Bone Strength Take Care -
vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
(New Chapter)

 • Csonterősítés
 • Csontképzés
 • Csontritkulás
 • Ízületek karbantartása
0Ft
4.328125
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (32 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Bone Strength Take Care csonterősítő

Új OGYÉI notifikációs számára még várunk az importőrtől.

 • 30 db
 • 60 db
 • 120 db
 • 240db Tiny Tabs: A kiszerelés a normál méretű 120 darabos kiszerelésnek felel meg. A kisebb méretű tablettát könnyebb lenyelni. 

Korábbi OGYÉI notifikációs szám:  6851/2010

Ajánlott napi adagja felnőtteknek: 3 db tabletta vízzel fő étkezés közben. A legjobb hatás elérése érdekében délben egy, vacsora előtt két tabletta bevétele javasolt.

Csomagolás: Üveg

Kiszerelés: 30 db, 60 db, 120 db, 240db (Tiny Tabs)

Származási hely: USA.

Hatóanyag a napi adagban:  

      
Név:                                            Mennyiség:              RDA %:
D3-vitamin +                                   1000 IU                    250 %
K1-vitamin +                                      35 mcg                      44 %
K2-vitamin (MK-7)                              45 mcg                     56 %
Kálcium (algából származó) ++         770 mg                      77 %
Magnézium (algából származó) ++     58 mg                     14 %
Stroncium (algából származó) ++       5 mg     -
Kovasav (algából származó) ++          2 mg     -
Vanádium (algából származó) ++      13 mcg     -
A fermentációs eljárás során képződő lactobacillusok (L. acidophilus, L. bifidus, L. rhamnosus) és enzimek.

Gluténmentes, 100 %-ban vegetariánus, nem tartalmaz mesterséges ízesítő és színező anyagokat.

 + organikus gazdálkodásból származó összetevő.

     
++ Lithothamnion (L. calcareum és L. corallioides)       
       
Egyéb összetevők: Organikus árpafű, organikus acacia, módosított cellulóz, kovasav, napraforgó olaj és Bacillus subtilis natto kivonat.
Tartalmaz még: Fermentált szóját.

A Bone Strength take care tengeri algával készült csonterősítő készítmény, amely mikro- és makroelemek természetes kombinációját tartalmazza. Mindezek együttesen járulnak hozzá a csontok és a szervezetünk egészséges működéséhez. A tengeri algából nyert kalcium könnyebben felszívódik a gyomorban, ennek köszönhetően a szervezetünk gyorsan és könnyen felhasználhatja. A helytelen életmód és táplálkozási szokások olyan állapotba juttatják a szervezetet, mely következtében szervezetünk nem kap megfelelő mennyiségű vitamint és nyomelemeket.

A Bone Strength take care (napi 3 kapszula) biztosítja a szervezetében az egészséges csontok megőrzéséhez szükséges tápanyagokat. Elengedhetetlen fontosságú, hogy minden nap megfelelő kalciumot jutassunk a szervezetünkbe a csontjaink egészsége érdekében. 30. életévünk után csontjainkból csak veszítünk. Nők és férfiak egyaránt évente 0,5-1%-ot veszítenek a csontsűrűségükből, vagyis a csontban lévő ásványosodás mértéke 30. életévünktől kezdődően csökken. Nők esetében ez az érték 2-3%-ra is megugorhat a változó kor után 3-15 éven keresztül. A kritikus kalciumszükséglet nem kizárólag a csontjainkat érinti!

A kalcium egy olyan ásványi anyag, ami nem csupán a csontjaink egészséges létéhez szükséges, de támogatja az izmok és az idegrendszer megfelelő működését, fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában, segíti a véráramlást és a sejtek egészségének fenntartását, és egyes hormonok létéről is gondoskodik. Kalcium még a megfelelő szívveréshez is szükséges! Nem meglepő, ha ilyen létfontosságú szerepet kap a kalcium, a szervezetünknek egy állandó szintet kell fenntartani belőle a véráramban. Ahhoz, hogy ez így történjen, a csontok is ellátnak egy tárolási funkciót. Ha a véráramba nem jut elegendő kalcium a táplálékkal, a szervezetünk a csontokból fogja elvonni - ami idővel a csontok sűrűségét fogja befolyásolni.

Nővényből vagy mészkőből kivont kalciumot juttassunk a szervezetünkbe?

Nem minden kalcium egyforma. A növényi, vagyis más néven a teljes értékű kalcium könnyen értelmezhető a szervezetünknek, és könnyen feldolgozza azt. Sajnos a legtöbb kalciumkészítmény mészkőből kivont kalciumot tartalmaz, ami kőből ered. A szervezetünk egyszerűen nem ismeri fel, így feldolgozni sem tudja.

Elegendő csupán kalciumot juttatni a szervezetbe?

Közel sem. A szervezetnek ezen kívül még elegendő K vitaminra, D vitaminra és más ásványokra is szüksége van az egészséges csontok épüléséhez. Elegendő K 2 vitamin nélkül a kalcium az artériákba és a szövetekbe kerül, ahol nincs szükség rá. Elegendő D vitamin nélkül pedig a kalcium elenyésző részét tudja csak felhasználni a szervezet. Bone Strength take care csonterősítő készítménye vörösalgából A szervezetünknek teljes értékű (növényi és állati eredetű) tápanyagokra van szüksége, azokat képes feldolgozni. Ezért fejlesztette ki a New Chapter a Bone Strength take care készítményét, ami vörösalgából származó kalciumot, magnéziumot és egyéb ásványi anyagokat tartalmaz. A kalcium complexum a Bone Strength take care  termékben egy különös növényből származik, a Lithothamnion sp.-ből, melyet az Atlanti Óceán tengerpart közeli vizeiből gyűjtenek. Vadon nő és fejlődik mint az organikus zöldségek, így tápanyagban is optimálisak. A kalciumnak teljesen fel kell oldódnia ahhoz hogy fel is tudjon szívódni. A termékben lévő növényi kalcium méhsejtszerű szerkezetű, és rendkívül pórusos, ami dramatikusan megnöveli a kalcium kontakt felületét. A gyomorsav ezáltal nagyobb felületen keresztül tud érintkezni a kalciummal, ezáltal könnyebben oldja fel. A mészkőből nyert kalcium karbonátnak jóval kisebb és durvább a felülete, így nehezebben oldható.

A Bone Strength take care készítményben lévő egyéb komponensek: A termékben lévő K2 vitamin kulcsfontosságú kiegészítő, mivel segít, hogy a kalcium a csontokba és ne a vérerek falába épüljön be, ahol nem szükséges. A K2-vitamin visszairányítja az "elveszett" kalciumot a csontokhoz.

A Bone Strength készítményt a D3-vitamin teszi teljessé, ami fontos a kalcium felszívódása szempontjából.

Bone Strength take care vörösalga tartalma miatt végtelenül fontos az egészséges, teljes értékű táplálkozáshoz. Szépségünk, vitalitásunk és életkedvünk fenntartásához való hozzájárulásuk nem varázslat, hanem a készítmény komplex összetételén alapszik. Folyamatos fogyasztásukkal elkerüljük és megelőzzük a hiányállapotokat és az ezekből eredő megbetegedéseket. A mindennapi életben, a munkában, de főként a szervezetünket érő terhelő környezeti hatásokkal szemben segítenek számunkra a mikro-algákban fellelhető létfontosságú anyagok, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig.


Fogerősítésre?

Sziasztok! Fogerősítésre, kezdődő fogszúvasodàsra szeretném szedni. Kalcium pótlàs céljàból. Màr szedem a New chapter every women multivitaminjàt. De gondoltam még a longo vitalra és erre a csonterősítőre. Szedhetném együtt őket vagy így màr sok lenne. ?

Értékelés: Nincs

Fogerősítésre

Erről a termékről, nem tudunk nyilatkozni, addig, míg az aktuális mo-i engedélyei nincsenek rendben. Nem ismerjük a pillanatnyi összetvőit.
Én a LongoVitalt, K2D3 Fortét, Emóciót szednék. Nálam a fogselyem is szükséges, mert nagyon szűkek a fogaim közti rések, és ezt bizony elősegíti a romlást...

Értékelés: Nincs

adagolás kiskamaszoknak

Sziasztok!

11 és 13 éves kiskamaszoknak milyen adagolás javasolt? A 13 évesnek 3 hónapja eltört az alkarja is,  szilánkosan :( D vitamint és kálciumot azóta szedtek (naponta, kétnaponta 1000 NE-t ill. 200 mg kálcium citrátot). De nekem is ebben a korban kezdtek el széttörni a fogaim, genetika is, meg valószínűleg a hirtelen növekedés is elvitte máshova a kálciumiot. Ezért gondoltam, hogy olyan kálcium kellene, ami tényleg jó arányban épül be.

Köszönöm szépen előre is!

Eszter

Értékelés: Nincs

Törékeny csont..

Konkrétan ez a termék már nem beszerezhető egyenes úton.  Ezért erre nem is fókuszálnék, egyébként is vannak olyan termékek, amik egymást kiegészítve ha nem is ugyanúgy, de hasonlóan működnek: Az alap 3-as :

és

 • A K2 D3 vitamin jobb, mint a sima D, mert a K és D vitamin, amik együtt működnek igazán, pont a megfelelő arányban vannak benne...(Egyedül vérhigító szedése esetén ellenjavallt.)
 • Osteomin alga
 • vagy Manju korall kalcium
Értékelés: Nincs
jewel képe

mikorra várható?

Sziasztok!

Mikorra várható a készítmény?

Köszönöm a választ, előre is!

Jewel

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nincs róla még hír

Addig is ajánlom helyette a K2 D3 komplexet és a Korall kálciumot

Értékelés: Nincs

étkezés

Úgy látom, hogy étkezésnél is be lehet venni a Bone Stength-et. Régebben azt hallottam, hogy a kalcium  és a magnézium tartalmú étrendkiegészítőket étkezéstől távol kell bevenni (1-2 óra), mert gátolják a felszívódást, lekötik a gyomorsavat. Akkor most hogy is van ez?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Étkezés közben

Szia! 

Mivel ez a termék fermentált, így más javaslat vonatkozhat rá. A gyártó kimondottan étkezéshez javasolja bevenni. 

Értékelés: Nincs

3 éves gyereknek éjszakai lábfájásra

Sziasztok!

Tudnátok-e valamit (ezt a terméket?) 3 éves kisiamnak ajánlani éjszakai lábfájásra? Pár hónapja, néhány hetente éjszaka sírva ébred, hogy fáj a lába, mindkét alsó lábszára, bokája. Van, hogy aznap sokat ugrál, és akkor érthető is a lábfájás, de sokszor nem látom, hogy különösebben megerőltetné. Korához képest magas (110-es ruhákat hord), és az elmúlt félév alatt 7-10 cm-t nőtt.

Esetleg van-e tapasztalat hasonló problémára valamelyik termékkel?

(Bokabedőlés miatt már nyáron voltunk ortopédusnál, azóta szuppinált cipőt hord, majd a dokit is felhívom ezzel a problémával, de gondoltam addig is itt rákérdezek)

Köszi előre is!

Üdv

Gabi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Növekedés miatti lábfájás

Szia Gabi! 

Szerintem jó lehet, ha a növés miatt fáj a lába. Nálunk is van (volt) hasonló probléma, én a K2 D3-at és az Ősi magnézium koncentrátumot vetettem be. A magnézium nálatok is jó lehet pluszban, akkor is, ha mellé ezt a fenti terméket választod. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

D-vitamint már szedjük

Köszi a gyors választ! D vitamint már szedjük, akkor mellé rendelek K fortet és a magnézium koncentrátumot! Üdv Gabi

Értékelés: Nincs

Csonterősítés

Sziasztok!

A fiamnak az orvos Calcium peszgőtablettát napi 1000mg-ot és D vitaminból 1000 NE-t írt fel. Szed Huminiqumot is, mert vas hiánya is van. Kérlek segítsetek kiszámolni, hogy miből mennyit szedjen, hogy elég kalciumot és D vitamint kapjon!

Köszömöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Csonterősítés gyerkőcnél

Szia! 

Mennyi idős, és hány kg a gyerkőc? 

Értékelés: Nincs

Most látom, hogy válaszoltál!

Most látom, hogy válaszoltál! Régen emailt is kaptam, onnan tudtam, hogy válasz érkezett. 

6 éves és 19-20kg. Az étkezésére is odafigyelek, a kenyérbe teszek amarántot, szezámmagot és egyéb hasznos "adalékot" is. Van estleg más terméketek, amit ajánlani tudtok? Ez a kapszula, ha ki szúrom és mézbe teszem milyen ízű? A Zyflamandet nagyon nem szereti.

Köszönöm! :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

6 éves gyerkőc csonterősítése

Szia! 

Lehet, hogy nincs beikszelve nálad, hogy kapj értesítést a hozzászólásaidra? Volt néhány újítás, és lehet, hogy azóta újra be kellett kapcsolni ezt a funkciót. regular_smile.gif

Ebből a tablettából a Tiny változatot ajánlom számára, abból is elég neki naponta 1 szem. Kiszúrni nem lehet, mert nem zselatinkapszula, hanem tabletta, viszont egy kanál hátuljával szét lehet porlasztani, és úgy belekeverni mézbe. Az ízéről nyilatkozni nem tudok, de annyira biztos nem szörnyű, mint a Zyflamendé (összetétel alapján). laugh.gif Én még nem vettem, mert mi a K2 D3-vitamint használjuk. Egyébként az is egy opció lehet nálatok is, a Huminiqummal szuper párost alkotnak! Adagolása, ha a Fortét választjátok, akkor napi 6 csepp, ha a simát, akkor 12. 

Értékelés: Nincs

Kálcium elég-e?

Nagyon köszönöm a választ!

Most mindhárom termék csak rendelhető. Ha a K2 D3 vitamint választom akkor is elég kalciumot adok neki? Az orvosok mindig a mennyiséggel jönnek... Most Huminiqumot és D3 vitamint kap. Vajon ez így elég neki? (Meg persze amit a táplálékkal adok neki.) Kontroll vérvételre kell mennünk és nagyon jó lenne, ha az ajánlott pezsgőtabletta nélkül is jók lennének az eredmények ;) A háziorvosunk az eredményekkel meggyőzhető lenne. :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kálcium gyereknek

Szia! 

Épp tegnap került a látószögembe egy nagyon tuti válasz a kálciumról. Belinkelem neked, és főleg a második bekezdést ajánlom figyelmedbe! Ezek alapján szerintem nektek elég lesz, ami a Huminiqumban és a táplálékban van, a K2 D3 mellé. Sőt, általában inkább a magnéziumból szokott hiány lenni, márpedig ha az nincs elegendő, akkor a kálcium sem tud kellőképpen felszívódni. Mi az ősi magnéziumot használjuk. A D-vitamin mellé pedig kell a K mindenképpen a megfelelő hasznosuláshoz. 

Értékelés: Nincs

Kenyérbe amarántot is teszek

Köszönöm!!! :)

Akkor jól csinálom, hogy a kenyérbe amarántot is teszek ;) Abban van kalcium, magnézium és vas is :) Plusz a szezámmagpehely is jó választás. Sajnos az orvosok ezt nem értik...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Bone Strength mellékhatás!

Hogy mennyire hatásos a csontritkulásra, azt csak hosszabb idejű szedéssel lehetne igazolni, ha előtte és utána is csináltatunk csontsűrűség-mérést. Nálam ilyen igazolás nincs, és nem is szedtem be csak egy 60 tablettás adagot, ami alig 3 hétre elég.

Eddig is szedtem egy másik, gyógyszertárban kapható kalcium-K2-D3 komplexet, amelynek hatásosságáról szintén nincs bizonyítékom, mert jó ideje nem voltam mérésen, de csontritlkulásra utaló panaszaim sincsenek. Az viszont nem okoz semmilyen mellékhatást, szemben ezzel!

Főképpen az esti étkezéssel bevett 2 tabletta okozott nálam minden nap rendkívül kellemetlen puffadást, szelet a beleimben! A javallat szerint szedtem be, de így nem is mertem este sehová elmenni, nehogy szégyenbe kerüljek egy szellentéssel, amit ez a készítmény okoz!!

Vissza kell tehát térnem a másik készítményre, pedig ennek sokkal természetesebbek az összetevői. Talán éppen ezért okozzák a mellékhatást?

 

Értékelés: Nincs
kedina képe

Puffadás

Szia!

Vannak benne jó bacik is. Szerintem rendezi a bélflórádat is. Anyu is picit puffadt, de aztán lassan elmúlt. Én szedem az emóciót, így nekem a B komplex nem okozott ilyen gondot. Szerintem pont 2-3 hét kell, hogy javuljon a helyzet. Szerintem adj neki időt. Az is megoldás lehet, ha reggel és délben , vagy csak reggel veszed be. :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Bionom.hu - Meli képe

Puffadás

Szia!

Furcsának találom ezt a tapasztalatot, ugyanis a fermentált volta éppen a beépülést segíti, valamint abban is segítség lehet, hogy ne alakuljanak ki hasonló mellékhatások. Egyébként sem várható egyik összetevőtől sem ilyen jellegű kellemetlenség, ezért nem tudok Neked magyarázatot adni arra, hogy mi okozhatta nálad. confused_smile.gif

Értékelés: Nincs
kedina képe

Csontritkulás, javulás!

Ismét köszönöm! Anyunak 6%kal, illetve 3%kal javult a csontsűrűsége, úgy hogy 1 kúrát csinált ebből, 1-et az osteominból. Krill olajt is szed és most algát. Hol ezt, hol azt, nem egyszerre, sajnos nincs többre keret. De még így is!! :)) Köszönöm!!!!! Nélkületek nem menne!! Hatalmas ölelés!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mennyi idő egy kúra?

Kérlek, írd meg, Anyukád mennyi ideieg szedte ezt a készítményt, ami után már kimutatható volt a jótékony hatása? Mennyi ideig tartott az a kúra?

Köszönettel előre is!!

Értékelés: Nincs
kedina képe

Re:csontritkulás

Szia! 1 év alatt 2 doboz osteomint szedett be és egy 60 darabos Bone strenght-et. Közötte 1 mézes almarost, d-k vitamin el-el fogyott, krill olaj, Emóció, kurkuma. Hol ez, hol az, nem egyszerre. Ne haragudj, hogy csak most válaszoltam! 1 év alatt már volt javulás, de a Bone strenght ütősebbnek éreztem, a második kontroll erősebb javulást mutatott. Jobbulást!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Árpafű - bone strength

Sziasztok,

árpafű témánál maradva: ez a termék végülis teljesen gluténmentes vagy mégsem?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Árpafű= árpamag=glutén?

Két hozzászólással lejjebb már válaszoltam erre a kérdésre, kérlek görgess alább, és olvasd el!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Bone Strenght Take Care! Köszönöm

Kedves Pálma!

Köszönöm szépen a választ. A kérdésem napján adtam le a rendelésemet, és úgy döntöttem, hogy beleteszem a kosárba, ahogy írtad, "puding próbája az evés" alapon. Azóta már 3 db-ot beszedtem,  nem jelzett a pocim, úgyhogy megtartom.

Szép napot!

Andi

Értékelés: Nincs

Árpára érzékenység

Sziasztok!

Először is, köszönöm, hogy vagytok.:) Láttam az összetételnél, hogy van benne árpafű, viszont én érzékeny vagyok a legtöbb gabonára, többek között az árpára is, és a gluteninre. Tanácstalan vagyok, merjem-e szedni? Szerintetek?

Köszönöm a segítséget.

Andi

 

Értékelés: Nincs

A Bone Strenght Take care-ben

A Bone Strenght Take care-ben minden összetevő fermentált vagyis "előemésztett" formában van, ami azt jelenti, hogy az ételallergiák 99% nem jelentkezik, mert a szervezetnek nem kell megbírkóznia a hatóanyag megemésztésével.
És még valami, az árpamag és árpafű nem egyenlő. Az árpafűben többnyire  nincsen az a fehérje, ami az allergiát okozza! Csak a nagyon súlyos gluténallergiásokat tartanám tőle távol, de őket is csak óvatosságból!
Csak a kipróbálással tudhatod meg, hogy ez nálad okozhat-e gondot.  Ugye a puding próbája az evés!
Ha mégis bizonytalan vagy ajánlanám helyette a Spirulina vagy Chlorella algát, a K2D3 vitamin cseppet, meg az EMóciót :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Együtt szedhető-e?

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a Bone Strength, Zöldkagyló, Msm por,  Camu Camu por egy kis emocio-val szedhető e?  Porcképzésre és ízületi problémákra jót választottam? Előre is köszönöm! 

Edina

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Igen és igen

Mindkét kérdésre! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

( még mindig ) Sportoló tini

Sziasztok! S.O.S segítséget szeretnék kérni Tőletek. Fiamnak tegnap edzés közben megsérült a sarokcsontja. Orvos látta, ( törés nincs ) kap rá kezeléseket ( "kopogtatják" ) és azt mondták neki, hogy pihentetnie kell és kap rá gyulladáscsökkentőt is. Azt is mondta a doki, hogy ha tovább terheli ( míg meg nem gyógyul ), akkor lemeszesedik a csont és így könnyebben törik. Szeretnék neki valamilyen kiegészítőt adni, amivel felgyorsíthatnánk a gyógyulási időt, mivel épp zajlik a bajnokság és jó lenne minél hamarabb vissszatérnie a pályára. Esetleg ez a szer jól lenne? ( a por és csepp alakú szereket nem nagyon tudja szedni ) Köszönöm a válaszotokat!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Sportoló tininek csonterősítés

Szia! 

Igen, ha a cseppeket nem tudja szedni, én ezt választanám. Egyébként is nagyon jó, komplex készítmény! 

Értékelés: Nincs

Köszi a gyors választ! :)

Köszi a gyors választ! :)

Értékelés: Nincs

Fontos lenne!

Sziasztok!

Még februárban tettem fel egy kérdést a termék alá,de még nem kaptam választ,pedig nagyon fontos lenne! Kérlek Titeket,ha időtök engedi reflektáljatok rá.

Előre is nagyon köszönöm!! Gréta

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Átmozgattam

Szia Gréta! 

Átmozgattam a kérdésedet az életmód oldalunkra, és ott válaszolok rá (épp írom). Kapni fogsz értesítőt, amint elmentettem a választ. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Perfect Prenatal és Raw Calcium együtt

Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy a perfect prenatal melle szedhetem e a raw calciumot? Vagy valasszak mast? Mert a PP es a raw calcium egyuttesen eleg sok K vitamint tartalmaz, de calciumot mindenkepp szeretnek szedni. Lombikra keszulunk. Amit szedek: perfect prenatal, raw kalcium emocio es D vitamin.

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Nem sok-e a K-vitamin

Szia! 

Ne félj, nem lesz sok a K-vitamin! Egyébként is, az összes termék fermentált, így még ha alapjáraton sok lenne, sem lehetne túladagolni. 

A lombikkal kapcsolatban... Nem szeretnék okoskodni, de 100%, hogy szükség van a lombikra? Az AntalVali.com-on van egy csomó infó és tapasztalat, ha érdekel, nézz át oda, és ott tudunk róla bővebben is beszélgetni. 

Értékelés: Nincs

Kalcium-Magnezium-D3-K2 egy termékben?

Sziasztok!

Az érdeklődésem az lenne,hogy létezik olyan terméketek ami Kalcium-Magnezium-D3 és K2 vitamin is egyben? Szivesen rendelnék belőle ha esetleg akad.

Köszönöm szépen.

Értékelés: Nincs
Henn Mónika képe

Kálcium, magnézium, D és K vitaminok - minden egyben

Szia!

Átmozgattam a kérdésedet a fenti termék alá, ez a fermentált (tehát igen jó a hasznosulású!) komplex mindent tartalmaz, amire rákérdeztél, sőt! wave.gif  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

D vitamin a Bone Strength mellé?

Sziasztok, írtátok korábban, hogy emellé már nem kell d vitamin. De most olvasom, hogy a napi 3 tabletta tartalmaz 1000 IU d vitamint, márpedig a napi ajánlott 10,000 NE (=IU) lenne....

Köszönöm

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

Kell-e pluszba D3-vitamin?

Szia patakib! Ha ezt a készítmény csontritkulásra szeded, akkor ami benne van elég, de más funkiókhoz nem. Ha úgy érzed, hogy D-vitamin hiányod van, akkor én mindenképen javaslom mellé a D3 cseppeket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Gerincprobléma

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy ha enyhe gerincferdülés és egyhe meszesedése van felnőttnek és szedi Tőletek a D3-t, a Q10 koenzim és Immun elixírt, akkor ezek mellé a Bone Strenght Take Care-t is szedheti-e,vagy esetleg egy K komplexet. Másik kérdésem az lenne,ha 2.5 éves gyermek szedi a D3-t, a Manó Manna Elixirt, akkor ezek mellé K vitamin szükséges-e,illetve ,ha a D3 elfogy,akkor a D3K2 komplexet szedje-e.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Andrea 

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Gerincproblémára és gyerkőcnek mit?

Szia Andrea! 

A Bone Strength átfogóbb védelmet nyújt, komplexebb készítmény! Viszont akkor a különD-vitamint elhagyhatod. 

A gyerkőcnél pedig úgy van, ahogy írod! D3 mellé kell a K-komplex, utána pedig a K+D Fortét ajánlom! 

 

Értékelés: Nincs

Tejfehérje érzékenység

Sziasztok!

Tejfehérje érzékeny vagyok, így semilyen tejterméket nem fogyasztok. A kérdésem az lenne, hogy ha szedek humit, Q10-es halolajat, longovitalt, emóciót, akkor vajon szükségem van-e extra kiegészítésre calcium terén ezzel a termékkel? Nem sportolok versenyszerűen, irodai munkát végzek, nem vagyok vegetriánus, és elmúltam 30 éves. Elég sokat stresszelek, de igyekszem odafigyelni az egyensúlyra. Az immunrendszeremre ráférne egy kis erősítés, kicsit fáradékony vagyok.

Javasolnátok-e még esetleg más készítményt a fentieken kívül, illetve kell-e a Bone Strenght rásegítése calciumból?

 

Köszi!

 

Pictorri

Értékelés: Nincs

Kálciumpótlásra, tejérzékenységre, fáradékonyságra

Szia!

A fenti készítmény kiválóan hasznosuló, fermentált formában tartalmaz kalciumot D és K vitamint is. Kálciumnak nagy szerepe van szinte az összes életfolyamatunkban, így kúraszerű pótlása hasznos lehet bárki számára.

Immunrendszer támogatásra innen választhatsz. Jó lenne kideríteni a fáradékonyságod okát  ami lehet pl.: hormonális probléma, vitaminhiány, vashiány, felszívódási zavar, nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életmód és a stressz miatt is, de a nem megfelelően kezelt  tejérzékenységed is okozhat fáradtságot.

Maca  segíthet energetizáló, hormonharmonizáló valamint adaptogén hatásának köszönhetően. Adaptogén hatásúak a gyógygombák is.

Értékelés: Nincs

7 évesnek Bone Strenght?

Kedvesek!

Csonterősítés céljából majdnem 7 éves (26,5 kilós) srácnak:

 • mehet-e folyamatosan a BS? (egy dobozzal szedett most be)
 • elegendő-e 1 tabletta neki naponta a felnőtt adag (3) helyett?
 • szükséges-e D vitamin cseppet pótolni még hozzá?

Köszönet!

Értékelés: Nincs
Juzus képe

Bone Strenght 7 évesnek hány darab a napi adag?

Kedves doktordrin!

A napi 1 tablettát én elegendőnek találom, mikor már nagyobb lesz, akkor szedheti a napi 2-t.

Ha lejjebb tekersz, akkor Betty leírásából kitűnik, hogy kell-e még mellé más vitamin is. 

Ha még nyitva maradt valamilyen kérdés, akkor írjatok!

Értékelés: Nincs
santin képe

Bone Streng +K2 D3

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogyha a gyerkőcök (6 és 8 éves) napi 3 szemet esznek a Bone S-ből, akkor a K2D3 mehet e nekik vagy elég a sima D3 és ha ez elfogy akkor térjek rá a K2D3-ra? (esetleg még két csepp K2-re gondoltam, ha csak D3 menne)

MIvel én a sima D3-ból 4000NE-t adtam nekik és bevállt, igy kicsit gondban vagyok, mert a K vitamint a K2 D3-ban 12 cseppel sokallom a gyerekeknek, viszont a D3 vitamint szeretném ilyen adagolásban folytatni!! (igaz most a Bone S. mellett 8-at szoktam nekik adni, mert ebben is van mindenből!)

Köszönöm, Zsanett

Értékelés: Nincs
Betty képe

Bone Strenght mellé kell-e más készítmény?

Szia Zsanett!

A napi 3 szem Bone Strenght felnőttekre vonatkozik. Ha odafigyeltek a változatos táplálkozásra, akkor nem gondolnám, hogy ennyit kéne adni a gyerekeknek.

Mivel a Bone Strenght egy fermentált készítmény, így nem szükséges mellé külön adagolni a K2 és a D3 vitamint, hacsak  és nem áll fenn külön probléma (cukorbetegség, gyulladás, ekcéma stb.) Maximum, ha elfogy a BS., akkor érdemes váltani a cseppekre, aminek az adagolásáról itt írtam.

Ha ásványi anyag pótlás és csonterősítés a céltok, akkor érdemes még kipróbálni az Argital zöldgagyag porát. Nemcsak kiemelkedő a kálciumtartalma, hanem a szílicum tartalma révén is segít a szép bőr, az erős körmök és haj képződésében is.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok!Abban kérnék

Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy babavárás elején (7.hét) érdemes e elkezdeni szedni ezt a készítményt? Illetve szükséges e egyáltalán. A gondom az, hogy glutén és tejmentes étrenden vagyok. A PP-t már 1 éve szedem+D vitamin+Q10+halolaj+longo vital+ humi+emóció. Csak azt nem tudom, hogy az ételallergiám miatt kell e estleg kiegészítés? Vagy csak a 2. trimesztertől? 

Köszönöm a válaszotokat!   Edit

Értékelés: Nincs

Kiegészítés várandósan

Kedves Edit! Szerintem bőven elég, amiket szedsz. De ha szeretnéd, akkor a fenti terméket is bevetheted, csak hasznodra válhat, de nem tartozik a "kötelező" beszedni valók közé... Boldog babavárást!

Értékelés: Nincs

2,5 évesnek?

Sziasztok!

Kisfiamnak keresek kalciumos étrendkiegészítőt.

2,5 éves csak, viszont nagyon magas (több mint egy méter, mondjuk nem csoda, mi, szülők is nagyon magasak vagyunk) és az egyik kis körmöcskéjén fehér folt van.

Erre gondoltam, de nem tudom hogy tudnám beadni neki. Pici még, nem tudja lenyelni a kapszulát... 

Ezzel a termékkel kiválthatnánk a D vitamin cseppeket is? 

Próbáljam összetörni neki és belekeverni valamibe? 

Vagy mást ajánlanátok?

Köszönöm előre is!

 

 

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Bone Stenght picurinak

Szia Vuktória!

Én napi egyet adtam a picurimnak, és nyugodtan összetörheted és beletehet valamibe. A D3 cseppeket nem váltja ki. Nézd meg ebben mennyi van, mennyi az ajánlott a picuridnak, és annak fényében adagolj mellé még D3 cseppeket

Értékelés: Nincs

Laza izület, porcerősítés

Sziasztok!

Láttam, hogy már valami hasonlóról szó volt, az én kérdésem kicsit más. 12 éves lányomnak azt mondták, hogy porcerősítőt kell szednie, mert lazák az izületei (pl térd) .Egyébként aktívan sportol. Ez a termék jó porcerősítőnek vagy mást ajánlotok?

Köszönöm!

Harriet

Értékelés: Nincs
epermami képe

Porcerősítés 12 éves lánykának

Szia Harriet, ez a készítmény is jó lehet, de én inkább a Zöldkagylót, és az MSM port vetném be, és ha van még rá keret, akkor egy omega készítményt. Ajánlott még az étkezés megreformálása, ebben nyújt segítséget társoldalunk, az AntalVali.com, ahol a belső kereső használatával sok érdekes infót találsz.

Értékelés: Nincs

Értékelés: Nincs

Sportoló tini

Sziasztok! Aktívan sportoló ( napi 2-3 edzés ) fiam szedi az Every mant-t, MSM-et, C Food komplexet és Performax-ot. Most, hogy jön a hűvösebb idő, gondoltam elkellene már a D vitamint is kezdeni szedni. Ez jó készítmény, vagy vegyek olyat ami csak D vitamint tartalmaz? A K vitamin segíti a D vitamint felszívódni, ugye? Csak azon rágódom nem lesz így sok a kálcium? A választ előre is köszönöm! Edit

Értékelés: Nincs
Betty képe

Akítvan sportoló gyerekeknek

Valóban jó, ha a D-vitamin mellé K-vitamin is párosul, ugyanis együttesen jobban segítik a csontképzés folyamatát, nem véletlen került bele ebbe a készítménybe is. Kipróbálhatjátok a fenti készítményt, de akár a cseppes változatot is.

A Bone Strenght fermentált, tehát annyi hasznosul, amennyire a szervezetnek szüksége van.

Korábban összefoglaltam, hogy mely készítmények alkalmasak akár a versenyszerű sportoláshoz is.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Versenyszerű sport

Köszi a gyors választ! Írtad, hogy korábban összefoglaltad a versenyszerű sportoláshoz szükséges készítményeket. Esetleg megírnád, hogy ezt hol tudnám visszaolvasni? Akkor amiket szed, azok nem jók? Bocs az értetlenkedés miatt, de ezeket is Ti javasoltátok, így viszont nem egészen értem az utolsó mondatodat... Köszi! Edit

Értékelés: Nincs
epermami képe

Sportoláshoz készítmények

Szia Edit, belinkelte Neked Betty az említett hozzászólását, kattints az "összefoglaltam" szóra, és el tudod olvasni. Ettől függetlenül nagyon jók az általad összeválogatott készítmények, ez a lista abban segíthet, hogy tudjátok variálni a termékeket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Oké! Megint köszi a gyors

Oké! Megint köszi a gyors választ! :)

Értékelés: Nincs

"zselé" állagú állkapocs csont... :(

Sziasztok!

Barátnőmnél ismételt csont-implantációt végzett az orvos, azonban azt mondta, hogy nem jók az esélyek a beavatkozás sikerességét tekintve, mert "zselé" állagú az állkapocs csontja, az első beavatkozásnál is kidobta a szervezet a beültetést....

Ez a készítmény segíthet Neki az állkapocs csont megerősítésében? Vagy más készítményt, vagy e mellé még valamit tudnátok ajánlani?

Nagyon köszönöm: Kriszta

 

Értékelés: Nincs
epermami képe

Tökéletes választás

ez a készítmény Kriszta! Esetleg még ihatna hozzá Emóciót, hogy jobban tudjanak hasznosulni a benne (is) lévő tápanyagok.

Értékelés: Nincs

Emócióval felturbózva :)

Nagyon szépen köszönöm a gyors reakciót!

Értékelés: Nincs
Sriyantra képe

Porcépítés

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy porcleépülés lassítására, esetlegesen porcépítésre mit javasoltok? A doki injekció kúrát javasolt, nem kevés pénzért, és a hatékonyságában sem vagyok biztos. Inkább valami természetes alternatívát választanék. Köszönöm.

Értékelés: Nincs
epermami képe

Injekció kúra helyett...

Szia Sriyantra, ez a készítmény is segíthet, még érdemes kipróbálnod a Zöldkagylót, és az MSM port, ezek a készítmények támogatólag hatnak a porcokra. Ami még nagyon fontos lenne, az az életmódváltás, ehhez sok segítséget kapsz társoldalunlon, az AntalVlai.com-on.

Értékelés: Nincs

K vitamin és a vérhígító készítmények

Sziasztok!

Édesanyámnak szeretném megrendelni a Bone Strength terméket csontritkulás miatt, főleg mert van benne K vitamin is, azonban azt olvastam hogy szívbetegeknek nem minden esetben adható K vitamin, bizonyos gyógyszerek mellett, a vérhígítóra azt  írták, hogy semlegesítik egymást a K vitaminnal. Eddig nem tudtam kihez forduljak ez ügyben, talán ti tudtok nekem segíteni. P.....lt, P....t és A....ot(ez egy aszpirin változat) szed, merjek neki K vitamin tartalmú készítményt venni?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Vérhígító és a Bone Strenght

Ha vérhígítót is szed az Édesanyád, akkor érdemes szakemberrel konzultálni. Csakis orvosi kontrollal szedhető, ugyanis lehet, hogy a vérhígító csökkentésre szorul majd, ami egyébként jó, mert hosszabb távon nem áldásos vérhígítót szedni, ugyanis pont az okozza majd a csontritkulást .

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

NC Bone Strength

Sziasztok! Nem találtam arra nézve infot, hogy mikor a legjobb bevenni. Reggel, este, étellel vagy két étkezés között, ..stb? Illetve azt szeretném még tudni, hogy egy kúra után mikor érdemes újra beszedni 1 dobozzal? Gyereknek. Hátha ez is fontos. 

Egyébként már egy ideje én sem kapok visszajelzéseket a hozzászólásokról, és a hozzászólások beküldésekor nem is jelenik meg az az opció, hogy kérek értesítést. Ez érdekes, mert emlékszem, hogy korábban volt ilyen, be is jelöltem, kaptam is mail, ha vki válaszolt. Most meg semmi, elég macerás így megtalálnom a válaszokat. Mi lehet a gond, és hogyan lehetne orvosolni? Köszönöm!

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: