Egészségügyi betét, tampon - 100%-os természetes pamut, (Vivicot Bio)

0Ft
4.604165
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (24 szavazat)
  • Termékleírás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI
  • GYIK
  • Szakirodalom

Egészségügyi betét, tampon - 100%-os természetes pamut (Vivicot)

A nyers ORGANIKUS pamut fehér, tiszta és idegen anyagtól mentes, abban tér el az ipari pamuttól, hogy nem tartalmaz (GMO) szennyezett összetevőket. Nedvszívó képessége optimális és 95%-ban biológiailag lebomló. Maximális védelmet biztosít, ugyanakkor puha és kellemes.

 Vivicot Bio Természetes

  • Biológiailag lebomló
  • Hipoallergén
  • GMO mentes
  • Növényvédő szerektől mentes

Származási hely: Olaszország

Összetétel: Organikus pamut.


MIT JELENT, HOGY IGAZOLTAN ORGANIKUS?

A VIVICOT BIO törölközők alapanyagaként használt pamut tanúsított, mivel az előállításához szükséges gyapot tiszta termőterületről származik, ahol mellőzték a növényvédő, illetve gyomirtó szerek használatát (az Európai Közösség EN 13432 jogszabályának megfelelően), és a terméket később sem kezelték klórral.

MIÉRT HIPOALLERGÉN?

A VIVICOT BIO nedvszívó termékek alapanyagaként szolgáló BIO pamut előállítása során nem használnak vegyi adalékanyagokat vagy egyéb szennyezőanyagokat sem a gyapot betakarításakor és tárolásakor, vagy a feldolgozás későbbi fázisaiban. Ez biztosítja a termék hipoallergén tulajdonságát; képes védelmet nyújtani bőrallergiákkal és irritációkkal szemben.

MI BIZTOSÍTJA A VIVICOT TERMÉKEK BIO JELLEGÉT?

A VIVICOT BIO termékeket a textiliparban széleskörű tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás, a SANICOT gyártja. Ezt bizonyítja a vállalkozás története és a működésének helyszíne, Prato, amely az olasz textilipar egyik legjelentősebb központja. Textilipari kutatások igazolták, hogy a termékek alapanyaga gyapotból vagy bambusznádból származik.

Környezetvédelem: Megelégedéssel jelenthetjük ki, hogy a VIVICOT BIO egészségügyi betétek voltak Olaszországban az első biológiailag teljesen lebomló termékek, vagyis azokat úgy tervezték, hogy komposztálhatók legyenek, amelyet az Olasz Komposztálási Társaság (CIC) által kiadott tanúsítvány igazol.

Olyan etikus termék, amely hozzájárul a hulladékok mennyiségének csökkentéséhez és a fenntartható fejlődés előmozdításához.

A VIVICOT BIO termékcsaládba tartozó nedvszívó tisztasági betétek válogatott és tanúsított organikus alapanyagokból készülnek. Gyártásuk során nem használnak fehérítő szereket, pl. klórt vagy egyéb vegyi anyagot, amely garanciát jelent a termékek hipoallergén tulajdonságára, vagyis a bőrrel érintkezésbe kerülve nem okoznak allergiát, bőrirritációt vagy gyulladást.  A nyers BIO-pamut fehér, tiszta és mindennemű szennyeződéstől mentes. Az alapanyag vegyi anyagokkal vagy más szennyező anyagokkal nem érintkezik a BIO gyapot szüretelése után sem, a feldolgozás különböző fázisaiban. Ennek köszönhető a termékek hipoallergén tulajdonsága, amelynél fogva védelmet nyújt mindennemű bőrallergiával, irritációval vagy gyulladással szemben. Nedvszívó tulajdonsága optimális, használata során puha és kellemes marad.

EGY KIS TÖRTÉNELEM A NEDVSZÍVÓ TISZTASÁGI BETÉTEKHEZ KAPCSOLÓDÓAN

Az első eldobható nedvszívó betéteket Kotex márkanév alatt Amerikában gyártották és forgalmazták az első világháború idején (1946.). A gyártó a Kimberly-Clark Corp. nevű, papír- és papírtermékek gyártására szakosodott nagy multinacionális vállalat volt, szabadommal rendelkezett az általa kifejlesztett pamut és cellulóz együttes, innovatív alkalmazására. 1946-ban készített a Walt Disney és a Kotex koprodukcióban egy filmet és mutatott be azzal a céllal, hogy felvilágosítsák a nőket és megtanítsák őket arra, hogy megfelelően viszonyuljanak saját testükhöz és menstruációs ciklusukhoz. A film címe: „A menstruáció története”, a film teljes terjedelmében látható a YouTube oldalon. Olaszországban a VIVICOT BIO az egyik olyan legkiválóbb egészségügyi betét, amely teljes egészében organikus pamutból készül.


Kényelmes betét

Eddig a svéd (N betűs) betétet használtam, de mintha romlott volna a minősége. Olyan, mintha keményebb és egyes betétek (pl. éjszakai) keskenyebbek lennének, mint korábban. Erre pedig kíáncsi voltam nagyon. (Amúgy az a betét sem teljesen tiszta? Vagy miért nem lehet itt kapni?)

Na szóval: Én az éjszakait próbáltam. Az első napokban nappalra is ezt használom, mert úgy jobban érzem magam. Nagyon jó puha és vékony ez a betét, kiválóan tapad a fehérneműhöz. (Fehér pamut bugyiról van szó, más anyagokhoz nincs tapasztalatom). Kényelmes, jól szívja a nedvességet. Ami pedig hatalmas pozitívum: az alapos csomagolása. Eleve alaposan be van minden darab csomagolva, plusz még a dobozon belül is az összes betét kapott egy teljes csomagolást. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

betétek közti különbség

Ha szeretnék venni egy tisztasági betétet,ami tangához is alakítható és egy szárnyNÉLKÜLI betétet, ami a tisztaságinál magasabb nedvszívó képpessége van, melyiket kell bejelölnöm rendelésnél?

Az ultra vékony változatról van eddig tapasztalatom, nagyon kellemes érzés, jó a nedvszívó képessége és megtartása, nagyon jó a tapadása! Ha pedig nem syzeretném annyira ragaszkodónak, csak meghúzködöm a kezemen a ragasztót, ahogy itt javasoltátok :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Betét tangához/segítség!

Ha jól értem a kérdésedet, akkor a tisztaság, tanga, anatómiai betét az, ami megfelelne formailag, de nem tudom, hogy a nedvszívó képessége elég-e? A többi vagy szárnyas, vagy nem alakítható.

Kedves olvasók, aki használja ezt a betétet, segítene?

Értékelés: Nincs

Még mindig intimkehely

Sziasztok, megint én. A fentebb küldött linken nem találtam az aggályotokat az intimkehellyel kapcsolatban. Ha jól tudom, ez más mint a tampon, mert itt nem érintkezik a hüvely a vérrel, hanem a kehely légmentesen magába zárja azt. Ezért úgy tudom sokkal kisebb a fertőzés veszélye, mint a tampon és betét használatnál. Max a vákum lehet az, ami kérdéses, nem? 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mik az aggályok

Szia!

Az aggályunk az, hogy ugyanúgy nyomást gyakorol a hüvely falára, mint a tampon. Elszoríthatja az ereket, lassul a vérkeringés, gyengül az izomzat, egy idő után érzéketlenné válik a hüvely. Inkontinencia alakulhat ki, levegő és kórokozó kerülhet a hüvelybe, ami feljebb is vándorolhat, így nő a fertőzésveszély. Ráadásul szexuális együttléteket is megkeserítheti az érzéketlenség. confused_smile.gif

Értékelés: Nincs

tampon mikor lesz?

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy mikor lesz ismér "tampon super" vagy a ti kiírásotok szerint "tampon applikátorral" ? Már jó ideje nem rendelhető.:(

Köszi. Üdv.:  Mari

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

tampon kérdés

Nem is lesz rendelhető. Annyira nem volt rá kereslet, hogy a gyártó levette a kínálatból.

Értékelés: Nincs

Betét méretek

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy milyen hosszúak a betétek? A szárnyas nappalit és a tangát ismerem és használom, de nem tudom például, hogy a sima tisztasági és tanga között van-e különbség, illetve a szárnyas és anatómiai között mi a különbség (nyilván a szárnyakat leszámítva)?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Segítsetek kisrozsnak méretek tekintetében.

Segítsetek kisrozsnak méretek tekintetében.

A sima bambusz tisztasági betét mérete: 151mm x 71mm.

Értékelés: Nincs

Nekem ez a betét bevált

Sziasztok!

Nekem ez a betét is bevált (a bambuszost is szeretem). A ragasztóval -szerencsére- nekem nem volt problémám. Sokkal kellemesebb a bőrrel érintkező része, mint az anionos volt, nekem (a bőrömnek) ez jobban tetszik. Az éjszakai betét nedvszívó képessége lehetne jobb, mert éppen kihúzom vele reggelig. Ezen javíthatna a gyártó. Összességében ajánlom kipróbálásra.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Egyetértek :)

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. A nedvszívó képessége is rendben van (nappali szárnyas változatot használom). A ragaszkodása nekem optimális. Pamut alsóneműt viselek, arra is gondoltam, hogy esetleg lehet, akinél a bugyi anyaga a gond.

Értékelés: Nincs

Miért?

Sziasztok!

Miért lettek a betétek megtűrt termékek?

Köszönöm Nóra

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Juzus képe

Nem a betétek,

hanem a tamponok miatt kerültek be a megtűrt termékek kategóriába.

Viszont nem tudjuk külön venni, így a betétek is velük együtt odakerültek. 

Köszönjük a megértéseteket!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

applikátoros tampon

Csak a normálnál van applikátor vagy a supernél is??

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Mindkét tampon aplikátoros

Szia hildavonbp!

Mindkét tampon aplikátoros.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

tisztasági betét

Mikor lesz itt anionos tisztasági betét? Köszi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Keressük a megfelelőt, Te tudsz ilyet?

Szia abeszin!

Keressük a megfelelőt, Te tudsz ilyet? 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

vivicot vs. anionos betét

 

Sziasztok!

Nekem ez a betét sajnos nagyon nem vált be, és nagyon nagy szükségem lenne az anionos betétre, lehetőleg minél hamarabb. Nem tudom, mi volt a gond a love moon-nal, de az volt az egyetlen, amivel végig tudtam aludni az éjszakát. Ez az új fajta éjszakai betét sajnos rajtam nem segít, a folyadék sehogy sem akar benne maradni, még a szárnyak mentén is utat talál kifelé. Nem értem,az anionossal nem volt ilyen gond, az mintha összegyűjtötte volna a folyadékot. A ragasztócsíkkal a korábbiakban mások által már említett gondjaim voltak, de az még megoldható lenne, ha a betét maga jól működne.

Előre is köszönöm a segítséget

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
epermami képe

Rajta vagyunk,

hogy találjunk minden szempontból megfelelő betétet Annasophiefaninal, érdemes figyelned a legújabb termékek kategóriát! A Love Moon termék összetételéban változások voltak, most vizsgáljuk be, ha továbbra is megfelel a bionómia szabályainak, akkor vissza fog kerülni a kínálatba.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Köszönöm,

figyelni fogom.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

nem tanga tisztasági betét-vélemény

Sziasztok!

Nem tanga tisztasági betétet szeretnék, úgy látom az a szöveges terméksorban az utolsó. Valóban? Van erről valakinek tapasztalata? Más típusút használtam és nem itt vettem az anoinos betétet, nekem az nagyon jó volt.

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Nem tanga tisztasági betét, melyik?

Szia! 

Az utolsó előtti, ami csak "nemtanga" tisztasági betét, az utolsó pedig "átalakítható" tangássá is, lehajtható szélei vannak, tehát mindenféle bugyihoz illeszkedik. wave.gif 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Betét jó vélemény

Hogy valami pozitív is legyen, mert mindig kell egy ellenpont...

(Más "friss zöld ízűnek" találja a zöld löttyit, én olyannak, mintha epét hánynék... Más képtelen lenyelni az algákat, én még a kanalat is lenyalogatom, amivel fölkavartam a vízben... más imádja a Sonnentor zöld teát, én nem hiszem hogy ittam már ízetlenebbet, pedig jópárat végigkóstoltam...ésatöbbi.)

Én a Vivicot márkából a zöld csomagolásút (nappali, szárnyas, ultravékony) használom, és meg vagyok elégedve vele. Nekem éjszakára is elég ez - sőt a szárnyassága és a "ragaszkodása" inkább előny, mert sokat izgek-mozgok álmomban, más betétekkel pedig voltak már emiatt "balesetek"... ezzel még eddig nem (bár nincs róla még sokévnyi tapasztalatom, ez igaz). Sőt, intenzív sportolásnál sem volt gond vele. Ugyanakkor a leszedéssel nem voltak problémák.

Előtte Natracare (NC) betétet használtam sok évig, ez annál jobb és olcsóbb.

DE azért egy észrevétel: az említett márkával összehasonlítva: annak papírból volt a külső tasakja is, és nem volt egy nagy nejlonzacsiban az egész a dobozon belül, mint ez.  Ez így nem annyira környezetbarát... vissza a nejlontasakhoz. Ez nem annyira tetszik. De a beltartalom szerintem jó.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)

Betét vélemény

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írjam, de katasztrófális ez a betét... a ragasztó minden egyes alkalommal beleragad, és úgy kell a véres, szétszakadt betétet leműtenem a bugyimról... mondhatom abszolút gáz munkahelyen, bevásárlóközpontban stb. És egyáltalán nem lehet kimosni, leszedni a raganyót...

Minden más kozmetikumból, élelmiszerből van választék, ami a gyártót (is) illeti. Nem lehetne visszahozni a másik betétet? Akinek az jött be, rendelje azt. Komolyan elgondolkoztam, hogy visszatérek a "hagyományos boltira", mert ez több mint gáz... Ráadásul bevásároltam belőle....

A korábbi anionossal semmi bajom nem volt. Kb. 1,5 év alatt egyetlen EGY betétet nem tudtam normálisan leszedni, de ennél az ÖSSZES beleragad, szétszakad... nagyon kár!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

vivicot

Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak :-(

A legdurvább, mikor a munkahelyi mellékhelységben kell félig ülő-álló állapotban kaparni a véres fóliát a bugyiról, miközben arra is oda kell figyelni, hogy ne csöpögtessem össze a letolt ruháimat, meg ha lehet a mellékhelység berendezéseit sem :-(

Katasztrófa!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vivicot

Szia kirye!

Én az anatómiai Vivicot betétet használom és semmi problémám nincs vele, sőt. (pedig nagyon megijesztett a sok negatív vélemény) Nagyon könnyen eltávolítható a fehérneműből, tényleg. Tapicskolás és minden nélkül. Esetleg próbáld ki ezt, szerintem adhatnál neki 1 esélyt!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Antal Vali képe

Betét dilemmák

Teljesen megértelek, hisz a Termék Tanács is folyamatosan vizsgálja be az egyik betétet a másik után. Tudod, az a helyzet, hogy első sorban a bőrrel érintkező részt vizsgáljuk, hogy ott ne legyen semmi bibi. A ragasztócsík csak másodlagos szempont, és azt nézzük, hogy a ragasztó káros-e vagy sem. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nem káros ragasztók vagy alig fognak, vagy nagyon... Szóval nem vagyunk könnyű helyzetben....

Én is Betty módszerét javaslom, tapicskold meg előtte, hogy gyengúljön a ragasztó. Mindenesetre hidd el, hogy minden a Ti érdeketekben történik!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

tapicskolás betéthez

Köszönöm az öteleteket, feltétlen kipróbálom azokon, amik maradtak. Azért nagyon várom, hogy visszakerüljön az anionos...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Új betétek a bionomban

Nagyon sajnálom !

A kolléganőink dolgoznak az ügyön, hogy elérhető legyen másik betét alternatíva is a bionomban. Azután mindenki kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet.

Nekem a korábbi LM anionos intim betéttel voltak hasonló gondjaim, amit végül úgy oldottam meg, hogy mielőtt a bugyimba ragasztottam volna, a ragasztós részt párszor megtapicskoltam az enyhén olajos (shea vajas) tenyeremmel, így valamivel könnyebben letudtam szedni a bugyiról.

Igyekszünk, hogy minél előbb legyen másik betét is! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Vivicot betét vélemény

Sajnos nekem sincs jó tapasztalatom ezzel a betéttel. Mind a nappali és mind az éjszakai vonatkozásában azt tapasztaltam, hogy drasztikusan erős a ragasztó része. Eltávolításkor a fehérneműbe nagyon-nagyon beleragad (a ragsztó mardványokat a mosás sem távolította el) a betét pedig elszakadt. Nedszívó képességét is sokkal kisebbnek tapasztaltam mind a Wincare-é volt. A Vivicot bambuszosnak is ilyen erős ragasztó csíkja?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hanae képe

Vivicot betét - vélemény

Sziasztok!

Mint lentebb olvashattátok, lelkesen vártam ezt a betétet, de sajnos azt kell mondjam, nekem nem tetszik. :( Nincs komfortérzetem, többször kell cserélnem, mint a másikat, nehezen jön le és beleragad (a nappali legalábbis). Nagyon vékony. Ez az első termék, amiért nem kezdtem el rögtön rajongani a használatát követően.

Bár lehet, hogy csak a másikkal voltam nagyon megelégedve, az sok szempontból tetszett és jó érzést hagyott bennem. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vivicot betét

Szia!

Furcsa, mert én is most próbáltam (a nappali szárnyas betétet) és teljesen elégedett vagyok. Igaz a menstruációm végére ért ide, de úgy tűnt, hogy sok vért elbír, jó érzés volt viselni, rendesen megragadt és simán lejött.

Te is ezt próbáltad vagy a tisztaságit, esetleg a nem szárnyas betétet? Lehet, hogy nem ugyanarról van szó, mert szerintem nem kifejezetten vékony.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

nappali és éjszakai betét

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az éjszakai betétje vastagabb-e egy picivel, vagy csak hosszabb a nappali betétnél? Nekem ez túl vékonyka az első két napra, pedig egyáltalán nem tűnik erősnek a vérzésem.
Köszönöm, üdv.: Panni

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Éjszakai-nappali különbsége?

Jelenleg a bambusz változatból tudok tapintásos összehasonlítást végezni, és Nekem maga a vastagság egyformának tűnik, de azért megkérdezzük a gyártót, hogy van-e a hosszanti különbségen túl más is.

Addig egy kis türelmet kérek. hmmm.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Éjszakai-nappali különbsége?

Kedves Hortenzia!
Rendben! Nagyon szépen köszönöm! Üdv: Panni

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Vivicot cseppek mennyisége

Nos, mivel csak pár darabot kaptam valamelyikből, így a zacsiját annyira nem figyeltem meg, de ma a raktárban megnéztem.

Azt tudjuk, hogy a cseppekkel szokták jelölni, hogy mennyire nedvszívó.

A szárny nélküli, nappali, kék zacskóban lévő 3 cseppes.
A szárnyas, nappali zöld zacskóban 4 cseppes.
A szárnyas, éjszakai, kék zacskóban 5 cseppes.

Remélem valamit tudtam segítni. wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

nappali vs. éjszakai

Nagyon köszönöm az információkat! :) Lehet hogy majd teszek egy próbát az éjszakaival is, bár eddig még soha nem kellett használnom éjszkait, mert a normálok mindig elegek voltak az elejétől a végéig. De most már ezt is tudom, hogy ez ilyen vékonyka...:)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Mert ultra vékony

Igen, a megnevezés is utal erre: "Szárnyas betét, nappali, ultra vékony" wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Lesz maxi tampon?

Sziasztok!

Várhatóan lesz a tamponból az első "nehezebb" napokra is?

Én 3 gyermeket szültem és bizony az első napokon néha a special méret az ami biztonságot nyújt max 1-2 órára.

Köszönettel! Üdv: Nóra

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Antal Vali képe

Csak terápiás célra ajánljuk a tampont!

Két éve birkózik a tampon kérdésen a Tudományos Termék Tanács. Ugyanis a tampon (főleg a maxi!) óriási rombolásokat tud végezni a szervezetben, ha rendszeresen minden menstruációkor, vagy nem rendszeresen, de hosszú távon használjuk. Azért került be mégis a kínálatba, mert bizonyos nőgyógyászati problémák esetén kiváló vivőeszköz, amivel hatóanyagokat tudunk a hüvelybe, vagy a petefészkek közelébe juttatni.

Nem gondolkoztunk azon, hogy maxi (vagy bármilyen) tampont forgalmazzunk kimondottan a menstruációs vér összegyűjtéséhez, még akkor sem, ha pamut és bio!

Ha ennyire bő a vérzésed, és 4-5 napnál tovább tart, akkor valószínű, hogy hormonális gondjaid lehetnek. Kérlek, ha ez áll fent, akkor kérd ki valamelyik szakértő tanácsát az antalvali.com oldalon.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Móni71 képe

Terápiás célra mini

...szerintem jobb lenne...lesz?

Én ugyan elég jól elvagyok tampon nélkül, konkrétan egy dobozt használok harmadik éve, de nagyritkán mégiscsak ez a kisebbik rossz. És ha akkor is a mini. És ha lenne, ez:) Lesz, lányok?

Kösz

Móni

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Tudtam...

Előre tudtam, hogy ez lesz a válaszotok...

Igazából egyet is értek vele, de az életünkben előfordulnak olyan napok, és órák, (színház, fogadás) amikor én bizony használok tampont és nagyon jó lenne ha ezt már egy jó minőségű termékkel tehetném meg.

Ezért kérdeztem, hogy van e ebből a termékből.....

Úgy érzem, ha ezt használom, még mindig a kisebbik rosszat választom....

Köszönettel: Nóra

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Extra tampon a megtűrt kategóriában?

Átbeszéljük a Termék Tanáccsal, és lehet, hogy a megtűrt termékek kategóriába bekerülhet az extra tampon. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Hanae képe

Új egészségügyi betétek - juhú!

Végre megjött az új.. és az ára is kedvezőbb. :) Egyetlen bánatom, hogy csak a jövő évtől lesz elérhető.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Vivicot betétek raktárról is elérhetőek!

Kedves Hanae!

Én úgy látom, hogy mindegyik elérhető státuszban van. Nyugodtan rendelheted, még karácsony előtt kiszállítják. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hanae képe

Intim betét

Kedves Betty!

Amikor én néztem még január 15 volt megjelölve szállítási határidőnek. Köszönöm, hogy írtál, így tutira lesz betétem még az idén. :) (Mivel maradt 1-2 db a wincare-ből is, lesz lehetőségem összehasonlítani őket. :))

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: