Kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény keveréke, étrend-kiegészítő (Viniseera®), 150 g

  • Szabadgyök lekötés
  • Szív- és érrendszer támogatása
5.990Ft
4.4375
Értékelés: Nincs Átlag: 4.4 (16 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI
  • Szakirodalom

Kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény keveréke étrend-kiegészítő (Viniseera® Plus), 150 g

Napi adag: 4 g/nap, azaz 1 adagolókanál. Meleg teába, joghurtba keverve fogyaszthatjuk, illetve 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve is alkalmazhatjuk. Amennyiben italba keverjük, először a mikroőrleményt tegyük a pohárba, majd néhány csepp folyadékot öntsünk rá, keverjük krémesre, higítás után fogyasztható.

Kiszerelés: 150 g

Származási ország: Magyarország

OÉTI notifikációs szám: 7179/2010

Összetétel: Kékszőlő, Kékszőlőhéj kivonat.

Természetes antioxidáns 150 grammos kiszerelésben. A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A VINISEERA Plusz átlagos összpolifenol tartalma: 4500mg/100 g. Rezveratrol tartalma: 0,16 mg/napi adag. Ez a készítmény meghatározott mennyiségben tartalmaz szőlő gyümölcshéj (nem törköly) mikroőrleményt, melyet különleges eljárással – vegyi anyagok nélkül – állítunk elő és keverünk a szőlőmag mikroőrleményhez. Ennek eredményeként a VINISEERA Plusz étrend-kiegészítő hatóanyagtartalma lényegesen meghaladja a tiszta szőlőmag mikroőrleményét. A VINISEERA Pluszban koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m2 lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben

IR

Sziasztok!

Visszerekre szedném ezt a kiváló terméket,de inzulin problémám is van.Vajon jó ötlet?

Értékelés: Nincs

IR-re miért ne?

IR-re miért ne mehetne? Mi köze a Kékszőlőmag és héj mikroőrleménynek az IR-hez? Nincs benne semmi olyan!

Külsőleg is támogathadod az ereket, ilyen nagyszerű termékekkel:

Értékelés: Nincs

Nem túl sok?

Sziasztok!

A hivatalos ajánlások szerint maximum napi 400-500 mg szőlőmag őrleményt szabad fogyasztani egészségi állapottól függően. A nagyon 'konzervatív', nagyon hivatalos ajánlások szerint pedig csak napi 100 mg-ot.

A Viniseera Plus csomagolásán napi 4 g szerepel, ami minimum a tízszerese a hivatalos ajánlásoknak.

Én is tapasztalom, hogy a hivatalos, nagyon "szakmai' álláspontok gyakran köszönő viszonyban sincsenek a valóságal, de most egy kicsit elbizonytalanodtam. Valóban biztonságos napi 4 g-ot elfogyasztani?

A választ előre is köszönöm!

surrender

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sok, ami sok..

Most nem szakmai fejjel gondolkozom: Ez héj és magörlemény. Ha lemérem a 4 gr-ot az kb egy kanálnyi. Szerintem, szezonban egy ültő helyemben megeszek annyi szőlőt, sőt többet, mint, ami ennyi héjat és magot tartalmaz. És ezt hetekig teszem.... Mi bajom lehet tőle?

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Egész mag

Pálma!

A héja o.k., de a mag más szerintem. 

Ha szőlővel viszed be a magot, az  egészben távozik a szervezetből, így annak semmilyen hatása nem érvényesül. Ezért nem lehet egész szőlőmagból túl sokat fogyasztani. Persze nem biztos, hogy igazam van... 

 

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szőlőmag még mindig...

Hát, én összerágom a szőlőt, az apróbb szeműt főleg, ha nem is minden egyes magját!

A webáruházakat szigorú rend szabályozza. Semmi mást nem írhatunk a termékre, mint amit a gyártó mond. Ezt a terméket több mint 5 éve forgalmazzuk, minden fogyasztó megelégedésére, az ajánlott mennyiségben. Semmilyen mellékhatásról nincs információnk, és semmilyen negatív visszajelzés nem jött ez idő alatt. Eddig csak pozitiv hatásról hallottunk.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

Mikroszemcse kontra durva szemcse

Az alábbiakról mi a véleményetek?

Előre is köszönöm válaszotokat!!!!

Üdvözlettel.

"Egy élelmiszeripari mérnök véleménye a  finom őrleményekről: " Nekem a mikroszemcsés anyagokkal alapvető problémám van, mert a bélbolyhok erre nincsenek felkészülve, lévén a fogazat csak" rágni tud, nem rendelkezik egy finomőrlésű malom képességeivel, és a bélrendszer ehhez igazodik. A mikroszemcsék beülnek a bolyhok közé és okozhatnak bajt is, ezért szerintem nem baj, ha az őrlemény durvább jellegű, szívódjon fel kevesebb (ez sem biztos), de haladjon is, és a durvaszemcse tud haladni, a mikro megtapad.""

Értékelés: Nincs

Szőlőmagőrlemény...

Az általunk forgalmazott szőlőmagőrleményt készítő cégnek is van saját élelmiszeripari mérnöke, akitől a következőket tudtuk meg:

A szőlőmagőrlemény tulajdonképpen úgy viselkedik, mint a lenmagőrlemény. Ez is rost, ami nem okoz semmiféle bélproblémákat, igaz, hogy van néhány olyan betegség, amikor magát a rostbevitelt kell korlátozni vagy elhagyni, de az egy más dolog. Normál esetben az őrlemény semmiféle bélproblémát nem okozhat, sőt a szemcseméretéből adódóan még több szabadgyököt (oxidánst) tud megkötni a felületén és már a gyomor nyálkahártyájáról is fel tud szívódni.

A finomsága nem a tapadását jelenti, hanem, hogy még jobban (még nagyobb felületen) képes megkötni a káros anyagokat.

Tulajdonképpen nagy része már a gyomorban felszívódik és nem jut el a belekig!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

20 hónaposnak

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy 20 hónapos kislányomnak adhatom-e ezt? Ez van itthon, én ezt iszom és nem vennék újat ha ez is jó neki. Fél adagolókanálnyira gondoltam, hogy még jobban támogassam az immunrendszerét ebben az influenzás időszakban. Ezeket szedi: D vitamin, fermentpatron, Manó manna.

Köszönöm,

Anett

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Varga Nikoletta képe

20 hónaposnak

Kedves Anett!

Én inkább az omega zsírsavak megfelelő arányára helyeznék hangsúlyt és egy üvegcse halolajat szereznék be.

Egyébként a szőlőmag mikroőrlemény egy csodálatos dolog, de a szőlőmag és -héj kombinációt a gyártó eleve súlyos esetekben javasolja, általánosságban a "sima" szőlőmag őrleményt ajánlja. Érdemes homoktövessel együtt fogyasztani.

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kékszőlőmag őrlemény

Kedves Niki!

Köszönöm a gyors választ! 3 napja használom kismamaként, mert a kényes területen is előjött egy hatalmas visszér. A lábam is visszeres és dudorodik, terhességtől függetlenül is. A végtagjaim is egész életemben hidegek voltak. Akkor ilyen esetben lehet ezt szednem ugye? Nagyon jókat olvastam róla, és láttam a gyártó oldalán a videókat. Valóban egy csodálatos dolog.

Anett

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Kismamaként kékszőlőmag

Kedves Anett!

Szedheted :) Csodás babavárást!

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen!

Értékelés: Nincs

Különbség?

Sziasztok,

Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de mi a különbség ez és a másik szőlőhéj mikroörlemény között? Melyiket mire érdemes használni? Hogyha jéghideg a lábam télen, mitralis prolapsusom van gyerekkorom óta és visszeres lett a lábam a várandósság alatt, akkor melyiket ajánljátok?? Meddig szedjem? Meg azt hiszem van valamilyen hasonló funkciójú olaj is belőle.. Köszönöm  

Értékelés: Nincs
Böbe képe

A Viniseera és a Viniseera Plusz közötti különbség

A különbség annyi a két termék között, hogy a "sima" Viniseerában csak a szőlőmag mikroőrlemény található, míg a "Plusz"-os változatban a magnak és a héjnak az őrleménye is benne van. Hatásában egy kicsit erősebb, így idősebb korban, vagy előrehaladott betegségek esetén ezt ajánljuk, de a héj nélküli változat is néhány hét vagy hónap alatt látványos javulásokat eredményezhet (ez egyénenként változhat).

Az olaj változata hatásában hasonló, de mégis más, hiszen állagánál fogva másként fejti ki a hatását. A két terméket (olajat és őrleményt) egyidőben is lehet használni, így több oldalról nyújtanak segítséget, erősítik egymás hatását.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Különbség

Kedves Böbe,

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszod, akkor azt hiszem maradok a sima őrleménynél, mert a várandósság alatt kialakult visszerekre és a keringésem javítására szánom, hogy télen ne fagyjon le a kezem, lábam. visszérre és keringés javításra 31 évesnek mit érdemes még szednie, kennie hogyha éppen szoptatok? A Levendula-ciprus olajat is használom, de még azért csúnya a lilás foltos bal lábszáram Köszönöm!!

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Visszerekre még

Az őrlemény és a visszérolaj mellett nagyon fontos lenne, hogy napközben - ha csak rövid időre is -, de megpihentesd a lábaidat (lefekszel és alátámasztod úgy, hogy a szívednél magasabban legyen). Én úgy csináltam ezt a picilányommal, hogy hanyattfekve megemeltem az összezárt lábakat, ráültettem a manót és így játszottunk egy kicsit. Emelgettem, csúszkált rajta és közben jókat mosolygott. Én is tornáztam és Ő is jól érezte magát. Ha pedig jut egy kis idő magadra, akkor hanyattfekve emeld magasba a lábaidat és finoman rázogasd meg, a bokádból indítva lazán a mozdulatot! Nekem nagyon sokat segített!

Mindezek mellett szedhetsz még Wholemegát vagy Krill olajat is felváltva.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Visszér

Kedves Böbe,

Szuper gyors Vagy! Köszönöm!! Krill olajat használtam, de akkor folytatom a kúrát még valamelyikkel. Van remény, hogy teljesen eltűnik vagy nyáron is harisnya Mert nekem a várandósság alatt nagyon csúnya volt, most ahhoz képest sokkal szebb, de a másik lábamhoz képest, ami rendben van, csúnya lila. De már nem fáj  kipróbálom a csúszdás játékot, biztos élvezni fogja a kis Főnök Köszönöm!!!

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Van remény! :)

Hát persze, hogy van remény.

Viszont az nem mindegy, hogy egy "munkahelyi ártalom" vagy akár egy családi örökletes dolog váltja ki a problémáidat. Kötőszöveti gyengeség esetén sokkal nagyobb erőfeszítést igényel a teljes gyógyulás, mint egy átmeneti terheltebb időszak utáni regenerálódásnál. Ennek ellenére több oldalról megközelítve, tehát tornával, értornával, "fordított helyzetekkel" és belsőleg is támogatva az érrendszeredet néhány hónap után már látható javulás lehetséges. Minél fiatalabb a szervezet, annál gyorsabb a regeneráció, Te pedig még igazán a fiatal korosztályhoz tartozol, úgyhogy hajrá!

Ja és a váltott vizes zuhanyt még ki is hagytam a felsorolásból, pedig azzal is nagyon jó eredményeket lehet elérni ilyen esetekben.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Köszönöm :)))

Kedves Böbe!

Nagyon szépen köszönöm gyors és teljeskörű válaszod remélem hamarosan amiatt jelentkezem, mert nem találom a foltot KÖSZÖNÖM!!!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Évke képe

szőlőmagörlemény bio vagy nem

Sziasztok!

Nem kötözködni szeretnék, csak érdekelne, hogy ez bioszőlőből készül-e? Valakitől azt hallottam, hogy szőlő termékekből csak bio-t használjunk, mivel tudjuk, hogy rengeteget kell permetezni.

Vagy hogy is van ez?

Előre is köszi

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Akár bio is lehetne! :)

Kedves Évke!

Nem vettük kötözködésnek, hiszen jogos a kérdés.

Szeretnélek azonban megnyugtatni, hogy bár nincs ráírva, hogy bio, akár az is lehetne, mivel ellenőrzött gazdálkodásból származik az alapanyag. Mindössze pénztárcakímélő szempontok miatt nincs biominősítve. Ez pedig nem utolsó szempont, ugye?!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

viniseera plusz

Szia!A kérdésem az lenne,hogy terhesség alatt a viniseera plusz szedhető e?Válaszodat előre is köszönöm.

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Szedhető a plusz is!

Szedhető a plusz-os is, de ha nincsen komolyabb problémád, akkor szerintem elég a sima is.   A lényeg, hogy az ajánlott mennyiséget ne lépd túl! 

Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)

folyamatos szedése

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ezt a készítményt lehet e folyamatosan szedni vagy csak kúraszerűen?

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Úgy a legjobb! :)

A kúraszerű használat is abszolút jó, mert olyankor egy kis szünet után újra erőteljesebbnek érezzük a hatást, de a folyamatos szedéssel egy kellemes "alapállapot" érhető el.  Az eredmény kellemes vitalitás, állóképesség növekedés, keringés javulás. :)

Úgyhogy szedd nyugodtan folyamatosan, a szervezeted okos, úgyhogy ha nem lesz szüksége rá, akkor úgyis jelez. (Mondjuk nem jut eszedbe bevenni. :) )

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

3 együtt?

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy az emóció, méz almarosttal együtt szedhető e?

És nekem nem visszeres a lábam, de nagyon fájnak, császár óta. Akkor is szedhetem?

Értékelés: Nincs

3 együtt igen

Szia!

Szedheted bátran a hármat együtt.

Heni

Értékelés: Nincs

Beszélgetés a gyártókkal

Sziasztok! Ha valakit érdekelne esetleg, készült egy műsor, ahol Béky László természetgyógyász beszélget a szőlőmagőrlemény gyártóival, nagyon sok fontos infó hangzik el. :)

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=155&v_id=7449

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)
Hamula Edit képe

gyógyszer helyett is jó?

Sziasztok! Már néhány éve a nyári hónapokban mindig gyógyszert kell szednem a lábfájás miatt, de most arra gondoltam, hogy talán kiváltható lenne ezzel a termékkel, vagy a sima szőlőmag mikroőrleménnyel. Szerintetek? Amit eddig szedtem annak a következők a hatóanyagai: A készítmény hatóanyaga: 500 mg tisztított és mikronizált flavonoid frakció (450 mg diozmin és 50 mg heszperidin) filmtablettánként. Köszi! Ditta

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Dittának gyógyszer helyett

Szia Ditta!

A gyártó szerint elképzelhető, szerintem: egy próbát megér! :)

Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra,

Niki

Értékelés: Nincs

Szőlőmagőrlemény :)

Sziasztok!

Kb. 10 napja iszom a szőlőmagőrleményt (én a gyógynövényteámmal iszom, mert gyümölcslével elég furi íze volt) és láss csodát, nem fáj a visszeres lábam. Elég csúnya visszerem van a jobb vádlimon már évek óta, ami az egész napos járkálás után (sőt, nyáron különösebb megterhelés nélkül is) mindig fájt, a lábam elnehezült. Most jól érzem magam, rengeteget gyalogolhatok, mégsem fáj lefekvéskor, és titkon abban reménykedem, hogy esetleg vissza is húzódik kicsit a visszér hosszabb szőlőmagőrlemény fogyasztás után....ha így lesz, majd beszámolok róla itt.

Ja, és észrevettem, hogy olyan sok energiám van mostanában, mióta szedem, egész nap pörgök, a hangulatom is happy.

Szóval, én nagyon örülök hogy megtaláltam.:)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

Gyerekek fogyaszthatják

Sziasztok, érdekelne, hogy gyerekek szedhetik e a Viniseera Pluszt és ha igen, akkor milyen adagolásban? Trixi

Értékelés: Nincs
Fürtös képe

Szőlőmagőrlemény gyerekeknek

Szia Trixi!

Inkább a sima Szőlőmagőrleményt add neki!

Adagolása gyermekeknek 1 mokkáskanál elkeverve gyümölcslében, joghurtban stb. Ha lehet inkább a délelőtti órákban fogyasszátok, mert sok energiát ad!

 

Értékelés: Nincs

Kékszőlőmag vízzel?

A meleg tea, joghurt, kefír és gyümölcslé helyett lehet simán csak vízzel meginni? Engem nem borzaszt az íze. Vagy esetleg egy kevéske Gyöngy-Méz koktéllal elkeverve, mielőtt megiszom az 1 decit? Én csak vizet iszom, jó sokat, meg tejeskávét, mást nem is igazán kívánok. Max. nyáron házi jeges gyümölcstea, de az még odébb van és csak pár hónap :) Meddig lehet szedni? Csak kúraszerűen vagy lehet folyamatosan?

Értékelés: Nincs

Elégedettség ...

Ez a termék nagyon beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, nekem és ismerőseimnnek egyaránt. Műtét előtt álló visszérproblémámat 2 hónap alatt eltüntette, és a közérzetem is kiemelkedően jobbá vált ... Tehát mindenkinek bátran ajánlom, állandó fogyasztásra!!!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

Kedves Tihipeti!

Elmesélnéd, hogy milyen visszérproblémádat tüntette el? :) Csak mert az én visszereim elég rondák és jó lenne olvasni, hogy esetleg még ez is menthető...

Értékelés: Nincs

viszér..

Szia!Most kaptam egy receptet viszér és aranyér gyógyítónak. Tapasztalatom még nincs vele,most kezdtem el elkészíteni.Viszont most van a szezonja és később nem,mert a vadgesztenye most érik és ez abból van.Ha érdekel, írj privátban.

Értékelés: Nincs
Böbe képe

Osszad meg Velünk Borga! :)

Kedves Borga!

Ha nem titok, kérlek osszad meg Velünk nyugodtan! Nagyon szeretjük a házi készítményeket, főleg ha még hatásosak is. :)

 

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: