Vese méregtelenítő tapasz (Jinjang), 10 db

 • Húgyúti problémák
 • Méregtelenítés
 • Vizelési zavarok
2.490Ft
4.92857
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (14 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Vese-méregtelenítő tapasz (Jinjang), 10 tapasz/doboz

Használata: Egyszerű használat! Csak tapassza fel a derekán a gerinc mellé, jobb vagy bal oldalra (Kidney Gate).

Naponta használja legalább 10 órán keresztül! Egy kúra 10 tapasz / 10 nap!

Előnyök:
Egyszerű használat. Nincs mellékhatás. Nem hagy nyomot sem a bőrön, sem a ruhán.

vese
Az általános közérzet és a fizikai teljesítmény javul!

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

Mennyisége: 10 tapasz / doboz

Származási ország: Kína

Összetevők: Lycium, Lepidium mag, Stragulus gyökér, Salvia gyökér.

100% természetes összetevők, szabadalmaztatott keverék!

 

A tapasz segíthet a normál vese funkciók visszaállításában.

Ajánlott használni, ha önnek a következő problémái vannak:

 • Vese problémák
 • Derékfájás és térd gyengeség
 • Lumbágó
 • Gyenge szexuális teljesítmény
 • Vizelési problémák
 • Általános méregtelenítés

A vese rendkívül fontos szervünk. Naponta több mint 160-170 liter vért szűr meg, amelyből eltávolítja a mérgező és salakanyagokat és a fölöslegessé vált vizet. Ugyanakkor kontrollálja és szabályozza a szervezet nátrium, kálium háztartását, valamint - hormonjai által - a vérnyomást. A méregtelenítő kúrák, programok stb. hatékonyabbak lesznek, ha először a vese méregtelenítése történik meg.

Hiába indítjuk el a méregtelenítő folyamatokat a testünkben különböző módszerek segítségével, ha a vese nem működik rendesen, akkor a felszabaduló toxikus anyagok nem tudnak kiürülni a szervezetből. A húgyutak tisztítása és a vese méregtelenítése akkor tud megtörténni, ha naponta legalább 2-2,5 liter folyadékot fogyasztunk.

A kúrát nagymértékben segíti a jó minőségű, ásványokban gazdag lúgos víz fogyasztása!

Másik vesére?

Helyezhető a bal vese tájékára is? (Az a rosszabb állapotban lévő vesém.)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Jobb vagy bal vesére

Mehet bármelyik oldalra! Megkérdeztem és javítottam is a leírásban.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

vese

Sziasztok. Nagyon elvok keseredve jarom az orvosokat vérvétel stb.az utolsó pár hét leforgása alatt egyszerű én az egész testemen megjelentek apró pihek a szoreim megerősödtek... Tesztoszteron rendben van.a tobbi vizsgálat még folyamatban.

Állítólag a veséimmel vagyis azzal is baj van a máj sem okè de ha a vese funkció rosszabb. A hajam is ritkult...

Ugye a vese is termel hormonokat azt gyanítom ott a gubanc valami a hormonokkal .. Őszintèn nagyon megijedtem és félek ..a testemen  megjelenő tünetektől is

.. Valakinek ilyen problémája vagy javaslata? 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Tapasztalat

Nem is egészen értem, a problémádat, de ha minden világos lenne, akkor is csak azt mondhatnám, hogy először pontos diagnózisra van szükség, és csak utána lehet javaslatokat adni!

Értékelés: Nincs

Veseméregtelenítő tapaszt meddig érdemes használnom?

Mennyi ideig érdemes ezt alkalmazni? Úgy tűnik, jókora veseelégtelenségem lehet (sajnos megmérgeztem magam gyógyszerrel, kevés ivással, cukorbetegséggel stb.-vel), mert ha nátriumot, káliumot és vizet nem megfelelő arányban viszek be, akkor rögtön nagyon rosszul érzem magam (leesik a vérnyomásom úgy, hogy állni se bírok), illetve kevés folyadéfogyasztáskor vizenyők jelentkeznek rajtam alvás során ott, ahol a legalacsonyabban lévő testrészem van (fekvéskor az arcomon, ha pedig ülve alszom pár órát pl. sok munka miatt, akkor pedig a lábfejemen), ami akkor múlik el, mikor másnap eleget ittam és mozogtam is egy kicsit (az éjszakai mozdulatlansághoz képest). Több veseméregtelenítést tervezek megcsinálni, először egy 6 hetes sok gyógynövényes ivókúrát, utána másik fajta gyógynövényekkel és így tovább, majd rátérek a májméregtelenítésre, aztán béltisztításra parazitairtással együtt, utána pedig nagyobb méregtelenítést szeretnék csinálni, amiben már szaunázás is lesz (azt most még nem bírom, illetve nagy méregtelenítést mindenképp tavasszal szeretnék, amikor sok idényzöldség van). Hosszútávon pedig szeretnék rendszeresen különböző méregtelenítéseket végezni újra és újra. Most fogom elkezdeni az első gyógyteás kúrát, mert mostanra tudtam feltornászni a folyadékfogyasztásomat elég magasra, és most még jól is fog esni a sok meleg gyógytea (nyáron jobban szeretek sima vizet inni). Víztisztítót még nem szereztünk be, de már nagyon régóta szeretnénk, és szerintem össze fog az jönni, de biztosan nem az idén már. Szóval a tapaszt kiegészítésnek használnám, de nem tudom, mennyi ideig kellene, mennyit rendeljek. A másik méregtelenítő tapaszból már rendeltem, szerintem az is jót tehet valószínűleg. Ezen kívül időnként gyógynövényes és/vagy szódabikás fürdőt szoktam venni (utóbbiból csak óvatosan a nátriumja miatt), úgy tudom, az is segít a vesék terheltségét csökkenteni. És azt jól gondoltam, hogy humit még ne most rendeljek, hanem majd csak a májméregtelenítés megkezdésekor? Algákat viszont már most is iszok, remélem, az nem gond ez esetben. (Elsőre nem akarom a vese- és májméregtelenítést egyszerre végezni, bár az igaz, hogy sok gyógynövény mindegyikőjükön segít.) A segítséget előre is nagyon köszönöm!

Értékelés: Nincs

Vesetapasz használata

Szia! A tapaszt 5 egymást követő nap használd legalább 12, de lehet 16, illetve 24 óráig is fent tartani. Utána hetente 1 fenntartó "kezelés" javasolt még 5 héten át. Tehát 1 doboz elég egy kúrához.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

köszönöm a választ

Köszönöm a választ, így fogom csinálni! :)

Értékelés: Nincs

Hogy működik a vese tapasz?

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy mi ennek a tapasznak a hatásmechanizmusa. A talptapaszt már ismerem, azon reggel a levételkor látszik, hogy milyen méreganyagok tisztultak ki (ha jól értem a dolgot), ezen viszont nem látszik semmi változás. A matricán milyen anyagok vannak? Ezek beszívódnak, vagy épp kiszívják a méreganyagokat...? Ha ezt valaki el tudná magyarázni, azt megköszönöm.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Vese tapasz működési elve

Szia! Teljesen ésszerűek a kérdéseid, remélem a válaszok is azok :) A tapaszok melegítő hatása energiát szolgáltat a szervezet számára, a hő a bőrön megnyitja a pórusokat, amelyek így a felszívódó hatóanyagokat jobban átengedik.

A bőrön lévő aktív energia pontoknak a stimulálása a szervezet energia-háztartásában és a keringésénél is visszaállítja az egyensúlyt. A gyógynövények a ragtapasz alatt a bőrön lévő aktív pontokkal érintkezve fokozzák a keringést, a keletkező meleg hatására a bőr pórusai kitágulnak, és a gyógynövények "jótékony rezgései" feltöltik az energiahiányt, vagy csökkentik a fájdalmat, a kellemetlen tüneteket.

A tapaszba zárt gyógynövényes hatóanyagok a bőrön keresztül át hatolnak be a szervezetbe és segítenek ott, ahol kell :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
@kolibri képe

vese vs. talp tapasz?

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a vese méregtelenítő tapaszt lehet-e a Méregtelenítő tapasz (Jinjang)-szal valahogyan kombinálni vagy ez felesleges? Ha igen, hogyan érdemes? Egymás után? Melyiket előbb? Netán egyidejűleg/felváltva?

Köszönöm szépen a választ előre is!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
epermami képe

Vese méregtelenítő és méregtelenítő talptapasz

Szia Kolibri, mehet párhuzamosan mindkét tapasz! A vese tapasz a vese működését stimulálja, a talptapasz pedig a nyirok által a talpba szállított méreganyagokat pucolja ki a szervezetből.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
@kolibri képe

Szuper!Köszönöm szépen a

Szuper!

Köszönöm szépen a választ, Epermami!!! :)

Szép napot!

Értékelés: Nincs

várandósság

Hello, várandósság esetén szabad? Köszönöm: D

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

talptapasz

Szia! Igen, szabad!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

tapasztalat

Én most tartok a 8. napnál. az első napokban folyamatosan állmos voltam. Most az utolsó két napon a kezdetekkor hasmenésem volt. Igazából a kúra kezetétől fogva úgy érzem, hogy nem tudom kialudni magam. Az első 5 óra szokott rossz közérzetet okozni, utána a nap többi részében már észre sem veszem, hogy rajtam van a tapsz. Viszont esténként felélénkülök. Másnak milyen tapasztalata van ezzel a tapasszal?

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
vica81 képe

vese tapasz használata?

3 napja használom a tapaszt, de felmerült pár kérdés bennem...

Éjszaka vagy nappal kell használni, vagy teljesen mindegy? A méregtelenítés miatt.
A ragasztásával is gondban voltunk, egyrészt, hogy jó helyre tegyük, másrészt pedig mindhárom alkalommal máshogy sikerült leszedni róla a fóliát. Egyszerűen felragasztás után nem tudjuk leszedni róla úgy az átlátszó fóliát, hogy a másik, vékony kis réteg rajta maradjon, és így ne ragadjon a kis "gumi" köröcske a ruhámhoz... ezért fóliával együtt alszok, és reggel vagy éjjel tudom leszedni azt is, és akkor egy vékony hártya marad rajta amitől nem ragad.
Vettem mellé áfonya-vörösszőlő koncentrátumot is, együtt használom, így remélem eredményes lesz!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Hortenzia képe

vese tapasz kérdések

Szia!

Igazából nincs meghatározva, hogy mikor, de szerintem éjjelre használd.

A ragasztó sajnos ilyen, hol jobb, hol nem. Ha rajtamarad egy kis fólia, nem baj. Az, hogy hova rakod, szerintem a képen jól látható, de azért nem kell annyira pontosan kimérni. Nem mindenkinek pont ott van a veséje.

Naposat!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)
Maryann27 képe

Vese tapasz tapasztalat?

Sziasztok,

ezzel a tapasszal van valakinek tapasztalata?

köszi és szép napot Nektek!

Maryann

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: