Immune Assist Critical Care Formula - Étrend kiegészítő kapszula (Aloha Medicinals Inc.), 84 db

 • Autoimmun folyamatok hátráltatása
 • Daganatképződés lehetőségének a csökkentése
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Sejtvédelem
 • Tumor ellenes hatás
18.990Ft
4.30645
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (31 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Immune Assist Critical Care Formula, több, mint 200 különböző gomba eredetű immun-stimuláló poliszaharidot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (Aloha Medicinals Inc), 84 kapszula

Az Immune-Assist Critical Care szájon át alkalmazható szer, mely segít szinten tartani és fokozni  felnőttek és  gyermekek immunrendszerének működését egyaránt. Poliszacharidok heterogén elegye, melyeket különböző fajtájú „gyógygombák”-ból vonnak ki.

Több, mint 200 különböző gomba eredetű immunstimuláló poliszaharidot tartalmaz, olyanokat, mint a lentinan, PSK, PSP és D-Nanba.

Adagolási útmutató:

Az Immune-Assist Critical Care napi ajánlott mennyiség 3-6 kapszula, naponta kettőször. Speciális esetekben emelhető az adag egészen napi 9-12 kapszuláig. Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti.

Az Immune-Assist Critical Care kiszerelése 84 db kapszula, egyenként 500 mg koncentrált poliszacharid és glükoprotein kivonata.

Túladagolás:

Az Immune-Assist Critical Care túladagolása esetén fennálló mellékhatásokra vonatkozóan nincs tapasztalat.

Mellékhatások és ellenjavallat:

Az Immune-Assist Critical Care  2000 óta található meg az amerikai piacon és eddigi szedése során nincs tapasztalat a mellékhatásokat,  illetve az allergiás reakciókat illetően.  Mind a felnőttek, mind a gyerekek teljes biztonsággal szedhetik.

Használatára vonatkozó elővigyázatosságok:

Az Immune-Assist Critical Care használata csökkentheti a vércukorszintet hiperglikémiás vagy II. típusú diabéteszes betegeknél. Mindez a magas poliszacharidtartalomnak köszönhető (B-glükán és glükoprotein), mely hozzájárul a cukrok bélben történő felszívódásának csökkenéséhez.

Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra.

Használat várandósság és szoptatás esetén:

NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott.

Figyelmeztetés:

Az Immune-Assist Critical Care étrendkiegészítő, ezért súlyos betegségek esetén immunmoduláns kezelésként ajánlatos alkalmazni, mely az egyéb, hagyományos terápiák hatékonyságát növeli és fokozza, nem pedig egyedüli terápiás gyógykezelésként.

Az Immune-Assist Critical Care  nem alternatív terápia.

Kiszerelése: Kapszula.

Származási ország: USA

Garantált fogyasztási szavatossági idő: Dobozon feltüntetve.

Kiszerelés: Amerikai és Nemzetközi szabadalmazott termék, amely 84 db 500mg-os vegetáriánus kapszulát tartalmaz.

Az Immune-Assist Critical Care szabványosított és szabadalmazott, magas koncentrációjú  poliszacharid kivonat, melyet 5 féle gyógygombából nyernek (Agaricus blazei – 58,5%; Béta-glükán /1-6, D-Beta glükán/; Cordyceps sinensis – 30% Beta-glükán, cordycepin és egyéb hasonló nukleotidok; Maitake /grifolán/ - 28% Beta-glükán /D-frakció Dr. Nanba eredeti formulája szerint/; Shiitake /Lentinus Edodes/ - 40% Beta-glükán /többek között a lentinan és a KS-2; Reishi /Ganoderma Lucidum/ - 40% Beta-glükán /1-3,(8)-1-6 D-Beta-glükán és triterpenoidok/.

Minden összetevőt biotermesztés útján nyernek, nem tartalmaznak sem OMG-t, sem adalékanyagot. Több mint 113 kg, különböző fajtájú, frissen termesztett biogombára van szükség fél kg  Immune-Assist Critical Care nyeréséhez.

A termék aktív hatóanyagairól:

Hosszú történelemre tekint vissza a hagyományos és a keleti gyógyászatban egyaránt a gyógygombák alkalmazása, mivel számos kóros elváltozás gyógyítására használták. A 20. század közepe táján a nyugati orvoslás többszáz kísérletet vezetett le in vitro(kémcsőben) és állatokon, melyek igazolták több mint 180 gombafajta összetevőinek immunmoduláns hatásait.  Az Immune-Assist Critical Care-ben megtalálható az az 5 gomba kivonat, melyek a leghatékonyabbak között vannak.

Az immunműködésre leghatékonyabban ható molekulák a gombákban található Béta-glükánok és glükoproteinek. Ezek a komplex molekulák képesek aktiválni immunrendszerünk sejtjeit, miközben gyorsítják az immunrendszer válaszát a kóros ingerekre. Az utóbbi 40 évben rengeteg tanulmány bizonyította sejtstimuláló hatását (makrofágok, APC, NK sejt, LAK…), valamint azt a tényt, hogy fokozza az  immunitás specifikus kémiai mediátorainak a termelését (IFN, IL-2, IL-12…), és javítja a granulopoesist (granulocyták képzése a csontvelőben) valamint athrombopoiesist (vérlemezkék képzése a csontvelőben).

A B-glükánok és a glükoproteinek látják el azt a feladatot, hogy felismerjék a „megszállókat” és a „non-self” (testidegen, vírussal vagy tumorral megfertőzött) sejteket az immunrendszer sejtjein lévő specifikus receptorok kapcsolódása által, mint pl.: CR3 komplement receptor, Dectina 1 receptor és az SRCA receptor (class A scavanger receptor). A kapcsolódás lehetővé teszi, hogy az immunrendszer „aktivált” állapotban maradjon; ezt a folyamatot a kutatók immunmodulációként értelmezik.

Az Immune-Assist Critical Care-ben megtalálható összes gomba igazolta az immunrendszerre gyakorolt különleges hatását. Az 5 gomba közül minden egyes gomba tulajdonságainak egyesítésével még teljesebb hatást kíván elérni az immunrendszerre. Ilyen értelemben az Immune-Assist Critical Care jelenleg a kereskedelmi forgalomban létező legteljesebb formula.

Különösen hatékony szerről van szó, mivel több mint 200, különböző típusú immunmoduláns poliszacharidot tartalmaz; alkalmazható minden olyan esetben, amikor az immunrendszer veszélynek van kitéve.

 Útmutatás és hatásmechanizmus

 Az Immune-Assist Critical Care nagy hatású farmakológiai étrendkiegészítő. Tanulmányozott és elismert hatásmechanizmusa az immunrendszer sejtjeire ható poliszacharidok és proteoglikánok tevékenységének köszönhető. Az előbb említett poliszacharidok és proteoglikánok felélénkítik az immunrendszert a nem specifikus immunrendszer erősítése és modulációja által. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a poliszacharidok bevitele fokozza a makrofágok tevékenységét, az antigén prezentációt és a Natural Killer sejt működését, ami pedig a CD4 (T helper sejt) limfociták működését és számát emeli, a CD8 (T suppressor) sejtekét, valamint a B limfocitákét. Ez a tevékenység a Béta-glükánok és a glükoproteinek CR3 komplement receptorhoz való kapcsolódása révén valósul meg.

A Cordyseps sinensis magas poliszacharid és glükoprotein tartalmának köszönhetően egyrészt immunmoduláns hatást vált ki, másrészt általában gátolja a vírusos és mikrobás fertőzéseket a nukleotidokhoz hasonlónak nevezett különleges molekulák egyedi összetételének köszönhetően (különösképpen a 3’deoxyadenosinevagy cordycepin  és egyéb, 3-as pozíciójú dezoxi nukleotidokhoz hasonlók). Ezek a módosított nukleotidok képesek fellépni a vírusos és mikrobás fertőzésekkel szemben, de a sejtekéivel is, melyek helyrehozzák a rendszerhibákat úgy, hogy megszakítják a DNS vagy az RNS molekulalánc szintézisét a replikációs folyamatok közben.

Útmutatás

Az Immune-Assist Critical Care akár hosszú időn át is alkalmazható táplálékkiegészítő az immunrendszer erősítésére, fokozására gyógyszeres kezelés mellett is és minden olyan esetben, amikor az immunrendszer valamilyen módon legyengül.

Szerves anyag. 250 kg különböző orvosi gomba szükséges 1 kg Immun Assist előállításához. Immun Asssist 100°%-ban természetes, egy jelenleg világszínvonalú létesítményben állítják elő az USA-ban.

Az Immune Assist Critical Care termékekkel számos klinikán végeztek vizsgálatokat, mint kiegészítő terápia a hagyományos rákgyógyításnál, hepatitis B és különböző májbetegségeknél. Bebizonyította erőteljes hatását hagyományos kemoterápiával kombinálva. Kiemelkedően javítja az életminőséget a sugár- és kemoterápiás kezeléseknél.

A heteropoliszacharidok hatása a rosszindulatú sejtekre:

 • megelőzi a rosszindulatú rákos sejtképződést
 • közvetlen tumorellenes, valamint alogen és különböző silogen tumor ellen is kiváló
 • az immunpotenciál növekedését és annak hatását klinikai körülmények között kemoterápiával kombinálva az életminőség javulását eredményezi, enyhíti a kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásait
 • megelőző hatású az áttétek kialakulásával szemben

immune_assist_b.jpg

Puffadás a gombától

Kedves Tanácsadó! Puffadok a gombától,miért? Vagy ez csak az elején jelentkezik? Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
paripa képe

Talán így jobb lenne..?

Szia Jándék!

Állítólag a gombából a héj a legnehezebben emészthető. Amióta - az egészségességi ajánlások ellenére... - lehúzom a héját, azóta többé sose fájt tőle a gyomrom...., pedig addig, hajaj....

A Néked is ajánlott emóció is sokat segít mindenféle emésztési gondon, ki ne hagyd..

Szeretettel Adri

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm

Köszönöm a segítséget :)

 

 

Értékelés: Nincs

Gomba

Hallottam már olyat, hogy valaki nem emészti jól a gombát, lehet egyéni érzékenység is, de ritka, hogy ez problémát okozzon. Lehet, hogy nem ártana mellé Emóciót is fogyasztani...

Értékelés: Nincs

immunerositesre is...?

Sziasztok, meg anyukamnak rendeltem ebbol a termekbol, de sajnos o mar nem tudta beszedni. A kerdesem, fokent eros megbetegedes eseten kell/erdemes szedni, vagy immunerositesre is, illetve megelozesre is jo? Mivel van ket majdnem tele dobozom, nem tudom mit kezdjek vele. Koszonom elore is a valaszt.

Értékelés: Nincs

Immune Assist CC.

Szia!

Nagyon sajnálom, és sok erőt kívánok neked!! 

Ezt a terméket leginkább krónikus vagy súlyosabb akut betegségek esetén szoktuk kiegészítésképp ajánlani, ám ettől függetlenül az egészség megtartásához is felhasználhatod, például a téli, influenzától és különféle vírusos fertőzésektől gazdag időszak alatt, vagy enyhébb megbetegedésnél a gyógyulás gyorsításához, támogatásához. Ilyen esetekben elég lehet az ajánlott adagolás legalacsonyabb dózisa is.

Csupa szépet, jó egészséget neked! 

Értékelés: Nincs

Koszonom szepen a valaszod!

Koszonom szepen a valaszod!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
aguneszu képe

Sziasztok! Segítségeteket

Sziasztok!

Segítségeteket kérném, hogy ez a termék szedhető e hogdkin lymphoma esetén? Kettes stádiomú, már megkezdék a kemo-s kezelést. És ha igen, szedhető e mellette, homoktövis készítmény, emóció, falvon koktél, vagy nyírfanedv? Illetve esetleg még valami ötlet, mivel lehetne támogatni az immunrendszert és a szívműködést? A termékek között elég jól eligazodom, de abban nagyon bizonytalan vagyok, mi mivel szedhető együtt. Előre is nagyon köszönöm!

Értékelés: Nincs

Colitis ulceroza

Sziasztok,

Kislányomnak colitis ulcerozát állapítottak meg, a helyzetet súlyosbítja , hogy márciusban mononukleozissal volt kórházban, ami miatt az immunrendszere a béka segge alatt. Jelenleg szed, de most akarnak neki erős szteroidot adni kb 3 hónapíg. Mit ajánlasz? Immun caret vagy mást?

Köszönöm 

Móni 

Értékelés: Nincs

Colitis ulcerosa

Szia Móni!

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Nagyon lényeges, hogy a gyógyszeres kezelés mellett bármilyen kiegészítőt is választotok, a szedését megelőzően egyeztessetek a kezelőorvossal! Ez az Immune assist CC-re is igaz. Amennyiben az orvos nem ellenjavallja, jó választás lehet.

Mellette a bélfóra támogatására, az omega-3 zsírsavak bevitelére is fontos gondot fordítani! Az Emóció fermentált, jól hasznosuló étrendkiegészítő, jó választás a bélflóra-rendezés céljából is, ráadásul antioxidánsok gazdag forrása, amik rendszeres, fogyasztása szintén nagyon lényeges! Az omega3 zsírsavak rendszeres fogyasztása a gyulladás csökkentésében, megszüntetésében fontos szerepet játszik! A  D-K -vitaminok elengedhetetlenek az immunrendszer- és az egész szervezet működése szempontjából is ! A linkelt termék "fölszívódást segítő kókusz- és pálmaolaj-kivonatban oldva, adalékanyagok nélkül tartalmaz D3-, K1- és K2-vitamint."

Colitis ulcerosa esetén a csökkent felszívódás miatt a szükséges mennyiségű-minőségű vitaminok, ásványi anyagok pótlása még nagyobb figyelmet kell fordítani.

Lényeges a lelki oldallal is párhuzamosan foglalkozni!  A stressz, a rossz érzések kimutathatóan rontanak a már meglévő betegségek állapotán és nehezítik a gyógyulást is. .

Jó egészséget, gyors gyógyulást kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

HPV és rákszűrés

Kerestem, de nem találtam a blogban erre a problémára beszélgetést, ezért írok ide. Nőgyógyászati rákszűrés eredménye: Nemneoplasticus sejteltérések, metaplasia. Atypusos sejtek (ASC), ismeretlen jelentőségű (ASC-US). HPV szűrést is csináltattam, ami sajnos pozitív, de típusa nem a vizsgált 100 között van, így ismeretlen, hogy melyik. :( 3 hónap múlva kontroll szűrésre kell mennem. Szeretném addig ezt az eredményt visszafordítani. Milyen szerekkel tudom ezt megtámogatni? Köszönöm, ha segítetek.  

Értékelés: Nincs

HPV

Nehéz ügy!

Ez a termék, ami alatt írtál mindenképpen jó! Ezen kívül, az általános immunrendszer-támogató alap hármas, a következő: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj),

Helyileg a Ladyvita kúpot használnám, több kúrán keresztül, utána pedig mindenképpen végeznék egy hüvelyflóra visszaállítást.

A lelki okokra is érdemes egy pillantást vetni, a stresszt kizárni, kivédeni!

Értékelés: Nincs

Köszönöm! 

Köszönöm! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Az alap 3-ast...

Köszönöm! A fenti 3 terméket milyen dózisban kellene szedni? Emóció, halolaj van itthon. K2D3-at beszerzem. A Ladyvitát kipróbálom. Mit jelent a több kúra? És utána a hüvelyflóra visszaállítást mivel?  

Lelki okok ismertek... igyekszem regenerálódni.  Azonban ki akarok jönni ebből az állapotból, és ez az orvos szerint is visszafordítható, ami nagyyon jó hír. 

Értékelés: Nincs

K2D3, Emóció, Omega 3 ..

Az alap 3-ast eleinte emelt dózisban (Akár duplázhatod is), szedném, 12-3 hét után visszatérnék az adatlapon közölt adagolási útmutatóra....

A LadyVitát minimum 2 hónapig, utána az Emóciós hüvelyflóra visszaállítást csinálnám. Valahogy így: 2 adag LadyVita, 1 hét emócióba áztatott tampon kúra, majd újra Lady Vita....és így tovább.

Értékelés: Nincs

mellrák

Sziasztok!

Édesanyámnál mellrákot diagnosztizáltak, 0,7 mm nagyságú a daganat. Másfél hét múlva fogják műteni és az orvost megkérdezte hogy szedhet-e valamit ami támogatná a szervezetét pl. immunerősítő, vagy gyógygomba. Azonban a kérdésére azt válaszolta hogy nem kell semmit sem szednie. Viszont szeretnénk megtámogatni a szervezetét valamivel, én erre a termékre gondolnék. Mi a véleményetek? Köszönöm szépen a segítséget előre is!

Judit

Értékelés: Nincs

Immun assist

Én is ehhez nyúlnék!

Gyógyulást anyukádnak!

Értékelés: Nincs

Gomba emésztési probléma esetén

Kedves Tanácsadó!

Azt szeretném kérdezni,hogy kimutatta természetgyógyász biorezonanciás vizsgálaton,hogy nem tudom megemészteni jól a gombát ( intolerancia van) ebben az esetben szedhetem az Immune Assist Cristal Care kapszulát illetve a Bioconnect Pure Yestmunt mert eddig hónapokon át szedtem?

Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs

Gomba...

Elméletileg igen, de a puding próbája az evés... Ha már eddig is fogyasztottál és nem okozott problémát, akkor nyugodtan...

Értékelés: Nincs

Állandó betegeskedés

Sziasztok!

Láttam, hogy ez a tabletta komolyabb betegségekre való, de azért kicsit elbizonytalanodtam, hogy ezt rendeljem-e, vagy az Immun Assist 247-et.

Nálunk leginkább is csak az a baj, hogy kollektív az egész család beteg szinte november óta. Felváltva vagyunk hányós-fosósak, vagy komoly megfázásosak. Mi a férjemmel már egy-egy antibiotikumon is túlvagyunk, de így sem az igazi. BioConnect, Emóció, krill olaj, zöld lötyi, Humi, K2D3, mézes almarost megy belém, és mégis. (A többiek változóan fogyasztják ezeket.)

Nekem még az állandó betegség mellett a condylomám miatt is gondoltam, hogy jó lenne valamelyik (grapefruit cseppel és manuka mézzel próbálkoztam eddig a homeopátia mellett).

Melyik való nekem a kettő közül? Szétszedhető kapszula, és a gyerekek ételében is el tudom rejteni? Gyerekek szedhetik egyáltalán (1,5 és 3,5 évesek)? A BioConnect-tel mehet együtt?

Előre is köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs

Pontosítás

Szia nasta!

Pontosan mit takar az, hogy a BioConnect, Emóció, krill olaj, zöld lötyi, Humi, K2D3, mézes almarost megy beléd? Mióta szeded ezeket, milyen adagolásokkal?

Van bármilyen tudott betegséged a condylomán kívül? Arra a cseppet és a mézet belsőleg használtad? Helyileg is kezeled valamivel?

Várom a válaszaidat!

Szép estét nektek! 

Értékelés: Nincs

Miből mennyi

Szia!

Ami azt illeti, nem vagyok mindig a toppon a dolgok beszedésében, de kb. így néz ki:

- reggeli előtt fél órával Humi 2db

- közvetlenül reggeli előtt zöld lötyi kapszula

- ebéd előtt fél órával 1-2 krillolaj kapszula

- ebéd után BioConnect, illetve mostanában, mióta betegeskedünk van, hogy Kurkuma spektrumból is beszedek egyet

- uzsihoz egy kupica Emóció

- vacsora után K2D3-csepp (amennyi sikerül ) és egy kanál mézes almarost

Hát talán 2 éve vásárolok nálatok, azóta halmozódott fel a dolog, eleinte csak D-vitamin volt, aztán olvastam ezt is, azt is Na azért nem veszem be ezeket minden nap - mert akkor már csődbe ment volna a család - de azért igyekszem.

Más konkrét betegség szerencsére nincs, csak egyszerüen mindent elkapok (ja, még szemölcsök is megtámadtak- egy éve tartják magukat). A condylomát csak belsőleg kezeltem, nagyon vártam az olajfalevelet, mert azt olvastam a társoldalatokon, hogy az is jó erre, de sajnos soha nincs.

Igazándiból 4 éve, az első terhességemnél jelent meg ez a dolog, és úgy érzem, hogy a szervezetem nem tért még magához a két terhesség, szülés, szoptatás óta. Ezért gondoltam ezt az immunerősítőt a többi mellé (?)

Értékelés: Nincs

Immuntámogatás, adagolás

Szia nasta!

Az Emóciót, D-K cseppeket és az omega-3 zsírsavat (halolaj vagy krillolaj) érdemes folyamatosan fogyasztani, az egyéb dolgokat pedig panaszokhoz, elváltozásokhoz igazítani. Célszerű gondot fordítani a lemerült vitamin- és ásványianyag-raktárak feltöltésére is, különösen babavárások, szoptatások után (meg előtt és alatt ), valamint a téli szezonban!

Betegség esetén az Emóció adagját meg is duplázhatod, és ilyenkor a BioConnect nagyon sokat tud segíteni. Ebből ilyenkor napi 2x1 szemet is célszerű lehet szedni, addig, amíg teljes a gyógyulás, majd fenntartásnak elég a napi 1 szem a náthaszezon alatt.

A DK-cseppet a nappali napszakban fogyaszd, az Emóciót pedig érdemes lefekvés előtt meginni, akár egybekötve az almarostos mézzel, így erősítik egymást.

Kérlek, olvasd el ezt a blogbejegyzést, ebben magyarázatokat és egyéb ötleteket is találhatsz! 

A condyloma külsőleges és belsőleges kezelése egyaránt lényeges, ezzel kapcsolatosan pedig kérlek, ezt a hozzászólást olvasd el!

Szép estét, jó egészséget kívánok! 

Értékelés: Nincs

Edesapamnal

Sziasztok,Edesapamnal tudorakot diagnosztizáltak, további vizsgálatokra nem hajlandó menni. Érdeklődni szeretnek, hogy ez melle a készítmény melle kiegesziteskent mit javasoltok? 

Értékelés: Nincs

Kiegészítésként...

Igen, a Critical Care nagyon jó választás. Mellé még  az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj).
Ha nagyon gyengének érzi magát a Nyírfanedv segíthet, és a táplálkozásába bevinnék kötelezően mindenképpen valami enzimdús, klorofilban gazdag kiegészítő táplálékot! Búzafű, vagy árpafű, vagy ezek kombinációja.
Ha mégis megváltoztatja a hozzáállását és elmegy orvoshoz, mindenképpen tájékoztassátok a kezelőorvost ezekről a természetes kiegészítőkről!

Értékelés: Nincs

Multivitaminnal együtt?

 

Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy a téli immunerősítéshez a készítménnyel együtt egyéb komplex multivitamin készítmény szedése javasolt -e? Kizárólag valamilyen általatok is ajánlott természeres összetevőkből álló szerre godolok. 

Értékelés: Nincs

Multival?

Szia Vlenaa!

Ebben a blogbejegyzésben számodra is hasznos információkat találhatsz az immunrendszer "téliesítésével" kapcsolatosan!

Az Immune Assist CC. terméket komolyabb, már fennálló problémák esetén javasoljuk, nem pedig megelőzésre, téli felkészítésre. Erre a fent említett bejegyzésben találhatsz ötleteket, illetve a BioConnect, vagy akár az Immune Assist 247 termékek adatlapjait célszerű átolvasni.

Jó egészséget!

Értékelés: Nincs

Segítség kérés

2 gyerekes 40 feletti családanya vagyok, néhány éve high risk HPV fertőzött. A legutóbbi cytologia szűrésemnél sajnos CIN1 státuszt állapítottak meg.
A gyógyulás érdekében - életmód változtatás mellett (bár nem dohányzom, nem iszom alkoholt, egészségesen táplálkozom és rendszeresen sportolok) - szeretnék rendelni a termékeik közül néhányat.
Korábbi hozzászólásokat elolvasva az Emóció, Immune Assist Critical Care ill. a Lady Vital termékeket gondoltam megrendelni. De várom célzottan a problémámra vonatkozó javaslatukat a megfelelő adagolással, valamint a kúra időtartamának megadásával.
Továbbá szeretném megkérdezni, hogy a BioConnect béta-glükán vagy a Critical Care tartalmaz-e magasabb béta-glükán hatóanyagot? Egy 30 napos béta-glükán kúrán már túl vagyok, de lehet hogy a napi 1 db kapszulánál magasabb dózist kellene szednem.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Több termék

Szia! 

Konkrét kúrát, időtartammal, adagolásokkal nem adhatunk meg, maximum annyit tudok írni, én miket választanék a helyedben... Az időtartam egyébként is egyénenként más és más, nem feltétlen egyformán reagál a szervezet. 

Amiket összeválogattál, tökéletesek! Az Immun Assist gyógygombák keveréke (komplexebb készítmény), a BioConnect pedig kimondott béta-glükán, nem lehet összehasonlítani a kettőt. Én mindkettőt beiktatnám, ha lehetséges... 

Krillolaj és K2 D3 alapvető, és ajánlott folyamatosan szedni, valamint jó választás lehet még a búzafű.

Értékelés: Nincs

Adagolás

Kedves Meli,

Köszönöm a gyors választ és a javaslatokat.
Az adagolással kapcsoltaban esetleg tudsz még segíteni?

Üdvözlettel:
Viki

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Adagolások

Emócióból 2x30 ml-t, Immun Assist-ból 2x4-et, BioConnect-ből napi 1-et, Krillolajból napi 2 kapszulát (összesen 1000 mg), K2D3 fortéból napi 12 cseppet szednék. A hüvelykúpot pedig úgy használnám, hogy 3 hétig folyamatosan, majd 1 hét szünet, utána az eredményektől függne, hogy szükség van-e még folytatásra. 

Búzafűből is teljesen jó a gyártó által ajánlott napi 3 teáskanál! 

Értékelés: Nincs

P4 - napi adagolás

Sziasztok,

P4-es lett a rákszűrésem; immunerősítésként rendeltem a terméket; napi adagolás tekintetében segítenétek?

Köszönöm,

m.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Ajánlott adagolás

Szia! 

Ajánlott adagolása 3-6 kapszula, naponta egyszer vagy kettőször. Tehát akár napi 12 kapszuláig is el lehet menni. Szerintem én bekezdenék 2x3-4 kapszulával minimum, kiegészítésként. 

Értékelés: Nincs

4 éves gyereknek immunerősítésre

Olvastam a hozzászólások között, hogy gyermekeknek is adható.Az adagolásról szeretnék érdeklődni,mennyi kapszula kellene naponta?Az orvos megállapította, hogy gyenge az immunrendszere a kisfiamnak.Még az ovikezdés előtt szeretném elkezdeni adni neki.Kúraszerűen érdemes adni vagy csak ha beteg?Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

4 éves gyerkőcnek Immun Assist adagolás

Szia! 

Én inkább az Immune Assist 247-et választanám gyerkőc számára, hiszen annak a leírásában kimondottan szerepel gyerekeknek szóló ajánlás. Abból napi 1-2 tabletta a napi adag, szerintem nektek felkészülésre elég lenne napi 1 tabletta, probléma esetén pedig lehet 2-re növelni az adagot. 

Értékelés: Nincs
Ariathni képe

Immune Assist és Béta-Glükán

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ezzel a termékkel kapcsolatban. Tinédzserkorom óta pollenallergiás vagyok, ami júliustól szeptemberig a legrosszabb (5+ parlagfű). Azt látom, hogy az Immune Assist CC napi adagjában elég magas a béta-glükán tartalom. Kell, van értelme mellé még Bioconnectet szedni? Mellette rendszeresen szedek Emóciót és C-vitamint. Nagyon bízom benne hogy ezzel a termékkel idén megúszom a gyógyszereket, mert a Performax is csodálatosan bevált arra amire ajánlják. Köszönöm előre is a segítségeteket! Szép napot: Ari

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kell-e külön béta-glükán?

Szia! 

Szerintem elég, ami ebben + az Emócióban van, nem tartom szükségesnek pluszban a Bioconnect-et. Nyilván nem tilos, ha szeretnéd. 

Értékelés: Nincs

Felszívódás - Crohn

Sziasztok!

Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy van-e esetleg valakinek tapasztalata , információja arra vonatkozóan, hogy milyen könnyen szívódik fel a tablettákban lévő hatóanyag? Sajnos Crohn beteg vagyok, ezért minden vitaminnál ezt fontos figyelembe vennem.

Előre is köszönöm segítségeteket!

Adri

Értékelés: Nincs

Mumio és Longo Vital mellé

Sziasztok,

Lehet szedni együtt a Mumio-val és a Longo Vital-al és Krill olajjal, illetve szükségtelenek ezek terméek együtt? Ezek mellett persze az Emóció. (Hideg pajzsmirigy göb-re (2cm minkét felén), a hormon értékek jók.

Most jár le a 36 napos Halpástétom kúra,(mellette Emóció és Huminiqum) és utána gondoltam a Múmio kúrát, azt olvastam, h a Múmio mellett nem kell Huminiqum.

Köszi előre is.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Termékek együtt

Szia! 

Igen, a Mumio és a Huminiqum közül elég az egyik egyszerre. A többi szedhető egyszerre. Olyat nem mondanék, hogy szükségtelen valamelyik is, mert mindegyik másban jó. Szerintem szépen kiegészítik egymást! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

autimmun RA

Sziasztok !

rendeltem Immun Assist Critical Care-t , immunmodulálásra.

Azt szeretném kérdezni, hogy biológiai terápia mellőzőse helyett , milyen adagolásban kezdjem szedni?

Emó, és halpástétomot is rendeltem mellé. Az  Emó nagyon jó, szinte azonnal éreztem jótékony hatását ! :)

Ui: remélem hamarabb lesz  január 18 .ától :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Immun Assist adagolása

Szia!

Az Immun Assist napi adagja 3-6 szem, én a helyedben kezdenék napi 4 szemmel, és utána emelném, ha szükséges 5, majd 6 szemre. C-vitamint ajánlott szedni mellé. 

Használat előtt kérlek mindenképpen egyeztess a kezelőorvosoddal!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Melyiket?

Sziasztok! 6 éves kisfiam idén rengeteget volt beteg. Sajnos asztmatikus tünetei is vannak, de csak a téli időszakban. A lelki oldal fejlesztése folyamatban van. Tejterméket csak bio joghurt és sajt formájában eszünk mikor nem betegek. Azt gondolom itthon jól táplálkozunk (bio jo minőségű rengeteg zöldség és gyümölcs, kevés voroshús) , de az ovi az mar más tészta....

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Mi a kérdés?

Ha az, hogy szedheti-e a fenti készítményt, akkor a válasz: igen! yes.gifregular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Mit ajánlotok?

Köszönöm! Az érdekelt volna még, hogy Ti mit ajánlotok....

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

6 éves kisfiúnak

Ezzel a fenti készítménnyel tutira nem lősz mellé! 

Jó választás lehet még a Mumio + mellé még a Csipkerózsa rügyelixírt adnám. 

Most szed valamilyen táplálékkiegészítőt? 

Értékelés: Nincs

Miket szed

Emóciót, d3 rendszeresen, bioconnectet és Zxflamedet ha szükséges. Halolajat és manómannàt nem hajlandó megenni.... C-vitamint is pótoljuk.

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Mi lehet a leghasznosabb?

Az szuper, akkor a felszívódását folyamatosan támogatjátok! Ennek tudatában még inkább fenntartom, amit az előbb írtam! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy gyenge immunrendszer, gyenge felszívódás, energiaszegénység, krónikus gyulladásra való hajlam esetén az Immune Assist CC mellé mely termékeket érdemes szedni kiegészítésként? 37 éves (diplomás) nő vagyok, nagy leterhelésnek vagyok kitéve a munkahelyen, melyen belül fizikai és szellemi leterheltséget értek egyaránt. Úgy érzem kevés az energiám, és ezt sajnos édességgel és pékárúval vagyok kénytelen pótolni, pedig nem nagyon túlterhelt napjaimon vegán étrendet tartok, próbálok bionom szemlélet szerint élni, melyet nagyon élvezek és szeretek :-)

Szóval érdeklődni szeretnék, hogy mit érdemes még szednem e mellé az erős termék mellé?

A választ előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs

immunállapot

Szia! Amennyiben az ImmuneAssist cc.-fogyasztod, úgy ha teheted naponta egyél mellé 1000-2000mg C-food komplex vitamint a tökéletes felszívodás érdekében. Én napi 3000mg C-food vitamint szedek 2-3g napi Aloha termékhez évek óta. Hibátlanul működik tapasztalat szerint. 3havi Immun Assist Critical Care után váltottam az Immun Assist 24/7 termékre, és imádom azóta is minden nap...

Értékelés: Nincs

Immunállapot

Köszönöm a hasznos gondolatod, ki fogom próbálni.

Értékelés: Nincs

Feltöltődésre, stresszre

Szia Jana12!

Bélflóra regenerálók közül választanék első körben mondjuk az Emóciót.

vitaminkomplexek közül többet is kipróbálhatsz :Every Woman vagy Vadon Gyöngye amit ajándékba megkaphatsz a Medvehagymás Tavaszi csomag akcióban, érdemes kipróbálni

Nyírfanedv is szimpatikus lehet számodra ha elolvasod az adatlapját.

Stresszkezelésre és stresszoldásra is több lehetőség van!

Értékelés: Nincs

Szoptatás alatt

Sziasztok!

A termék leírása szerint, nem  ellenőrzött a használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt. Szerintetek akkor szoptatás alatt inkább ne kísérletezzek ezzel a termékkel?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Szoptatás alatt lehet-e?

Kismamákon, szoptató anyákon nem lehet kísérletezni, így minden olyan termékre rá kell írni a figyelmeztetést, amelyet nem teszteltek kimondottan kismamákon, szoptató anyukákon (tehát kb. mindenre, kivéve, amelyeket már régebben, még az ilyen jellegű törvények megjelenése előtt kitapasztaltak). Sokszor nincs benne semmi rájuk nézve veszélyes, mégsem mondhatjuk, hogy szedd nyugodtan...  wink_smile.gif

Értékelés: Nincs

Gyerekeknek lehet-e adni az Immun Assistot?

Sziasztok!

Sajnos gyermekeim betegek, arcüreg-és torokgyulladásuk van.

Van itthon ebből a termékből, ezért szeretném megkérdezni, hogy adhatok-e nekik belőle,  ha igen, akkor mennyit a gyógyulásuk elősegítésére?

A benne lévő gyógygombák nem árthatnak nekik?  

(A legkisebb 5 éves.) 

Köszönöm szépen! 

 

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Immun Assist gyerekeknek

Ez van a tájékoztató tetején: "...mely segít szinten tartani és fokozni  felnőttek és  gyermekek immunrendszerének működését egyaránt."

Gyógygombákat nyugodtan kaphatnak gyerekek, még a C foodban is van. Ez a termék erősebb hatású, mint a "sima" ImmunAssist247. Ott az adagolásban megelőzés esetén és gyerekeknek 6 éves kor alatt 1-2 tabletta az ajánlott napi adag. Ez javasolt általános immunmodulálásra.

A  Critical Care komolyabb esetekre van összerakva. Viszont, ha ez van otthon, én adnék a gyerkőcnek.

Mellé még biztos jól esne egy kis illóolajos borogatás és a bélflóra támogatásra is szükség lenne.

Mielőbbi jobbulást/gyógyulást kívánok.wave.gif

Értékelés: Nincs

Arcüreg és torokgyulladás- Köszönöm a segítséget!

Kedves Anikó!

Köszönöm szépen! :-)

Értékelés: Nincs

Tojásallergiás kisfiúnak immunmodulálásra mehet-e?

aKedves Lányok!

 

Érdeklődni szeretnék, hogy a fenti termék alkalmas volna-e az 5 éves kisfiam immunrendszerének "beállítására"?

Vele kapcsán már sokszor kérdeztem, mert ekcémás volt már kicsinek is, illetve kimutatottan tojásallergiás. Erre diétáztatjuk már régóta. Most is csak egy pici száraz folt jelent meg a homlokán, amikor egy felsőlégúti vírusos náthát kapott el a család az ünnepek előtt. Óvodás, de nem sokszor marad ki, mert nem kifejezetten beteges. Ha beteges, akkor is elég hamar átmegy rajta a náthás - köhögős, vírusos betegség.

Rendszeresen adom neki a Beta-glükan tartalmú Wellimmunt, kapja az emóciót és alkalmanként (mikor nem felejtjük el) a halolajat, D-vitamint.

Az őszi allergológiai vizsgálaton kimutattottan erősödött a tojásallergiája, vagyis az értékek magasabbak (Igm, Ige, Iga stb.), mint az egy évvel ezelőtti vizsgálaton voltak. A doktornő fontolgatja, hogy immunológushoz fogja küldeni és javasolt egy immunmoduláló kúrát is, ő ezt valamilyen gyógyszeres kezelés alatt értette.

A tojás mellett, amit ugyan nem fogyaszt és a tojásport és egyéb fantázianéven nevezett tojástartalmú dolgokat sem, mégis erősödött az allergiája, noha tünetei és ekcémás foltja a fent említetten kívül nincsen. Baba korában a kis combján és a pociján megjelent és ma is ott van egy fehérebb kisebb bőrfolt, mintha a pigmentálódása nem lett volna megfelelő, pedig amúgy is fehér bőrű gyerek. Ez lehet az immunrendszer problémájával összefüggő?

Ezt a fenti terméket használhatnám-e esetleh, jobb-e mint a most szedett termékek közül a Wellimmun?

Egyébként császáros, tápszeres (kiegészítés) és 13 hónapos koráig szoptatott kisbaba volt.

Előre is köszönöm, ha adnátok valami jó tippet, vagy hogy tényleg menjünk-e tovább immunológushoz?

További szép napot!

 

Üdv: Ági

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Tojásallergiás kisfiúnak immunmodulálás

Kedves Ági!

Azt megmondani, hogy menjetek vagy ne menjetek tovább nem lehet, Te ismered legjobban gyermeked, Neked kell meghozni a döntést.

Mi annyit tudunk tenni, hogy a kérdésedre, ami a fenti termékre irányult legjobb tudásunk szerint válaszolunk. Személy szerint nem adnám neki a fenti készítményt, inkább az alábbiakból válogatnék a rendszeresen kapott kiegészítő táplálékok mellé:

- Immun Assist 247

- Cordyceps

- Mandulagomba (Agaricus)

- GanoUltra

- béta-glükános goji

és a múmió.

Kimondottan fókuszáltatok valaha a bélflóra telepítésre, regenerálódásra?

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Bélflóra regenerálás és a tojásallergiás kisfiam

Kedves Niki!

Köszönöm a gyors választ! Igen, figyelünk a bélflóra regenerálására, az emóciót nem issza meg tisztán, ezért a reggeli teájába teszem a beta glukanos (well)maximmunnnal együtt. Váltakozva adom neki a gyerekerősítő tinktúrát is és többféle terméket kipróbáltam már az erősítésére. Ezért írtam, hogy nem mondanám beteges gyereknek, összehasonlítva az ovis társaival. Sajnos a manó mannát nem hajlandó megenni, sem a múmiót (próbáltam már neki "eladni", sikertelenül).

Az ajánlásod szerint fogok választani egy terméket, amivel kiegészítjük az eddig fogyasztottakat. Az oviban kap diétás élelmet, amit persze itthon igyekszek ellensúlyozni, mert még így is sok benne a finomított élelmiszerek aránya, hogy vannak változások a közétkeztetésben. Itthon örömmel eszi a zöldséget, gyümölcsöt, erre nem lehet panaszom.

Mégegyszer köszönöm a tanácsokat! :-)

Üdv: Ági

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

1 hét alatt

1 hét múlva lesz egy kisebb szájsebészeti műtétem, két bölcsességfogamat veszik ki. Per pillanat még meg vagyok fázva és köhögök. Természetesen, ha nem gyógyulok meg addigra, akkor halasztódik. Kérdésem az lenne, hogy ez az Immun Assist Critical Care alkalmas e arra, hogy feltúrbózzam a szervezetem erre a műtétre. Előtte, utána is szedjem? Mennyit érdemes ilyen esetben? Mit szedjek még mellé? Az itteni szuper dolgok mellé azért lehet (csak ha nem bírnám) fájdalomcsillapítót szednem, vagy a két dolog "nem szereti egymást"?

Nagyon izgulok, és szeretném ha minél kisebb sokott okozna ez a műtét a szervezetemnek, és gyorsan rendbe jönnék,

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!  

Értékelés: Nincs

Műtét előtt és után

Szia!

Ez a termék is jó választás, én már most elkezdeném szedni és a műtét után is szedném egy darabig. Adagolását az adatlapon megtalálod: "Az Immune-Assist Critical Care ajánlott adagja napi 1-3 kapszula. Szükség szerint emelhetjük az adagot egészen napi 9-12 kapszuláig. Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti."

"Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra."

További termékjavaslatokat itt találsz. Fájdalomcsillapítóról vagy egyéb gyógyszerről kapcsolatosan kérlek kérdezd meg orvosodat, hogy mit szedhetsz mellettük.

Ami eszembe jutott a Fogolaj külsőleg! a naponta többször a fájdalmas területre kenni. Kalciumtartalmú készítmények és a halolaj vagy krill olaj is segíthet még.

Innen választhatsz Fájdalomcsillapításra és köhögéscsillapításra és ha esetleg a műtét után véraláfutások keletkeznének az arcon.

Ha van kedved megírnád majd után a tapasztalataidat? Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Értékelés: Nincs

Nőgyógyászati gyulladásra jó e?

Sziasztok, én most regisztráltam, csatlakoztam hozzátok.

A segítségetekre lenne szükségem.

Szülés uátn vagyok 6 héttel és a méhnyakrák szűrésem eredménye P2 lett és gyulladást mutatott. Ismételni kell a vizsgálatot még az idén azt mondta az orvosom. Mit tudnátok nekem ajánlani. Nagyon megviselt a császármetszés fizikailag és lelkileg is ez volt a második császármetszésem.

 

Segítségeteket előre is köszönöm.

Várom válaszotok Szilvi 

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Jó választás lehet

Szia Szilvi! 

Szeretettel üdvözlünk az oldalon! hi.gif

A fenti komplex termék jó választás lehet esetedben, hiszen mind az immunrendszer erősítésében, mind a gyulladáscsökkentésben, mind az esetleges kórokozó kiirtásában hatásos lehet. 

Lehet tudni, hogy mitől van a gyulladás? Van valami baci esetleg? 

Társoldalunkon, az AntalVali.com-on, ha rákeresel a nőgyógyászati gyulladás címszóra, találhatsz egy csomó információt a témáról: a hüvelyflóra védő szerepéről, a visszatelepítéséről és a kórokozók elleni védelemről. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

hogyan szedjem

Sajnos az orvos szerint muszáj egy antibiotikum kúrát végigcsinálnom, 7 napig. Lázas, torokfájós köhögős baktérium okota fertözésem van. Mehet-e mellé a cordyceps, az immune asist cc, az almarostos méz, emóció valamelyike, esetleg mindegyik? Mennyivel a gyógyszer bevétele után vehetném be őket? A hasam már most is összevissza bugyorog, a gyógyszertől, hogyan tudnám ellensúlyozni ezeket a nem kívánt hatásokat?

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Antibiotikum mellett

Szia! 

Mindegyiket szabad szedni antibiotikum mellett is, de nem feltétlenül muszáj mindegyiket egyszerre bevetned. 

Amennyiben van rá keret, akkor az Immun Assist-ot, az almarostos mézet és az Emóciót ajánlom. Utóbbi kettőt feltétlenül különítsd el az antibiotikumtól, teljen el a bevétele után néhány óra. Minimum az Emóció erősen ajánlott ilyen esetben. 

Értékelés: Nincs

immunerősítés

Sziasztok!

Nem tudom melyik Immun A terméket a CC vagy a 247-et vásároljam. Érdeklődnék, melyik mire jó, mikor melyik hasznosabb?

Köszönöm!

Emőke

Értékelés: Nincs

Immun Assist Critical Care vagy 247 között mi a különbség?

Szia pemci!

A két termék közti különbségről Valit idézném:"Egyik sem jobb, inkább más... A Critical care egy turbó változat, ami egészséges ember esetén nem hatékonyabb, de beteg embereknél viszont igen. Ha csak megelőzésből, immunerősítés gyanánt szeded, akkor nincs értelme a drágábbat venni. De ha beteg vagy (allergia, rák, aids, autoimmun, műtét miatt legyengült szervezet), akkor a Critical care kell!"

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Immunne Assistból melyiket

Köszi a választ!

Emőke

Értékelés: Nincs

3 évesnek

Sziasztok!

Bölcsibe beszokás támogatására, folyamatos köhögés/takony ellen választanám ezt.   Hörghurutos köhögés nappal (angyalgyökér balzsam egész jó, csak nem elég). Bélflrórajavító kellene, sajnos Emóciót sehogy nem issza meg (pedig ennél durvább Ízűeket is bevesz)-All flora nincs már és Colon székrekedést okoz. Manómanna, almarostos méz elfogyott, itt gondoltam Immun Assistre - ennek milyen íze van szétszedve? Mibe keverjem (pl. karotin-rost koktélba? a bőre miatt amúgy is jól jönne..)? Amíg köhög, addig napi 1 mehetne? Almarostost rendelek hozzá, mit javasoltok még? Gondolom ImmunAssist mellett a gyermekerősítő tinktúrát függesszem fel?

Köszönöm!!

Zsuzsi

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: