlag: 4.4 (7 szavazat)
  • Termékleírás
  • Egyéb termékadatok

A Bionom Biobolt végleg bezárt. Kérjük, hogy a Nikken Ultra zuhanyt és a hozzá tartozó cserealkatrészeket rendelje meg a korábbi beszállító partnerünk honlapján: Pívíz webáruház

Tovább a Nikken termékek és csereszűrők forgalmazójához, a Pívíz webáruházba

Nikken vízszűrő és cserebetét

Nikken vízszűrő és cserebetét megrendelés

Nikken vízszűrő és cserebetét


PiMag® ultra zuhany (Nikken)

A PiMag® víz fogyasztásának előnyei vitathatatlanok. Szerencsére ezek az előnyök a zuhanyozás során is élvezhetők.

A naponta szervezetünkbe jutó klórmennyiség 50 százalékáért a zuhanyzás a felelős. A klór egy bőrirritáló, mérgező vegyi anyag, melyet a legjobb elkerülni. Finomszűrési technológiának köszönhetően ez az egyedi termék a klór mellett eltávolítja a nehézfémeket, szulfitokat, szennyező-, üledék-, és szaganyagokat is. Használatával a bőr és a haj puhább, selymesebb lesz, még a hajkorpa mennyisége is csökken.

A PiMag® Ultra zuhany kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, könnyen beszerelhető, zuhanyrózsája ötféle állítható vízsugár előállítására képes.

A zuhanyfej nyelében található speciális szűrő mágneseket és pi anyagokat is tartalmaz. A PiMag® Ultra zuhany helyreállítja a víz pH értékét, melynek következtében a bőr simább, a haj puhább és selymesebb lesz. A Nikken PiMag® Ultra zuhany eltávolítja a csapvízben található klór 100 százalékát.

Különösen ajánlott kisgyermekek, csecsemők, sérült, beteg bőrű emberek részére.

Származási ország: Japán

Tényleg ilyen drága.....?

Sziasztok!

Nem lett elírva az zuhany ára, mert ez így nagyon drága?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nem csak szűr

Szia! 

Nem csak simán tisztítja a vizet, hanem pí-vizet készít ez a zuhanyszürő, azért nem hasonlítható össze az ára (sem) a "sima" zuhanyszűrőkkel... confused_smile.gif

Értékelés: Nincs

Nem sima zuhany

Igen tudom, hogy nem egy átlagos zuhanyfej

Értékelés: Nincs

Ismerem

Régebben nem ennyi volt az ára amikor nézegettem, mert tönkrement a régi zuhanyfej. 37.000 Ft körül volt!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Igazad van, emlékszem!

Azóta sajnos Magyarországon már nincs forgalmazó, külföldről kell beszereznünk kétszerannyiért, mint előzőleg... Igazából be is szerettük volna szüntetni a forgalmazását, macerás is, drága is, de többen is jelezték, hogy nem tudnak honnan szűrőbetétet rendelni hozzá. És ha már itt vették, akkor ugye úgy illik, hogy biztosítjuk a továbbiakban is a hozzáférhetőségét. 

Sajnálom tényleg, hogy ennyire felment az ára. confused_smile.gif

Értékelés: Nincs

Veszít a minőségéből?

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! Veszíthet a minőségéből egy ilyen zuhanyszett, ha bontatlan csomagolásban tárolják másfél évig, és csak utána kezdik el használni? Egy ismerősömnek van ilyen, és ezért érdekelne!

Előre is köszönöm a választ!

Kati

Értékelés: Nincs
epermami képe

Tárolt zuhanyszűrő

Szerintem nyugodtan használható Kati, semmi olyan nincs a szűrőben, ami károsodhatna...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

vízszűrő

Köszönöm a gyors választ! :-)

Értékelés: Nincs

Milyen anyagból van a zuhanyszűrő?

Sziasztok!

Szeretnék információt kérni arról, hogy a zuhany milyen anyagból készült? Konkrétan arra gondolok, hogy fémből vagy krómmal bevont műanyagból készült? Nem nagyon szeretjük a műanyagot.

Értékelés: Nincs
Betty képe

PiMag zuhanyfej anyaga

Kedves Ildikó!

A PiMag zuhanyfej műanyagból készül, ami krómmal van bevonva.

Értékelés: Nincs
zsoltesviki képe

Pi víz itt és ott

Szeretnék én is víztisztítót venni ami Pi vizet csinál. Na most ugyebár van a kancsós víztisztítótok és ez a zuhany is. Ha a zuhanyt veszem, tudok benne fürdeni is, és a konyhából egy üveg kancsóba tudok belőle vizet is engedni. Jól gondolom? Ez ugyanazt a vizet készíti el nekem mint a kancsós típus? Mert akkor ha nekem nem gond a fürdőbe járni vizért főzéshez és iváshoz akkor végülis ezt is vehetném. Már ha a kettő megegyezik víz minőségében. (hormonszűrés is)  Mert a kancsóba ugyebár fürdeni nem tudok de fordítva igen.....Köszönöm a választ. Ez lesz a szülinapi ajándékom jól akarok dönteni.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Víztisztító vs. zuhanyszűrő

Szia zsoltiesviki!

Az elgondolás jó és praktikus, de nem a legoptimálisabb.

"Ha mondjuk a Waterfall szűrőjét vesszük, akkor az majdnem 1 kg, lényegesen nagyobb és több lépcsős szűrő, mint a zuhanyszűrő, ami kb. 2,5 cm átmérőjű és kb. 15 cm hosszú. Ez természetesen, nem szűr ki annyi mindent, mint a szénszűrős, de…

 A zuhanyszűrőben is azok az anyagok vannak más arányban, mint a Waterfall szűrő alsó részén. Azok a golyócskák (bio ezüst, agyagkerámia) és ami alul látszik, az az aranyszínű anyag keverékéből áll a zuhanyszűrő. Ez a „sárga homok”-nak is nevezett ötvözet egy csodálatos anyag, működése a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Ezen kémiai folyamat révén szűri ki a vízből az egészségre káros klórt és a vízben oldott mérgező nehézfémeket.

A klór (Cl) a nátriummal (Na) redukció során  nátriumkloriddá (Na + Cl = NaCl) alakul át.

Ez nem más mint a só, konyhasó, kősó…, ami ártalmatlan, sőt a szervezet számára kimondottan előnyös. Nem más ebben az esetben mint a fürdősó.

Ez a sárga anyag ráadásul negatív ionokat is juttat a vízbe, amellyel élénkítő, frissítő hatást ad a víznek. Hasonló redukció során köti le a nehézfémeket."

Én inkább egy víztisztítót kérnék, ha nem is a legdrágábbat, és hozzá egy Puricomot, ha nem fér bele mind kettő. hmmm.gif Remélem valamicskét segítettem. wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
zsoltesviki képe

zuhanyszűrő vs. vízszűrő

Köszönöm a választ, nagyon alapos! El is döntöttem hogy amit javasolsz azt a kettőt szerzem be. Egyetlen kérdésem maradt csak. Mennyi idő alatt szűri le a 2l es kancsóba a vizet?! Ez szerintem nagyon fontos lenne tudni a szűk időbeosztásunk miatt. Ja és ha a víz megmarad másnapra, meg lehet inni ugye? Mert a halott víznél úgy tudom néhány óra alatt el kell fogyasztani de ez pí víz.

Köszönöm a választ

Viki

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Folyási sebesség

A leszűrt víz élelmiszernek számít és 24 órán belül el kell fogyasztani. Viszont, ha logikusan gondolkodunk, akkor érdemes minél előbb elfogyasztani, hisz már nincs benne klór meg semmi, így a bacik elszaporodhatnak. Én ezt úgy védem ki, hogy van a leszűrt vízben 10 db EM kerámia, de Grape Vitállal is meg lehet oldani. Nekem előbbi kényelmesebb. regular_smile.gif

Nyáron pl. figyeljünk rá, hogy a nap ne süsse a készüléket/leszűrt vizet.

Normál esetben kb. 4 perc alatt szűri le a 2l vizet. yes.gif

Váljék egészségetekre!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

pimag zuhany

Már kb 1 éve fáj a fogunk egy ilyenre, de elég drága. Reménykedtem, hogy karácsonyra hátha lesz akciós, de nem. Van-e esetleg bármi remény hogy ez (vagy másik zuhanyszürő) akcios, vagy olcsóbb lesz vagy felesleges ilyesmire várni?köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

mikor lesz akciós?

Szia!

Ahogy meghirdetnek egy akciót a forgalmazók mi azonnal tudatjuk. Sajnos nem tudom, hogy kinek mikor áll szándékában akciót hirdetnie.

Az biztos, hogy inkább ünnepek környékén várhatóak, de ez nem zárja ki az egyéb eseteket.

Sajnálom, hogy nem segíthettem.

Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

víztisztító akció.

Igen ezért nem rendeltük meg karácsony előtt, hogy  karácsonyra hátha lesz kedvezmény de nem volt.( Rásdásul most több olyan termékbe futottam bele hogy előre megrendeltem sokat és utána akciozták és fogtam a fejem hogy argh .) Ezt meg bezzeg nem :) Pedig ez a legalapvetőbb dolog  .)

De akkor nem reménykedem tovább, hanem bekalkuláljuk a költségvetésbe.Köszönöm azért .)

Értékelés: Nincs

Zuhanyszűrők összehasonlítása

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni zuhanyszűrő választásban. Mindenképp szeretnék vásárolni egyet, csak kérdés, hogy a PiMag-os zuhany vagy a KDF zuhanyszűrő a megfelelőbb választás. Ahogy olvastam, mindegyik kiszűri a klórt, a nehézfémeket, a PiMag zuhany még szulfitokat is szűr (bár ezekről sokat nem tudok), ill. pi anyag is található benne, ami plusz, de a gyógyszermaradványokról egyiknél sem írnak semmit, gondolom nem szűríik és arról sincs szó, hogy melyik anyagot milyen százalékban szűrik. Jó lenne ezekről is olvasni.

Készülék és csereszűrő árban is elég nagy különbség van, így nem mindegy melyiket vásárolom meg.

Egy észrevétel: a PiMag zuhanynál két féle ár van feltüntetve, a kép mellett és a leírás alján is más szerepel.

Előre is köszönöm a segítséget ,

Andi 

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Melyiket válasszan?

Szia!

 Próbáltam a Puricomtól is és a Nikkentől is %-os arányokat kérni, de nem kaptam.

Nagyjából azonos arányban szűrheti ki a nem kívánt anyagokat, de amiben a Nikken többet tud, az a Pí technológia.

Helyreállítja a víz pH értékét, melynek következtében a bőr simább, a haj puhább és selymesebb lesz.

Tudom nem sokat segítettem, de itt a Pi technológián van a hangsúly.

Esetleg ajánlom figyelmedbe ezt a cikket.

Az árakért köszönet, javítottuk.

Szép napot!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szia!Elolvastam a cikket,

Szia!

Elolvastam a cikket, amit ajánlottál, biztos, hogy hatékonyabb a PI technológiás, de végül a KDF szűrőt rendeltem meg, egyelőre kipróbáljuk ezt.

Reméljük, sikerül a későbbiekben plusz infókat is megtudnunk a víztisztítókról.

Köszi  én is a segítséget,

Andi

Értékelés: Nincs

PiMag zuhany

Szisztok! Most rakom össze a kosaramat ès szeretnèk egy ilyet is, jó lenne nèhàny tapasztalatot is olvasni. Ha van valakinek kèrem írjon! Köszi!

Régen mintha több hozzászólás lett volna itt vagy têvedek? Mintha azt is olvastam volna, hogy ez könnyedén felszerelhető bàrhol ezèrt ideàlis mert vihetnèm magammal bàrhova. Inni is jó amïg nem tudok víztisztítot venni? Köszönöm a vàlaszokat mindíg nagy segítsèg!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

PiMag zuhanyból inni

Szia!

Inni is lehet, természetesen. A klór 100%-át kiszűri, így a csapvíznél sokkal de sokkal jobb.

Várjuk a tapaszatalatokat, hogy megkönnyítsük Timi döntését.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mit csináltam rosszul?

Amikor megvettem a szűrőt, nagyon elégedett lettem: én klórérzékeny vagyok, folyamatosan száraz a bőröm és viszket is nagyon, amikor elkezdtem használni ez teljesen abbamaradt, semmilyen krémre se volt szükségem fürdés után, annyira puha lett a bőröm.

Mindhárom gyerekem szintén erősen száraz bőrű és az ő bőrük is újra puha lett. Kissé megkésve 4 hónapra vettem meg a csereszűrőt, addigra már éreztem is, hogy szükséges, mindannyian újra elkezdtünk "száradni". Azt gondoltam 1-2 hét és újra puha lesz lesz a bőrünk, de lassan letelik a 3 hónap és semmi változás, pedig első alkalommal 1-2 hét után éreztük.

Mit csináltam rosszuk? A csereszűrőhöz nem volt használati utasítás, a régit kihúztam, az újat benyomtam és összecsavaroztam. Másként kellett volna? Az se tudom, hogy számít-e, hogy melyik oldalával rakom be, mert semmilyen megjelölést nem láttam rajta. Újra szeretnék vakarózásmentes, puha bőrt...

Értékelés: Nincs
Veronika55 képe

Puha bőr

Szia Ind!

Azt szeretném kérdezni, hogy történt-e bármilyen véltozás az életmódotokban az utóbbi hónapokban akár a táplálkozás akár a kozmetikumok terén? :-)

Veronika

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyjából tavaly nyárra

Nagyjából tavaly nyárra tehető, amikor teljesen áttértünk a tiszta kozmetikumokra és meglepő módon előtte sose volt ez a viszketős problémám, csak azóta. Nem tudom, hogy ez lehet-e összefüggésben vele. T

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: