Pure Goji nyers préslé, Wellmune WGP béta-glükánnal (BioGenic), 0,5 liter

 • Antioxidáns
 • C-vitamin forrás
 • Fertőzések ellen
 • Immunmodulálás
 • Látás és szemproblémák javítása
 • Májműködés támogatása
 • Szabadgyök lekötés
 • Vitaminizálás
6.490Ft
4.690475
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (21 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

PURE GOJI Wellmune WGP béta glükánnal (BioGenic), 0,5 liter

A béta-glükánok természetes immunmoduláns poliszacharidok. Az élővilágban széles körben előfordulnak, megtalálhatóak a baktériumok sejtfalában, bizonyos gabonákban, algákban, gombákban és a sörélesztőben is.

Alkalmazás: Napi 25-50 ml ajánlott megelőzés esetén. Fogyasztás előtt felrázandó.

Kiszerelés: 500 ml

Származási hely: Nem EU gazdaságból.

Minőségét megőrzi: Fénytől védett, hűvös helyen tárolva a palack nyakán jelzett időpontig.

Fogyasztható felbontás után 30 napig napfénytől védett, hűtött helyen történő tárolás mellett.

Nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert, aromát és mesterséges színezéket. Alacsony glikémiás indexű. A különleges hideg préselési eljárás megőrzi a gyümölcs természetes alkotói ízét.

Összetétel: Goji berry [(Lycium barbarum) hidegen préselt héjas-magvas nyers préslé, WELLMUNE WPG béta-glükán (130mg/100ml termékben)
 

A béta-glükánok talán a legismertebb és legtöbbet kutatott természetes immunrendszerre ható molekulák, melyek évezredekig részét képezték az emberiség étrendjének, segítettek alkalmazkodni a változó körülményekhez és képessé tették az emberi immunrendszert arra, hogy sikeresen vegye fel a küzdelmet a környezetből érkező fertőző ágensekkel szemben.

Sajnos, a modern, nagyüzemi mezőgazdaság elterjedése és a tradicionális étel tartósítási eljárások háttérbe szorulása miatt a béta-glükánok mennyisége a nyugati ember étrendjében drámaian lecsökkent. A növényvédőszerek, gombaölőszerek és más mezőgazdasági kemikáliák használatának rohamos elterjedése, valamint a zöldségek, gyümölcsök, gabonák tartósításához használt mesterséges módszerek térhódítása miatt az immunrendszer optimális működéséhez elengedhetetlen béta-glükánok bevitelének mennyisége átlagosan a tizedére esett vissza.

A béta-glükánok jelenléte az étrendünkben az emberi immunrendszer megfelelő működése szempontjából elengedhetetlen. A szájon át bejutva, a gyomorban történő részleges emésztődést követően a vékonybélbe kerülnek, ahol az immunrendszer őrtornyait képező ún. Peyer-plakkokon keresztül felszívódnak és bejutnak a falósejtekbe. A falósejtek tovább bontják a béta-glükán molekulákat és bejuttatják őket a vérkeringésbe, ahol az immunrendszer más típusú sejtjeinek (neutrofil granulociták, természetes ölősejtek) felszínéhez csatlakozva képessé teszi ezeket a sejteket arra, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztítsák el a szervezetünkbe bekerült kórokozókat.

A béta-glükánok tehát olyan immun-moduláns molekulák, amelyek folyamatosan edzik, trenírozzák és készenlétben tartják immunrendszerünk sejtjeit, hogy egy kórokozó megjelenésekor gyorsan, precízen és hatékonyan lépjenek fel. Mivel az immunsejtek többsége 2 napig él a szervezetünkben, a csontvelő által folyamatosan termelt új immunsejteket is fel kell készíteni a kórokozóval való találkozásra. Emiatt a béta-glükánok folyamatos jelenléte a szervezetünkben nemhogy nem káros, hanem egyenesen szükséges ahhoz, hogy az immunrendszer hatékonyan tudjon működni. Prevenciós napi dózisa 1-2 milligramm testsúlykilogrammonként.

A nyugati típusú életvitellel kialakult mesterséges élettér- és táplálékkörnyezet megváltoztatta azokat az ingereket, amelyekre az immunrendszer évezredek alatt berendezkedett és lehetővé tette az emberiség túlélését minden körülmények között. A körülmények az utóbbi évtizedekben olyan gyorsan változtak, hogy az immunrendszer működése sok esetben összezavarodott, gondoljunk csak az allergiás megbetegedések "járványszerű" terjedésére. Az egyetlen kiút ebből a krízisből nem a tüneteket mesterséges kémiai molekulákkal elnyomó gyógyszerek szedése, hanem sokkal inkább a természet bölcsességének megismerése és tudományos alkalmazása.

Csak az olyan tudomány lesz képes kivezetni a nyugati típusú társadalmakat a jelenlegi egészségügyi krízishelyzetből, amely a természet intelligenciáját megismerve és tiszteletben tartva, mi több felhasználva lép fel az emberiség érdekében.

Ezzel a céllal hoztuk létre a Pure Goji juice béta-glükánnal erősített változatát. A Wellmune WGP típusú béta-glükán vízoldékony változatát alkalmaztuk annak érdekében, hogy a béta-glükán közvetítette immunológiai hatás folyadék közegben is maximálisan érvényre juthasson.

babának?

Szeretném kérdezni, hogy 10 hónapos szoptatott babának lehet e adni ezt, ha esetleg beteg lenne ( megfázás, hasmenés...,bármilyen vírusos nyavaja.), vagy neki még fölösleges. Esetleg allergizálhatja-e? Ha nem, akkor mi mást?

Köszönöm,

Erika.

Értékelés: Nincs

Gojit még nem...

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj).

A Halolajat is inkább csak egy-másfél éves kor felett adjuk.

Ha éppen probléma, megfázás, stb, merül fel, akkor BioConnectet adnék neki.

Értékelés: Nincs

Szoptatás

Sziasztok!

Szoptatás alatt lehet szedni a Gojit? És a Béta glükánt, ami benne van? 3 hónapos a kisfiam, koraszülött, de minden rendben van, sőt!  Megtriplázta a súyát.

Innék még Emtiót is immunerősítésként, ki zseretnék űzni egy vírust. Ezt is lehet szoptatás alatt?

 

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Goji szoptatás alatt

Szia! 

A gojit szoptatás alatt csak akkor javasoljuk, ha már előtte is fogyasztottad, máskülönben túl hirtelen indíthat be bizonyos folyamatokat. A béta-glükánt minden további nélkül lehet! 

Az Emócióra gondoltál? Mert ha igen, akkor azt nyugodtan lehet! yes.gif

Értékelés: Nincs

Szoptatás

 • 32
Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mit szerettél volna?

Sajnos, csak ennyi jött át... 

Értékelés: Nincs

Goji fagyasztva

Szia!

Telefonról sajnos nem működik ez az ablak...

Azt szerettem volna kérdezni, hogy a Goji lefagyasztható-e? Sajnos megvásároltam tőletek, mielőtt kérdeztem volna és azt a választ kaptam, hogy ha nem szedtem még akkor most a szoptatás alatt ne is szedjem...elkezdtem szedni, de beraktam a fagyasztóba. Lehet így tárolni hosszabb ideig? Illetve vásároltam egy Emótiót is és nem olyan az íze mint annak amit tavaly vettem. Mintha fel lenne forrva és rögtön felbontás után ilyen volt.

Szeretnék "brutál" immunt erősíteni, szoptatás alatt mit ajánlotok? 

Köszönöm, szép napot! :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Fagyasztott goji

Szia! 

Nem igazán szerencsés lefagyasztani a gojit, egy csomó tápanyag elvész! Szerintem inkább igya meg más. 

Az Emócióval kapcsolatban írok az ügyfélszolgálatnak, kérlek, addig ne szedd, míg nem kaptál választ ezzel kapcsolatban! Az nem fog megromlani szobahőmérsékleten, ne tedd hűtőbe! 

Szoptatás alatt választanék valami komplexet, pl. Vadon Gyöngye, Longo Vital, Natur Elixír stb. + K2 D3 + krill olaj. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Sziasztok,márc.1-én rendeltem

Sziasztok,
márc.1-én rendeltem belőle. Legutóbb értesített időpontban sem kaptam meg. Mikorra várható? Köszönöm

Értékelés: Nincs

Goji

A jövő héten már valószínűleg megérkezik. És lesz a Dr.Tims Goji is!

Értékelés: Nincs
Hanae képe

Goji érkezése

Sziasztok!

A termék érkezéséről lehet tudni valamit? Minden héten jön egy üzenet, hogy újabb egy hetet késik.. Köszike! :)

Értékelés: Nincs

Goji

Sajnos nekünk is ez az infó jut csak! Pedig már sokan várnak rá!

Értékelés: Nincs

Biotin

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás miatt szeretnék biotint pótolni. A társoldalon egy cikkben azt olvastam, hogy erre a B vitamin komplex (ezt tudom, hogy jelenleg nincs) vagy a goji juice alkalmas. Itt viszont nem találok a biotinra utalást.

Tudnátok nekem ebben segíteni?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs

B complex

Szia! Én is kerestem biotin forrást (hajszépítés), és innen rendeltem, jelenleg is szedem a New Chapter Coenzyme B food complexet. :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Goji és biotin

Szia! 

A goji az goji, mint összetevő, nincs hozzáadva semmilyen "külső" forrásból származó vitamin vagy más hasznos tápanyag. De erre nincs is szükség, mert a goji nagyon sok mindent tartalmaz önmagában, többek között biotint is. regular_smile.gif

Egyed bátran, biztos, hogy a javadra fog válni! 

Értékelés: Nincs

erjedés

Sziasztok!

Egyik napról a másikra kissé erjedt lett a levem. Az íze ugyanaz, csak pezseg egy kicsit. Két hete bontottam, hűtőben tárolom, a fele megvan még, szerintetek iható? Akár nagyobb adagban is, nehogy tovább romoljon?

Értékelés: Nincs

Erjedés

Mivel nincsen benne semmilyen tartósítószer természetes, hogy előbb utóbb elindul az erjedés útján! Ha az adagolást betartod, akkor 10-15 nap alatt elfogy, ennyi idő alatt még talán nem indul el... Ha, csak pezseg, akkor még nyugodtan elfogyasztható.

Értékelés: Nincs

3 éves kislánynak immunerősítés

3 éves kislányomnak szeretném az immunrendszerét felturbózni. Goji Berry-re, Emócióra, D3 vitaminra és Omega-3-halolajra gondoltam. Elég ennyi, jók ezek így együtt és szedhetőek folyamatosan, vagy esetleg valami másra is szükség lehet?
Köszönöm válaszotokat. 

Értékelés: Nincs

Immunerősítés 3 évesnek

Szia Borshoo!

Jó termékeket válogattál össze kislányodnak, mind szedhetőek együtt és folyamatosan is vagy váltogathatod majd őket más termékekkel is. Hogy valami másra szüksége lenne-e, azt látatlanban nem tudom megmondani (van-e valamilyen betegsége, milyen a táplálkozása, lelkiállapota stb.)  Melinda Gyermekmegörző blogját és az alatta lévő hozzászólásokat ajánlom figyelmedbe, hátha találsz köztük jó tippeket.

Ha további egészségügyi kérdéseid lennének akkor kérlek azt az antalvali.com-on tedd fel! Köszönöm!

Értékelés: Nincs

műtét után

Sziasztok! A kisfiamat jövő héten fogják műteni, izombiopsziára kerül sor... 2 éves gyermekről van szó.

A műtét után szeretném valamivel támogatni a gyógyulási folymatot, ugyanis egy 1cm-szer 1 cm-es izmdarabot fognak kivenni a kis combjából, amihez gondolom, idő kell, míg begyógyul, felépül. Szedi 1 hónapja az Emóciót. Mellé gondoltam még vagy ezt, vagy a manó mannát. Melyiket javasoljátok?

Köszönöm a segítséget.

Ági

Értékelés: Nincs

Hogyan sikerült a műtét?

Hogy van a kisfiad? Remélem már túl vagytok a nehezén.

Anikówave.gif

Értékelés: Nincs

Műtét utáni lábadozás

Szia Anikó,

nahát, de figyelmes vagy, hogy érdeklődsz... :) Köszönöm, túl vagyunk rajta, kemény volt, de szerintem nincs fájdalma, mert mondaná... Végül ezt a gojit adom neki, szívesen megissza, pedig szerintem förtelmes íze van. A sebét nem varrták, hanem egy összehúzó tapasszal beragasztották, amit én a hazajövetelünkkor rögtön leszedtem, hogy kenni tudjam a vágást. Anyukám erre majdnem szívinfarktust kapott, mondván, mennyire felelőtlen vagyok, nem kell azt kenni semmivel, majd magától begyógyul. Viszont nem azért vettem meg a stadelmann rózsa-teafa balzsamját, meg a feketenadálytő krémet, hogy ne használjam. Az idő engem igazol, szépen gyógyul, halványodik, és nem nyílt szét a vágás, amitől anyukám rettegett. Reméljük, az eredménnyel is jó híreket kapunk. Köszönöm még egyszer, hogy érdeklődtél!

Minden jót kívánok!

Ági

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Örülök neki, hogy jobban vagytok

Mielőbbi teljes felépülést kívánok!

Értékelés: Nincs

Műtét utáni gyorsabb felépülés

Nekem elsőre a nyírfanedv jutott eszembe. Elég, ha a műtét napján és utána még pár napig kapja. 

Dr. Ládi Szabolcs elmondása szerint, a béta glükán kiemelten fontos, minden kórházi beavatkozás előtt/alatt/után.  Így nagyon jó a manó manna, és ha még mellé ezt a gojit adod (ebben is van béta-glükán), a kellő antioxidáns is biztosítva lesz.

Külső sebkezelésre (ha már lehet kenegetni) nagyon jó a Biola reishi termékcsaládja vagy a Stadelmann termékek közül:

rózsa-teafa balzsam 

"bibi-szer"

Feketenadálytő kenőcs.

Anikó

Értékelés: Nincs

Adagolas

Sziasztok! Az adagolas utan erdeklodnek! Mivel az infomacios szamom 3cl mondtak, es az a fel literes uvegnel 166 napra jon ki, viszont 30napig tarolhato. :)) van-e testsulyhoz vonatkozo adagolasi modszere? A valaszt koszonom!

Értékelés: Nincs
Antal Vali képe

30 ml a napi az adagja megelőzéshez.

30 ml=3 cl

Az üveg fél literes, azaz 500 ml-es = 50 cl.

500:30=16,6 nap. Szerintem elvétettél egy tizedes vesszőt!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Goji juice adagolás - hopp!

Hopp! Jogos!:) koszonom! Megelozeshez. Most epp antibiotikumot szedek sajnos. Ilyenkor mehet tobb is? Ha igen, mennyivel?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Goji mellé pluszban

Elég a napi 30 ml goji. Inkább valami bélflóra regenerálóra lenne még szükséged, az antibiotikum bélflóra pusztító hatásának ellensúlyozására. Az Emócióban plusz természetes  C-vitamin is van, ami szintén immunerősítő.

Értékelés: Nincs
zyjinn képe

darázscsípés allergia

Sziasztok!

Nyár óta allergiás vagyok a darázscsípésre.... nem is kicsit (anaflaxiás sokk).
Tavaly még semmi bajom nem volt (pedig csípett meg darázs), így hiszek benne, hogy ahogy most eltűnt az ellenanyag termelés a szervezetemben, úgy vissza is fordítható a folyamat... 
Mit javasoltok? (Nekem ez a béta-glükános goji szimpinek tűnik, de nem tudom, mivel kezdjem....Emóció? Vagy a kettő együtt? Húszezreim nincsenek csodaszerekre sajnos, ezt kérlek, vegyétek figyelembe a tanácsadásnál!)  

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Ha veszélyes a darázs...

Szerintem jó helyen tapogatózol, ha egy komplex immonmodulálót keresel. A béta-glükános goji szerintem is az egyik legjobb választás. Akár úgy is jó lehet, hogy egy üveg goji után egy üveg Emóció következzen.

Ami még nagyon jó az immunrendszerre az a Camu-camu lé. Ráaddásul finom is.

Ezt a cikket érdemes még elolvasnod.

Remélem nem lesz gond idén nyáron! wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

nem veszik be!

Szervuszok!

Segítségeteket kérném a termékkel kapcsolatban, mert a 3 és 6 éves gyermekeim nem akarják meginni. Nekem nincs gondom vele, paradicsomléhez hasonlít az íze, de ők már megszagolják és tolják is el maguktól. 2 hete tároljuk hűtőben, én iszagatom, de igzából, mivel nekik vettük, azt szeretnénk ha Ők innák meg. Hogyan lehetne ezen segíteni, esetleg belerakhatom igazi paradicsomlébe vagy más ötlet? várom válaszotokat ,előre is köszönöm üdv panka

Értékelés: Nincs
epermami képe

Goji Berry Juice gyerekeknek

Szia Panka, bármilyen élő, tiszta folyadékba bele teheted, de mivel 1 hónapig áll el hűtőben felbontás után, ne sokáig kísérletezz vele, inkább idd meg... Vali pár sorral lejjebb írta, hogy a Tim's gojinak édesebb az íze, esetleg azt kellene kipróbálnotok legközelebb.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

9 éves gyermeknek?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy 9 éves gyermeknek megfelelő-e a termék? Eddig a Manó Manna béta glükános változatát szedte, szeretném másra cserélni (csak a változatosság miatt, mert szereti az ízét), ha elfogy.

Köszönöm!!

Értékelés: Nincs
epermami képe

Goji Berry Juice

nyugodtan adható 9 éves gyermeknek! Kérlek Tóth K, hogy írd meg, hogy ízlik Neki!:)

Értékelés: Nincs

goji

bevallom a Tim-seset nem bírtam meginni, de ez nagyon finom. Nekem valamiért  teljesen olyan paradicsomleves feelingje van :) a timseshez képest összehasonlíthatatlanúl jobb  ízben legalábbis. Anyukámnak a másik is ízlett.. a timsesnek még a szaga is furi, ennek az is teljesen jó .) csillagos ötös

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Antal Vali képe

Akkor Te vérbeli magyar vagy!

Ugyanis a Tim's levek ízét az amerikai ízléshez lőtték be, ezért édesebb, szörpösebb, míg a Biogenic íze tiszta goji íz. Általában a magyaroknak és az európai ízlésnek ez a natúr gyümölcs íz jobban bejön.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

goji

mikor érdemes fogyasztani? Reggel,de du este étkezés előtt alatt közben? gyóygszerek bevevése elött után?

köszönöm

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Antal Vali képe

Akkor fogyaszd, amikor jólesik!

Drága Riana!

Ez egy több, mint élelmiszer, gyakorlatilag úgy kezeld, mint egy gyümölcsöt. Fogyaszd bátran két étkezés közt, de este 6 után csak akkor, ha energiát szeretnél még.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

goji

köszönöm a gyors választ! vizsgaidőszakhoz akkor jól fog jönni a plussz energia (is) :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

szavatosság

Sziasztok!

 Felbontás után meddig áll el?

Köszönöm.

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Goji felbontva meddig áll el?

"Minőségét megőrzi: fénytől védett, hűvös helyen tárolva a palack nyakán jelzett időpontig. Fogyasztható felbontás után 30 napig napfénytől védett, hűtött helyen történő tárolás mellett. Fogyasztás előtt felrázandó!" 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: