PiMag® optimalizáló (Nikken)

0Ft
3.75
Értékelés: Nincs Átlag: 3.8 (8 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok

A Bionom Biobolt végleg bezárt. Kérjük, hogy a Nikken Optimalizálót és a hozzá tartozó cserealkatrészeket rendelje meg a korábbi beszállító partnerünk honlapján: Pívíz webáruház

Tovább a Nikken termékek és csereszűrők forgalmazójához, a Pívíz webáruházba

Nikken vízszűrő és cserebetét

Nikken vízszűrő és cserebetét megrendelés

Nikken vízszűrő és cserebetét


PiMag® optimalizáló (Nikken)

Figyelem! A készülék színe változhat. A Nikken cég folyamatosan lecseréli a fehér színt szürkére.

A készülék jellemzője a mágneses-, hosszú hullámú infravörös- és a Pi technológia. A készülék gyakorlatilag a hegyi patak működését utánozza. A kancsóban képzett örvény, a Pi ásványokat tartalmazó gyűrű és a többi technológia ugyanazt teszi a vízzel, mint a hegyi patakok, csak sokkal rövidebb idő (9 perc) alatt. A működés eredményeként egy patakvízhez hasonló jellemzőkkel bíró víz lesz eredmény. A hasonlóság megmutatkozik a víz ásványi anyag, negatív ion, oxigén tartalmában, enyhén lúgos kémhatásában, valamint a hatszögletű molekulaszerkezet kialakulásában.

Igen fontos a test savas/alkalikus egyensúlya. Az Optimalizáló egy olyan kalcium-módosulatot használ, amely természetéből adódóan alkalikus, és amelyet az Okinawa mellett gyűjthető tengeri korallból nyernek.

Az optimalizáló által keltett örvény felelős a víz negatív ionokkal és oldott oxigénnel való feltöltődéséért.

A PiMag Optimalizáló oxigénnel dúsított Pí-víz előállítására alkalmas.

A PiMag Optimalizáló a vizet átkeveri egy energizáló mágneses mezőn, és egy speciálisan kialakított, PiMag kristályokkal megtöltött gyűrűn. Ez oxigént és ionokat ad a vízhez, hogy szervezetünk gyorsabban és hatékonyabban fel tudja dolgozni. Mindezt vegyszerek, szénsav és adalékanyagok nélkül, gyakorlatilag azon a módon, ahogyan a patakok is teszik a vízzel.

A Nikken optimalizálót csak előzőleg megtisztított vízzel célszerű használni.

  • Csereszűrő ára: 29.900,- Ft (200 óránként kell cserélni. Ez 2666 liter víz elkészítéséhez elegendő.)

A negatív ionok olyan molekulák, amelyek egy elektron többlettel rendelkeznek és ezen tulajdonságuk eredményeként baktérium ölő és fertőzés megelőző, valamint nyugtató hatással is bírnak, ráadásul csökkentik az allergiás tünetek, a migrénes fejfájás és az arc- és homloküreg problémákat. A negatív ionok a természetben különösen nagy mennyiségben találhatók meg vízesések és óceánok környezetében.

Az oxigénben gazdag vízből a szervezet közvetlenül is képes felvenni az oxigént. Az ilyen víz fogyasztása csökkenti a vörös vértestek összetapadtságát. Ennek hatására a vér hatékonyabban képes ellátni a tápanyag szállító feladatát. A rákos sejtek nem kedvelik az oxigénben gazdag környezetet.

A kancsó alatt az optimalizáló házában elhelyezett nagy erősségű mágnesek a víz energetizálásában és a hatszögletű molekulaszerkezet kialakításában játszanak szerepet. Az ilyen szerkezetű víz könnyebben szívódik fel és épül be a szövetekbe.

A PiMag Optimalizáló digitális kijelzővel és időszámlálóval is rendelkezik, tartozik hozzá egy két literes lezárható kancsó is. A benne elhelyezett PiMag gyűrűt 200 üzemóránként kell cserélni. Ez kb. 2666 liter optimalizált víz elkészítéséhez elegendő.

A PiMag optimalizáló használata csak tisztított vízzel ajánlott. Erre megfelel a NIKKEN PiMag víztisztító készüléke, de más gyártók megfelelő minőségű víztisztítója is alkalmazható.

Származási ország: Japán

rotor és pi-gyűrű közti különbség

Sziasztok! Mivel nem ismerem a készülék felépítését a következő dolog nem tiszta nekem.

"A pi-gyűrűt rendszeresen cserélni kell, annak életkora vagy a használati munkaórák függvényében. Évente egyszer, vagy minden 200 üzemóra után a gyűrűt cserélni kell. Az Optimiser használata közben a rotor a pi-gyűrűben ringó mozgást végez. Ha a rotor már nem végez ringó mozgást, az azt jelenti, hogy le kell cserélni. "

Tehát az a bizonyos rotor a pi-gyűrűbe van beépítve?

Köszönöm előre is a választ!

Üdv: Anita

Értékelés: Nincs

Rotor a Pi Gyűrűben.

Nekem 4 év után is tökéletesen működik a rotor benne, szerintem az nem megy tönkre. Ennyi idő alatt már ki kellett volna feküdnie elvileg:) A Pi Gyűrű nálam három évet bírt ki, igaz én minden víztisztítás után kivettem, leszárítottam, hetenként egyszer kitettem a napra egy délelőttöt, vagy délutánt mint pl. a mosógolyót.

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Nikken Optimalizáló rotorja

Szia Anita!

A rotor a szűrő belsejében található és üzembe helyezésnél azt is Neked kell behelyezni a szűrővel együtt. A csereszűrő tartalmazza, így minden szűrőcserénél azt is kicseréled. Külön nem kapható, így ha már nem végzi a ringó mozgást, akkor cserélni kell.

Így érthető?

Egyébként víztisztítód van? Mert ha nincs akkor érdemes a Waterfallban gondolkodni, mert az már tartalmazza az optimalizálót is. Amolyan 2 in 1. wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

optimalizálón hibakód - tapasztalta már valaki?

Sziasztok!

Több, mint egy éve használom az optimalizálót. Eddig minden rendben is ment, de most kiírta a kijelzőn, hogy 0153 és mást nem akar csinálni. Esetleg tapasztalt ilyet valaki? Az útmutatóban  nem találtam ezt a kódot. Van valakinek ötlete a megoldásra?

Értékelés: Nincs

Érdeklődöm

Üdvözlet minden kedves olvasónak,és tagnak!

Az volna a kérdésem hogy az optimalizáloban mennyi időközönként kell kicserélni a  mágnest és a turbót (itt a vizforgatóra értelmezem ami vizet  mágnesezi, forgatja, és  oxigénnel dusítja)Hol találok erről bőveben leírást?

Előre is köszönöm a válaszokat! 

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Optimalizáló használata

Kedves József!

Bemásolom az ide vágó részt:

"Alkatrészek cseréje

A pi-gyűrűt rendszeresen cserélni kell, annak életkora vagy a használati munkaórák függvényében. Évente egyszer, vagy minden 200 üzemóra után a gyűrűt cserélni kell. További útmutatásért lásd az Üzemóra számláló c. részt. Az Optimiser használata közben a rotor a pi-gyűrűben ringó mozgást végez. Ha a rotor már nem végez ringó mozgást, az azt jelenti, hogy le kell cserélni. "

A bővebb leírást pedig itt találja.
PiMag® optimalizáló használati és kezelési útmutató (magyar)

Ha lenne még kérdés, szívesen válaszolok.

Szép napot!
Hortenzia

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nikken kérdés

Csatlakozom az elöttem szólohoz. Ehez a géphez elöbb mek kell venem a másik gépet is? Nem lehetséges az, hogy az égetett gyürüt beletegyem a szürt vízbe? Igy már elég kölcséges lene ha 2 szerkezetet meg kellene veni!!!!!!!!! Mert a hálózatra csatlakoztatható szerkezetet sokkal olcsóbb és nem kell olyan sürün betétet se cserélni.

 

Értékelés: Nincs
Veronika55 képe

Nikken tisztítók

Szia!

Egyáltalán nem kötelező a két készülék!

Viszont az elsődleges a PiMag víztisztító, és ha van még rá kerez, akkor jöhet az Optimalizóló is, mint "plusz", de nélküle is jó lesz a vized. Ebbe a szűrt vízbe beteheted az Em kerámiát is!

Bárhogyan döntesz az úgy lesz jó, de fontos, hogy az Optimalizálóba csak megfelelő minőségű szűrt vizet tegyél! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Pi Mag optimalizáló kérdés

Ha fordított ozmózissal szűrt vizet teszek bele, akkor a "halott" víz újra élővé válik ezáltal?

Értékelés: Nincs
Veronika55 képe

Optimalizáló és az ozmózisos víz

Nem tudok olyan vizsgálatról, amelyik alátámasztaná hogy így lenne, de ha megnézed az Optimalizáló leírását miket tud, akkor abból arra lehet következtetni, hogy az optimalizált víz tulajdonságai sokkal jobbak lesznek! :-)

Szerintem használd bátran! 

"A PiMag optimalizáló használata csak tisztított vízzel ajánlott. Erre megfelel a NIKKEN PiMag víztisztító készüléke, de más gyártók megfelelő minőségű víztisztítója is alkalmazható." 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Sponga Erika képe

Segítség!

Kinek van tapasztalata a víztisztítókkal kapcsolatban? Jól értettem, ebbe már tisztított vizet kell tenni? Mi a különbség a két szerkezet között? Köszönöm a válaszokat.

Értékelés: Nincs
dedina képe

Új felhasználó

Sziasztok!

Új felhasználó vagyok, de nagy-nagy élvezettel böngészem az oldalakat, sok hasznos infót tudtam meg. Szeretnék víztisztító berendezést vásárolni. A hozzászólásokat elolvasva kizártam az RO-s készüléket. A vízionizátorokról viszont nem találtam semmit. Tudnátok abban segíteni, hogy a biostone szűrővel felszerelt vízionizátor mennyivel tud többet (ha egyáltatlán többet tud), mint az általatok forgalmazott víztisztító+optimalizáló? Bizonytalan vagyok, hogy megéri-e dupla áron megvenni azt...

Köszönöm

Edina

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Edinának dilemma

Szia!

Mégis melyikről van szó, mert így nem tudom beazonosítani a kérdésed.

Szép napot!

Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: