Teafaolajos óvszer (Dr. Müller), 3 db/csomag

725Ft
4.036585
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (41 szavazat)
  • Termékleírás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Óvszer teafaolajjal   (Dr. Müller), 3 db/csomag

  Alap Bionom Pakk

   Csomagajánlat!

 

Sok sok millió hölgy képtelen kigyógyulni a gombás, bakteriális és vírusos fertõzésekbõl, mivel a szintén fertõzött, de tünetmentes partnere újra meg újra megfertõzi a nemi kapcsolaton keresztül. A gombás, bakteriális és vírusos kórokozókkal való„pingpongozás” elkerülésére kiválóan alkalmas a teafaolajos óvszer. A jellegzetes baktérium, vírus és gombaölõ hatásáról híres teafaolaj több mint 80 szerves alkotóeleme ennél a kevert fertõzésnél kitûnõen bebizonyítja áldásos hatását, annál is inkább mivel a teafaolaj a nyálkahártyát egyáltalán nem ingerli. A teafaolajos óvszer használata gumiallergia esetén is megoldást jelent. Ezzel több millió ember nemi élete válhat panaszmentessé.

Természetes kaucsukgumiból ausztrál teafaolajjal. A latex a kaucsukfa tejnedve, amiből először természetes kaucsukot, majd gumit állítanak elő, ezt hívják aztán a világ egyes részein latex-nek, máshol, főleg az angol nyelvterületen guminak (rubber). A latex 100%-ban természetes anyag, nem műanyag(!), s ennek megfelelően is viselkedik.

Figyelem: A Latex alapvetően érzékeny az olajos anyagokra. Ezért a latex óvszer használata olajos összetevőket tartalmazó készítményekkel ( vagina gömböcskék, kúpok, krémek stb) ide értve a kakaóvajat is az óvszer törését okozhatja, ezért kerülni kell. Síkosítás céljára használjon vizes alapú síkosítót.

Kiszerelés: 3 db/csomag

Származási ország: Csehország

Összetevők: Kaucsukgumi, teafa illóolaj.

Dr. Müller

Sziasztok!

Mivel ez is Dr. Müller termék, felmerült bennem, hogy ugyennek a gyártónak a sima 100%-os teafa olajas üvegcséjével valami probléma van? Vagy miért csak ezt áruljátok Dr. Müllertől?Köszönöm előre is!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Pont itt írta Pálma a választ

A kérdésed alatt... regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Teafaolaj...

Ugye tudod, hogy nem csak az számít, hogy a teafaolajon kívül van- e benne más? Az sem mindegy, honnan és milyen minőségű az az olaj. Nem tartalmaz-e peszticideket? Stb... Ezekről nekünk, az általad említett olajjal kapcsolatban nincsen információnk, így nem állíthatok semmit! Mivel van elegendő, megfelelő minőségű teafaolajunk, így nem is próbáltuk ezt a márkát beszerezni, nem vizsgálódtunk arrafelé.

Értékelés: Nincs

Méret probléma

Csatlakoznék azok táborához, akiknek nagyobb méretre lenne szüksége. Nagyon jó a termék, nincs tőle diszkomfort érzetem. Viszont a páromat elszorítja, így sajnos nem tudjuk használni. Amint lesz belőle nagyobb, vagy más termék is át megy a rostátokon, légy szíves jelezzétek. Sajnálom, pedig nagyon meg voltam vele elégedve  Nem értem a gyártót, szerintem lenne rá elég nagy felvásárló piaca, ha más méretekben is elérhető lenne.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Síkosító

Sziasztok!

síkosítóval használható? Elvileg az vizes alapú? Candida gomba esetén van valakinek tapasztalata? 

Köszönöm! 

Értékelés: Nincs

Vizes alapú síkosító..

Bocsánat, de olyan termékről, amit nem ismerünk, nem árulunk, nem tudunk nyilatkozni.

Értékelés: Nincs

Várandóság alatt

Sziasztok,

Lehet várandósság alatt is használni?

Köszi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Várandósság alatt is

Használható! yes.gif

Értékelés: Nincs

Egyéb fogamzásgátlók

Úgy emlékszem, régebben volt valami ovulációtesztelő kütyü is, illetve a LEA, mint megtűrt termék. Ezekkel mi történt? Főleg az első érdekelne. Sajnos ez az óvszer nekünk nem bejövős.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Ovulációs mikroszkóp van

ITT találod, van is raktáron. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Síkosítás

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy a teafaolajos óvszer mellé mit érdemes használni síkosítóként? Eddig (tiszta) kókuszvajat és argánolajat használtunk.... Nyugtassatok meg, hogy ezek nem befolyásolják a hatékonyságát, ugye? Ezidáig nem vettünk észre semmit, de jó lenne egy megnyugtató válasz! :) Köszönöm!

Értékelés: Nincs

Síkosító kontra óvszer...

A síkosítók leírásánál ezt találtam: "A vizes alapú YES használata óvszerrel együtt biztonságos. Az olajos alapú síkosító használata latex óvszerrel együtt nem ajánlott."

Ezt azért kerestem elő, mert valahol már olvastam róla, hogy olajos dolgokkal nem lehet együtt használni...Eddig szerencsétek volt, de lehet, hogy én nem kockáztatnék... A YES síkosító vizesalapú változata teljesen biztonságos.

Értékelés: Nincs

síkosító házilag

Ó, köszönöm a gyors, ám de kevésbé megnyugtató választ.. Remélem nem károsították az eddig használt olajak... minden alkalommal ellenőrizni szoktuk. Az ajánlott terméket már én is nézegettem, csak az ára tart vissza. Esetleg nincs valami egyszerűbb és olcsóbb megoldás? 
Találtam egy receptet nálatok, ami óvszerbarát is.: http://eletmodszer.com/boszorkanykonyha/illatos-bio-sikosito.html

 Ezek szerint a shevajat használhatjuk? Mármint csak azt magában, tisztán? Most épp ez van itthon meg mangóvaj... De még az aloe gél is jobban megérné. Jajj most kicsit tanácstalan vagyok, nameg jó lenne egy gyors megoldás, mert már ebben a hónapban nem tudok rendelni Tőletek... 
Köszönöm előre is a segítséget, nagy szükség van rá! 

Értékelés: Nincs

Síkosítót, milyent?

Bocs, ha egy új infó fényében felülvizsgálom a múltkori válaszomat. A termék gyártója a következőt nyilatkozta: "A Latex alapvetően érzékeny az olajos anyagokra. Ezért a latex óvszer használata olajos összetevőket tartalmazó készítményekkel ( vagina gömböcskék, kúpok, krémek stb) ide értve a kakaóvajat is az óvszer törését okozhatja, ezért kerülni kell.a Latex alapvetően érzékeny az olajos anyagokra. Ezért a latex óvszer használata olajos összetevőket tartalmazó készítményekkel ( vagina gömböcskék, kúpok, krémek stb) ide értve a kakaóvajat is az óvszer törését okozhatja, ezért kerülni kell."

Az aloéra úgy gondolom ez nem vonatkozik, de a többinél gondoljátok át...

Értékelés: Nincs

Aloe, síkosítónak

Köszönöm! Azóta is az aloe gélt használjuk és szerencsére minden rendben! :) ennek ellenére nagyon hasznos információ volt!

Értékelés: Nincs

Megnyugtató válasz...

Újragondoltam és az a véleményem, hogy  a természetes vajakra, olajokra nem érvényes, hanem a kőolajszármazékokkal súlyosbítottakra. A Yes síkosító esetében nem a természetes kaucsukból készült gumiról, hanem a szintetikus gumikról beszéltünk.

Ezek a semleges vajak, nem hiszem, hogy feloldanák a gumi anyagát.

Értékelés: Nincs

Eltarthatóság

Sziasztok!

A most készleten lévőknek mennyi a szavatossági ideje? Most rendelnék Tőletek még elég sok mindent, és bár legközelebb júliusban lesz rá szükség, rendelnék ebből is.

Előre is köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs

Óvszer szavatossága

2019. januárig használható fel!

Értékelés: Nincs

Óvszer teafaolajjal, maximálisan elégedett

Maximálisan elégedett vagyok!

Kicsit aggódtam a méret miatt, meg kételkedtem benne, hogy nem lesz-e rossz szaga vagy rossz hatása a hüvelyflórámra, de nem! És a párom is elégedett vele!

Mindenkinek ajánlom, más szóba se jöhet nekünk ezután! Egyedül azt sajnálom, hogy nincs nagyobb kiszerelés!

Akinek felborítja a bolti a hüvelyflóráját, bátran próbálja ki, nem fog csalódni, sőt!

Értékelés: Nincs

Méret változása?

Sziasztok!

Esetleg méretileg tudtatok változtatni az óvszeren? Sajnos páromnak nagyobb méretre lenne szüksége, mint a lent említett 52 mm.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Juzus képe

Méretváltozás az óvszernél

Egyenlőre nem tudunk róla, hogy változtattak volna a méreten. Amint tudomásunk lesz róla, akkor azonnal szólunk Nektek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Óvszerméret

Köszönöm a választ, akkor majd figyelem a bejegyzést a továbbiakban!

Értékelés: Nincs

mérete

Kedves kipróbálók!

Érdekelne,hogy mekkora a z óvszer névleges szélessége?

Legalább 54-56mm lenne szükség.

Köszönettel:katicabogar24

Értékelés: Nincs

Óvszer mérete

Óvszer mérete Adrica lentebbi válasza szerint 52 mm. Sajnos nincs nagyobb méret belőle.

Értékelés: Nincs

Óvszer-nagyon jó!

Nekem nagyon bejött, nem viszketek és ez nagy áldás. A férjem szerint nem annyira síkos, mint a normál óvszer, így csak elmegy. A lényeg az, hogy én nem viszketek tőle, mert eddig ez volt a fő baj.

Értékelés: Nincs
kisbolygo képe

Müller óvszer - bevált

Eddig nagyon utáltam az óvszert, mindig úgy éreztem, mintha dörzsölne.. Vonakodva tettem be a kosaramba, azt hittem, pénzkidobás lesz - de nem!

És még csak nem is olyan büdös, mint a bolti gumi (:

Értékelés: Nincs

win-win

10/10

A lehető legkevésbé zavaró termék a kategóriájában... Ami kellemetlenség felmerülhet a témában, ebből hiányzik. Nemcsak nem árt a nőnek, hanem a férfit sem zavarja, és ez legalább olyan fontos, mint a nő egészsége. Ezentúl csak ilyet fogunk venni...  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

engem is érdekel

Sziasztok!

Ez a téma engem is érdekelne. Iszonyatosan vigyázok, mégis rendszeresen bajom van, sex után meg főleg. Ahogy olvasgatok itt, nekem is hasonló tüneteim vannak, vagyis én is allergiás vagyok vagy az óvszerre, vagy a síkosítóra vagy mindkettőre. A férjemnek semmi baja, viszont engem néha az őrület kerget. Síkosítót már rendeltem. Most épp babára készülünk, de utána érdekelne engem ez az óvszer dolog. Ezért lehetne jó a több méret. Más fogamzásgátló nem lehet, mert totál kiszámíthatatlan vagyok ilyen téren.

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Mi érdekelne?

Pontosan mi érdekelne? Hogy legyen több méretben megbízható óvszer?

Keressük, de nem leljük. Ha valaki tud hasonló minőségű óvszert ajánlani, mint a Müller, akkor az tegye meg.

Köszönjük.

Értékelés: Nincs

Bevált!

Nálunk nagyon bevált, végre nincsenek kellemetlen, sokszor napokig tartó tüneteim az óvszerhasználat után és a férjemnek is teljesen rendben van. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

dr Müller...nekünk bevált

Sziasztok!

Nálunk nagyon jól bevált ez a gumi és a mérettel sincs gond (pedig az átlagtól picit nagyobb)! Igaz, csak a "peteérős" napokon használjuk, így nekünk ez a legolcsóbb fogamzásgátló!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Túúúl kicsi méret! :(

Sajnos nálunk olyannyira nem vált be a mérete miatt, hogy kilyukadt az aktus végére!!
Pedig a srác nem rendelkezik extra méretekkel , és nem is szorította ez elején /olvastam előtte a hsz-eket/, és ezért nem is gondoltam, hogy gond lehet belőle, és mégis... (szóval ezek szerint mégis kicsi volt, mert akkor szokott kilyukadni)
Még "szerencse", hogy klimaxolok (július óta nincs menstruációm), így nem lett nagyobb baj belőle... (azért a nemkívánatos betegségek miatt örültem volna, ha ép marad a gumi)
Remélem, egyszer kigyógyulok a klimaxból (35 éves vagyok), de a másik kettőt nem merem elhasználni... Akinek bevált, szívesen odaadom!
(Nem akarom a többiek kedvét elvenni a terméktől, szóval ha úgy látjátok, ne jelentessétek meg az hozzászólásomat, csak gondoltam, megírom a tapasztalatomat.)

Üdv, Anita

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)

Óvszer

Szia Anita! B.U.É.K.!!! Én átvenném a megmaradt 2db óvszert Tőled hogy kipróbáljuk, még megvan?

Köszönöm!

Írj kérlek a nevemre kattintva, hogy felvehessük a kapcsolatot.

Köszönöm!

Üdv:Niki

Értékelés: Nincs

Kicsi méret

Nálunk is szupi lenne csak épp szoros, ezért marad a hagyományos óvszer (ami miatt meg nekem viszketős). Igazából még arra gondoltam, hogfy némi összefogással nem tudnánk a gyártót inspirálni esetleg a méret többszínűbbé tételére? Ahogy nézegettem a hozzászólásokat biztos lenne jó pár jelentkező.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Óvszer, ami olykor kicsinek bizonyul;)

Már próbálkoztunk előbbre jutni e téren, de nem sikerült megoldást találni. Másik gyártónál is nézelődtünk már, de ott az összetétellel volt probléma. Egyelőre nincs másik .

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Méret

Kipróbáltuk a párommal, nekem jó tapasztalataim vannak, nincs gumi szaga, nem viszketek tőle, viszont kicsi jó lenne belőle nagyobb méret. Ha a gyártó nem csinál, pedig úgy látom lenne rá igény másoknál is, akkor marad a régi Lie. Sajnos nem értem, miért nem hajlandóak több méretben gyártani, valószínűleg sokba kerülne a gépek beszerzése

Valami alternatív ötlet ? Köszi

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Bionom óvszert keresünk!

Ha a fogamzásgátlás a cél, akkor a PG53 jöhet szóba vagy ez és a Lea. Gondolom Nálatok igen. Ha egyéb esetben, mint pl. nemi fertőzések elkerülése, akkor sajnos nem tudok alternatívát. Nem rég néztünk egyet, egy olvasó ajánlotta, de sajnos szilikonos volt a bevonata. Így továbbra is várjuk, ha esetleg valaki talál Bionom óvszert, jelezze. Megvizsgáljuk, és ha megfelel, felvesszük a kínálatba.

Köszönjük!

Értékelés: Nincs Átlag: 1 (2 szavazat)

Pozitív tapasztalat

Nekünk maximálisan megfelel a termék, nem érezni az erős gumiszagot mint minden más óvszernél. Teljesen bevált.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

óvszer gond

Sajnos a férjemnek ez nem jött be, kényelmetlen neki és főleg túl vastagnak találta. Kár. Nem lesz másik fajta esetleg? A "hagyományos" gumival nekem az a gondom, hogy mindenféle szörnyű bevonat van rajta. Nem lehet azt valahogy eltávolítani, vagy bekenni vmi mással, ami vhogy semlegesít??

Értékelés: Nincs
Mártu képe

másik óvszer

Sajnos egyelőre nem tudunk másik márkáról, ami megfelelő lenne.  Ha tudsz ilyet, akkor mindenképp jelezd kérlek!

Értékelés: Nincs

Sajnos szerintem nem

Sajnos szerintem nem jobb,mint amit eddig használtunk,használat során igazi gumi szaga van .Bár az elején tényleg intenzív a teafa illat de a végén nekem gumigyárra hajaz .Használtuk 'szárazon' ill a óvszerrhez ajánlott a bionomban kapható síkosítóval de a szag maradt.Ettől eltekintve amúgy teljesen rendben van.És egymást szagolgassuk ne az óvszert:)

Értékelés: Nincs

nekünk bejött

Nekem bejött, más gumiktól viszkedtem, ettől nem...én is látom, hogy ez kicsit kisebb mint más óvszer, de férj nem panaszkodott ...azóta ezt használjuk csak...

Látom a sikósítója ennek nem jó, azt kérdezte valaki, én láttam belőle vaginagélt, és intim mosakodódt is...ezek szerint azok összetétele sem lehet megfelelő??? Sajnos nem tüntetik fel az összetevőket sehol a neten, így nem is tudom mi van azokban...élőben meg nem láttam még egyiket sem...

Köszönöm

Rita

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Beucy képe

szuper

Sziasztok!

Egyszer kipróbáltuk és nagyon bejött, végre nem érzem azt az érdekes gumi illatot.Teljesen elégedettek vagyunk ezzel:-)Köszönjük!Maradunk ennél!

Üdv

Beucy

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
tigerwoman képe

gumi allergia ellen :)

Mi évek óta csak ezt használjuk, mert nekem gumi allergiám van/volt? hmmm.gif Mindenesetre a lényeg, hogy semmiféle kellemetlen érzésem nincs használat közben, mint az agyon reklámozott társainál, arról nem beszélve, hogy hasznos is és szerintem sokkal jobb vele a hump.gif .... love.png

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)
Bionom.hu képe

Betáraztunk óvszerből

Lehet rendelni, van készleten belőle.

Értékelés: Nincs

Üdv!

 

Nem lehet tudni mikor lesz megint ebből a termékből? Tegnap telefonáltunk és a hölgy azt mondta hogy most nincs raktáron és nem tudja mikor lesz megint. :(

Értékelés: Nincs
Veronika55 képe

Van gumi! :-)

  

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

teafa

Hali!

Én azt szeretném kérdezni, hogy a teafaolajat nem lehet érezni használat közben? Most vettem teafás dezodort és eléggé "mentolos érzetem" van tőle. Ugyanez a hüvelynél érezhető? Vagy érzékeny lehetek rá? Van valakinek hasonló tapasztalata? Egyébként nagyon belelkesültem, mert mindig van valami bajom.

Értékelés: Nincs
paripa képe

Akár jó is a mentolos érzés .....:)

Szia Anett!

Tudod, amikor én jártam Kriston Andreához intim tudásom tökéletesítésére , akkor ő ott valakinek a kérdésére mondott olyat, hogy kipróbálásra bizony ajánlja a borsmenta olajat belekeverni valami bázisolajba, és finoman bekenegetni a "célterület" környékét vele, mert kellemes vérbőséget okoz, és ez akkor azért jól jön....

Ha Te a teafánál is éreznél ilyen mentolos-féle érzést, ezek szerint dupla haszon, igaz?

Adri

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mentolos érzés

Szia!

Hát erre még nem is gondoltam. Máris jobban bízom benne. Én a rosszabbik oldaláról közelítettem eddig meg. Az eddigi tapasztalataim alapján mi van ha csípni fog.  De a puding próbája az evés.

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Teafás óvszer és a mentol érzet

Szia Zsani!

Nem érződik az óvszeren, nyugodtan használjátok .

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Veronika55 képe

Én nem éreztem semmit!

Mármint éreztem, de nem a teafát...  

Többiek? 

A dezodorban valószínűleg nagyobb töménységben volt a teafa illóolaj, ezért érezhetted, vagy más összetevőinek van ilyen hatása. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Méhszájsebnél

Méhszájseb esetén is használható?

Köszi:Bogi

Értékelés: Nincs
epermami képe

Természetesen

használható!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Veronika55 képe

Nem túl nagy, de legalább olcsóbb lett! :DÉrtékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Óvszer ára

Én reklamáltam, hogy több helyen is jóval olcsóbb. Ismét csillagos ötös Nektek!

Eszter

Értékelés: Nincs

Teafa olaj ettől a márkától

Azt írják, hogy 100%-osan tiszta. Tényleg jó?

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Mi nem ezt választottuk

Biztosan meg volt rá az okunk...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Zéné Ildikó képe

én sem ezt választanám

A páromnak semmi gondja vele de nekem csípős, égető érzést okoz amint hozzám ér. A teafa miatt? Vagy ez lenne a latex allergia? Babát szeretnék úgyhogy nem védekezünk, csak most volt egy kis gond ezért átmeneti időre igénybe kellett vennünk. Ha van másik jó akkor én is azt használnám. Lesz másik fajta is a kínálatban?

Értékelés: Nincs
epermami képe

Kis gond?

Szia Ildikó! Lehet, hogy a kis gond miatt nem bírod ezt az óvszert... Ha szeretnéd, kibogozhatjuk az AntalVali.com-on...

Értékelés: Nincs

Óvszerméret- szavazzunk!

Sziasztok!

Nem lehetne megbeszélni a gyártóval, hogy gyártson 56 mm-es körméretben is? Vagy akár 54-esben is, és lehetne mondjuk egy olyan csomagot is csinálni, amiben van 52, 54 és 56-os méret is, így mindenki kipróbálhatja, hogy melyik jó. Szerintem sokunk örülne! Én konkrétan ezért nem veszem meg ezt, mert egyszerűen nem kényelmes a barátomnak. Kénytelenek vagyunk a rosszabb boltit megvenni... Lehetne valamiféle szavazást tartani? Csak egy ötlet..

Diána

Értékelés: Nincs Átlag: 4.4 (5 szavazat)

szavazzunk!

Én mindent megteszek, de sajnos nem rajtam múlik, reménykedjünk :)

 

Értékelés: Nincs

fogamzásgátlás

Szia Vali! Azt szeretném megkérdezni mi a véleményed a fogamzásgátló tablettákról? Egyik fajtát sem ajánlod?Az óvszeren kívül milyen más megoldás létezhet még, vagy kiegészítő módszer!Hallottam valami habszerű készítményről, amit a szerelmes együttlét előtt kell alkalmazni.Előre is köszönöm a válaszodat! Puszi

Értékelés: Nincs

fogamzásgátlók

Szia!

Kérlek olvasd el Ezt a cikket és az összes alatta lévő hozzászólást!i

Vagy az antalvali.com oldalon írd be a keresőbe: fogamzásgátló

Ebből megtudhatod milyen sok rövid- és hosszútávú mellékhatása van a hormonális fogamzásgátlóknak. Én nem ismerem a habot, amiről írtál, de ha bármilyen szintetikus hormon van benne, akkor káros a szervezetre.

A hormonok az információkat szállítják a véráramon keresztül. Ha szintetikus hormonokkal helyettesítjük őket, akkor a szervezet nem termel megfelelő mennyiségű saját hormont, a receptorokat eltorlaszolják a műhormonok. Így a szervek nem tudnak megfelelően működni, csontritkulás, szív- és érrendszeri károsodások, pajzsmirigy problémák, zsíranyagcsere zavar, meddőség, szexuális ridegség...stb. léphet fel...

Nem érdemes kockáztatni!

Alternatív módszerek: óvszer, ébredési hőmérséklet mérés, hüvelyváladék ellenőrzése.PG53 teszt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Nekünk sem a legjobb!

Tényleg lehetne több méret, mert nálunk is szorít!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Óvszer egy méret

Megkérdeztem a gyártót, sajnos csak ez az egy méret van.

Berni

Értékelés: Nincs
bendeguz1 képe

Sajnos szoros

Én is ki szerettem volna próbálni, mert kezdek belefáradni a 60-nál kiszállunk dologba, de sajnos páromat nagyon szorítja! Nem tudnátok esetleg a gyártó felé üzenni, hogy csináljanak XXL-es méretet is? :) Mert eme jó tulajdonságát nem bánom! ;)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nekünk szuper!

Amikor Valiék hatására abbahagytam a fogamzásgátlót, vettem ebből, mert valamit keresni kellett, bár a párom kifejezettem kizárta az óvszert, annyira utálta. Sok jót olvastam róla, és hihetetlen, de teljesen bevált. Mármint hogy egyikünket sem zavarja, pedig minden extravékonyat kipróbáltunk előtte, de ez érzésre sokkal jobb. Nem szárad ki, nem csúszkál, nem büdös. Szóval ez maradt. Nekünk még sosem szakadt el (bár mindig kombináljuk más módszerrel is). Nem is szorítja, pedig nem kis méret. Fél éve használjuk, azóta szinte sosem voltak olyan nőgyógyászati bajaim, amik előtte rendszeresen.

Én csak ajánlani tudom.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

óvszer méret

Szia Elannor! Meg tudnád írni, hány centi pontosan az óvszer átmérője? Előre is köszi a segítséget.

Értékelés: Nincs

Adrica mérései alapján 52mm

Megmértük, lásd alább.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: