Bio vizes alapú intim síkosító (Yes)

0Ft
3.9
Értékelés: Nincs Átlag: 3.9 (15 szavazat)
 • Termékleírás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • GYIK
 • Szakirodalom

Intim síkosító, vizes alapú  (Yes)

Kiszerés: 50 ml, 100 ml

Származási ország: Nagy-Britannia

Tárolási információ: Nedvességtől gondosan elzárva, száraz helyen tartandó. 2-30 °C között 

Összetétel: Citromsav, Csomósbab, Fenoxietanol, Házi len, Kálium-szorbát, Nátrium-klorid, Szentjánoskenyérfa kvonat, víz, Xanthan-gumi, Aloe vera

INCI: Aqua, Aloe barbadensis*, Linum usitatissimum*, Cyamopsis tetragonolobus*, Ceratonia siliqua*, Xanthan Gum, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium chloride, Phenoxyethanol

*összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

A YES síkosítókkal kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések

Használhatom a YES -t óvszerrel együtt?

A vizes alapú YES használata óvszerrel együtt biztonságos. Az olajos -alapú síkosító használata latex óvszerrel együtt nem ajánlott.

Kinek jó a YES?

A YES minden, bármely orientációjú, szexuálisan aktív felnőttnek megfelelő, kivételesen tiszta és hatásos síkosítást biztosít.

Miért állítják, hogy egy síkosító megváltoztatja az életet?

A szexuális jólét az emberi boldogság olyan fontos része, hogy úgy gondoljuk, a szexuálisan aktívemberek szabadsága, egészsége és komfort érzete megváltoztatja az embereket és boldogabbáteszi a világot. Egy mosolynak nagy ereje van.

Mit értünk megalkuvás nélküli terméken?

A legtöbb síkosító esetében fel kellett áldozni a teljesítményt a tisztaságért, a megjelenést a funkcióért, az ízt a hosszú hatásért, vagy az egészséggel kapcsolatos aggodalmakat azérzékiségért. A YES termékcsaládot úgy alkották meg, hogy csak előnyei legyenek, megalkuvások nélkül. A YES-szel mindent megkaphat.

Mitől különleges a vizes alapú YES?

A YES természetes növényi alapú összetevőkből áll, melyek természetesen tapadnak, nedvesítenek és síkosítanak. A lenmag kivonat a guar maggal, a szentjánoskenyérfa termésévelés a xanthannal együtt hozzák létre ezeket az értékes tulajdonságokat. Ez az összetétel teszilehetővé, hogy a termék elhúzódóan nedvesíti a nyálkahártyákat, ezáltal védőfunkciót is betölt.

Mit értenek a termékcsalád diszkréciója alatt?

A YES síkosítók diszkréciót kínálnak és ellentétben más síkosítókkal, nem vonják magukra a figyelmet zavaró szagukkal, ízükkel vagy színükkel. Hisszük, hogy a síkosítók fokozzák azélvezetet, az érzékiség csökkenése nélkül. A szexuális vágy szorosan kötődik a természetes ferromonokhoz és a YES síkosító, -semlegesen a háttérben maradva- nem fedi el és nem módosítja a ferromonok hatását, csak síkosít! Diszkréten, egy kézzel kenhető. A felfordított üvegből könnyen kinyomható.

Mitől olyan sokoldalú a termék?

A YES termékek tisztasága azt jelenti, hogy azok testápolóként és hidratálóként, valamint terápiás és erotikus masszázshoz is használhatók. Érdekességként együtt is alkalmazhatók. Próbálja ki a vizes alapút az olajosra kenni és kivételes síkosságot fog élvezni.

Használható a YES szexuális játékszerekhez?

A vizes alapú YES biztonságosan használható latex, műanyag és szilikon alapú segédeszközökkel. Az olajos alapú YES jó a műanyag és szilikon eszközökhöz.

Miért olyan fontos, hogy a termékeket organikusnak minősítette a Soil Association?

Jelenleg a ‑természetes és ‑organikus(bio) kifejezések összetéveszthetők a vásárlók számára ésa gyártók megtévesztően is használják, különösen a testápoló termékek esetében. A Soil Association a legszigorúbb elvek alapján ítéli oda a bizonyítványt és a jelzést, ezáltal garanciát ésbiztosítékot kínál az eredeti, organikus termékre.

Könnyű a YES -t kitisztítani?

Igen! A vizes alapú használat után nem hagy foltot a bőrön, a lepedőn és más textílián. Az olajos jórészt felszívódik a bőrről és a textíliából könnyen kimosható.

A testem mely részeire kenhetem a YES-t?

A YES ideális szexuális játékhoz, a test síkosításához, masszázshoz és persze vaginális, anális ésorális használatra. Mind a vizes alapú, mind az olajos alapú YES biztonságos akkor is ha lenyelik, mivel tiszta, élelmiszer minőségű alapanyagokból készülnek, ugyanakkor nagyobb mennyiség elfogyasztását nem ajánljuk, (nem ízesítettek). Síkosításra, nem étkezésre készültek.

Mit jelent a Vegetáriánus társaság jóváhagyása?

Az a tény, hogy a Vegetáriánus Társaság megbízhatóságot jelentő szimbólumát, a ‑Magról nőtt csemetét odaítélte a vizes alapú és olajos alapú YES síkosítóknak, további elismerése a cég filozófiájának mind etikájának, mind az alapanyagaink tekintetében. Tanítjuk, hirdetjük éstiszteletben tartjuk a vegetáriánus életmódot, ezért igazoltuk, hogy a termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, nem kötődnek kegyetlenkedéshez és GMO mentesek.

 Mit jelentenek a lejárati idők?

YES vizes alapú:

 • 50 ml Felbontástól számított 3 hónap

 • 100 ml Felbontástól számított 6 hónap

 • Lejárati idő Gyártástól számított 14 hónap

YES olajos alapú:

 • 25 ml Felbontástól számított 6 hónap

 • 75 ml Felbontástól számított 12 hónap

 • Lejárati idő Gyártástól számított 24 hónap

Hogyan tároljam a YES termékeket?

Többféle ok rövidítheti a termékek életét, extrém magas hőfok, (ha napos ablakpárkányon hagyjuk) vagy ha az eltávolított kupak baktériumokkal vagy gombákkal fertőződik. A YES termékek természetes összetevőkből állnak ezért érzékenyebbek az extrém külső körülményekre sokkal inkább mint a szintetikus, vegyi alapú változatok). Ne hagyjuk a napos ablakpárkányon, tároljuk szobahőmérsékleten, ne fagyjon meg, de mindig tartsuk zárva.

Korábban nem kellett síkosítót használnom, tudna részletes útmutatást adni, a YES használatához?

A vizes alapú YES gél a használat során egyre hígabbá válik. Dörzsöljön szét egy keveset az ujjai között és meglátja, hogyan hígul. A vizes alapú YES síkosítót szeretkezés előtt vagy közbenhasználja. Szeretkezés előtt a hölgyek a kisajkak és a hüvelybemenet környékére, vagy ujjal ahüvelybe kenhetik. A síkosító alkalmazása szeretkezés közben, mindkét fél számára az intimélvezet része lehet.

Inkább többet használjon, mint kevesebbet, mivel a vizes alapú síkosítók nem tartanak soká. (azegyik ok, amiért az olajos alapú YES -t kifejlesztettük). A vizes alapú YES nem tartalmaz glicerint. Aglicerintől a síkosítók ragacsosak lesznek és kiszáríthatják a szöveteket. A vizes alapú YES-bőlakármennyit használhat, nem fog ragadni. A többszöri ismétlést javasoljuk szemben az egyszerihasználattal.

A vizes alapú YES hüvelyi hidratálóként való használatához pontosabb és alaposabb ajánlástadhatunk. Használjon kb. 5ml-t(egy kis teáskanál). Használja a kiszáradt területre és a szárazságsúlyosságától függően ismételje 1 vagy 2 nap múlva. A vizes alapú YES nedvességet biztosít aszáraz szöveteknek de ismétlést igényel, ha a szövetek már felhasználták a folyadékot. A vizes alapú YES nyugtatja a nyálkahártyát, csillapítja a fájdalmas, viszkető érzést és naponta többszöris alkalmazható szükség szerint.

Az olajos alapú YES szobahőmérsékleten egy sűrű krém, testhőmérsékleten pedig egy kellemessima folyadék. A szobahőmérséklettől függően esetleg a kézben fel kell melegíteni a használatelőtt. Ha nagyon hideg, akkor már az üvegből is nehezen jön ki.

Ez a használati utasítás az olajos alapú YES-re vonatkozik. Az olajos YES használata kizárja azóvszert, mivel minden olaj, (természetes vagy szintetikus) oldja a latexet.

Bár az olajos alapú YES bőrtápláló vajakból és olajokból áll, nem tartalmaz vizet, nem hidratálja akiszáradt szöveteket, de kiváló, hosszan tartó intim síkosító és nagyszerű masszázs olaj.

Minden YES termék tökéletes tisztasága és természetessége azt jelenti, hogy csak olyanösszetevőket tartalmaznak, amelyek, hipoallergének és nincsenek ismert mellékhatásaik így a YES-t a legjobb eredmény érdekében szabadon használhatja.

Meg tudják mondani, hogy milyen gyakran használjam a vizes alapú YES-t, különösen hüvelyiszárazság esetén és hogy esetenként milyen mennyiséget használjak?

Nem igazán. Nem tudjuk, hogy milyen mennyiséggel érzi jól magát. Ez az, amiért olyan sokatdolgoztunk, hogy megszerezzük az organikus minősítést- hogy biztosítsuk a korlátlanfelhasználást, ami kellemes érzést nyújt a testének. A termékek tisztasága azt jelenti, hogytökéletesen megfelelnek a mindennapi használat igényeinek és olyan gyakran alkalmazhatók,ahogy a helyzet kívánja.

Hogy alkalmanként milyen mennyiséget használjunk, az attól függ, hogy ön a vizes alapú YES-thüvelyi hidratálóként használja, (olyan sokat vagy olyan keveset, amennyit igényel, -általában 3-5 ml-t alkalmanként) vagy szexuális síkosítóként. Szeretkezéshez többet kell használni, vagytöbbször ismételni.

Ha szeretkezés közben irritációt érez, próbálja meg kombinálni, először az olajos alapút, majd rá a vizes alapút, mivel ez nagyobb védelmet és hosszabb hatást eredményez. Valójában azon múlik, hogy a teste hogyan reagál, milyen fokú a hüvelyi szárazság, és hogy mennyit használ ésmilyen gyakran.

Megtudhatnám, hogy milyen összetevőkből állnak a YES termékek, és azok miért sokkal jobbak nekem?

Valamennyi YES termék igazoltan organikus(bio) ami garanciát jelent a termék tisztaságára vonatkozóan. Ez egyben biztosítékot jelent önnek arra, hogy nincs benne ismeretlen, elhallgatott vagy káros hatású összetevő. Kérjük, tanulmányozza cégünk politikáját az összetevőkkel kapcsolatban.

YES vizes alapú: Aqua, Aloe barbadensis*, Linum usitatissimum*, Cyamopsis tetragonolobus*, Ceratonia siliqua*, Xanthan Gum, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium chloride, Phenoxyethanol

YES olajos alapú: Helianthus annuus (napraforgó) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea vaj)*, Prunus dulcis (édes mandula olaj)*, Cera alba (méhviasz)*, Theobroma cacao (kakaóvaj) seed butter*, Tocopherol (Vitamin E) 

*organikusan termelt összetevők.

Összehasonlítva a forgalomban levő, hagyományos síkosítókkal és hidratálókkal, mint KY Jelly, Durex Play, Sylk, Replens or Astroglide a Yes termékek azért jobbak, mert bizonyos összetevőket nem tartalmaznak.

A YES termékek nem tartalmaznak:

  • Kőolajszármazékokat (sűrű olajokat, mint a petrolatum, amely bevonja a bőrt)
  • Parabeneket (bőrirritáló anyagok, melyek rákot is okozhatnak)
  • Ismert bőrirritáló anyagokat
  • Grapefruitmag-olaj kivonatot (Svájcban betiltották, mert gyakran a parabenekhez hasonlóan viselkedik)
  • Glicerint (Gombás fertőzést okoz, irritálja és ragacsossá teszi a bőrt)
  • Hormonokat (emlőrák gyógyulási fázisában is biztonságos, hormonális hatás elkerülhető.)
  • Szilikont (bevonja a bőrt, és kifejezetten nehéz lemosni)
  • Propylene glikolt (sejtfalkárosító, a kémiai anyagokat átjuttatja a sejtfalon a véráramba)

A YES termékek ugyanakkor tartalmaznak organikusan termelt és előállított, bőrgyógyító és bőrtápláló tiszta növényi kivonatokat. Miért akarna régimódi, szintetikus, kémiai síkosítót használni egy különösen érzékeny testrészre, ha van természetes, tiszta alternatíva is? Kémiai anyagok az Ön ‑ Korona Ékszerein? - inkább ne! Hisszük, hogy a Yes termékek a legbiztonságosabbak a piacon a világ bármely pontján.

Milyen tartósítószereket tartalmaznak a YES termékek? Miért azokat használják?

Az olajos-alapú YES nem tartalmaz tartósítószert, csak az E vitamint, mint antioxidánst, amely megnyújtja a lejárati időt.

A vizes-alapú YES kétféle tartósítószert tartalmaz. Mindkettő előfordul a természetben, de mindkettőt szintetikusan állítják elő. Ezek a Phenoxyethanol és a K-sorbate. Meg kell vásárolnunk a szintetikus összetevőket, mivel állati összetevőket nem használunk, és mivel nem találunk a kereskedelemben kapható növényi kivonatokat. Ezeket az amerikai élelmiszerügyi hatóság (FDA), és a UK/EU testületei engedélyezték mind élelmiszerek mind kozmetikai cikkek tartósítására, ugyanúgy, mint a mi organikus engedélyezőnk, a Soil Association. A mai napig nem találtunk olyan természetes tartósítószert, amely biztonságos, nem irritál és hatásos. Megfelelően használva (kevesebb mint 1%), mindkettő kitűnő tartósítószer anélkül, hogy irritálnák a bőrt, vagy egyéb aggodalom felmerült volna velük szemben. Tekintve, hogy nem tartalmaznak a bőrt átjárhatóvá tevő Propylene glikolt, ezek nem kerülhetnek be a véráramba. A YES termékek nem tartalmaznak ilyen anyagokat.

Gyakran felteszik nekünk a kérdést, hogy miért használunk tartósítószereket a natúr termékeinkben, amikor egyébként arra törekszünk, hogy a termékek annyira természetesek legyenek, amennyire csak lehetséges. Sajnos, valamilyen tartósító szer mindig szükséges lesz a vizes-alapú készítményekbe. A víz az élet alapja, amely tartalmaz baktériumokat, és gombákat. A tartósítószerek nélkül készült vizes alapú termékeknek nagyon rövid a lejárati ideje, így még hűtve is (gondoljon a tejre vagy a narancslére) hamar megromlanak. Tartósítás nélkül, még a nagyon tiszta körülmények között előállított termékek is veszélyessé válhathatnak az egészségre. Ezért tartósítjuk termékeinket, hogy hosszabban eltarthatók és az Ön védelme érdekében higiénikusak legyenek.

Készítményeink gyógyászati segédeszközként vannak regisztrálva, így a legszigorúbb tartósítási szabályoknak is megfelelnek.

Ha elolvassa az összetevőket, (www.yesyesyes.org/ingredients) látni fogja, hogy folyamatosan keressük a természetes és hatásos tartósítószereket.

Ezt találja: A tartósítás és a termék tisztasága alapvető feltétel. Megvizsgálva valamennyi kereskedelemben kapható természetes és ‑természetes tartósítási módszert, egy sem felelt meg feltételeinknek a megbízhatóság és a biztonságosság tekintetében. Például a grapefruitmag kivonat kis töménységben is irritálja a szemet. Végül a vizes-alapú YES számára egy természetes és egy mesterséges tartósítószer kombinációját választottuk, hogy megfeleljen a követelményeinknek.

Az Egyesült Királyságban a Soil Assiciation mindkét YES készítményt ellenőrzött organikus(bio) termékké minősítette. Ez alátámasztja cégünk politikáját az összetevők tekintetében, amennyiben csak ellenőrzött(finom) tartósítószereket használunk(pl.nincs paraben).

A YES az egyetlen elérhető ellenőrzött organikus(bio) síkosító a világon. A YES a legtisztább és legtermészetesebb síkosító és hüvelyi nedvesítő szer. Az egyik legfontosabb dolog a YES tekintetében, hogy a tisztaságot NEM kellett feláldozni a minőség oltárán. http://www.yesyesyes.org/testimonials.htm

Nem tudom, hogy melyik síkosítót rendeljem, valamint szeretném tudni hogy mi a különbség a vizes alapú és az olajos alapú YES között?

A vizes alapú és az olajos-alapú YES a hatásában különbözik:

  • A vizes alapú YES kiemelkedő síkosító és hüvelyi nedvesítő.
  • A vizes alapú YES növényi polimerekkel működik, melyek megkötik és a bőrhöz juttatják a vizet. Ezek finoman elengedik a vizet a szövetekbe és dehidratálják azokat. Ez visszaállítja a hüvelynyálkahártya korábbi rugalmasságát és nedvességét.
  • A vizes alapú YES ellenőrzött organikus termék, ami azt jelenti, hogy bizonyítottan természetes és organikus(bio). Napi használata a hüvely és a pénisz szárazsága ellen biztonságos, valamint kitűnő intim síkosító (hihetetlenül természetesnek tűnik, íztelen, szagtalan, nem ragad).
  • A vizes alapú YES ph-ja egyezik a hüvely ph-jával, így helyre tudja állítani a tipikus hüvelyi környezetet. A tipikus hüvelyi flóra (Lactobacillus) olyan környezetet jelent, amely természetesen gátolja a Candida szaporodását, ill egyéb nemkívánatos gombás vagy bakteriális fertőzéseket.
  • A vizes alapú YES használható óvszerrel, természetes érzést biztosít és jobb mint a régimódi szintetikus síkosítók.

Mi mást kívánhatna még? Talán valami olyat, ami tovább tart mint a vizes alapú síkosító?

  • Igen, van olajos alapú is. Az olajos alapú YES olyan olajokat és vajakat tartalmaz, melyek táplálják és ápolják a bőrt. Az olajos alapú YES más érzést biztosít, más a hatása. Ez egy hosszan tartó síkosító, amely táplálja a bőrt, DE nem tudja dehidratálni vagy nedvesíteni a szöveteket, mivel nem tartalmaz vizet. Ellentétben a szintetikus olajokkal (Szilikon: dimethicone vagy cyclomethecone and Petroleum lepárlási termékek: vaseline vagy petrolatum) amelyek simítják a bőrt, nehéz őket lemosni, az olajos alapú Yes-ben található növényi olajok és vajak finoman felszívódnak és a kiszáradt szöveteket rugalmasabbá teszik.
  • Az olajos alapú YES szobahőmérsékleten sűrű krém, testhőmérsékleten pedig kellemes, sima folyadék. A szoba hőmérsékletétől függően esetleg használat előtt a kézben fel kell melegíteni. Ha igazán hideg van, esetleg nehezen jön ki az üvegből.
  • Az olajos-alapú YES óvszerrel nem használható, minden olaj (természetes vagy mesterséges) oldja a latexet ami ellenjavallja az óvszer használatát
  • Az olajos-alapú YES kiváló masszázshoz, amely a bőrt rugalmassá és egészségessé teszi. Kakaóvaj tartalma miatt enyhe csokoládé íze van.

Együtt alkalmazva (az olajos alapú YES először, utána a vizes alapú), extra védelmet, valamint kifejezett, hosszan tartó, nagy élménnyel járó síkosságot biztosítanak.

Szenvedek a hüvelyi szárazságtól, olyan hüvelyi nedvesítőt keresek, amely csökkenti a diszkomfort érzésemet, és amelyiket szeretkezéskor is használhatok. Megtudhatnám, melyik lenne számomra a legjobb készítmény?

Mind a vizes alapú, mind az olajos alapú YES segít a fájdalmas közösüléskor és hüvelyi szárazság esetén, Nem gyógyítják a hüvelyi szárazságot vagy atrófiát, de jelentősen csökkentik a tüneteket.

A vizes alapú és az olajos alapú YES testvér termékek, használhatók egyenként vagy együtt, attól függően, hogy mit igényel a teste. Különbözőek, de hatásuk tekintetében kiegészítik egymást: Ha Ön hüvelyi nedvesítőt (gyakori használatra) és intim síkosítót keres, azt ajánljuk, hogy először a vizes-alapú Yes-t próbálja ki.

Szeretkezéskor a legjobb védelem érdekében mindkét termék együttes használatát javasoljuk. (olajos-alapú YES először, utána a vizes-alapú). Ez a kombináció erőteljes síkosítást biztosít az olajos-alapú YES-nek köszönhetően, míg a tetejére kent vizes alapú YES maximális síkosságával hosszan tartó szeretkezést tesz lehetővé. A vizes alapú YES így nem szívódik fel olyan gyorsan, így mindkét partner élvezheti a természetes síkosítás élményét, anélkül, hogy rendszeresen újra kellene kenni.

A YES The Natural and Organic Awards 2011 nyertese a BEST ORGANIC BODYCARE PRODUCTkategóriában

 

Természetes, növényi-alapú intim síkosító és hidratáló egyben. A YES vizes alapú intim síkosító természetes növényi alapú összetevőkből áll, melyek természetesen tapadnak, nedvesítenek és síkosítanak. A lenmag kivonat a guar maggal, a szentjánoskenyérfa termésévelés a xanthannal együtt hozzák létre ezeket az értékes tulajdonságokat. Ez az összetétel teszi lehetővé, hogy a termék elhúzódóan nedvesíti a nyálkahártyákat, ezáltal védőfunkciót is betölt. 

A vizes alapú YES hipoallergén, óvszerbarát, hormonmentes, melyet nem teszteltek állatokon. Nem tartalmaz bőrirritáló anyagot, glicerint, grapefruit mag kivonatot, kőolajszármazékot, valamint szintetikus színező-, illat- és tartósító anyagokat.

Mi teszi oly különlegessé a YES termékeket?

A YES felülmúl minden régi síkosító koncepciót, és a tisztaságáért szeretjük, melyet a bio minősítése (The Soil Association) is tanúsít. Ezzel a csodálatos kis üveggel a kézében felfedezheti Ön is, hogy miért a YES termékek kezdték az intim forradalmat.
A YES a világon az egyetlen ellenőrzött bio intim síkosító termékcsalád.

YES egy kiváló minőségű prémium síkosító, a bio termékek biztonságával ötvözve. Az új generációs YES felülmúlja a régi típusú síkosítókat:

 • Az intimitást bársonyos síkossággal egészíti ki
 • Felerősíti az érzéseket
 • Bizonyítottan tiszta, természetes és bio összetevőkből készült
 • Teljesen paraben-, glicerin-, hormon-, szilikon, és kőolajszármazék mentes
 • Minden szexuálisan aktív életkorban használható és megfelelő
 • Egy flakon YES gyökerestül megváltoztatja a világot Ön körül

Mi teszi a YES termékeket forradalmivá?

A YES termékcsalád megalkotói olyan intim termékeket álmodtak meg, melyek kiemelkednek a kategóriájukban. Három évi kutatás és kreatív fejlesztés eredménye olyan síkosító, amely kivételes teljesítményt kínál, anélkül, hogy engedne a tisztaságból:

 • Nem vegyi anyag származék.
 • Új elvek alapján épül fel, teljesen különbözik a régi szilikon és glicerin alapú síkosítóktól
 • Olyan összetevőre alapít amelyet már 6000 éve gyógyító hatású bőrápolóként használnak
 • Hatásos nedvesség visszatartó tulajdonsága van
 • Természetes módon tapad a nyálkahártyákhoz
 • Minőségi összetevőkből áll, melyeket egyéb organikus, kozmetikai és élelmiszer termékekben is használnak
 • Aktívan táplálja a nyálkahártyákat
 • Nagyszerű állaga van
 • Annyira természetazonos, amennyire csak lehetséges
 • Nem teszi ki a test intim részeit potenciálisan káros, szintetikus vegyi anyagoknak
 • Diszkréten és hatásosan elkenhető
 • Higiénikus szelepes zárral rendelkezik a flakon, ezáltal kevesebb tartósítószert igényel
 • Csomagolása esztétikus
 • A natúrtermékek jó tulajdonságait sokkal hatékonyabban kínálja mint a szintetikus alapúak
 • Gyökeresen megváltoztatja az életét

A YES tiszta intimitása lehetővé teszi önnek hogy:

 • Semmi ne zavarja meg önt a maximális élvezetben
 • Élvezze a teste selymességét
 • Értékelje bőrtápláló és hidratáló hatását
 • Élvezze a hosszan tartó, könnyű és érzéki szeretkezést
 • Szabaduljon meg a szintetikus összetevők miatti szorongásától
 • Merüljön el a síkos szex szabadságában
 • Oldódjon fel a biztonságban, amikor saját és partnere testét kényezteti
 • Élje meg a valódi síkosság kellemes érzését

A következő összetevők egyike sem található meg a YES termékekben:

 • Parabenek
 • Hormonok
 • Bőrirritáló anyagok
 • Kőolajszármazékok
 • Glicerin és származékai
 • Grapefruit mag kivonat
 • Szintetikus állagjavítók
 • Antibiotikumok, szteroidok és foszfátok
 • Szintetikus színező- és illatanyagok
 • Alkohol, formaldehid, aceton
 • SLS (Sodium Laureth Sulfate) és származékai

 


Változókor

Sziasztok!

Változókorban melyiket válasszam a vizes vagy az olajos készítményt? 

Értékelés: Nincs

Intim síkosítót, melyiket?

Hát lehet, hogy azt tanácsolnám, hogy először vedd meg a próba kiszereléseket, mert én inkább az olajost javasolnám, de annak az ágyneműből való eltávolítása kicsit macerás, de a vizes meg nem tudom elég lenne-e?
A változókori, ilyen jellegű problémákra a ciklusbarát krém is jó lehet! (Magyarázat a Szakirodalom fülecske alatt!)

Értékelés: Nincs

kérdés a sikosítóról

Korábban használtam vizes alapú sikosítót (M.n), de most szeretnék garantáltan biot.
A termékhez tartozik applikátor, ami a mélyebb bejuttatást segíti?

Értékelés: Nincs

Nincs applikátor

Nem, nincsen hozzá applikátor. De némi találékonysággal könnyen bejuttatható...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Olajos vagy vízes variációt válasszak?

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy mi alapján válasszak vizes vagy olajos alapú síkosítót? Még szoptatok, de lassan jöhetne a második gyerek, ilyen szempontból is érdekel a dolog. 

Üdv, köszönöm: Zsófi

Értékelés: Nincs
Juzus képe

Mi alapján válasszak síkosítót?

Kedves zsofis!

Ha a fülecskék között megtaláltad a GYIK fülecskét, ott számos információt is találsz arra vonatkozólag, hogy melyiket is válasszuk a 2 termék közül, melyiknek mennyi a szavatossági ideje felbontás után, melyik miért jó, stb. ?

Ha bármi kérdésed még felmerült,  amelyre ott nem találtál választ, akkor keress bennünket és megválaszoljuk! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm!

Köszönöm! Megtaláltam, böngészni fogom. 

Üdv, Zsófi

Értékelés: Nincs

remélem, hogy nincs vele semmi baj

Sziasztok!

Mi babás céllal akarjuk majd használni, mert sajnos nekem szükségem van ilyen gélre. Remélem valóban nincs vele semmi gond. Az első gyereknél sima boltit használtunk és lett is baba, akkor gondolom a természetes gél jobb, mint a bolti vegyi? Ez nekem fontos, mert ettől nem viszketek és most a baba ügy előtt ez életbe vágó! Van ennél jobb lehetőségem itt a bionomban? Bár kísérletezni nem akarok.

Az van a dobozra írva, hogy felbontott állapotban 3 hónapig használható. Mi van, ha én 4 hónap után is használom? Lesz valami bajom tőle? Szagra, állagra, ízre semmi érdekes nincs vele. Elfelejtettem megnézni a dátumot amit ráírtam és így szaladtunk ki az időből 1 hónapra.

Értékelés: Nincs
epermami képe

Intim síkosító

Szia Abeszin, nyugodtan használd a síkosítót, természetes, hogy a természetes jobb, mint a bolti vegyi! :)

Igazából minden termékre rá kell írni, hogy meddig használható, de ez nem azt jelenti, hogy utána rögtön megromlik, és ki kell dobni. Amíg nem érzel az illatán, állagán változást, addig használd nyugodtan.

A viszketés mutat valamit, nem lehet, hogy candidád van? Érdemes lenne utána járnod, mielőtt beköltözik a pocakodba a baba, és természetes úton kezelned!

Értékelés: Nincs

savasodás

Sziasztok!

Biztosak vagytok benne, hogy babatervezéskor is használható? Citric acid van benne, ami a leírás szerint savasít, és mindehol azt lehet olvasni, hogy az árt a spermiumoknak.

Mit gondotok erről? Köszönöm

Értékelés: Nincs

síkosító

Szia! Igazad van, ha babát szeretnétek, akkor jobb választás valami tiszta olajjal síkosítani. De a legjobb megoldás, ha ezekre nincs szükség, mert a nemi izgalom hatására minden "megy magától"... lovers.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

Tényleg...???? Akkor minek is

Tényleg...???? Akkor minek is áruljátok ezt a terméket?

Ne haragudj, de ez most egy nagyon nem szakszerű és hozzáértő válasz volt. Inkább ismerjétek el, hogy eddig félre kommunikáltatok a termékkel kapcsolatban, de ne az legyen már a válasz, hogy az a legjobb, ha megy magától. Erre magamtól is rájöttem, köszönöm.

Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

általános

Te ne haragudj! Semmi rossz szándék nem vezérelt. Valóban előfordulhat, hogy szükség van ilyen irányú "rásegítésre", nincs ezzel semmi gond. Még véletlenül sem szoktam személyeskedni, pláne nem ilyen helyzetben!

A termék organikus, minden rendben vele. A hüvely eleve savas kémhatású, a spermiumok a hüvelyben pár órán belül elpusztulnak, ha már bejutottak a méhbe, akkor ott 1 napig, a petevezetékben 2-3 napig is életképesek.

Inkább Téged akartalak megerősíteni, hogy a savasságot jobb nem fokozni, ha baba a "cél". Remélem nincs harag! Ha mégis, akkor beszéljük meg magánban!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Síkosító

Mi ezt használtuk, és úgy néz ki sikerült is összehozni a babát, bár még csak pár hetes  vagyok. Azóta is használtuk, remélem nem akkora baj. Mégsem szabadna, vagy nem szabadott volna? Picit megijesztettél.

Értékelés: Nincs

síkosító

Jaj, dehogy! Bocsánat ha félreérthető voltam! Azt akartam kifejezni, hogy a savas környezetben a spermiumok hamar elpusztulnak, de ha már bejutott, akkor minden rendben! A hüvely is eleve savas kémhatású! Ez a termék organikus összetevőkből áll, nem is forgalmaznánk, ha bármi egészségi kockázatot jelentene! Használjátok bátran ha szükséges!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

várandósság alatt

Sziasztok!

Várandósság alatt is használható?

Köszönöm.

Brigi

Értékelés: Nincs
Juzus képe

Használható még akkor is

Vizes alapú termékről beszélünk, a nyálkahártyában nem tesz kárt és használható még várandósság alatt is.

Arra kérlek, ha kipróbáltátok, írd meg a véleményt róla, hogy milyennek találtátok. Köszönjük!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

tapasztalat

Szia Juzus!

Először is elnézést kérek, hogy csak most válaszolok Neked. 

A termék maga szerintem jó, úgyhogy biztos nálam van a bibi, hogy egész terhesség alatt nem kívánom az intim együttléteket és ha mégis esetleg eljutunk a párommal addig, hogy a lényegre térjünk, ha fogalmazhatok így  akkor hirtelen bepánikolok (gondolom tudat alatt védem a bent lévő gyerekeket) és száraz lesz minden és fájdalmas az együttlét. Úgyhogy inkább nem is nagyon erőltetjük ezt, ezért nincs is sok tapasztalatom a termékkel kapcsolatban, de ez ne riasszon el senkit a használatától. 

 

Szép napot Nektek!

Bridget

Értékelés: Nincs

Babatervezéskor is használható?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy babatervezéskor is használható? Nincs semmilyen káros hatással a spermiumokra?

Köszönöm

 

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Igen, használható!

Igen, használható!

Értékelés: Nincs

Köszönöm!

Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
Türkizcica képe

Nem rossz :)

A termék maga nem rossz, de elég picike... Mikor rendeltem, nem is gondoltam bele, hogy 25 ml nem olyan sok... Nem bántam meg a vételét egyébként, egyáltalán nem irritál. 

Kicsi zsebsikosító! :P

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: