Turmericforce
kurkuma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
(New Chapter)

 • Daganatképződés lehetőségének a csökkentése
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Tüdő és felsőlégutak támogatása
 • Tumor ellenes hatás
0Ft
4.013515
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (37 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Turmeric Force - Szuperkritikus teljes spektrumú kurkuma kivonat (New Chapter)

Kurkuma, a világ legfontosabb gyógynövénye.

Kurkuma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A kurkuma segít az immunrendszer megfelelő hatékonyságának fenntartásában, a tüdő és a felső légutak egészségének megtartásában.

A New Chapter Costa Rica-i vulkanikus hegyekben fekvő, a Children’s Eternal őserdővel szomszédos organikus farmjukon biodinamikus gazdálkodással termesztik.

Az egészségmegőrzés gyógynövény-programja alappillérének tartott kurkumát régóta nagy becsben tartják. Az indiai ajurvédikus orvoslásban a kurkuma gyógynövény fontos kiegyensúlyozó és méregtelenítő szerepét már évezredek óta ismerik. Indonéziában a Jamu-nak nevezett hagyományos gyógynövényrendszerben a kurkumát tekintik minden gyógynövény királynőjének. Indonéziaiak tízmillióinak ez a kedvenc naponta fogyasztott gyógynövénye. Japánban és Kínában az emberek az erős, de ugyanakkor biztonságos máj-méregtelenítés céljából választják a kurkumát. Japánban vannak olyan közösségek, ahol a kurkuma levét napi rendszerességgel fogyasztják.

A nyugati szakirodalomban és a gyógynövény tradíciókban sok kutató véleménye szerint a kurkuma a legfontosabb gyógynövény a Földön.

A Szoftgél változat OGYÉI notifikációs száma: 6432/2010.

A Liquid kapszulás változat engedély száma: OÉTI:15647/2015 

Napi ajánlott mennyiség: 1 db kapszula étkezéskor.

Csomagolás: Üveg/doboz

Kiszerelés: 60 db, 120 db.

Tárolás információ: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! 

Származási ország: U.S.

Teljes spektrumú kurkuma kivonat

A teljes spektrumú kurkumából vegyi oldószerek és forralás nélkül állítjuk elő legalább 200-szoros töményítéssel a koncentrált kurkuma olajokat. Ezt kombináljuk a legalább 22 mg összkurkuminoid tartalmú teljes spektrumú vizes-etanolos kivonattal.

Ez nem csupán egy standardizált kurkuma izolátum, melyben mindössze egy vagy több kurkuminoid van. Ez a természet által alkotott teljes kurkuma – annak összes vegyületcsaládjával.

Hatóanyag a napi adagban:

Név: 
Mennyiség: 
 
  RDA %: 
 Kurkuma (rhizóma)hydroethanolos kivonat (min. 22 mg curcuminoid)   320 mg      -
 Kurkuma (rhizóma)  szuperkritikus kivonat         80 mg        -

Egyéb összetevők: Extra szűz olívaolaj, maltodextrin, hipromellóz (kapszula) és a szerves sárga méhviasz.
Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges ízesítő és színező anyagokat. 

ORGANIKUS alapanyagok
ENERGIADÚS, VEGYSZERMENTES, GENETIKAILAG NEM MANIPULÁLT

A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálékkiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket előállítani. Csak az organikus termesztéssel előállított „bio“ alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.

SZUPERKRITIKUS gyógynövénykivonatok
TELJES SPEKTRUMÚ, OLDÓSZER MENTES, SZUPER POTENS

A szuperkritikus szupertisztát, szuperhatásosat, széles spektrumút és oldószerek nélkülit jelent. A természet legjobb gyógynövényeiből kivonták és erősen koncentrálták (akár 250-szeres mértékben) az értékes összetevőket. Nem választják szét az egyedi összetevőket és nem adnak hozzá mesterséges adalékanyagokat. A természet bölcsességét adjuk át annak komplexitásával az Ön számára a gyógynövény természetes, organikus árnyalataival. A szuperkritikus kivonási folyamat valójában a legfinomabb módszer a növény érzékeny vegyületeinek kinyerésére oly módon, hogy közben megmarad annak hatásossága és stabilitása. Más cégekkel ellentétben nem használunk veszélyes kémiai oldószereket a kivonatolási eljárás során, így azokat nem is kell a folyamat végén semlegesíteni. Oldószerként a növényeket éltető gázt, a szén-dioxidot használjuk, amely a kivonási eljárás végén a levegőbe távozik. Amikor Ön beveszi a NewChapter szuperkritikus kivonatait, sem Önnek, sem pedig a környezetnek nem kell küzdenie az oldószerekkel.

Mikortól kapható újra?

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy mikortól lehet újra rendelni a Turmeric force kapszulát? Köszönöm, Adél

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Sajnos ezt nem lehet tudni

Szia!

Ha nem ragaszkodsz nagyon a New Chapter-hez, akkor tudsz választani más gyártótól is kurkuma tartalmú táplálékkiegészítőt. Csak írd be a belső keresőbe a kurkuma szót, és többet is találsz. 

Értékelés: Nincs

Kapszula bevétele

Kapszula bevételét(étkezés közben is) hányinger és égő érzés kíséri. Ez mitől lehet?

Értékelés: Nincs

Égő érzés

Egyszer - buta módon - éhgyomorra vettem be, akkor éreztem ezt az égő érzést. Mintha lenyeltem volna egy kisebb tábortüzet. (Soha többet!) Nem lehet, hogy nem "ágyaztál" meg neki megfelelően?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Érzékenység...

El nem tudom képzelni, hogy mi okozza ezt nálad. Már csak azért sem , mert a lenyelése az annyira rövid ideig tart, hogy reakcióba sincs ideje lépni, semminek, semmivel. Nem pszihés probléma lehet?

Még ilyen problémát soha nem hallottam.

Értékelés: Nincs

végiggondolva és átnézve az

végiggondolva és átnézve az összetételt az alkoholra gyanakszom-'hydroethanolos kivonatot' ír az összetevők listáján... én is csodálkozom, hogy ilyen kis mennyiség is okozhat ilyet?!  más kurkumakészítménynél (pl.: vitálvár) ezt nem tapasztalni.

Egyébként maga a kurkuma ill.ez a készítmény nem emeli meg a vérnyomást, inkább arra is jótékony hatású, jól tudom? vagy ez is egyénfüggő?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Szerintem nem az alkohol...

Szerintem nem az alkohol okozza aproblémát, mert az a kapszula tartalmában van és nem a kapszula héjában. Lenyeléskor azt nem érezheted.

A kurkumáról ezt olvastam: "Az érrendszer egészsége, a keringés szempontjából igen lényeges a koleszterin és a lipidperoxidok szintje a vérben. A vizsgálat során 7 napon át adtak önkénteseknek napi 500 mg kurkumint. Jelentős csökkenést tapasztaltak a szérum lipidperoxidok szintjében (33%), növekedést a "védőhatású", HDL-koleszterin szintjében (29%), valamint csökkenést a vér teljes koleszterin szintjében (11,63%). Ezért a kurkumint az érelmeszesedés elleni hatékony megelőző szernek minősítették. - Indian J Physiol Pharmacol, 64(5):273-5, 1992. október"

Ennek alapján inkább csökkent, mint emeli a vérnyomást.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

lehet,hogy félreérthetően

lehet,hogy félreérthetően írtam,  nem lenyeléskor alakul ki kellemetlen érzés,  hanem utána pár perccel, amikor a gyomor már elkezdi feldolgozni a kapszulát . Végülis mindegy,mert van aki el tudja használni,szerencsére. 

A vitálvár kurkumája vajon mennyire hatékony magában,érdemes lenne még valamivel kombinálni? csak arra gondolok, hogy abban nincsenek más, felszívódást segítő anyagok, mint pl.gal curcuminban a perine  bors,  gyömbér, és nem is szuperkritikus kivonat,mint ez. Mindenképp jó lenne valamilyen kurkumakészítményt szedni, eddig a vitálváros tűnt a legjobbnak, de számomra a megfelelő felszívódása kérdéses .

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Kukruma, de melyik?

Ha engem kérdezel én biztosan a Curcumin-ra szavaznék, pont a felszívódást segítő anyagok miatt. Ez a leghatékonyabb!

A Vitalvaros sima kurkuma, ami szintén nem rossz, de nem mindegy, hogy egy kapszula anyagából mennyi hasznosul.

Értékelés: Nincs

Akciós kurkuma

60 db-os kurkumából látok 2 db-ot raktáron. Át lehetne állítani akcióssá? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Kurkuma

Nem, sajnos nem. Az már nem akciós. Az akciós már elfogyott, azért volt "nem rendelhető"!

Értékelés: Nincs

30 darabos mikor lesz

Kedves szerkesztők!

Érdeklődnék, hogy 30 darabos kivitelben mikor lesz kapható?

Átmeneti készlethiány, vagy nem lesz többé 30 darabos kiszerelés?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Kurkuma mikor?

Nincs információnk, sajnos, hogy mikor lesz 30 db-os kiszerelés! Ha nem kötelezted el magadat teljesen a NC termékek irtánt, akkor ajánlanám helyette a Synergytech kurkuma kivonatát. Zseniális, magyar fejlesztésű termék!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kurkuma

Érdeklődnék, hogy a sima fűszerként használt kurkuma por mennyire hatásos?

Értékelés: Nincs

Kurkuma fűszerként, hatás

Csak egy saját eset erre vonatkozóan: Én itthon nem használok kurkumát fűszerként, de egyszer vendégségben voltunk és a bográcsban főzött pörköltbe tett a háziasszony kurkumát is. Nem ettem csak normális adagot, nem ettem túl magam, mégis életemben először nyilvánvaló epegörcsöm lett! Még jó, hogy a társaságban orvos is volt...Utána elolvastam ezt-azt a neten a kurkumáról, és bizony lehet ilyen, nálam váratlan hatása!! Okozhat epepanaszokat! Tehát vigyázat!!

Legközelebb megkértem a hölgyet, hogy hagyja ki a pörköltből a kurkumát, és nem is volt semmi bajom tőle!!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Minden allargizálhat..

Üss be bármilyen fűszert a Google-ba és mindenre találsz érveket bőven pro és kontra! Főleg, ha annak valamilyen jótékony hatása is van!

Mindenre, -ami ehető és iható-  vannak, akik egyéni érzékenységet produkálnak. Ez ellen csak annyit tehetünk, hogy felhívjuk rá a figyelmet és akinek ilyen panaszt okoz, az kihagyja az életéből.
Általában erről érdemes többször, óvatosan meggyőződni, mert lehet, hogy ez első alkalom párosult valami mással, amire nem is gondolsz, és lehet, hogy egy előző nap elfogyasztott káposzta (csak mondtam egy példát!) kapcsolata a kurkumával, váltotta ki a gondodat. Vagy  a szervezeted amúgy is terheltebb volt és elég volt egy kis lökés...
Nem riogatnék senkit azzal, hogy a kurkuma epegörcsöt okoz, addig míg ki nem próbálta!
Én "igazolt" epés vagyok, nálam semmilyen gondot nem okoz, sőt az ízületeimre kiváló hatással van, ételekbe pedig imádom. Ha piláfba teszek,  (abba bőven kerül megpirított káposzta, csicsariborsó,) és begörcsölök, sosem gondolom, hogy a kurkumától van, mert más ételtársítással viszont semmi bajom nincsen tőle. És van olyan is, hogy ugyanattól az ételtől egyszer begörcsölök, másszor nem...
Hozzáteszem, amióta figyelek az étkezésemre, már az epésségem is eltűnni látszik...

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Kurkuma, mint fűszer

A kurkumát érdemes használni fűszerként is, de sosem lesz olyan hatékony, mint egy szuperkritikus extrakcióval kinyert hatóanyag kivonat. Nagyon-nagyon sokat kellene ahhoz megenni fűszerként, hogy számottevő jótékony hatást el tudjunk vele érni. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Dorkus képe

Kell-e szünetet tartani?

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy a Tumeric Force Kurkuma szedése során kell-e szünetet tartani?Igazából nincsen panaszom,csak megelőzésképpen szedem már 3.hónapja.

Előre is köszönöm válaszotokat!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Kell-e szünet?

Szia! 

Kettővel lejjebb írtam épp arról, hogy meddig érdemes szedni, ez a válasz nálad is helytálló. regular_smile.gif Sőt, ha semmi panaszod nincs, és csak megelőzésként szeretnéd szedni, akkor főként érdemes váltogatni a különböző, szuper hatású készítményeket. Mire elfogy egy dobozzal, addigra tuti megkívánsz egy másikat. teeth_smile.gif Nálam legalábbis mindig így van. angel_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kurkuma

Sziasztok! Mennyi ideig lehet szedni folyamatosan a kurkumát?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Kardos-Lőkös Melinda képe

Kurkuma szedése

Szia Mónika! 

Mivel nincs mellékhatása, így lényegében bármeddig szabad szedni. Mégis javasolt váltogatni a különböző, hasonló hatású készítményeket, mert úgy még több oldalról, még biztosabban nyújtanak támogatást. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

mandula

Sziasztok Zsóka vagyok. Segítségeteket szeretném kérni!

Légcsőhurutot kaptam 3 hete, abból sikerült felgyógyulnom, de sajnos közbe a mandulám is bedurrant. Fel van püffedve és tüszös erek szaladgálnak benne. Szedem a grape vitalt, moksát, béta glükánt, spirulinát, omega 3 olajat, new ceptertől a turmanic forté, de sajnos a gyulladást nem tudom lehúzni róla! Mivel támogassam még az immunrendszeremet, hogy a gyulladás megszünjön?Köszönöm

Értékelés: Nincs
Juzus képe

Hajni válaszát

szeretném kiegészíteni, hogy az unokatesvéreméknél az olafalevél kivonat az, ami hatásos szer ilyenkor.

Persze, ők ilyenkor mindent bevetnek, ami él és mozog laugh.gif

Értékelés: Nincs
epermami képe

A legjobb gyulladáscsökkentő készítmény

a Zyflamend Zsóka és még  a fájdalommal is elbánik!

Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)

Csuklyás izom fájdalom

Sziasztok,

a segítségeteket szeretném kérni. Hónapok óta vannak fájdalmaim: először a jobb bicepszem gyulladt be, majd gyógyszereknek köszönhetően az meggyógyult, de mivel szoptatok, bár biztonságos gyógyszert szedtem, nem akarnék újabb ilyen kört. Ellenben a bal csuklyás izmomban épp a hajlatban van egy csomó. A kisfiam szuperul gyarapszik, 8 hónapos és 10 kiló, én pedig háton hordozom őt, amikor jövünk-megyünk, ez nyilván nem tesz jót, de bőven az ő születése előtt is voltak hasonló gondjaim. Néztem miket kínáltok gyulladáscsökkentésre (orvos szerint be van gyulladva ez a csomó, azaz az izom...), és kicsit elvesztem a sok lehetőség között. Halolaj? Kurkuma tabletta? Cayenne tabletta? (Azt lehet-e egyáltalán szoptatás mellett?)...Biola sportkérm? Szóval, kérlek segítsetek, ráadásul örülnék egyfajta fontossági sorrendnek, nem biztos, hogy most egyszerre be tudok szerezni mindent, amit ajánlotok. Köszönöm!

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Ha fáj a csuklyás...

Kedves Zsofis!

Tökéletesen átérzem helyzeted, réges-régen hasonló cipőben jártam.

Aztán rátaláltam a Shang-gungra és hamar megszűnt a probléma. Azóta megtanultam a Civirsh tornát is és mondhatom - bár már jó néhány éve nem hordozok, viszont annál többet ülök a számítógép előtt -, hogy mozgásszervi problémáim teljesen megszűntek.

A halolaj mindenképpen sokat segítene, esetedben inkább a Zyflamendet tudom javasolni a Cayanne kapszula helyett.

Kívülről még rásegíthetsz a Stadelmann Feketenadálytő krémével esetleg a Kempteni olajjal.

Jobbulást,

Niki

Értékelés: Nincs

Köszönöm szépen, akkor ezeket

Köszönöm szépen, akkor ezeket megnézem! Minden jót! 

Értékelés: Nincs

Mellrák

Sziasztok!

Frissen diagnosztizált mellrákra megfelelő lenne a kurkuma?
Vagy tudnátok ajánlani valamit,amit érdemes lenne szedni?

Köszi

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

diagnosztizált mellrák

Itt megtalálod Vali útmutatását a témában. Kiegészítésként ajánlanám a Milliméter terápiát is.

Mielőbbi gyógyulást!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Breastlight mell-lámpa hölgyeknek

"A Breastlight mell-lámpát hölgyek vizsgálatára fejlesztették ki. Segítségével az esetleges elváltozások időben felismerhetők.

Speciális piros fénye - amely teljesen ártalmatlan a szövetekre - jól átvilágítja a mell szövetállományát. A mell-lámpával történő ellenőrzés nem fájdalmas, nincs összepréselés, a szervezet nincs kitéve sugárterhelésnek. A kisebb és nagyobb szövetállományú mellet is rendkívül jól átvilágítja. Használata mell műtéten átesett hölgyeknél szintén javasolt, valamint implantátum esetében is, amikor a mell önvizsgálata problémát okozhat."

Értékelés: Nincs

Kiszúrható?

A kérdésem az lenne, hogy iszonyú nagy ez a kapszula, és mivel tabletta fóbiás vagyok (párszor már elakadt és fuldokoltam) nagyon nehezen többszöri rákészülésre megy le.

Kiszúrható a kapszula és bevehető a tartalma valamiben? Nem fog kevésbé hatni? Illetve nyelőcsőfekélyem és refluxom is van, ezeket esetleg nem súlyosbítja, ha olajként veszem be? Köszönöm előre is! Amúgy gyulladás miatt szedem, karra.

Értékelés: Nincs
Betty képe

Reflux: mi állhat a háttérben?

Ha másként nem tudod bevenni, akkor vágd ketté, és úgy vedd be, nem az a cél, hogy megfulladj. Egy sűrű massza van a belsejében, csak arra vigyázz, hogy a szádban landoljon!

Az íze lehet, hogy intenzív lesz, de ez nem súlyosíbítja a refluxot. Írod, hogy kargyulladás miatt szerezted be a kurkuma kapszulát. Ízületi vagy milyen gyulladásod van?

Jó lenne azt is kinyomozni, hogy mi miatt alakult ki nálad a reflux (a nyelőcsőgyulladás már a reflux következménye). Életmód? Táplálkozás? Stressz? Élelmiszerintolenrancia? vagy mindez együttvéve?

Ajánlom figyelmedbe az alábbi összefoglalót:

http://eletmodszer.com/savtultenges/035_gyomoreges_savtultenges_reflux

Értékelés: Nincs

felsőlégúti betegségerkre

Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy immunrendszer erősítésre, felső légúti betegségek ellen megfelelő-e ez a termék, vagy inkább a BioConnectet ajánljátok? Esetleg mást... Szeretném elkerülni a szokásos ősszel elkezdődő torokfájós, náthás, köhögős időszakot, ami a szélsőséges időjárásból adódóan mindig lebetegít. Szeretném valamivel felturbózni a szervezetem, hogy ne döntsön rögtön ágynak egy kisebb szélfújás is. Mit ajánlotok, ami bevállhatna? Segítségetek előre is köszönöm, Dóri

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Tüdő és felsőlégutak támogatása a megfázásos időszakban

Ezek a termékek a legjobbak a megelőzésre és a kezelések kiegészítésére. Ha már ott a baj, akkor a Respiral és a Turmeric a legjobb,  megelőzésre pedig a BioConnect, az Immunity, az Immun Elixír, és a Vilcacora a nyerő. Bármelyiket választhatod, de akár felváltva is szedheted őket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kurkuma adag mennyi rákos betegségnél?

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy rákos megbetegedés esetén mennyi lenne az ajánlott napi adag?

Köszönöm! Csilla

Értékelés: Nincs Átlag: 2.3 (4 szavazat)
Antal Vali képe

Hallgass Bettyre!

Ahány féle rák, annyi dozírozás. Ráadásul van olyan rák típus, amire nem is ez lenne a legfontosabb szer. Általában 2x2 a minimum adag, de valóban szakembert kéne megkérdezned.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm, de akkor még egy

Köszönöm, de akkor még egy kérdésem lenne. Hogy lehetne minél előbb egy időpontot megbeszélni, mert máj. 27. a legközelebbi, az nagyon sok idő még. :(  Esetleg telefonon is lehet tanácsadást kérni? Köszönöm! Csilla

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

kapcsolat Böbivel

Böbivel felvetted a kapcsolatot? Ebben csak Ő tud segíteni Neked.
lakatbobe kukac antalvali pont hu

Értékelés: Nincs
Betty képe

Daganatos betegség esetén a dozírozás

Kedves Csillu!

Az adagolást mindenképp érdemes lenne szakemberrel leegyeztetni. Ingyenes terméktanácsadásra itt tudsz jelentkezni, ahol szakértőnk segít a termékek kiválasztásában és a dozírozásban. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

New Chapter Kurkuma

Sziasztok!

Most vettem egy dobozzal, és megdöbbenve olvastam, hogy magas vérnyomásra nem ajánlják. Mennyire kell komolyan venni? Ezt eddig sehol sem olvastam róla.

Mivel a napi adag 1 db, még lecsökkenteni sem tudom az adagot.

Az ausztrál áfonya-papaya italban is van kurkuma, a kettő együtt szedhető, vagy inkább felváltva?

Köszönöm előre is!!!!!!

 

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)
Betty képe

Kurkuma és a magas vérnyomás

Az eredeti gyártói honlapon nem szerepel semmilyen ilyen jellegű figyelmeztetés, csak annyi, hogy a várandósok és a kismamák beszéljék meg a szedését a kezelőorvosukkal.

Sajnos, a magyarországi engedélyeztetés annyira kacifántos, hogy minden figyelmezető szöveget rá kell írniuk a gyártóknak vagy a forgalmazóknak, azért, hogy a termék megkapja az engedélyeket. Szinte az összes Magyarországon engedélyeztetett NC terméken fel vannak ezek a "tilalmak" tüntetve. (szomorú, hogy a legtöbb gyógyszernek sokkal komolyabb mellékhatásai vannak, és azokat bezzeg nem kérdőjelezik meg. Mindig a természetes szerek vannak mumusnak kikiáltva . Arról meg nem is beszélve, hogy az élelmiszerek esetében pl. a diétás kólára miért nem írják oda, hogy idegméreg van benne??? ).

Ha utána olvasol a kurkuma gyógyhatásainak, akkor pont azzal fogsz szembesülni, hogy a vizsgálatokban a kurkuma nagyon jó hatással van az érrendszerre és a koleszterin szintre, ami ugye kéz a kézben jár a vérnyomás problémákkal. Nem véletlen, hogy a legtöbb NC termékben ott van a kurkuma, hiszen az egyik legerősebb antioxidáns, és rákmegelőző növény.

Apukámnak is magas a vérnyomása, és gond nélkül szedi az NC készítményeket. Persze egyéni érzékenység bárkinél kialakulhat bármire, de én azt javaslom, hogy figyeld magad a szedése közben, és ha bármi negatívat észlelsz, akkor jelentkezz!

És, szedhetőek együtt is !

 

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (3 szavazat)

Kedves Betty!

Kedves Betty!

Nagyon szépen köszönöm, ismét Te segítettél nekem :))

Minden jót kívánok!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Turmeric Force

Sziasztok!

A Turmeric Force szedhető folyamatosan vagy időközönként érdemes szünetet tartani? Vérhigitó(Sincumar, sajnos erről nem tudom lebeszélni Anyukámat) mellett szedhető? Eri

Értékelés: Nincs
Betty képe

Turmeric Force folyamatosan?

Miért szeretnétek folyamatosan szedni, ill. milyen problémára alkalmaznátok?

A Sincumart csak úgy hipp-hipp nem lehet abbahagyni, mindenképpen szakemberrel érdemes erről konzultálni!

Érdemes lenne felkeresnetek a szakértőnket, aki segít összeállítani a termékeket és a dozírozást is, valamint a gyógyszer kérdését is megtudnátok vele beszélni. Itt tudtok időpontot foglalni.

https://bionom.hu/konzultacio.html

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Reumatid Artritisre

mit ajánlanátok? Én nem nézek tévét, de állítólag nagyon felkapták a kurkumát, mint az ízülei betegségek legnagyobb ellenszerét, és a Páromat nagyon foglalkoztatja, hogy ő is venne. Én viszont nem szeretném, ha ilyen-olyan kurkuma-készítményt szedne, így erre a termékre gondoltam, de természetesen kíváncsi vagyok a Ti ajánlásotokra is!

Segítségeteket előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Mártu képe

RA

Ártani nyilvánvalóan nem fog a termék, de nem tudom, hogy önmagában mennyire látványos javulás érhető el vele az esetetekben. Egy próbát mindenképp érdemes tenni. Itt ír Vali erről a betegségről bővebben.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Kedves Mártu,

köszönöm a gyors választ! :)

Értékelés: Nincs

Vízhajtó hatás?

Sziasztok!

Lehet, hogy nem voltam figyelmes, de veseproblémák esetén szedhető ez a tabletta?

Párom este bevett egy szemet és szegénykém egész éjjel pi..ni járt, én azonban semmi hasonlót nem tapasztaltam. Van ennek a tablettának vízhajtó hatása vagy normális dolog ez? Az ő szervezete elég erősen reagál a termékeitekre, pl. a 21C Immunity-t sem bírta, rosszul volt tőle.

Szedheti ezt tovább? Picit megijedtem..

Válaszotokat előre is köszönöm.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

A kurkuma vízhajtó hatása

Valóban van a kurkumának vízhajtó hatása, ezáltal támogatja a vesék munkáját. Pont ezért a természetes vízhajtókat a reggeli vagy a délelőtti órákban célszerű bevenni, hogy az éjszaki pisijárat ne zavarjon be a pihentető alvásba. Természetesen szedheti tovább!

A kurkuma egyéb jótékony hatásairól itt olvashatsz bővebben, ha érdekel.

Az Immunity C21-től mi baja volt?

Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Re: Immunity

Szia!

Köszönöm a gyors választ, akkor szedjük tovább!

Az Immunitytől émelygés, hasmenés, hányás, szédelgés, gyengeség. Többször, több napszakban, evés előtt-közbe-után is kipróbálta, de a tüneteket egyértelműen ez produkálta.

Mellesleg egyszer véletlen éhgyomorra vettem be, én is émelyegtem de cudarul tőle. Egyébként én beszedtem egy dobozzal, nagyon hatásos!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Immunity C21 mellékhatása+BioConnect akció

Sajnos, elég sok hasonló panasz érkezett be az Immunity C21-re (émelygés, hányiger, hasfájás), ezért nem is bánjuk, hogy lekerült a palettáról. Sokkal hatásosabb és mellékhatások néküli a BioConnect immunerősítő, mely hamarosan egy nagyszerű akció keretein belül lesz kapható.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

bioconnect akció mikor

Szia,

lehet tudni hogy mikortól lesz akcióban? Csak azért kérdezem, hogy emiatt érdemes-e várnom még a havi rendelésemmel?

Köszi!

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Ha minden igaz, akkor hétfőtől indul az akció!

De legrosszabb esetben is a jövő hét közepéig legkésőbb elindul. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Bioconnect akció

Rendelj nyugodtan, mert még nincs semmi hír, hogy mikortól indul az akció.

Értékelés: Nincs

Imunity C21

Sziasztok!  ...én/mi személy szerint nagyon sajnáljuk, hogy már lekerult a palettárol, nagyon elégedettek voltunk vele eddig. szeretném megkérdezni, hogy vajon a kozeljovoben számithatunk e rá ujra itt nálatok? koszonom a választ!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Immunity C21 nem lesz!

Mivel outlet termék volt, így nem lesz többet. Egyébként ugyanolyan hatékony, sőt még jobb a BioConnect és az Immun Assist 24/7 is!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Immune Assist 24/7

Az ImmuneAssist 24/7-nél nem találtam jobb és hatékonyabb immunerősítőt és nincs semmi mellékhatása :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
santin képe

Egy picit megijedtem...

Sziasztok!

okt. közepén sikerült vmi jó kis masszív náthát összeszednem.... sajnos nem igazán foglalkoztam a dologgal és végül ráment a fülemre is. A fülem jelenleg már jól van köszöni szépen de a torkomon még van némi hátra csorgó váladék. Miután a gégészeten a dokiban tudatosítottam, hogy mióta is vagyok benne ebbe a náthába, kért arcüreg röntgent.  Azóta eltelt lassan egy hét -szerdán lesz a röntgen - és közben csináltattam egy nyaki ér vizsgálatot, amin kiderült hogy az erek is rendben vannak, viszont tele van a nyakam megnagyobbodott nyirokcsomókkal. A szegycsont mögött pedig van pár 2 cm-es nyirokcsomóm... na most ettől azért egy kicsit megijedtem, bár nagyon remélem, hogy csak az elhúzódó nátha eredménye.... Még szerdán lesz egy vérvétel is és egy tüdő röntgen....

Addig is gondoltam megkérdezem, hogy erre a nyirokcsomó gondra jó lehetne e a turmeric force, cordyceps és zyflamend variáció. Jelenleg a cordycepset eszem-bár csak napi egy szeremet -  és a D3-at (8 cseppet)  Q10-et (1 tk.) C-food-ot és Vita Krillt. (egyet)

Köszi,

Zsani

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Antal Vali képe

Megnagyobbodott nyirokcsomókra

Igen, jó lehet a Turmeric Force. A Cordycepset pedig emeld napi 3-ra, és lehet, hogy egy kis ganoderma sem ártana mellé. A többi jó!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
santin képe

Köszönöm

Kedves Vali!

Köszönöm!

Közben elkezdtem a fentieket szedni és az egyik nyirokcsomóm látványosan kisebb lett. Persze hozzátartozik az is, hogy tényleg a vége fele vagyok - így két hónap után és persze miután elhittem hogy mégiscsak kellene vmivel támogatnom az immunrendszeremet- ennek a nyavajának.  Mivel Turmeric force-m nem volt, így elkezdtem béta-glükánt enni pluszban.

Tanulság számomra, hogy magamra is figyelni kell nem csak a család többi tagjára.... uh. ha vki hajlamos erre, mint én hogy mindenkinek mindent ad az első kis jelre

én meg 'majd meggyógyulok' hát...... remélem az én példám nem ragadós!!!

Ganodermát éppen kaptam egy ismerőstől - magyar és bio!!! - uh. akkor ezt is mellé eszem!   azt viszont nem tudom, hogy a zyflamendet jó lenne egy kicsit elkülönítve szedni a többitől???

Szép napot!

Zsani

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

mit mivel?

Sziasztok!

Ismerosomnek keresek etrendkiegeszitoket. Hugyholyagrakkal mutottek 5 honapja, szerencsere utana nem jott ujabb daganat elo. Az agyan is vannak elmeszesedett kinovesek ha jol emlekszem. Hagyomanyos etrenden van, mar csak 3-4 szal cigit sziv. Mostanaban mindenen idegeskedik, aggodik. Mintha az idegei nem lennenek rendben... Ezeket gondoltam neki: hosszu tavon Turmeric Force, Bioconnect, Every Woman II valamint egy kura Huminiqum es Emocio.

Errol mi a velemenyetek?

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Hgyhólygrák

Éna helyetekben vagy felkeresném a terápiát illetően Dr. Ládi Szabolcsot, vagy Wolfgang Köbelt (elérhetőséget az ügyfélszolgálat tud adni), ugyanis számtalan egyéb apró momentumot kéne tudni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb szereket tudjuk ajánlani. Amíg nem sikerül szakemberrel konzultálnotok, addig valamilyen béta-glükán tartalmú szert (a BioConnect jó választás) mindenképpen szedjetek, A Turmeric-ből legalább napi 5-6 szemet, Az Every Women is segíthet, az Emóció alap, bár a Manju jobb lenne, ha van rá anyagi keret... És ha még javasolhatom a Canadian Essence indián teát, illetve a SynergyTechD3 cseppeket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Jól gondolom?

Jól gondolom, hogy ez a termék = a Zyflamenddel? Mert nagyon bevált a családban különböző fájdalmakra. Már pár szem is elmúlasztott bármilyen gyulladásos tünetet, esetleg fogfájást. Előre is köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

A Turmeric nem egyenlő a Zyflemenddel

Hisz mindegyik más szinten hat. A Zyflamend cox2 enzim gátló. A cox2 generálja a gyulladást és a  fájdalmat. A Turmeric és a Wholmega viszont teljesen más helyen "fogja meg" a gyulladást, ezért kiváló fájdalomcsillapítók.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

"Generálja a gyulladást,és a

"Generálja a gyulladást,és a fájdalmat"?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Kérdés?

Ha, jól értem a kérdésedet, akkor elküldöm neked ezt az idézetet, egy tanulmányból! Nekem is ez segített megérteni a választ!

"Egy évtizeddel ezelőtt az emlősök sejtjeiben kimutatták, hogy az igen szerteágazó élettani funkciók és kóros jelenségek kialakulásában meghatározó szerepet játszó ciklooxigenáz (COX) enzimrendszer két egymással összefüggő, de mégis jól elkülöníthető izoenzimből áll. Az említett két izomer COX-1 és COX-2 megjelöléssel vált ismertté. Az utóbbi években bizonyították, hogy keletkezésüket két különböző gén szabályozza. A COX izomerek között jelentős (számos vonatkozásban) hasonlóság észlelhető, mert a COX-2 fehérje aminosav struktúrája 60%-ban megegyezik a COX-1 enzim felépítésével.
A ciklooxigenáz (COX) rendszer két katalitikus centrummal rendelkező enzim struktúra. Mindkét izomer 3 egymástól függetlenül működőképes részből áll. Ezek között szerepel egy növekedési faktor jellegű terület, egy membrán-kötő szakasz és egy enzimaktivitással rendelkező régió. Mindkét enzim "ciklooxigenáz esatomát" alkot a sejtmembrán lipid rétegei között és lehetővé teszi, hogy a membrán rétegek alatt keletkező arachidonsav (omega 6 zsírsav, amely a gyulladások első számú kiváltója) az aktív területekre jusson.
Tulajdonképpen az arachidonsav a forrása a prosztaglandinoknak (PGs) és számos más, oxidált metabolitnak. Az arachidonsavból a ciklooxigenáz enzimek hatására sejttípustól függően különböző prosztaglandinok (pl.: PGE, PGF, PGD, PGI stb.), valamint a thromboxan-A hatására további aktív metabolitok keletkeznek. A közelmúltban az arachidonsav egyéb oxidációs termékeit is felfedezték. Ezek közé tartoznak a lipoxinok, hepoxillinek, és a trioxillinek [1]. A prosztaglandinokat, leukotriéneket, és a velük összefüggésbe hozható alkotórészeket összességükben eicosanoidoknak nevezik, amelyekre jellemző, hogy 20 szénatomot tartalmazó, 3, 4 vagy 5 kettős kötéssel rendelkező esszenciális zsírsavból származtathatók. A szervezetben nincs még egy olyan vegyületcsalád, amelynek hasonlóan sokszínű, szerteágazó és eltérő biológiai hatása lenne, mint a prosztaglandinoknak.
A prosztaglandinok kutatása során jelentős mérföldkövet jelentett a nemszteroid gyulladáscsökkentők (NSAID-ok) gátló hatásának a kimutatása, a thromboxan-A (egy nem stabil, hatékony vasoconstrictor) majd a lipoxigenáz út teljes felderítése. Ezeknek az adatoknak a birtokában nyilvánvalóvá vált, hogy a "klasszikus" prosztaglandinok termelése csupán egy szeletét jelentheti az arachidonsav metabolizmus élettanilag igen fontos produktumainak." (idézet Újszászy László Dr., Nemesánszky Elemér Dr., Rácz István Dr. tanulmányából)"


Pont emiatt nem támogatjuk a magas omega 6 tartalmú olajok rendszeres és folyamatos fogyasztását, mint pl.: a mákolaj, tökmagolaj, ligetszépeolaj, napraforgóolaj, szőlőmagolaj, dióolaj, lenmagolaj.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Köszvényre?

Sziasztok! Magas húgysavszint normalizárására ajánlanátok ezt a terméket? 500-feletti!!! 2 éve :C

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Köszvényre elsősorban

a gyökeres életmódváltást javaslom. Ezzel kapcsolatban kérd az antalvali.com -on dolgozó kollégáim segítségét. Ha ragaszkodsz a New Chapter termékekhez, akkor a következőket kéne szedned:

 • Supercritical antioxidant
 • Turmeric Force
 • Mineral Complex vagy Bone Strenght
 • illetve az Every Woman készítmény

Ha nem ragaszkodsz az NC-hez, akkor a Young pHorever család bevetését javaslom, de a Huminiqum és a korál kálcium is nagyon hatékony.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
kovcsine123 képe

Örülök, hogy végre Magyarországon is kapható lesz!

Ez a termék nagyban hozzájárult a rákom leküzdéséhez. Ajánlom megelőzésre mindenkinek!

Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

3 éves gyermeknek adható

Most kezdi az óvodát, állandóan alsó-felső léguti megbetegedései voltak a bölcsiben adhatom neki? Szedi a Grape Vital, Manó manna glükános, all flora, Humit, lazacolaj kapszulát. Vagy egy már sok így?Köszi a választ!

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: