Manju vitalizáló ital (EM Technologie), 500 ml

 • Autoimmun folyamatok hátráltatása
 • Daganatképződés lehetőségének a csökkentése
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Roborálás
 • Sejtvédelem
 • Szabadgyök lekötés
 • Tumor ellenes hatás
23.295Ft
4.60294
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (34 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Manju, fermentált folyékony táplálék-kiegészítő, 500 ml

A Manju, az EM (Effektív Mikroorganizmusaok) bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény, egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére.

A Manju óarany színű, szagtalan, átlátszó folyadék, amelynek számos fiziokémiai jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen felvenni, felszívni a Manju-ban lévő antioxidánsok, bioaktív és ásványi anyagok sokaságát. A Manju támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.
A Manju-nak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs.
Mivel a szervezetre gyakorolt pozitív hatása igen erős, több helyen komolyan megkezdődött hatás-mechanizmusának orvosi kutatása és terjedőben van a használata!

Hogyan alkalmazzuk a Manju-t?

Az alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett, hogy a szervezetet ne érje sokkhatás. A fogyasztás kezdetén - mivel a terméknek igen erős méregtelenítő hatása van -  az érzékenyebb pácienseknél felléphetnek méregkiválási jelenségek. Ez esetleg átmenetileg lehet láz, hidegrázás, ízületi fájdalom vagy valamilyen nem veszélyes bőrelváltozás. Ezektől a tünetektől nem kell megijedni, mert ezek nem káros mellékhatások, és rövid idő után eltűnnek. A gyógyulás jeleiként kell tekinteni őket. (Ilyen jelenség a megfázás esetén a köhögés, váladékképződés, láz esetén az izzadás, vagy az emésztőszervi betegségeknél a hasmenés vagy a hányás.) Ha jelentkezne valamely kísérőjelenség, ne riadjunk meg. Esetleg feküdjünk ágyba egy kis időre. A kezdeti kísérőjelenség mértéke főleg az adott betegség fajtájától és súlyosságától függ. Az ajánlott adagolás mellett ki kell tartani, azt legfeljebb csak kis mértékben csökkentsük. Egy vagy két hét elteltével az adagot emelhetjük. A kezelés során 2-3 alkalommal következhet be visszaesés - ami alatt erős légzés, hőemelkedés, szívdobogás léphet fel - amely esetén óvatosan csökkentsük a napi adagot. Néhány hónap elmúltával szemmel látható "megfiatalodás" történik. Ezután összesen 10-15 ml Manju-ra lesz szükség, amely a továbbiakban stimulálja az egészséget.

Mi az ajánlott fogyasztási mennyiség?

 • Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 10-20 cm3 (ml)
 • Enyhébb esetekben: naponta 2-szer 10-20 cm3 (ml)
 • Megelőzésre: naponta 2-szer 5-10 cm3 (ml)

A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

Kiszerelés: 500 ml

Származási ország: Japán

Hogyan tároljuk?

Felbontás után hűvös, de nem hűtött, sötét helyen tároljuk. Ideális tárolási hőmérséklet: 15-20°C. Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki. Ha üledék keletkezne benne, vagy lebegő részecskéket lehetne látni, azok nem jelentik a készítmény megromlását. A palack kinyitásakor a benne lévő folyadéknak nem szabad kellemetlen szagot árasztania. Mivel nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ezért a felbontott palack tartalmát 2 hónapon belül fel kell használni. Fogyasztható a dobozon és a palackon jelzett időpontig. (nap/hónap/év).

 

Összetétele:

 • víz: 65%
 • rizskorpa: 12%
 • teljes őrlésű rizs: 10%
 • friss papaya gyümölcs 8%
 • tengeri moszat: 5%

10 ml Manju az alábbi antioxidánsokat tartalmazza:

 • RRR alfa-tokoferol: 12,8 mg - A természetes eredetű alfa-tokoferolt az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidánsként tarják számon, védi a sejthártya épségét, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában. Segíti az optimális agyi állapot fennmaradását, és csökkenti a szívbetegség és a trombózis következtében fellépő szélütés kockázatát. Csökkentheti a különféle (tüdő, végbél, mell, gége) rákfajták kockázatát. Lelassítja az öregedés folyamatát, a ráncok megjelenését is késleltetheti. Enyhíthet a premenstruációs tüneteket. A gének működésében is fontos szerepet játszik, márpedig a gének hordozzák a legalapvetőbb biológiai információkat. Nélkülözhetetlen a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. Erősíti az immunrendszert, amely a fertőzésektől védi a szervezetünket.
  Az RRR-alfa-tokoferol az az izomer, amelyet az emberi szervezet leginkább preferál, ezáltal ez az izomer számít biológiailag a leghasznosabbnak.
 • gamma-orizonol: 7,5 mg - A rizsszemekben, pontosabban a rizskorpában található gamma-orizanol - egy esszenciális fitolipid (fitoszterol) - serkenti az antioxidációs folyamatokat,véd a káros sugárzások ellen (pl. napsugárzás),erősíti a bél védőgátját és elősegíti a bél általános egészségi állapotának javulását, serkenti az emésztési folyamatokat, normalizálja a felszívódást. A legújabb kutatások szerint növekedést stimuláló és hormonszekréciós (hormonok kiválasztását elősegítő) hatással bír, képes normalizálni a hormonháztartást a hipotalamuszra gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően. A magas koleszterinszintre kifejtett normalizáló hatását most kutatják.
 • likopin: 6,2 mg - A likopin a fontosabb karotinoidok közé tartozik.
  A likopin betegségmegelőző (preventív) szerepét számos daganatos megbetegedés kialakulásában statisztikai és kutatási adatok is alátámasztják.
  A likopinban gazdag étrend csökkenti a prosztatarák hasnyálmirigy és a nyakon kialakuló rákfajták megjelenésének kockázatát, és  egy sor krónikus betegség megelőzésében játszhat fontos szerepet, köztük a szívbetegségek és az időskori vakság megelőzésében, ugyanis a likopin képes csökkenteni az úgynevezett "rossz" (LDL) koleszterin-szintet, és ennek következtében kisebb a szívbántalmak kialakulásának veszélye.
  A likopin antioxidáns hatásával csökkenti a szervezet szemmel látható - pl. a bőr ráncosodása - és nem látható idő előtti öregedését. Más kutatások viszont arra is rámutattak, hogy napozáskor bőrünkben a bőr likopintartalma az első számú védelmi vonal a napsugár káros spektrumú sugarai ellen, ezért a likopin fontos szerepet játszik a bőr egészségének és szépségének megőrzésében.
 • flavonoidok: 1,7 mg - A növényi metabolizmus másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciókat töltenek be.
  Szerepük van a betegségek megelőzésében, az egészség megőrzésében. Hatásuk sokrétű: antioxidáns,immunrendszert módosító, antikarcinogén (rákmegelőző) gyulladáscsökkentő, vírusellenes és baktériumellenes, májvédő, összességében egészségvédő hatásúak. Véredényrendszer működését jótékonyan befolyásoló hatásuk is van. A Májenzimek működésének megváltoztatása miatt az asthma és allergia elleni szerek hatását fokozzák, így antiasztmatikus hatást is kifejtenek.
  Számos közlemény számolt be a flavonoidok antimutagén hatásával kapcsolatosan végzett vizsgálatokról. A leggyakrabban tanulmányozott vegyület a kvercetin. A legtöbb flavonoid képes olyan folyamatokat befolyásolni, amelyek szerepet játszanak a rák kialakításában. Többek között antipromotor és antiinvazív hatást tapasztaltak, valamint különbözõ, a daganatos megbetegedések kialakulása során mûködõ enzimek gátlását, mint például a proteintirozin-kináz, a TPA-dependens ornitin-dekarboxiláz és a DNS-topoizomeráz. A további eredmények azt mutatták, hogy a flavonoidok gátolták a fázis-I enzimeket, melyek a karcinogéneket aktiválják, visszaszorították a rákos sejtek proliferációját, megakadályozták az ösztrogén bekötõdését a II. típusú helyekre, melyek a sejtnövekedésben vesznek részt, kivédték a g-sugárzás genotoxikus hatását és megakadályozzák a DNS-adduktok képzõdését benzo(a)pirén-expozíció esetén. A fentieken kívül számos más feltételezett antimutagén és antikarcinogén folyamaton keresztül, az egyéb étrendi antioxidánsokkal szinergizálva a flavonoidok és egyéb polifenolos vegyületek képesek megakadályozni bizonyos daganattípusok kialakulását.
 • ubikinonok: 2,2 mg - Az ubikinonok zsíroldékony vegyületek, amelyek fontos szerepet töltenek be az elektrontranszportban és a mitokondriumokban zajló energiatermelésben. A K-vitaminnal rokon vegyületek.
  Legfontosabb tagjuk a koenzim-Q10, amelykiemelkedő jelentőségű a sejtszintű energiatermelésben. Gyakorlatilag az emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatása elleni védelem hatékony fegyvere. A KoQ10 nagy koncentrációban ott fordul elő ott, ahol sok energiára van szükség, és jelentős anyagcsere működés zajlik, így például a szívben, az izomban, a májban, a vesében és az agyban. Számos betegség a KoQ10 kiegészítésre igen jól reagál. Egyelőre még nem állnak rendelkezésre egyértelmű bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a KoQ10 terápiás értékű-e a rákos megbetegedések és az immunrendszer elégtelen működése esetén, de a kezdeti eredmények biztatóak. Szakirodalmi adatok alapján egyes szív- és érrendszeri betegségek súlyossága és a koenzim-Q10-hiány között erős összefüggés mutatható ki. Antioxidánsként jelentős mértékben képes a szöveteket ért oxidatív hatás mérsékelni, az LDL koleszterin oxidációját hatékonyan gátolni, így az érelmeszesedés kialakulásának lassításában komoly szerepe van.

Tartalmaz továbbá bioaktív anyagokat, mint pl. NAD, NMN, L-alanin, L-glutamin, valamint peptideket és 40 féle nyomelemet.

Kedvező hatása szervezetünkre:
100%-ban természetes anyagokból épül fel, erősen vitalizáló hatású, nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket, könnyen felszívódik, méregtelenítő hatású káros mellékhatása nincs!

Hogyan hatnak az antioxidánsok?

Az emberi szervezetben keletkező szabad gyökök elégetik a lipoidokat, degenerálják a fehérjéket, enzimeket deaktiválnak és nukleinsavakat bontanak le. Főleg ezek azok a fiziokémiai változások, amelyek a betegségeket és az idő előtti öregedést okozzák.
Az antioxidánsok úgy hatnak, hogy gátolják a daganatsejtek kialakulását, vagy megsemmisítik azokat azáltal, hogy lecsökkentik a természetes falósejtekkel szembeni ellenálló képességüket. Egyben növelik a falósejtek immunitási fokát, védekező erejét. A T-sejt termelődést segítik, miáltal megnövelik a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint fokozzák a sejtképződést is.Sziasztok! Édesapámnak

Sziasztok!

Édesapámnak szeretnék vásárolni Manju-t. Daganatos betegségben szenved, szeretném megkérdezni, hogy kemoterápia melett használható e a készítmény, ha igen lehet e használni folyamatosan vagy csak kúraszerűen.

Sajnos az orvosa semmilyen alternatív dolgot nem hajlandó elfogadni, ezért tőle nem tudok tanácsot kérni.

Esetleg ha van valakinek tapasztalata aki daganatos betegség miatt szedi a manju-t és megosztaná azt nagyon megköszönném!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Köszönettel:

Kati

Értékelés: Nincs

Manju

A  kötelező válaszom pedig sajnos az, hogy egyeztetni szükséges a dokival...

Szerintem nem árthat, de az, hogy én szedném, az csak az én személyes gondolatom...

Hátha valakinek van tapsztalata és megosztja velünk!

Értékelés: Nincs

Manju daganat

Sziasztok!

 

Tüdődaganatos betegnek szeretném adni a Manju-t. 

Dr. Shigeru Tanaka tanulmányából olvastam, hogy többféle rákos beteget gyógyított vele, szép sikereket ért el. 

A tanulmányban pl.jópár tüdőrákos beteg szerepelt, de mindegyiknek más mennyiséget adott a Manju-ból. Itt a leírásban az szerepel: 

 • Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 10-20 cm3 (ml). 

Attól félek ez az adag kevés lenne, de magamtól nem merem emelt adagban adagolni az ismerősömnek. 

 

Például, volt akinek összesen 3x 70 ml-ert ajánlott (egy petefészekrákos hölgynek), ez összesen naponta 210 ml.  Ha jól tudom  a legmagasabb mennyiság, ami adható a Manjuból az 210 ml.

 

Segítséget szeretnék kérni, van e itt olyan szakértő, aki érdemben tudna segíteni, aki biztos szakértő ebben? Ártani gondolom nem lehet vele, mivel szupertáplálék.

 

Illetve mely termékeket ajánlanátok a Manjuhoz ? 

Az e-mail címem:

Nagyon szépen köszönöm! 


Értékelés: Nincs

Manju

Sajnálom, de ilye estben nem adunk, nem adhatunk megoldást. Minden esteben szükséges az orvossal történő egyeztetés.

Értékelés: Nincs

MANJUVAL KAPCSOLATOS TAPASZTALATOKAT VÁRUNK!! :-)

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a leírásban olvasható tünetekkel a Manju használata során mennyire kell számítani? Tudom hogy ez mindenkinél más és más , ezért érdekelne ezzel kapcsolatos tapasztalat. Gondoltam megelőzés és immunerősítés céljából vennék egy üveggel és kipróbálnám, de kicsit megriadtam a leírásban szereplő tünetektől , amit olvastam ugyan hogy csak átmeneti.

Aki használta már írna pár sort róla miket tapasztalt ?

Köszönöm szépen előre is a seígtségeteket!

Szép napot Mindenkinek ! :-)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Immun Assist kell??

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Manju+Emóció+Grape vital+Huminiqum+Maca-gyökér kombináció fogyasztása mellett szükséges-e még szednem az Immun Assist CC-t vagy az Immun Assist 247-et? Ha igen, melyiket érdemesebb?

Egyébként P3 CIN1 rákszűrésre és HPV-re szedném őket. Korábbi leleteim voltak rosszabbak, (CIN2), műteni is akartak, de nem engedtem. Szerencsére a  mostani leletem javult. Viszont teljesen rendbe akarok jönni. Korábban is szedtem közülük jó párat, illetve változtattam az életmódomon valamint a lelki oldalára is rádolgoztam, szóval ezek mind közrejátszottak a javulásban, de mindenképp P2-re szeretnék javulni.

Mit javasolnátok, kell még az előbb felsorolt 2 termék valamelyike?

 

Előre is nagyon köszönöm!!

 

Üdvözlettel:

        Alexandra

Értékelés: Nincs

Immun assist

Egy kúra erejéig biztosan szedném a Cc-t. Most az a cél, hogy jól felturbózd az immunrendszeredet, és kinyírd a vírusokat. szerintem sokat segítene.

Értékelés: Nincs

Manju

Kedves Palma!

Nagyon koszonom a gyors valaszt! :) Meg annyit kerdeznek, hogy a Manju-bol is eleg vajon egy kurat vegig csinalni? Vagy abbol tobbet kellene? 

Koszonom elore is!

Alexandra

Értékelés: Nincs

Manju

Nem tudom, hogy meddig elég egy üveg. ... Ha mész kontrollra, akkor az eredmény birtokában dönts.
Mondjuk biztosan nem árt, ha többet szedsz, mint egy kúra, de anyagilag nem egyszerű, tudom!

Értékelés: Nincs

Mikor érdemes szedni?

Sziasztok!

Mikor érdemes szedni: reggel, délben, este? Éhgyomorra vagy kaja után? Magában vagy valami mással? Légyszi írjátok meg. Akarok majd venni és nem akarom rosszul fogyasztani.

Köszi a választ!

Andi

Értékelés: Nincs

Manju adagolása, alkalmazása

Szia Andi!

Az Adagolás/alkalmazás fülecske alatt megtalálhatod a használatra vonatkozó ajánlásokat. Ezt írja: "Az alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett." "A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve." Éhgyomor ezek alapján nem szükséges. Az adagolással kapcsolatos tudnivalókat szintén a fülecske alatt találhatod. 

Szép napot, jó egészséget neked! 

Értékelés: Nincs

Manju mellé mit?

Kedves Szakértők!

Manju ital mellé még milyen étrend-kiegészítők alkalmasak? Válaszotokat előre köszönöm.

Értékelés: Nincs

Manju mellé

Amit csak szeretnél. Nincs kizáró ok. Talán csak a grapevital cseppeket szedném időben eltolva...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm szépen a lehetőséget

Köszönöm szépen a lehetőséget és a segítséget.

Anyagcsere-problémám van (PCOS, pajzsmirigy-alulműködés, IR) és szedek vitaminokat, sportolok. A pajzsmirigyemben van egy göb, ami elég nagy, így pár hónap múlva vizsgálják ismét, hogyan legyen tovább.

Arra gondoltam, hogy bevetem a Manju-t, hátha esetleg valamennyire visszafordítja a folyamatot, ill. a fogyásban és a javulásban is segítségemre lesz.

Szeretném megkérdezni, hogy ebben az esetben is ihatom-e  táplálékkiegészítőt? 

Nagyon szépen köszönöm.

Értékelés: Nincs

Manju

Szia Szilvia!

A felsorolt problémák esetén is fogyasztható a Manju; amennyiben gyógyszeres kezelésben részesülsz, kérlek, egyeztess a kezelőorvosoddal is!

Remek visszajelzések érkeztek már a Manju-ról, remélem, neked is hasonlóan jó tapasztalataid lesznek vele!

Mielőbbi jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Várandósság alatt?

Sziasztok!

Lehet szedni várandósság alatt? 16 hetes vagyok, előtte nem ittam, viszont mivel kiderült a várandsságom elején, hogy van egy 9x7 cm-es miómám, szeretném a szervezetemet minél jobban és minél több oldalról megerősíteni. Az Emóciót úgy általában iszom, most szedem mellé a 2. doboz Mumiót, plusz Camu Camu, béta-glükános gyümölcspüré, ha bármilyen fertőzés gyanú áll fenn azonnal GrapeVital, Magnézium koncentrátum, K2D3 forte és még alkalmi jelleggel, ami szembe jön (Aranyköles csíra, Árrpafű stb.). A várandósságom előtt Doc Broc kapszulákat, a REG egyik gyógygombás termékét és Maca port szedtem. Alapvetően egészségesen táplálkoztam, sok zöldség és gyümölcs, de most őszintén szólva hányingerem van a zöldségeknek még a gondolatától is....:( Rendeltem Várandósteát és Flavon koktélt is, de szeretnék valami "nagyágyút' is, viszont elég tanácstalan vagyok, hogy mit lehetne még. 

Előre is köszönöm a segítséget!

Értékelés: Nincs

Kismamának

Szia Linda!

A Manjut, mivel korábban nem fogyasztottad, nem ajánlom babavárás alatt elkezdeni!

Az Emóció, DK-vitamin, Huminiqum/Mumio, gyümölcspüré, magnézium rendszeres szedése remek kombináció az elkövetkező hónapokra is, ezen felül még omega-3 zsírsavforrással (halolaj, krillolaj) és valamelyik korall kálciummal egészíteném ki (EM Tech, Okinawai) a csomaagot. Amennyiben a pajzsmirigyed nem beteg, megfelelően működik, szerves jódforrást is javasolnék neked!

A jódbevitel fontosságáról, és más érdekes dolgokról ebben a cikkben olvashatsz!

Próbálj minél több zöldfélét fogyasztani (esetleg gyümölcsökkel turmixolva), kerüld a cukros ételeket, törekedj a stabil vércukor- és inzulinszintekre. A rendszeres mozgás (kismamajóga, kismamatornák) is nagyon fontos, a megfelelő kismedencei keringés szintén gátolhatja a mióma növekedését.

Csodaszép, gondmentes hónapokat, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Ovis gyerkőc immunrendszerére

Ovis gyerkőc immunrendszerére mennyire van jó hatással? Az egy hét ovi egy hét betegség állapotot szeretnénk legyőzni... Ár -érték arány érdekelne leginkább, ilyen esetben megéri beruházni rá? Ennyire hatékony tud lenni? Béta-glükánt, humit, k2d3 cseppet kap, csipkerózsa rügyelixírt is , és zöldség - gyümölcs présleveket iszik. Grape vital cseppet adok neki ha beteg.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

A tapasztalatok alapján nagyon hatékony!

Személyes tapasztalatom nincs, mert én még eddig nem engedhettem meg magunknak. De ha megtehetném, csinálnék egy-egy kúrát belőle mindegyik gyerekemnek. regular_smile.gif

5 ml naponta belőle a gyerek-adag, de először a felével kezdjétek, ha elkezditek, és sokozatosan emeljétek az adagot az előírt 5 ml-ig. yes.gif

Értékelés: Nincs

KISMAMAKNAK IS?

Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e "baj" abbol, hogy elkezdtem szedni (egy kupaknyi mennyiseget) es kiderult, hogy kismama vagyok?
Mivel meregtelenito, kicsit megilyedtem; gondolom ne is folytassam...
(a szedes oka az eros kimerultseg, fogak es emesztes rossza llapota, felszivodasi problemak...)
Valaszt koszonom szepen! 

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)
Bionom.hu - Meli képe

Kismamáknak

Szia! 

Régen elkezdted már szedni, még a várandósságod előtt? Mert ha korábban is szedted, akkor egyáltalán nem baj, hogy most is fogyasztottál belőle. De egyébként sincs ok ijedezésre! 

Mindenesetre szerintem válts át Emócióra a továbbiakban. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Koszonom a gyors

Koszonom a gyors valaszt!
Sajnos nem szedtem korabban, ugy az egy hetig szedtem (szerintem az 5-ik heten keresztul )
A hatasokat ereztem, hidegrazas, eros szivdobogas...Kozben szedem az emociot is meg spirulinat-gondolom ezekkel nincs gond, de ha manjuval sem, akkor megnyugodtam; bar nem folytatom...

 

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

Szoptatás

Az lenne a kérdésem, hogy 15 hónapos kislányom még szopizik, legkisebb, 5ml-es adagolásban szerintetek szedhetem-e? 

 

Köszönöm. 

Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)

Manju

Nyugodtan használhatod.

Értékelés: Nincs

Bélflóra regenerálása

Sziasztok!

Gyors választ szeretnék kérni! Emóción kívül, mit adhatok még 84 éves édesanyámnak? Kb. 2 hete tartó súlyos hasmenéssel került kórházba. Semmi nem marad meg benne. Még nincs meg a székletvizsgálat eredménye, de szegénykém mellette még több" sebből" is vérzik. Súlyos szívelégtelenség, szeméremcsont törés, rohamos leépülés. Manju-ra gondoltam??  Köszönöm: Judit

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Szerintem beletrafáltál!

Szia Judit! 

Mondhatnám, hogy Mézes almarost vagy Ferentpatron, amivel még erősítheted a bélflóráját, de ha - mint írod - "több sebből vérzik", akkor a Manju az ideális választás! 

Gyógyulást Anyukádnak! 

Értékelés: Nincs
csilla zolyomi képe

Influenza

Sziasztok

Jelenleg influenzas vagyok es van itthon egy uveg manjum. Szerintetek hasznalhatom, vagy inkabb varjak vele amig jobban leszek. Mit javasoltok meg szedni influenzanal

Koszi

Csilla

Értékelés: Nincs

Miért ne?

Hiszen a leírásban súlyos betegségre is javasolja. Ha ez van otthon, vesd be! Én még mellé a  béta-glükánt szedném. Sok-sok pihenés és folyadék! A fokhagymás méz is remek. Az emésztőrendszert nem kell leterhelni, frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek csodákra képesek. Hiszen a böjt is gyógyít azzal, hogy a szervezetnek nem az emésztésre kell összpontosítania, hanem a gyógyulásra. Mielőbbi jobbulást/gyógyulást kívánok!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
csilla zolyomi képe

Influenzára a Manju tökéletes volt

Koszi Aniko

Bevetettem, rogton a 2.naptol. most a 4.napon laztalan vagyok mar nem kohogok es a natham is elmult.  Csoda ez a manju.:)  Azert meg  hamar elfaradok, es meg a hatizmom is faj. Nem is kivantam mast gyumolcson es salatan es sok sok gyogytean kivul. Csodalatos hogy mennyire tudja a szervezet hogy mire van szuksege.

udv

Csilla

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

4 éves kisfiamnak

Sziasztok! 4 éves kisfiamnak mennyi az ideális napi adag immunerősítésre és étvágyjavításr?. Semmi mást nem fogad el ( manó manna, goji, emóció, vadon gyöngye.....semmit!!!!) így marad ez, mert nincs íze sem szaga. Egy hete reggel-este 2,5 ml adok neki, mennyire növelhetem, és tartósan  ,szünet nélkü adható e? Az ovi miatt gondoltam a folyamatos szedését. Előre is köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
epermami képe

Manju gyermeknek

Szia Eszti, a Manju folyamatosan fogyasztható, én nem emelnék az adagon, szerintem a 2×2,5 ml pont ideális egy ekkora gyerkőcnek!

Értékelés: Nincs

Manju íze?

Sziasztok!

Én egyáltalán nem érzem a Manju-n, hogy fermentált lenne. Ez normális? Olyan az íze, mint a víznek. 

Értékelés: Nincs

Manju íze

Én már ittam manjut, és valóban nincs savanykás íze, mint pl. az emóciónak. De szerintem ez nagyban függ a benne lévő összetevőktől. Én mindenesetre tapasztaltam a jótékony hatását így is.yes.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Pogány Zsuzsanna képe

Manju íze

Valóban kicsit vízre hasonlít az íze. A hatása azonban kolosszális. Én még a fejbőrőmre is csepegtettem, és a korpát azonnal megszüntette. Csak úgy, egyik napról a másikra.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Nagypapa

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nagypapámnak szeret borzgatni, és nemrég túlkapta magát! Ilyenkor ideiglenes agyi bénulása lép fel nála! jelenleg kórházban van, legyengült, az áletkedve is elhagyta! szeretnék neki 1-2 táplálékkiegészítőt, ami felerősítheti ebből a gyengeségből! 

Hálás köszönet!!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Nagypapának agy és életkedv

Szia!

Felerősítésre a Nyírfanedvet,  a Csipkerózsa- vaggy a Kökény rügyelixírt vagy a fenti készítményt választanám neki. Az agyműködés támogatására pedig vagy csináltatnék vele egy halpástétom kúrát, vagy a GanoUltrát választanám, de a fermentált Mangosztán ital is jó választás. Plusz állandóra vennék neki valamilyen omega zsírsav készítményt, legjobb lenne a Q10-es lazacolaj

Gyógyulást neki! wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

2,5 éves gyerek és a Manju

Végigpörgettem a hozzászólásokat és a termék tájékoztatót is,lehet figyelmetlen voltam,de nem láttam utalást gyerekekre, hogy fogyaszthatják e? Ha igen milyen adagolásban?

Köszönettel:

Csizmadia Beatrix

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Manju gyereknek is?

Szedheti gyermek is. Napi max. 5 ml a javasolt adag. Szerintem kevesebbel kezd és pár nap alatt érd el az 5 ml-t. Ez az általános adagolása. Ha valami súlyosabb eset miatt szednétek, mindenképpen személyre szabottan szoktuk ajánlani.

Ezt mindenképen tartsd szem előtt (az adatlapon találod) és figyeld a gyermeket:

"Hogyan alkalmazzuk a Manju-t?"  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

...akinek van manju-ja

...akinek van manju-ja próbálja ki bőrre is. Én meglepő simaságot tapasztaltam...  volt hogy egy délelőtt bekentem háromszor is vele az arcomat,és az arcbőröm egyre símábbá és símábbá vált. Csak néztem...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
O.Szabolcs képe

Turmix

Sziasztok!

Én általában mindent turmixolok és a reggeli turmixomba szeretném beilleszteni a manju-t, a kérdésem az elnne, hogy ezeket össze rakhatom e: árpafű, banán, férfi formulás lisztkeverék, kendermagliszt, estleg kölescsira, d3 cseppek comin por és ehhez menne a manju ha ez igy lehetséges. Ezek össze zavarják egymást vagy mehet igy együtt?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Manjut ne tegyük a turmixba!

Kedves Szabolcs!

Nem javaslom a Manju turmixolását, ugyanis a Manju-ban effektív mikroorganizmusok (EM) "élnek" harmóniában, és a turmix hogy is mondjam, "szétcsapja" ezt a kolóniát. Nyugadton ihatod a turmix előtt/után, sőt magába a turmix egyvelegbe is beleöntheted, csak ne turmixolj rá!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
O.Szabolcs képe

Shaker

Értem, pár napja kezdtem szedni és eddig egy 2 dl-es shakerben ráztam össze csak az árpafűvel, lehet, h már ez is sok volt neki?

Értékelés: Nincs

Manju tárolás

Sziasztok,

Nemrég rendeltem, és most látom a tárolásra vonatkozó instrukciókat (hűvös, nem hűtött helyen tartandó). Nekem sajnos ilyen nincs lakásban, ilyenkor nagyon meleg van. Ha a hűtőben tartom, nagyon megárt neki? Vagy jobb neki inkább akkor a melegben?

Köszi!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Fermentált italok tárolása kánikulában

Mivel nekem sincs hűvös (20 fok alatti) helyem a lakásban, így marad a szobahőmérséklet, ami 27-32 fok között ingadozik. A fermentált termékeknek még mindig jobb a meleg, mint a hűtőhideg állapot.

Próbáld a lakás azon részén tárolni, ahol kevésbé van nagy meleg.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kedves Betty

Köszönöm! :)

Értékelés: Nincs

Manju eredmény

Sziasztok! Ez egy csodálatos szer! :-)

Én autoimmun pajzsmirigy gyulladásra ( Hashimoto) szedem és már 3 hét után beálltak a PM értékek (TSH, F3,F4) és az autoimmun gyulladást mutató antiTPO is csökkent 880-ról 280-ra, azaz 600-at. Szerintem ez szenzációs.

Természetesen mást is szedtem mellette és teljesen tej-, glutén-, és cukormentesen élek. A hagyományos orvoslást követő PM doktor, persze ezt csak annyira méltatta, hogy " valószínű leállt a gyulladás"....pedig én már 1,5 éve szerettem volna megoldani ezt az egészet. Sajnos ilyen dokik is vannak... mindegy a lényeg a gyógyulás iránya!

Köszönöm a sok kedves megerősítést Tőletek! Hasonló sikereket mindenkinek! :-)

Anita

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)
Hortenzia képe

Manju és az autoimmun

Nagyon örülünk, hogy ennyire jól lettek az eredmények.   Nem véletlenül istenítjük a Manjut.
Sok autoimmun betegnek hasznos lesz ez az információ és reményt is adahat.

Naposat!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
bette_boop képe

szoptatás

Sziasztok! Szoptatás alatt gondolom, ne. Hm?:) Köszi! Betti

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Manju és a szoptatás

Ha már ittad, akkor ihatod, de ha most kezdenéd el, akkor tényleg NE. Milyen megfontolásból szeretted volna szedni? Hátha tudunk javasolni alternatívát!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
bette_boop képe

ízületek

Szia Vali! Köszönöm a gyors választ, és a kedvességed!

A probléma dióhéjban:) Ízületi problémá(k)ról van szó. Nem a szoptatással és nem is a várandóssággal kezdődöt, hanem két éve kb. Reggelente kézfejzsibbadás, később kifejezett fájdalom érzet, de ez mozgatásra javult. Mostanra szinte az összes izületemben hasonló típusú, de erősebb fájdalom, ami javul ugyan, de nem múlik. Néha áramütésszerű, olyan érzéssel, mintha rögtön szilánkosra törne.. Ezek miatt a sporttal szinte felhagytam a fájdalom miatt, ami persze ördögi kör, mert így nem segít az izom az ízületen, vagyis még nehezebb dolga van.. Orvosilag minden oké. Semmit eltérést nem találnak. Voltam két éven is vérvételeken, röntgenen, immunológia, reumatológia... Gócra gyanakodtak, habár szerintem arra is utalna legalább egy gyulladásfaktor.. Mindenesetre megnéztük, azt sincs. Ilyenformán maradt a méregtelenítés (ami most nyilván nem megy, roborálás, immunerősítés, sport (szépen fokozatosan visszaépítve azokat a fránya izmokat:) és a masszázs.

Szedek halolajat, c- és alkalmanként d-vitamint, huminiquumot és emóciót. Rendeltem moksa elixírt és fermentált almalét változatosság gyanánt, habár ezeket még nem állítottam csatasorba. Járok masszázsra, és megyek manuálterápiára a héten, illetve maguk a tövisnyúlványok fájnak. Szerintem úgy másfél éve megerőltettem, és valami eredendő probléma jelentkezett. Talán ezen is segít a manuálterápia.

Üdvözlettel:

Betti

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Lehet, hogy sejtem az okát...

Szedj Zöldkagyló kivonatot, és bármelyik béta-glükános készítményünket, de ezek közül is leginkább a gyóyggombásakat javaslom. Aztán majd szoptatás után méregtelenítesz egy nagyot!

Értékelés: Nincs

milyen íze van vízbe keverve?

Szeretném megkérdezni, hogy milyen íze van vízbe keverve? 2 éves kisfiam csak a színtelen és szagtalan, víznek látszó folyadékot hajlandó meginni. Ennek örülök is meg nem is, mert ha bármi táplálékkiegészítőt szeretnék adni neki általános megelőzés miatt, nem akarja meginni (sajnos a Manó mannát sem szereti, szerintem túl lila a színe annak is...)

Azt látom a leírásban, hogy ez színtelen és szagtalan. És íztelen is, higítva?

Köszönöm a választ,

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Nem színtelen!

Óarany színe van, olyan, mint a sörnek. Szaga valóban nem jellegzetes, de az íze ecetesen savanykás.

Ha csak a színtelen szagtalan dolgokat issza meg, akkor miért nem szedetsz vele Nordic Koivu nyírfalevet?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

...az enyémnek(manju)

...az enyémnek(manju) semmiféle íze nem volt.  ??? pedig már egy néhány üveggel megittam belőle, és mind egyforma volt ! cry_smile.gifregular_smile.gif  Borga

Értékelés: Nincs
Móni71 képe

Manju íze

Én csak anno Anyu maradékát ittam meg...az óarany stimmel, de íze nem igazán volt!

Értékelés: Nincs

köszi szépen

Köszi szépen a gyors választ. Igen, kicsit elnéztem azt a színt. Pedig rémlik, hogy olvastam, hogy óarany... Lehet, hogy megpróbáljuk a nyírfanedvet akkor, nekem az is szimpatikus. 

(Nem tudom, miért nem iszik meg mást, kb. fél éve kezdte ezt el, hogy a gyümölcslevet sem akarja meginni. Néha szívószállal, sznes pohárból belekortyol, nem köpi ki, de nem is kér többet. Remélem kinövi. Egyedül az Emóciót kb. 1,5 ml-t 2 dl vízbe belerakva még néha megissza, azt még úgy látszik színtelen-szagtalannak veszi, de ezt sem minden nap. Korábban azt mondjuk adtam neki töményebben, amikor még nem volt a ilyen gondja. Lehet hogy ismerős neki...)

Értékelés: Nincs
kovcsine123 képe

De jó, ezt lehet Magyarországon is kapni?

Amikor elkezdtem felvenni a harcot a rákkal, akkor ez volt at első számú készítmény, amit javasoltak. Kölföldről hoztak is nekem egy üveggel, de nagyon drága és nagyon macerás volt a beszerzése. Ha akkor is állt volna már ez a webáruház, akkor könnyebb dolgom lett volna. Ez ugyanis a világ egyik leghatékonyabb rákellenes készítménye. Minden rákosnak üzenem, hogy ne sajnálja rá a pénzt, ha valóban meg akar gyógyulni...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
H.Enikő képe

jól értem?

Szóval akkor, ha én a majuból szednék napi 5 ml-t, plusz huminiqum napi 5 ml valamint napi egy cordiceps az úgy kielégítő lenne? mert így a manju elég lenne három hónapig, a humi majdnem két hónapig, a cordiceps is három hónapra, így még tudnám finanszírozni. érdemes így szedni? köszönöm

Értékelés: Nincs
Valastyán Gyöngyvér képe

Hogyan ideális?

Szia!

Amit leírtál az persze jó kombináció . A csodálatos élettani hatásai ellenére, kérlek úgy gondolj rá , mint táplálékra . Bármivel kombinálhatod .

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)
H.Enikő képe

manju-ról kérdések

SZiasztok. gondolkodom a vételén. valóban olyan hatékony, hogy megéri az árát? most szedek szőlőmag őrleményt, cordyceps-et, huminiqum-ot (valamint máshonnan virágport és őrölt vadkölest) ha elkezdeném a manju-t, a fentiek közül minek a szedését mellőzhetem/mellőzzem?, mivel elég húzós az ára, a továbbiakban ennyi mindent nem tudok finanszírozni. köszönöm

Értékelés: Nincs
Valastyán Gyöngyvér képe

Hatékonyság

Szia!

Tényleg nagyon hatékony , szupertáplálék . Az , hogy milyen egyéb táplálékokat hagysz el , ha ezt fogyasztod , legyen a Te döntésed . Ebben sokat segít a termékek ismertetője . 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Méregtelenítés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a különbség méregtelenítés szempontjából a manju ital és a canadian essence gyógytea között. Már fogyasztom az emóciót, huminiqumot, valamint mézkoktélt, de szeretnék valami erősebb méregtelenítést is. Mivel tud többet a manju? Leginkább az ára miatt kérdezem? Előre is köszönöm a válaszotokat Üdv Sára

Értékelés: Nincs
Valastyán Gyöngyvér képe

Méregtelenítés

Szia!

A Manju-t bárki fogyaszthatja a Canadien essence-t bizonyos egészségügyi problémáknál nem javasoljuk . Kérlek olvasd el a Canadian essence ismertetőjét , és úgy válassz.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mit mivel lehet?

EMociót és a MANJUt lehet e együtt szedni,ill. van e értelme?

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

Igen, lehet őket együtt szedni

Sőt kiváló hatásfokot érhetünk el, ugyanis a Manju minden vele párhuzamosan szedett ételnek, táplálék-kiegészítőnek, vitaminkészítménynek megemeli a rezgésszintjét, ezáltal a hatákonyságát.

Aki nem tudja megfinanszírozni azt, hogy minden nap, vagy minden nap kétszer fogyasszon a Manju italból, az praktikusan váltogathatja a kettőt (egyik alkalommal ezt, másikkal azt), vagy összekeverheti úgy, hogy mindegyikből csak fél adagot mér ki magának.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
huszka.adrienn képe

Szoptatás és MANJU

Szia Vali! Azt szeretném kérdezni, hogy szoptatás alatt lehet e inni a MANJU-t? 3 hónapos a kisbabám. Előre is köszönöm a válaszodat! Szép napot! :) Adri

Értékelés: Nincs
Valastyán Gyöngyvér képe

Szoptatás mellett

Szia!

Elnézést , hogy most válaszolok . A Manju-t nyugodtan ihatod szoptatás alatt , csak a legkisebb ajánlott adagban .

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: