Active GTC (BioGenic), 90 db

 • Afrodiziákum
 • Alakformálás
 • Férfi hormonháztartás zavarai
 • Hormonharmonizálás
 • Testsúly-kontroll
 • Vércukorszint szabályozás
 • Zsíranyagcsere háztartás
0Ft
4.55
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (40 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Aktiv GTC 90 db kapszula

 • étrend-kiegészítő az aktív nőknek vagy
 • étrend-kiegészítő az aktív férfiaknak

Az életkor előrehaladtával változatlan életvitel mellett egyre erőteljesebbé válik az izmok mennyiségének és erejének a leépülése és a zsírszövet térnyerése (sarcopenia). Ha nem is változik nagy mértékben az alakunk, megfigyelhető, hogy a testösszetételben megnő a zsírszövet aránya az izomzathoz képest. A 60-70 évesek 20%-át, a 75 év felettiek több mint 50%-át érinti a jelenség, ami azonban már évtizedekkel korábban elkezdődik, ezért minél hamarabb érdemes tenni ellene.

Adagolás: Az Active GTC doboza 90 darab kapszulát tartalmaz, ami 30 napi adagnak felel meg. A napi ajánlott mennyiség az összetevőkből három kapszulában fért el, mivel a tisztán természetes összetevők a legnagyobb hatásfok elérése érdekében apróra őrölve kerültek a kapszulákba.

Az első kapszula tartalma (jele: A) a férfi és a női változatnál eltér, a második két kapszula tartalma megegyezik (jele: B).

„A” kapszula tartalma: Gynostemma Pentaphyllum kivonat (Activ AMP), Maca kivonat (nőknél) – Ginseng kivonat (férfiaknál).

„B” kapszula tartalma: paprika kivonat, görögszéna kivonat

Az „A” kapszulát reggel éhgyomorra, a „B” kapszulát délben és este étkezés közben vegyük be.

Javasolt kúra időtartama: A kívánatos enzimszint változás eléréséhez minimum 3 hónap folyamatos szedés szükséges. A természetes gyógynövényi alkotók nem drasztikusan, hanem fokozatosan és biztosan fejtik ki hatásukat. Erős testalkat esetén az első hónapot követően dupla adag is szedhető az aktívabb hatás érdekében. A szedés időtartama a kívánt hatás eléréséig javasolt, felső időkorlát nincs. Diétás étrend jelentősen segíti a hatás felépülését.

Az Active GTC egyik fő előnye, hogy a fenti összetevők mind természetes növényi kivonatok, nem mesterségesen előállított vegyületek.

Adagolása:

 • reggel éhgyomorra             1 db A kapszula
 • délben étkezés közben        1 db B kapszula
 • este étkezés közben            1 db B kapszula 

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az erészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó

Kiszerelés: 30 db 520 mg-os A kapszula

                    60 db 470 gr-os B kapszula

Származási ország: Magyarország

Aktiv GTC nőknek

Összetevők:

 • A kapszula: Gynostemma pentaphyllum kivonat, Maca (Lepidium meyenii) kivonat, tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, csomosodásgátló anyagok: magnézium sztearát, szilícium-dioxid. Kapszula anyaga: hypromellose (vegetáriánus kapszula)
 • B kapszula: Paprika (Capsicum annuum) kivonat, Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) kivonat, tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, csomosodásgátló anyagok: magnézium sztearát, szilícium-dioxid. Kapszula anyaga: hypromellose (vegetáriánus kapszula)

Aktiv GTC férfiaknak

Összetevők:

 • A kapszula: Gynostemma pentaphyllum kivonat, Ginszeng (Panax ginseng) kivonat, tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, csomosodásgátló anyagok: magnézium sztearát, szilícium-dioxid. Kapszula anyaga: hypromellose (vegetáriánus kapszula)
 • B kapszula: Paprika (Capsicum annuum) kivonat, Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) kivonat, tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, csomosodásgátló anyagok: magnézium sztearát, szilícium-dioxid. Kapszula anyaga: hypromellose (vegetáriánus kapszula)

Ha érzi, hogy évről évre egyre könnyebben szed fel plusz kilókat, és egyre nehezebben adja le azokat, ha megfigyelte már, hogy idővel egyre kevésbé izmos, tónusos a teste, ha azt tapasztalja, hogy fogytán az energiája és az életereje, valószínűleg Ön is sarcopeniától szenved. Állítsa meg minél hamarabb a romló folyamatokat! A sarcopeniát rendszeres testmozgással tudja ellensúlyozni. A testmozgás hatására a szervezetben aktiválódik egy enzim, az AMPk, ami az egyik legfőbb anyagcsere-szabályozó. Ez a szervezetet mozgás során olyan „üzemmódba" állítja át, ahol javul az inzulin szenzitivitás, javul a vér koleszterinszintje, a szervezet oxigénellátottsága, csökken a zsírszövet mennyisége, miközben szinten marad vagy nő az izomtömeg. Ez az az állapot, ahol visszafordul a leépülési folyamat, és az lenne a cél, hogy minél többet tartózkodjon a szervezet ebben a stádiumban. 

Létezik egy készítmény, ami ritka és különleges összetevőinek köszönhetően pontosan ugyanolyan üzemmódba állítja a szervezetet, mintha az aktív testmozgást végezne, mivel ugyanazt az enzimet aktiválja. Ezáltal az Activ GTC segítséget nyújt Önnek, hogy egészséges módon kontrollálhassa testsúlyát, és egészséges testzsír-izom arányt tartson fent, akár anélkül, hogy rendszeresen mozogna. Ezen kívül pedig többféle módon támogatja az egészségét, immunrendszerét és teljesítőképességét.

E három vegyületet önmagában is előszeretettel alkalmazzák a távolkeleten, együtt, egy kapszulában azonban olyan kombinációt alkotnak, amik tökéletesen kiegészítik és felerősítik egymás hatását, elősegítve:

 • a testzsír csökkenést
 • a fokozódó izomerőt, fittséget
 • a javuló inzulin érzékenységet
 • a csökkenő koleszterin szintet
 • a javuló diabéteszt
 • a szív védelmét
 • több energiát, javuló libidót és szexuális teljesítményt

Férfiak és nők számára különböző összetételű kapszulák kaphatóak. A fenti 3 fő összetevő mindkét nem kapszulájában benne van, ám ezek egy-egy, az adott nem számára leginkább hasznos növényi kivonattal lettek kiegészítve, amelyek főként az életerőre és a szexuális aktivitásra vannak jó hatással.

Nők számára - Maca gyökér

Tradicionális vágyfokozó. A Maca gyökeret 2000 éve ismerjük, az inka harcosok asszonyai a fogamzó képességük fenntartása érdekében fogyasztották, valamint amiatt, mert szignifikánsan csökkenti a menopauza tüneteinek súlyosságát.

Férfiak számára - Ázsiai Ginseng

Gyökerét a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás egyaránt használja. Fokozza a fizikai és szellemi teljesítőképességet, immunmoduláns hatású. Kiváló élettani hatásai mellett kedvező hatással van a szexuális életre is, növeli a sperma produkciót és a libidót valamint segíti a merevedést.

Fő összetevői:

Gynostemma Penthaphyllum: Ázsiai gyógynövény, a kínai népi orvoslás a halhatatlanság növényének is nevezi. Rendkívül magas szaponin tartalmának köszönhetően igen kedvező élettani hatásai vannak: antioxidáns, szabályozza a vérnyomást, jótékony hatással van a szívre és az érrendszerre, vércukorszint csökkentő és koleszterincsökkentő. Mindemellett fokozza a fittséget, csökkenti a zsírtömeget, ezáltal a testtömeget, és jótékony anyagcsere folyamatokat indít el a szervezetben.

Görögszéna: A görögszéna magjának kivonata, a testofen sejtszinten hat, a humán kísérletek szerint csökkenti a testzsír mennyiségét és növeli az aktív izomtömeget. Pozitív hatással van a teljesítményre, az erőnlétre, az energiára, az állóképességre valamint a libidóra. Csökkenti a koleszterinszintet és enyhíti a puffadást.

Capsiate: A capsiate a paprika egyik vegyülete. Igen hasonlít a sokak által kedvelt kapszaicinhez, azzal a különbséggel, hogy nem csíp. Megváltoztatja a sejtek mitokondriumának struktúráját, megemeli a testhőmérsékletet, hatására felgyorsul a zsíranyagcsere és a szervezet saját anyagcseréje, akár 15%-kal is nőhet a kalóriaégetés.

E három fantasztikus növény együtt anti-aging hatással bír a szervezetére, jelentősen képes javítani fittségét, teljesítményét, csökkenti a testzsír mértékét és segítségére lesz abban, hogy sikeresen vegye fel a küzdelmet a sarcopenia ellen, és megőrizhesse fiatalos fizikumát.


A feltüntetett leírás a gyártó leírása alapján készült, a termék hatása az ő állításukon és az ő általuk összegyűjtött tanulmányokon alapul.


Miért nincs?

Köszönöm Pálma! Tudtok róla valamit,hogy miért szüntették be a gyártását? Sikertermék volt nem?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Activ miért nem aktív?

Sajnos részleteket nem közöltek. Üzletpolitikai okok miatt, (gyanítom, mégsem volt elég népszerű,....)

Értékelés: Nincs

Active GTC női változat

Sziasztok!

Én sem látom a női változatot, rádiógombbal sem választhetó ki. Csak a férfiaknak szóló termék látható az adatlapon. A keresőbe beírva sem hozza a női változatot. A női mikor lesz rendelhető?

Köszönöm szépen!

Üdv,

Zsuzsa

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Actív GTC

Sajnos már nem kapható, megszünt.

Értékelés: Nincs

Active GTC nőknek?

Sziasztok! A nőknek való változat jelenleg nem kapható? Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Activ GTC már nem aktív

Sajnos megszünt a gyártása.

Értékelés: Nincs

Szia Meli!Bizonyára

Szia Meli!

Bizonyára félreértettem valamit,mikor felhívtak az ügyfélszolgálattól,hogy törlik az egyik rendelésemből,mert nem fogtok már kapni és eddig is piros tétel volt.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Megszűnik..

Nem, sajnos az Ügyfélszolgálat tudta jól! Valóban megszünik a termék.

Értékelés: Nincs

Megszűnik?

Sziasztok!

Megszűnik a termék? Ha igen csak nálatok nem lesz kapható, vagy a gyártása szűnik meg?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

ACTIV GTC megszűnik

Sajnos valóban megszűnik! Már nem gyártják!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Megszűnik?

Szia!

Miből gondolod, hogy megszűnik? Én nem tudok róla...

Értékelés: Nincs

szoptatas

Sziasztok! Szoptatas alatt lehet szedni az Active GTC-t?

 

Koszonom,

Edit

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szoptatás alatt GTC

Szia! 

Igen, lehet szoptatás alatt is szedni. Én is szedtem. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Actív GTC nőknek

Sziasztok!

Nem találom a nőknek szóló változatot , megszűnt?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Active GTC nőknek nem szűnt meg!

Szia! 

Itt fent az adatlap jobb oldalán lehet kiválasztani a kis pötty áthelyezésével, hogy női vagy férfi változatot kérsz-e.  A nőiből van raktáron 1 db, a férfiból 11. 

Értékelés: Nincs

Mehetnek együtt?

Sziasztok!

Két hete szedem a kapszulákat, Cordyceps kapszulával lehet szedni egyszerre? jelenleg Zyflamendet is szedek (napi 2). Ezek mehetnek együtt?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mehetnek együtt

Igen regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Huminiqummal együtt

Sziasztok!

 

Azt szeretném kérdezni,hogy ha huminiqumot is szedek elég e a 20 percet megvárni a kettő bevétele között,vagy több időnek kellene eltelnie?

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Kardos-Lőkös Melinda képe

GTC és Huminiqum

Szia! 

Igen, szerintem jó lesz úgy! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Active GTC tapasztalat

Sziasztok!

Én is beszámolnék. 2 kúrát csináltam végig.
Kilóra én sem fogytam, de mivel izmot épít vissza ez így nem is mérvadó. A bőröm feszesebb lett, és határozottan érezhető az izom. Viszont a frekventált területekről has, csipő, comb stb. nem fogyaszt, úgyhogy aki karcsúsodni szeretne, előbb dolgozza le a párnácskákat :) Összességében jók a tapasztalatok. a belső zsírégetésre valóban hatásos. A külső látható részekre meg marad a sport. :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Aria képe

Gtc hidrokortizonnal

Sziasztok! Aziránt szeretnék érdeklődni hogy az active gtc férfiaknak alkalmazható illetve kifejti-e a hatását hidrokortizon tartalmú (cortef) gyógyszer szedése mellett is? Édesapámat hipofízis makroadenómával műtötték 10hónapja, azóta eléggé felborult a hormonháztartása, és úgy gondoltam ez talán segíthetne a gyógyszerek mellett. Válaszotokat előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

GTC és hidrokortizon

Szia! 

A hidrokortizon szintén hormonrendszerre ható készítmény, ugye? Lényegébn szteroid? Ha így van, akkor mellette a GTC nem biztos, hogy ki tudja fejteni hatását, sajnos. 

Értékelés: Nincs
csilla zolyomi képe

active GTC meregtelenites utan

Sziasztok

Szeptember elso napjaiban kezdtem el a nagy meregtelenitest. 2 hetes felvezetes 5 napos lebojt utan epp a heten fejeztem be a levezetest. Szombaton ebedre ettem eloszor egy kis grillezett csirkemellet. Fel orara az eves utan, kiment belolem minden energia olyan faradt lettem mint aki egesz nap asott. En ezt a husevesnek tudom be. Teljesen jol elvagyok vegetarianus etrenden.

A problenam az hogy egy dekat sem fogytam a meregtelenites alatt, pedig nagyon szetettem volna ha egy par kilo leszalad a hasamrol meg a derekamrol. Amit most eppen szedek az emocio, humi,  scisandra port d vit, cordiceps, noi cseppek es este afa alga  3 tbl, a maradek szolomag orlemegy reggel a turmixba ami tovabbra is grapefruit narancs es alma. Tovabbra is sokat iszom mert kivanom. A vizet nem annyira, de gyogyteakat es higitott gyumolcsleveket igen.napi folyadek kb. 3.5 liter

Gondoltam rendelek GTC -t hatha segitene megszabadulnI nehany kilotol. Kovernek nem mondanam magam, meg igy sem hogy nagyobb a hasam es teltebb a derekam mint par evvel ezelott. 49 eves vagyok es gondolram mar arra is hogy azert nem ment le semmi meregtelenites alatt mert lassab az anyagcserem ennyi idosen. Szerintetek??

Eppen most nem sportolok semmit, mert nagyon fajt a derekam. Par honapja probaltam ismet futni, de azonnal fajdalommal reagalt a gerincem. Biztos hogy a sport segitene ledobni az a nehany kilot, de most jelenleg a gyaloglas az egyetlen testmozgas amit a gerincem bir. Jogazni kezdek meg a jovo heten. Mi a velemenyetek, mit javasoltok mozgas gyanant konnyen megfajdulos gerincre?

Koszi elore is

Csilla

Értékelés: Nincs

Activ GTC NEM FOGYASZTÓSZER!!!

Kedves Csilla! Ez a termék nem fogyasztószer, hanem a benne található gyógynövény támogatja az zsír anyagcserét, ami főleg a belső, zsigeri zsírok lebontásánál fontos! Ezen kívül a hormonharmonizálásban vesz részt, a tünetek attól függnek, hogy mennyire van felborulva a hormonháztartás. Sport terén én a Civirsh mozgásgyakorlatot ajánlom, amit a bionom-ban tart Varga Niki kolléganőm pénteken 18-19 óráig! Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy végigcsináltad a teljes méregtelenítést, büszke lehetsz magadra, sokat tettél az egészségedért!
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
nagyévi képe

3 hónap szedés után...

nincs pozitív eredmény! Pedig aktívan heti 3X 1,5 órás aerobic + 2 X 1 óra spinning. Már 1 hónapja nem jutok hozzá, de úgy döntöttem, nem folytatom egyenlőre. Lehet a 4. hónaptól hatott volna ....? Ki tudja  Ha tudom előre, hogy hiánycikk lesz, nem fogok hozzá a szedéséhez. Az utóbbi 1 hónapban viszont híztam 2 kg-ot a régi súlyomra plusszban :-( Nem tudom, hogy a GTC abbahagyása miatt, vagy amúgy is híztam volna?  

Értékelés: Nincs
Betty képe

Kilók és centik

Szia Évi!

Centikben sincs változás? Előtte-utána fotó?

Épp most írtam Merielnek, hogy a mérleg sokszor nagyon csalóka lehet.

Amikor elkezdtem szedni az Active GTC-t és mellette Zónáztam és callanetics-eztem, akkor volt, hogy a súlyom az 58 kg-ot verte. Elsőre majd elájultam, majd miután a teszt ruháim gond nélkül feljöttek, így nagyon megkönnyebbültem, mert nem zsírban jött a plusz, hanem izomban.

Értékelés: Nincs
nagyévi képe

Rucik, amik nehezen jönnek fel rám

Sajnos úgy szedtem fela 2 kg-ot, hogy alig férek bele azokba a rucikba, ami eddig rámjött :-( Főleg hasra híztam. Most azon dolgozom, hogy lefaragjam legalább az eredeti állapotra.

Értékelés: Nincs
Betty képe

Konzultációt javaslok!

Szia Évi!

Akkor viszont csak azt tudom javasolni, amit Niki írt Merielnek, hogy érdemes lenne Nikit felkeresni az ingyenes konzultáción, ahol áttudnátok beszélni, mi lehet az oka.

Értékelés: Nincs
nagyévi képe

De aranyosak vagytok!

Köszönöm szépen a lehetőséget! Ha időm engedi, hogy Pestre utazzak, feltétlen jelentkezni fogok! 

Értékelés: Nincs

Hírek.

Sziasztok!

Mindenki igen el van tűnve, pedig csak elfogyott az a sok doboznyi gtc már... :o

Akik ott voltatok az előadáson, kipróbáltátok? Tapasztalatok? Május közepe óta már augusztusban lejárt az első 3 hónap, most van a 4. hónap. Vannak újabb tapasztalatok? Vagy vannak itt olyanok, olvasnak, akik eddig nem szóltak hozzá, de a terméket kipróbálták? Tegyétek meg kérlek! Érdekel és szerintem másokat is.Különösképpen azért, mert a termék magyar (!!!).

Nálunk - férjem esetén - kap még egy hónap "esélyt" a termék. A vérképe jó lett szeptemberben, csak a vérzsír magasabb még, de mintha valami látszódna a testén is. Aki visszaolvas a nevem alatt, látja, hogy mi a kiindulási alap.

Üdvözlettel.

Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)
Meriel képe

Active GTC híradó

Szia!

Örülök a jó híreidnek.

Én is beszedtem a három doboznyi szert, de továbbra sincs semmi látható eredményem. A maca dolgozhatott eddig csak egyedül, mert az elmúlt két menstruációm nagyon könnyű volt, bár amúgy sem voltak durva görcseim. Az augusztusom nagyon aktív volt, túráztam hegyek között egy hetet, egy hetet pedig bringán ültem, letekertem 430 km-t. Azóta szeptemberben elkezdtem hetente kétszer kocogni is, de a ruháimon és a kilóimon semmi változást nem észleltem.

Megrendeltem még két doboznyit, aminek a szállítása késik, de nagyon gondolkodom rajta, hogy lemondom...

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Hű, ez nagyon jó hír Meriel,

hogy a menzeszeden könnyített. Az mit jelent, hogy nem durva görcsök? Igazából a menstruációt észre sem kellene vennünk...

Nekem az a furcsa, hogy valaki egyáltalán érez bármiféle nyomásérzetet, mert nálam semmi előjele nincs, csak tudom az időpontot, hogy mikor várható. Ez akkor esett le nekem IGAZÁN, hogy ez valakinek problémát is okozhat - pedig sok hölggyel beszélgettem már hasonló tünetről -, amikor kolléganőimmel megbeszélésre mentünk, több órányi útra Budapesttől és érkezésünkkor megtámadtuk a mosdót, könnyítés közben szembesültem, hogy bizony közben egyéb dolog is megindult bennem. Kiszóltam, hogy van-e náluk valami "felszívó berendezés", mert bizony nekem kiment a fejemből... az egyik kolléganőm döbbent szemekkel nézett rám, hogy "Neked csak ennyi??!!"

Emese kolléganőm is szerepel azon a képen, ami az első Bionom Fesztiválon készült, a napokban került ki a facebook antalvali.com felületére. Jó egy évvel ezelőtt "lőtték" a képet és számomra döbbenetes változás Emese mostani külalakja és a korábbi között - ha bejössz a Bionomba, keresd meg! Komolyan! Mondhatod, hogy az elmúlt másfél év eredménye, de nem, az idén nyáron történt... és szedte az Active GTC-t...

Anyukám ragaszkodik hozzá...

Én a helyedben adnék még neki időt, esélyt, hogy bizonyíthasson, persze a döntés a Tiéd!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Meriel képe

Jó hír

Köszönöm Niki! Igen, ezek valóban jó hírek, ezen még dolgoznom kell, hogy én is annak lássam  Azért nem olyan eget rengető ez számomra, mert nem voltam soha nagyon görcsölős, csak az első egy két napon éreztem némi diszkomfort érzetet a hasam tájékán, aztán utána semmi. Most a kapszula hiányában szedem külön a maca port reggelente, az ízét már kezdem megszokni.

Azért vagyok csalódott, mert változtattam az étkezésemen is, főzőcskézek magamnak, nagyon sok mindent lecseréltem az egészséges verzióra és folyamatosan mozgok, túra, bringa és most már a kocogás is. Irigykedve olvastam itt olyan hozzászólást, hogy körbesétálta a Várnegyedet és lement róla 2 kg. Akkor nekem már mínuszban kellene lennem a hegymászással és a több száz kilométernyi bringázással

Komolyan elgondolkodtam, hogy mi lehet a bibi, esetleg van valami ötletetek?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Felejtsük el a mérleget!

Szia Meriel!

Én nem hiszem el, hogy ennyi odafigyelés, és mozgás után nem látszik rajtad semmilyen eredmény. Emesén se kilókban, hanem sokkal inkább külcsínben van változás.

Ha jót akarsz magadnak, akkor a mérleget kidobod a  csudába, mert nem tud igazán hiteles képet adni a test izom-zsír arányáról. Egy időben én is naponta méregettem magam, és annyira eltudja az embert keseríteni, amikor x idő múlva nem azt látja a számokon, amit szeretne. És, ilyenkor jön a para, a görcs, és ugye amin sokat görcsöl az ember, azt egyszerűen nem tudja elengedni, és sokkal inkább azt vonzza be, amit nem szeretne. Szóval, azóta nem mérlegelem magam, a ruháimon szoktak lemérni a változást. Van egy teszt farmerem, abba időnként belebújok, és ha könnyedén feljön, és jól áll a popsi-csipő részen, akkor köszönöm jól vagyok, nem érdekel a mérleg.

Egyébként, ha nagyon formába akarok lendülni, akkor Péntek Enikő Zóna edzéseit és a callaneticset választom. Rövid  idő alatt, gyors változás, de erről rengeteget írtunk Melinda sportolói blogsorozatában.

Fel a fejjel!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Meriel képe

Re: felejtsük el a mérleget!

Szia Betty!

Köszönöm a válaszodat.

Mérlegem azóta nincs, mióta lemerült benne az elem és nem vettem bele újat

Én is inkább farmeren szoktam tesztelni, konkrétan "meghordósodtam", a hasamnál picit feszül, ami korábban pont jó volt.

Megyek tovább a megkezdett úton, Active GTC nélkül, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha van valami tippetek, mi nem stimmel, de ha ez számotokra hihetetlen, akkor nem jelentkezek többet.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Jó lenne személyesen találkozni,

sokszor úgy derül ki, hogy vajon hol lehet egy/AZ elakadás :) Tündi vagy akár én is szeretettel látunk egy beszélgetésre (ITT tudsz bejelentkezni), ha gondolod...

Niki

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Active GTC

Jó hírekkel szolgáltál Horakulum, örülök! :)

Sajnos, nálunk megállt a folyamat, mivel jó ideje nem jut hozzá Anyukám a bogyóhoz, mert késik a szállítás. :-( DE a jó hír, hogy nem hízta vissza az eddig eltűnt centiket :)

Értékelés: Nincs

Időzítés

Sziasztok!

Láttam, hogy lehet az Active-ot tinktúrával együtt szedni. Kérdésem az lenne, hogy hogyan időzítsük ilyen esetben? A máj-epe tinktúrával együtt szedném, szegény tinktúra itt áll már hete óta, mert nem mertem meginni az Acitve-val együtt...

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Cseppek és Aktiv GTC

Én a reggeli vizemmel bevenném a tinktúrát, majd az Activ GTC és jöhet a reggeli. Délben éhgyomorra kell a cseppeket bevenni, így nincs ütközés (amúgy sincs), esete pedig vacsi után jönnek a cseppek.

Szeretettel,
Hortenzia

Értékelés: Nincs

GTC tapasztalatok

Sziasztok! Én kb masfel hete szedem, es most tartok ott, hogy rendbe hozta az emesztesem. Eddig puffadtam mindentol, komolyan mondom minden letezo kajatol. Habar eddig is megvalogattam, hogy mit eszek, es probalom kerulni a puffaszto dolgokat. De mar az alapveto dolgoktol is puffadtam, az most nincs. Reggel egy nagy pohar viz, a kavem, kb 5 perc, es irany a mosdoez mar nalam nagy szo, mert ez eddig ugy ment, hogy elotte muszaj volt aludnom min. 8-9 orat, hogy sikeruljon elmenni a wc -re, vagy meg kellett innom este vmi hashajtos teat, hogy legyen reggel egyaltalan vmi. Most akar 6 ora alvas utan is ugyanugy sikerul! És ennek nagyon orulok. Ezenkivul par centi lement mar a csipomrol is, egyre jobban huzom ossze az ovemet, a borom sokkal feszesebb, nem olyan lotyogos, mint eddig. És lehet, hogy hulyeseg, de ugy erzem, mintha nottek volna a melleim, es sokkal feszesebb, kemenyebb is. A pasim folyton gyomiszkelne Szabadnapomon meg teli vagyok energiaval, nem ugy mint eddig (heti 5 nap pultozas utan, mar nucs kedvem semmihez sokszor),sitty-sutty vegigtakaritom a lakast, kozben fozok,mosok.szoval tok jo! Eddig meg vagyok vele elegedve! Pedig nekem nem igazan van idom mozgasra, de ugy latszik igy is hatekony. Egyenlore ennyi. Tovabbi szep napot mindenkinek!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Pajzsmirigy alulműködésre és

Pajzsmirigy alulműködésre és inzulinrezisztenciára is gyógyszert szedek (természetesen megkezdtem az életmódváltást is, mind táplálkozás, mind testmoztgás terén is). Mehet mellé  az Active GTC? Esélyes lehet a gyógyszerek csökkentése, majd elhagyása? Válaszokat előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Active GTC

Kedves Anymani!

A gyógyszer csökkentése - az Active GTC szedése mellett - kizárólag orvosi felügyelet mellett történhet, kérlek, ezt a vizsgálatok eredményei alapján beszéld meg orvosoddal.

Kívánom a legjobbakat,

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Persze, persze. Én is úgy

Persze, persze. Én is úgy gondoltam, hogy az orvosommal ezt megbeszélem. Csak érdekelt, hogy van-e esély rá, hogy a későbbiekben csökkenteni lehet majd a gyógyszereket.

Értékelés: Nincs
Katona Emese képe

A harmadik doboz kapszulánál tartok,

így már tudok a tapasztalataimról írni. Eddig 3 kilót fogytam és érzem, sőt mások által is feszesebb tónusa van a bőrömnek, izomzatomnak, pedig csak 1-másfél hónapja kezdtem el futni, azt is alkalomszerűen, ahogy időm engedi. Az igaz, hogy a táplálkozásomra már jó ideje odafigyelek, minimális szénhidrátot és cukrot fogyasztok, azokból is az egészséges fajtákat, de néha be-becsúszik persze egy kis bűnözés yes.gif  Mindenesetre hiszem, hogy az ilyen táplálékkiegészítők nem "csodaképpen" hatnak, hanem akkor ha kombináljuk testmozgással és a táplálkozás ésszerűsítésével. Fogyni biztos vagyok benne, hogy csakis akkor lehet, ha kevesebb táplálékot viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit elégetünk. A káros zsigeri zsírok pedig nem látványosak és ahogy én tudom, ugyan nem vagyok szakértő, sovány embereknél is vannak. Ezért azt gondolom, hogy kifejezetten súlyvesztésre nem elég 3 hónapig szedni, biztos szükség van ehhez a több hónapos folyamatos szedésre. Úgyhogy én folytatom, mivel a másik előnyét a változókori hőhullámaim csökkenésénél érzem, ugyanis mióta szedem nem kell a Női cseppeket és a Wild Yam kapszulát szednem, az ebben lévő Maca pont elég.

Emese

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Active GTC

Sziasztok!

Én sajnos semmi jót nem tudok írni erről a készítményről. Amióta rendelhető a készítmény, azóta a családban 3 férfi is szedi, mindhárman különböző életvitellel és testalkattal. Az egyikük nem igazán figyel az egészségére, a másik vegetáriánus és a legérthetetlenebb számomra a férjem. Odafigyel az étkezésére maximálisan (nem most váltott életmódot), heti 3x jár vibrációs tréningre (nem írok márkát) és látható a változás, de én ezt a heti 3edzésnek tudom be, mivel én is járok, viszont nem szedem a kapszulát, de én is feszesebb és izmosabb lettem. Már csak a vérvétel eredményében bízom, mert idáig nagy csalódás ez a termék. Valószínű többet nem rendelek, inkább PP bérletre költjük a pénzt, az legalább látszik. Elnézést a negatív kommentért, de 3ból semmi számomra elkeserítő.

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Active GTC a nap sztárja :)

Kedves Adri!

Épp az imént írtam jó hosszan, hogy személy szerint én hogyan is látom az Active GTC hatását a szervezetre és miket tapasztaltam Édesanyámnál, ha gondolod olvasd el, ITT találod.

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Tapasztalatok

Sziasztok!

Szeretnék beszámolni arról, hogy a termékkel mik a "tapasztalataink".

A férjem szedi. Jelenleg az 52. napnál tart a - mondjuk úgy - 90 napból, tehát már a 2/3-hoz közelít időben.

Kiindulás:

Életkor 37 év, testsúly 101-102 kg között, ülő munka napi 8 órában,  táplálkozása: nem igazán van oda a húsételekért, inkább a keményítő alapúakért, és tejtermékekért, plusz gyümölcsök, gyümölcsös turmixok, megfelelő mennyiségű folyadék. Édesség fogyasztásra is igen odafigyelünk. De ugye az alaptézis az, hogy a termék hatása nem függ az életmódtól, legalább is, mindenkinél hat, annál is, aki nem változtat az életmódján. Ha viszont változtat, akkor még eredményesebb lehet. induljunk ki tehát ebből, hisz az előadás is erről szólt.

Életmódján alapjaiban nem változatott, de azért próbált a tabl. szedésének megkezdésével.

Pl. az első 30 napban heti 3 alkalommal flabéloszozni járt. Közben - pont a tabletta szedésének megkezdését követő 3-4. napon - köszvényes rohamot kapott. :( Tehát egyetlen gyógyszert szed, a Mil..ot reggelente egyszer. Köszvényes diétát tart, bár korábban sem fogyasztott húsokat, inkább a purintartalmú főzelékfélék voltak /most is azok/ a kedvencei, de szinte megvált tőlük. (Édesapja köszvényes, cukorbeteg.)

A tabl. szedéssel kapcsolatos szabályokat betartja, napjában 4-5 -ször étkezik.

Tapasztalatok:

Testsúly nem hogy csökkent volna, hanem növekedett, kb. 1 kg-mal. (Tudom, tudom...izom 10X...mint a zsír.) DE!

Nem változott a teste. Le is mértük centivel, most is le fogjuk és a végén is le fogjuk.

Vérképet szeptember első hetében, vagy aug. utolsó hetében csináltat, így láthatjuk majd, hogy egyébre hatással van-e ez a termék, mint pl.  koleszterin, vérzsír, és társai.

Egyetlen dolog van talán, amiben kis változás állt be, bár ebben eddig is ő volt az "erősebb" kettőnk közül, hogy kevesebb alvással beéri valóban, és energikusabb, ma reggel pl. elrohant futni.

Tehát sajnos egyelőre nem tudunk látványos és pozitív változásokról beszámolni, pedig túl vagyunk már az első 5-6 héten. Természetesen ez egy kicsit elkedvteleníti őt is és engem is, de bízom az utolsó hetek "hajrájában".

Gondoltam érdekli a többieket is, akik szedik a terméket - és minket is az ő tapasztalataik, akár jó, akár kevésbé jó - hogy mik az időközbeni tapasztalatok.

Üdv.

 

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

GTC tapasztalatok

Szia! 

Hú, hát az elég elkeserítő lehet, ha még nem igazán vannak kézzelfogható eredmények. 

Viszont én biztatnálak egy kicsit! Az Atcive GTC-re eléggé jellemző, hogy szakaszosan hat. Tudod, tele van adaptogén növényekkel, amelyeknek idő kell ahhoz, hogy kifejtsék hatásukat. Illetve sokszor már "fű alatt" dolgoznak, csak éppen nem pont arra fókuszálunk, és nem vesszük észre. Sokszor épp az áhított fogyást készítik elő, pl. azáltal, hogy harmonizálják a hormonrendszert. És ez a harmonizálás szükséges ahhoz, hogy beállítsák a fogyást.

Csak azért írom ezt, mert nálam is épp így volt! Először megkavarta picit a hormonrendszeremet, majd helyrebillentette a ciklusomat, elmúltak a pattanásaim, s végül a fogyás is megindult.

Én is 2 doboz GTC-n vagyok túl, 4-5 kilót fogytam, sokat feszesedtem, izmosodtam. A hasam tűnt el utoljára, szerintem sok zsigeri zsírom volt, amely láthatatlanul fogyott.

Bevallom, én tornázom is mellé. A GTC-re mint egy plusz segítségre tekintek. A diéta viszont nem megy, úgyhogy azt hanyagolom... A vacsit azért próbálom visszafogni, de nem mindig sikerül. 

Igaz, hogy elvileg mindenféle változtatás nélkül is hat a készítmény, de tény, hogy sokkal-sokkal gyorsabban és intenzívebben hatna egy kis mozgással. És mondom, eléggé lépcsőzetesen hat, tapasztalatom szerint. Sokáig (látszólag) semmi, utána hirtelen ugrásszerű változások jönnek. 

Így legyen nálatok is!  Még hátra van a harmadik hónap, nekem is van még egy doboz kapszulám.  Addig kitartáááás! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Active GTC - Aranyos vagy

Kedves Melinda!

Aranyos vagy, hogy bíztatsz minket.

Természetesen nem adjuk fel most már, azaz ő, de kicsit reménytelenül állunk a dolog elé, és ugyanakkor persze mégis bizakodóan, bízván az utolsó reményben.

Nagy bizalommal vettük meg a terméket, ez volt az első és egyetlen bionom előadás, amire külön elmentem, mert mindig is fenntartással voltam azon termékekkel szemben, melyek ebben a "témában" bármit is ígértek.

Nos, meglátjuk.

Addig is, Neked gratulálok a szép eredményekhez, mert amiket írtál, azok nagyon is azok!  Ugyanakkor pedig nagyon érdekelne, hogy a többi "felhasználó" mit mond, az a sok ember, aki megvette a terméket, és különösen azok, akik "halmozottan hátrányos helyzetben" vannak, akár ilyen, akár olyan okból. Gondolok itt azokra, akik nagy túlsúlyt cipelnek, nincs módjuk vagy lehetőségük mozogni rendszeresen, esetleg eszünkben sem volt a táplálkozásukon változtatni...

Üdv.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Active GTC

Szia Horakulum!

Nekem úgy tűnik, hogy "szakaszosan" hat az active gtc, ugyanis nem is olyan régen lelkendeztem, hogy Anyukámnál látványos karcsúsodást tapasztaltam - kilót nem mértünk, mert azt nem engedtem, nem hiszek benne ;-) - , de szemmel láthatóan és a ruházatnál is érzékelhetően változás tűnt fel.

Aztán elutazott két hétre Németországba a rokonság másik feléhez, ahol ráadásul a jó kis bionomos étkezés sem volt biztosítva, és a kapszulák sem úgy fogytak a dobozból (valami emlékeztető bogyót is kellett volna hozzá csomagolni :) ), ahogy korábban és azóta mintha megállt volna a folyamat, pedig most már ismét "rendesen" szedi a gtc-t és a táplálkozása is visszaállt. Kértem, ne adja fel - mint kiderült esze ágába sem volt -, és várjuk, hogy ismét elinduljon a folyamat. Annyiban változott még azóta, hogy mintha a tónusa feszesebb lenne. Centikről nem tudok beszámolni, mert nem mértük le, mivel meglehetősen szkeptikusak voltunk mindketten, bár ő jobban, mint én (én amolyan lelkes-szkeptikus voltam :)

Meséltem Neki arról, hogy az elzsírosodás nem egyszerűen esztétikai hiba, bár leginkább arra fókuszálunk, szeretnénk tetszetősebbek lenni, követni a "trendet". Mégcsak nem is az a legnagyobb baj, hogy a nagy súly miatt tönkremennek az alsó végtagok nagy ízületei, illetve degenerativ gerincbetegség jelenik meg, bár ezek is megkeserítik a beteg életét. A kövérség egy fajta anyagcserezavart jelent. A szív- és érrendszeri betegségek rizikója nő, legtöbbször magas vérnyomás alakul ki. A nagy mennyiségű zsír a cukoranyagcsere legfontosabb hormonjának az inzulinnak a hatásvesztéséhez vezet. Ez nem minden esetben jelenti, hogy a cukorbetegség megjelenik, de mindenképpen olyan anyagcsere változásokat okoz, melynek komoly következményei vannak. Az inzulin szükséges ahhoz, hogy a sejtek fel tudják venni a cukrot a vérből (kivéve az idegsejtek, mert azok cukorfelvételéhez nem kell az inzulin).

Az elhízás során a zsír lerakódást annak helye szerint szokták csoportosítani. Ezek bár a megjelenésükben is mások, a legfontosabb különbséget mégis a bennük zajló zsíranyagcsere eltérései, a szabályozásuk, szabályozhatóságuk változatossága jelenti. Hasi elhízás esetén a zsír nem csak a hasfal bőre alatt halmozódik, de a belek és a zsigeri szervek körül is. A felső és alsó testfél bőre alatt elhelyezkedő zsírsejtek jól reagálnak az inzulin szabályozó hatására. Normálisan a zsírszövetből nem lép ki zsírsav étkezéseket kövezően, valamint inzulin emelkedést követően. A hasüregben elhelyezkedő zsírsejtek működését kevésbé befolyásolják ezek a tényezők, a zsírsav felszabadulás folyamatos.

Normális testsúly esetén a kis mennyiségű hasüregi zsírból felszabaduló zsírsav feldolgozása a máj számára nem jelent problémát. Nagy mennyiségű hasűri zsírtartalom mellett azonban a vérben folyamatosan magas a zsírsav szintje. A belszervek felől ez elsőként a májba vezetődik. Ha meghaladja a máj feldolgozó képességét, zsírcseppek formájában a máj sejtjeiben rakódik le. A zsírraktározás az eseteknek egy részében a májsejtek károsodásához vezet. Szerencsére ez nem gyakori jelenség, de van olyan beteg, akiben súlyos májzsugor alakul ki az elhízás következtében. A kóros zsíranyagcsere másik következménye, hogy a vér magas zsírsavtartalma miatt romlik a szervezet az inzulinnal szembeni érzékenysége. Az inzulin nem kellő erejű hatékonysága arra érzékenyekben a cukorbetegség kialakulását provokálja. Az anyagcserezavar hosszú távon szívérrendszeri betegségek kialakulásához vezet. Ezért az elhízás, különösen annak hasi formája és a cukorbetegség, a máj fokozott zsírraktározása révén májkárosodáshoz vezethet. Mégsem ez a legfontosabb szövődmény. A zsírmáj kialakulása inkább indikátora a várható érbetegségeknek. A cél a hasi elhízás, a túlsúly megszüntetése, és ezzel az érbetegségek kialakulásának megelőzése. Siker esetén párhuzamosan a májeltérések is javulnak.

Ha végiggondoljuk, hogy milyen komplex folyamatoknak kell rendeződni ahhoz testünkben, hogy visszanyerhessük egészségünket, akkor szerintem eltúlzott dolog azt hinni, hogy a testünk legelébb a pocakunkon lévő zsírocskák leolvadásával fog foglalkozni. ... türelmesnek kell lennünk, hiszen évtizedek alatt tolódott el testünkben az egyensúly, nincs varázspálcánk, hogy egy-két hónapon belül rendeződjön.

Én is hallgattam az Active GTC-ről előadást, de én nem úgy emlékszem, hogy 3 hónap elegendő a "csodához", hanem úgy, hogy legalább 3 hónapig érdemes szedni, hogy bármiféle pozitív elváltozást tapasztaljunk.

Szóval, Édesanyám még biztos fogja szedni egy jó darabig - ez az Ő ajándéka név-,szüli-, anyák napra, húsvétra, karácsonyra és "csak úgy" tőlem -, mert úgy tűnik, hogy most fontosabb dolgokat tesz rendben a szervezetében, mint a zsírfaragás. Annak azért örülök, hogy megmutatta a szer, hogy erre is képes, mert így legalább tudom, hogy be is fogja szedni drága szülém.

Kértem, hogy menjen el sétálni esténként és végezze a Civirsh gyakorlatokat (tudom, előnyben van, mert megtanítottam neki angel_smile.gif), a többi már tényleg rajta múlik, én nagyon drukkolok Neki és mindenki másnak, aki szeretne megszabadulni a zsíroktól!

Mindenkinek kitartást kívánok!

love.gif

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)

Active GTC

Kedves Niki!

Kedves Tőled, hogy ennyit fáradtál, és ilyen hosszan írtál a témában. Bíztatóak természetesen a szavaid. Az, hogy a termék szakaszosan hat, nálunk még nem volt megtapasztalható, mivel ugye alapaiban még nem "látjuk" a változást. Rákérdeztem férjemnél, hogy érez-e bármit, bármit ami más, mint a szedés előtt, de azt mondta, azon kívül, hogy kicsit energikusabb, sajnos egyelőre nem.

Biztosan így van, ahogyan írod, hisz ez sem csodaszer, nem is ezt vártuk tőle, hogy átvarázsolja 3 hónap alatt, hanem egy komplexen ható "dolog". És nem is csodát várunk tőle, csakis annyit, amennyi az előadáson elhangzott a megalkotó részéről.

Én jegyzeteltem az előadáson. Arra biztosan emlékszem, hogy azt elmondta az előadó, hogy azoknál, akik elkezdték szedni, az 5-6. héten már tapasztalható volt pozitív változás, igaz, lehet nem elhízott tesztalanyok voltak, csak némi zsigeri zsírral rendelkező alanyok, erről nem szólt a tesztelési eredmények kifejtése. Azt is tudom, hogy azt mondta, ahhoz, hogy ez az enzim (fogyásért felelős) működésbe lépjen/átkapcsolódjon, min. 3 havi szedés kell. Ezért is mondom, hogy még bizakodunk, hisz most következik még csak a harmadik hónap, és ezért sem vonhatunk/vonunk le végérvényes következtetéseket, csakis beszámolót tehetünk.

A férjem a legjobb példája annak, hogy milyen "betegségeket" okozhat az elhízás, mivel 30-as éveinek első felében még nem volt semmilyen tünetet okozó eü.-i gondja, de ahogy telnek az évek, a helyzet romlik sajnos. Igaz, a hugysav szintje már akkor is nagyon magas volt, de tüneteket még nem okozott, legalább is, utólag derült csak ki, hogy mégis (5-6 év után, és most jöttünk rá az első "igazi" köszvényes rohamánál), mivel két alkalommal a lábon jelentkező köszvényes rohamot félrekezelték és fekvőgipszet kapott...Most már tudjuk.

Lehet, hogy a termék az ő esetében a szeptemberi vérképen mutat majd javulást, meglátjuk.

Sajnos azt érzem esetében, hogy nem igazán szolgált rá erre az "állapotra", amiben most van. Igaz, nem élt olyan életmódot, mint egy bionomos, de ha összehasonlítom egy átlag emberrel, akkor nem szolgált rá a jelentős túlsúlyra, és a többi azzal járó "betegségtünetre".

Azt érzem, hogy nála - is - nagyon erősen hajlamosítanak a gének, hisz a szülei vérképei és betegségei tökéletesen tükrözik azt, amire ő is nagyon esélyes sajnos, és amiből kettő már kialakulóban van/lett - lásd köszvény és cukorbetegség - , így nagyon remélem, hogy sikerül közbelépnünk, és megállítanunk ezt a folyamatot, sőt visszafordítani idővel.

És a legdurvább az egészben, hogy az ő szülei nem voltak sosem elhízottak, és mégis. Anyósom pl. 47 kg, és mégis az egekben van a vérzsírja és a koleszterinje, vérnyomásos, és ill. az erei olyan meszesedett állapotban vannak, mint egy 80 éves embernek...Apósom cukorbeteg, magas vérnyomásos, veséje tönkrement és 55 évesen stroke-ot kapott...

Üdv.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Varga Nikoletta képe

Nem tudok mást írni,

csak azt, hogy NAGYON DRUKKOLOK!!! és kívánom a legjobbakat!

console.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Adunk még egy esélyt az...

...aktív GTC-nek. Mármint a férjem részéről. Ugyanis mintha valami látszana...Mintha...Bizakodunk, reménykedünk, nem akarjuk még elkiabálni.

Most jár a harmadik doboz végén, és elkezd még egyet.

Üdvözlettel

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Az Active GTC-t

Sziasztok! Az Active GTC-t lehet a "zöld lötyivel" és a Női Tinktúrával együtt szedni?

Értékelés: Nincs
epermami képe

Természetesen

lehet Linda!:)

Értékelés: Nincs

Köszönöm:)

Köszönöm:)

Értékelés: Nincs

Változókór miatt összeszedett kilók

Mindig vékony voltam, mérlegem nem is volt soha. Amióta változó kórba léptem, felszedtem vagy 15 kg. Mozgás nem volt jó barátom soha, diétázni probáltam, eredménytelenül, de nem eszem édességeket, csak mentes vizet iszom... Vettem én is Active GTC-t, 2 hete szedem,és bízom benne... Bár nekem hihetetlen a működése..

Értékelés: Nincs
epermami képe

Akkor mindenféleképp tudósíts

a fejleményekről Viiki, kérlek!:)

Értékelés: Nincs

Értesíteni természetesen

fogom. Már sok mindent vettem a Bionom boltban. Kiemelkedő termékként említeném a Változó kor olajat. Amióta változó korba léptem, a nyugodt alvást elfelejtettem:(. Amióta használom ezt az olajat, úgy alszom mint a "bunda". Igaz, hogy korán ébredek, de éjjel alszom!!! Ami ilyenkor nagy szó ám. Mint akit kiütöttek. Amióta szedek Active GTC-t. megnőtt a hasam. Egy nap vagy 20szor nézem magamat a tükörben, és megnőtt tényleg. Mit jelent ez?? Mellette szedek máj-epetinktúrát. Az emésztésemmel az útobbi pár évben az volt a probléma, hogy sokat ment a hasam.

Értékelés: Nincs
epermami képe

Tegeződhetünk?:)

Kedves Viiki, itt, és a társoldalunkon is tegeződünk, így könnyebb a kommunikáció, bízom benne, hogy Téged sem zavar!:)

A puffadást sok minden okozhatja, ha már régen is voltak emésztési, és széklet problémáid, akkor érdemes kicsit utána olvasnod a témában, hogy könnyedén megláthasd az össszefüggéseket.

 Könnyen észre vehető, hogy ezek a problémák egy tőről fakadnak, az első és a legfontosabb a bélflóra regenerálása!

Értékelés: Nincs

szoptató kismamának is lehet?

Kedves Lányok!

Érdeklődni szeretnék, hogy ezt az étrendkiegészítőt lehet-e szoptató kismamának is szedni? Mikortól lehet? A férfi és női változat között mi a különbség, hiszen a férfi változatot szedhetik a nők is? Lánykám 4 hónapos, szedek macát is a szoptatás mellett, kb. 2 hete, ez eddig nem okozott a babánál problémát. Nem vagyok türelmetlen, de a jövőre tekintettel szívesen kipróbálnám ezt a terméket, mivel most a 2. baba után több "anyaháj" maradt rajtam, mint anno a kisfiamnál. Vékony testalkatú vagyok egyébként, de a popsimon, combomon, sőt a hasamon hurkák nőttek... kicsit rásegítenék a szervezetemnek, hogy ezek eltűnjenek, persze az egészséges táplálkozáson túl. Sajnos eddig még két gyerek mellett aktív sportra nemigen jutott időm, kivéve néhanapján egy kis otthoni testmozgást, tornát.

Előre is köszönöm a tanácsokat! Szép napot! Ági

Értékelés: Nincs
Betty képe

Active GTC szoptató anyukáknak

Szoptató kismamák is szedhetik, már közvetlen a szülés utáni napoktól. A férfiak is szedhetik a női változatot, és fordítva is lehet. Ha megnézed az adatlapon az INCI összetevőket, akkor látod a különbséget.

A macat-t szedheted mellette.

Értékelés: Nincs

Active GTC nagy változás már az első doboz után

Én most kezdtem a második dobozt, de nagyon nagy változást tapasztaltam!

narancsbőr totál eltűnt, sok kg is lejött arányosan mindehonnan, remélem így folytatódik tovább. Nem is hittem volna, hogy van ilyen!!! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Meriel képe

Active GTC, eddig semmi...

Irigykedve olvasom a sikeres beszámolókat. Már lassan a második doboz felénél járok, de nálam semmi eredmény nem mutatkozott még. Jelentős, kb. 20 kg feleslegem van. Aktív életet élek, túrázok, bringázok, az étkezésre is próbálok figyelni. Megrendeltem egyből 3 havi adagot, beszedem, és türelmesen várok, hátha...

Értékelés: Nincs

Hasonlóan

Kedves Meriel!

Megértelek. Ugyan nem én, hanem a férjem szedi a készítményt, de hasonlóképpen nem tapasztal változást egyelőre. Az életmódján csak kicsit változtatott, hisz az nem "feltétele" a GTC működésének...

Szóval, mi is igen várjuk a fejleményeket, meglátjuk mit lesznek a tapasztalatok szeptemberben...

Neked kitartást kívánok, és zsigeri fogyást! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Active GTC hatása

Kedves Meriel!

Az Active GTC elsősorban nem hagyományos fogyókúrás termék, de fogyni lehet tőle. Alakformáló, testzsírösszetétel (zsigeri is!!!) változhat tőle jó irányban, vázizomzatra hat, hormonharmonizáló és még sorolhatnám.

Tapasztalatok alapján előfordult, hogy a mérleg nem mutatott kevesebbet, de mégis kényelmesebb volt a ruha pl. deréknél, illetve ruhaméret csökkenés is volt. Vagy egyszerűen az ismerősök szerint valahogy jobban néz ki az illető. Te nem tapasztaltál hasonlót?

Betty összefoglalta a GTC körüli félreértéseket, hátha nem olvastad még. Egyik összetevője a Maca adaptogén amit Vali nagyon szuperül írt le.

Az jutott eszembe, hogy mivel nagyon komplexen hat, elképzelhető, hogy először nálad nem a testsúly csökkentésével kezdi, hanem a hormonjaidat harmonizálja ha szükséged van rá. Gondolom az adagolási útmutatót pontosan betartod, így ott nem lehet probléma.

Kíváncsi vagyok a további (remélhetőleg szuper jó) tapasztalataidra.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)
Meriel képe

Hatás

Köszönöm Detti a válaszodat. Igen, lehetséges, hogy én azok táborába tartozom, akiknél nem azonnali a hatás.

Kiműveltem magam a szerből, voltam Dr. Ládi előadásán is, minden hozzászólást elolvastam, az adagolást betartom. Pont emiatt vagyok kicsit csalódott, mert az előadáson is csak hihetetlen és rövid időn belüli tapasztalásokról volt szó.

Várom én is fejleményeket és természetesen meg is írom majd őket.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Valóban augusztus végére várható??

Sziasztok,

valóban augusztus végére várható csak?

1 hét múlva elfogy a második adag kapszulám és aug. vége nagyon messze van, és még késhet megjelöléssel főleg!!

Szedhető addig a férfi kapszula?

Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki elkezdte a 3 hónapos kúrát, tudnátok valami pontosabb infót adni róla?

Köszönöm

Értékelés: Nincs
Betty képe

Active GTC férfi változatát nők is szedhetik

Egyelőre ezt a dátumot kaptuk meg, bízzunk benne, hogy már előbb is elérhető lesz. Szerintem Ládi Szabolcsék sem kalkuláltak vele, hogy ilyen sikere lesz az Active GTC-nek.

Mindenesetre semmi gondot nem okoz, ha a nők a férfi változatot szedik, és fordítva, ezt maga Ládi doktor mondta.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)

Férfi-női változat

Hát ezt olvasva most le vagyok törve , mert ha előbb látom , akkor én is rendeltem volna férfiváltozatot , hogy ne legyen kihagyás 1 doboz után. De már megjött szerdán a rendelésem és a következőbe küldtem a hiányzó női aktív GTC-t.

Mert 1 hó után már látok változást ! 1 kg mínusz / mondjuk nem vagyok nagyon duci 61 kg és 161 cm/ de valóban fomásabb , feszesebb test ugyanannyi torna mellett és az étkezésem is a megszokott!

Ugyhogy mindenképpen 3 hónapot legalább szeretném szedni!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: