Immune Assist 247 - Étrend kiegészítő tabletta (Aloha Medicinals Inc.), 90 db

 • Daganatképződés lehetőségének a csökkentése
 • Fertőzések ellen
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Vércukorszint szabályozás
16.990Ft
4.61111
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (27 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Immune Assist 247 - epigallokatechin gallátot, teljes spektrumú Cordyceps sinensis-t és Béta-glükánt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (Aloha Medicinals Inc), 90 kapszula

Adagolás és szedés:

Az Immune Assist 247 ajánlott adagja napi 3-4 kapszula, de szükség esetén emelhetjük az adagot egészen napi 9-12 kapszuláig. Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti.

Antibiotikumos kezelés esetén az Immune Assist 247 egyidejűleg alkalmazható, de ilyenkor is javasolt további két hétig még szedni.

Megelőzés esetén és gyerekeknek 6 éves kor alatt 1-2 tabletta az ajánlott napi adag.

A lassú hatóanyag kibocsátású formula lehetővé teszi, hogy egyszerre vegyük be a tablettákat, kényelmesebbé téve így alkalmazását.

Az Immune Assist 247 kiszerelése 90 db, egyenként 800 mg lassú hatóanyag kibocsátású tabletta.

Túladagolás:

Az Immune Assist 247 túladagolása esetén fennálló mellékhatásokra vonatkozóan nincs tapasztalat. Szedésének biztonságosságát az ajánlott dózis 1000-szeresével tesztelték és semmiféle mérgezést nem tapasztaltak.

Mellékhatások és ellenjavallat:

Az Immune Assist 247 2000 óta található meg az amerikai piacon és eddigi szedése során nincs tapasztalat a mellékhatásokat, illetve az allergiás reakciókat illetően. Mind a felnőttek, mind a gyerekek teljes biztonsággal szedhetik.
Szedése nem ajánlott gombák vagy zöldteával szembeni allergia esetén.

Használatra vonatkozó elővigyázatosság:

Az Immune Assist 247 használata csökkentheti a vércukorszintet hiperglikémiás vagy II. típusú diabéteszes betegeknél. Mindez a magas poliszacharidtartalomnak köszönhető (B-glükán és glükoprotein), mely hozzájárul a cukrok bélben történő felszívódásának csökkenéséhez.

Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra.

Használat terhesség és szoptatás esetén:

NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott.

Figyelmeztetés:

Az Immune Assist 247 étrendkiegészítő, ezért súlyos betegségek esetén immunmoduláns kezelésként ajánlatos alkalmazni, mely az egyéb, hagyományos terápiák hatékonyságát növeli és fokozza, nem pedig egyedüli terápiás gyógykezelésként.

Az Immune Assist 247 nem alternatív terápia.

immuneassist_247b.jpg

Csomagolási egység: A műanyag tégely 90 db kapszulát tartalmaz.

Kiszerelése: Kapszula.

Származási ország: USA

Garantált fogyasztási szavatossági idő: Dobozon feltüntetve.

Összetétel:

 • Agaricus blazei - ABM
 • Cordyceps sinensis - Dong Chong
 • Grifola frondosa - Maitake
 • Coriolus versicolor - Turkey Tails
 • Ganoderma lucidum - Reishi
 • Lentinula edodes - Shiitake
 • Full spectrum Cordyceps sinensis hybrid
 • EGCG extracted from green tea

Az Immune Assist 247 szájon át alkalmazható szer, mely segít szinten tartani és fokozni az immunrendszer működését felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Különböző fajtájú gyógygombák poliszacharid kivonatának heterogén elegye.

Az Immune Assist 247 epigallokatechin gallátot is tartalmaz (EGCG), amely antioxidáns és vírusölő hatású polifenol összetevő (a vírusok sejtekhez történő kapcsolódását gátolja), melyet zöldteából (Camelia sinensis) vonnak ki és „full-spektrum” Cordyceps sinensis-t is, mely a nukleotidokkal megegyező, vírusölő hatású természetes forrás.

Az Immune Assist 247-ben található poliszacharidok szerkezete:

 • sok monomeres, magas molekulasúlyú B-glükán, mely egyenes és magasrendű szerkezeti egységű, elágazó láncú (jobbra tekeredő dupla és tripla spirál) 1-3, 1-4, és 1-6 B-glükózból áll
 • glükoprotein (polipeptidekhez vagy fehérjéhez kapcsolódó B-glükán)

A 800 mg-os tabletták szerkezete lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok hosszantartó hatást váltsanak ki.

immuneassist_247a.jpg

Útmutatás és hatásmechanizmus

Az Immune Assist 247 nagy hatású étrendkiegészítő. Tanulmányozott és elismert hatásmechanizmusa az immunrendszer sejtjeire ható poliszacharidok és proteoglikánok tevékenységének köszönhető. Az előbb említett poliszacharidok és proteoglikánok felélénkítik az immunrendszert a nem specifikus immunrendszer erősítése és modulációja által. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a poliszacharidok bevitele fokozza a makrofágok tevékenységét, az antigén prezentációt és a Natural Killer sejt működését, ami pedig a CD4 (T helper sejt) limfociták működését és számát emeli, a CD8 (T suppressor) sejtekét, valamint a B limfocitákét. Ez a tevékenység a B-glükánok és a glükoproteinek CR3 komplement receptorhoz való kapcsolódása révén valósul meg.

Az epigallokatechin-gallát (EGCG) antioxidáns és vírusölő. Elsősorban a HIV vírusra vonatkozó tanulmányok során sikerült bebizonyítani, hogy tevékenysége összefüggésben van azzal a ténnyel, hogy ez a molekula kapcsolódik a T helper limfociták felületén lokalizált CD4 receptorhoz; az EGCG receptorhoz való kapcsolódása felveszi a harcot a vírusos kapcsolattal, de nagyobb affinitással. Úgy tűnik, hogy a receptor erőteljesen magához vonzza az EGCG-t és amint létrejött a kapcsolat, a foglalt receptor nem elérhető többé a vírus számára. Ez együtt jár azzal, hogy a vírus nem tud bejutni a sejtbe és közvetetten redukálja a megismétlés lehetőségét valamint a vírusos támadást.

A Cordyceps sinensis „full-spectrum” magas poliszacharid és glükoprotein tartalmának köszönhetően egyrészt immunmoduláns hatást vált ki, másrészt általában gátolja a vírusos és mikrobás fertőzéseket a nukleotidokhoz hasonlónak nevezett különleges molekulák egyedi összetételének köszönhetően (különösképpen a 3’deoxyadenosine vagy cordycepin és egyéb, 3-as pozíciójú dezoxi nukleotidokhoz hasonlók). Ezek a módosított nukleotidok képesek fellépni a vírusos és mikrobás fertőzésekkel szemben, úgy hogy megszakítják a DNS vagy az RNS molekulalánc szintézisét a replikációs folyamatok és a reverz transzkripció közben (a retrovírus – RNS vírusnak van egy különleges enzimje, amit inverz transzkriptáznak neveznek és lehetővé teszi DNS képzését akár az RNS-ből is).

Ezeknek a módosított nukleotidoknak a szerkezete nagyon hasonlít néhány vírusölő gyógyszer szerkezetéhez, de éppen a szerkezetük miatt, a gyógyszermolekuláktól eltérően, nagyon alacsony a mérgező anyag tartalmuk.

Útmutatás

Az Immune Assist 247 akár hosszú időn át is alkalmazható táplálékkiegészítő az immunrendszer erősítésére, fokozására és mindenekelőtt a szervezet támogatására mikrobás és vírusos fertőzések esetén. Az Immune Assist 247 a benne található hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül hasznos minden olyan esetben, amikor az immunrendszer valamilyen módon legyengül.

 

 

 


immunerősités

Sziasztok,

Szeretnék érdeklődni hogy  mit ajánlanátok májdaganatos idősebb betegnek, akinek most lesz a műtétje. Elvileg nincs áttét. A műtét után szükség lenne immunerősitésre és a sebgyógyulásának elősegitésére.

 

 

Köszönöm szépen előre is

Értékelés: Nincs

Immune Assist, egyebek

Szia Márti!

Nagyon lényeges, hogy bármit is választotok, minden esetben még bőven a szedés előtt egyeztessetek a kezelőorvosotokkal! A természetes szerek ugyanis befolyásolhatják, módosíthatják a kezelés, a gyógyszerek hatását-hatékonyságát, és vannak olyan kombinációk is, amik akár kifejezetten ellenjavalltak lehetnek.

Az Immune Assist remek választás lehet, ám nem a 274-et, inkább a Critical Care terméküket ajánlanám. Érdemes elolvasni a termék adatlapját is, különösképp a szakirodalom fülecske alatti információkat.

A probiotikum, DK-vitamin, omega-3 zsírsav trió lényegében majdnem mindenki számára alap és lényeges. Vérhígító, véralvadásgátló gyógyszerek alkalmazásakor azonban a K-vitaminos verzió helyett a sima D3-vitamin javasolható.

A búzafű, árpafű szintén támogatja a regenerációt, segíti a roborációt. 

Tumoros állapotoknál nagyon fontos a lelki egyensúly támogatása, a megfelelő stresszkezelés és az egyénre szabott, szakember által összeállított megfelelő táplálkozás is.

Mielőbbi jó egészséget, gyors gyógyulást kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Terhesség alatt

Sziasztok! Korai terhesség alatt (illetve később is) szedhető az Immune Assist 247 vagy a BioConnect Pure? Köszönöm előre is válaszotok! :)

Értékelés: Nincs

Immun assist

Ez van az adatlapon:

"Használat terhesség és szoptatás esetén:
NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott."

Szóval, ha eddig nem szedted, szerintem ne most kezd el, ha már használtad, akkor az orvossal egyeztetve, használhatod.

A BioConnect pure egyértelműen használható.

Értékelés: Nincs

Terhességi cukorbetegség "megelőzése"

Sziasztok!

8 hónapja szültem, sajnos nagyon súlyos terhességi diabéteszes lettem, inzulinnal is nehezen tartottuk kordában a vércukorszintet. Szerencsére egészséges, csodálatos kislányom született:) Szeretnénk még babát, de bevallom, a cukorbetegség magas rizikója elrémiszt, túl sok az aggódnivaló..... főleg az inzulinnal járó sok kórházi tartózkodást és az erőltetett, erőszakos szülést szeretném elkerülni. Kb. egy év múlva szeretnénk elkezdeni próbálkozni, és én máris elkeztem a szigorú, 180 g-os diétát. Jelenleg nem vagyok cukorbeteg, de kb. 12 kg súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni. Olyan étrendkiegészítőt keresek, amely ez alatt az egy év alatt a diéta és mozgás mellett segítene felkészíteni a hasnyálmirigyemet is a terhességgel járó változásokra, és végig a terhesség alatt is szedhetném, mert a magzatra biztosan nem káros (meg persze a termékenységet sem befolyásolja). Nem hiszem, hogy a terhességi diabétesz nálam elkerülhető lesz, de nagyon nem mindegy, hogy mennyire súlyos formában jelentkezik. A moringát néztem ki először, de több külföldi oldalon azt olvastam róla, hogy patkányoknál vetélést okozott, ezért állapotosan nem ajánlják. Ez a gyógygombatermék megfelelő lehetne számomra? Látom, hogy napi 3-4 szemet is kéne szedni belőle, tehát alig egy hónapra elegendő ez az adag, ezt sajnos biztosan nme tudom vállalni anyagilag, de a baba érkezéséig 1 szemet, a terhesség alatt 2-3-at próbálnék beszedni, ha ennek egyáltalán van így értelme. vagy lenne más javaslatotok? Jobb esetleg egy kicsi olcsóbb gyógygombából szedni többet?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Értékelés: Nincs

GDM, kiegészítők és egyebek

Szia fobra!

GDM esetében nagyon-nagyon fontos a rendszeres kontroll és az utánkövetés, az inzulinrezisztencia kordában tartása, kezelése. Ennek alapja a helyesen összeállított (dietetikus!) és kivitelezett, az inzulinszintek természetes napszaki ingadozását maximálisan figyelembe vevő diéta, a rendszeres testmozgás és bizonyos esetekben más kezelési módszerek együttes alkalmazása. A lelki stabilitás, megfelelő stresszkezelés szintén nagyon fontos! A 180 gr mennyiséget dietetikus állította be?

Ha a mindennapokban az inzulinszintek, vércukorszintek stabilan, az optimális tartományokban mozognak a diéta-mozgás-szükség esetén egyebek hatására, akkor jó eséllyel a GDM is enyhébb módon zajlik. 

Az inzulinháztartás támogatása különféle természetes kiegészítőkkel szintén nagyon lényeges, ilyenek a myo-inozitol, a GanoUltra kapszula, a szerves króm, a K2D3-cseppek, omega-3 zsírsavak és a probiotikus készítmények! Ezeket mind a javasolt dózisban célszerű alkalmazni, napi szinten és hosszú távon. 

Az alacsony D3-vitamin-szint erősen befolyással van az IR-re, cukorbetegségre is. Ha még nem nézték, érdemes ellenőriztetni a D-vitamin-szintedet is!

A bélflóra állapota és összetétele még a IR- és a cukorbetegség kialakulásával is szoros összefüggést mutat. Egyes kutatások szerint a várandósság alatt fogyaszott megfelelő probiotikumok a terhességi diabétesz igen nagymértékű csökkenését eredményezhetik, és hozzájárulhatnak a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez is.

Fogyassz minél több értékes, enzimekben, klorofillban gazdag zöldfélét, mint amilyen például a búzafű, árpafú is, ezek szintén remekül beilleszthetőek a diétába.

Csupa szépet, sok boldogságot kívánok neked!  

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

tanács a folytatáshoz

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. Van egy 3 éves fiam és 6,5 éves lányom. Az elmúlt 2 évben nagyon beteges időszakon vagyunk túl. Sajnos sok antibiotikumot is szedtek minden igyekezetem ellenére is. Mindenféle vizsgálaton átestek már és teljesn egészségesek, vérből néztek allergiát, immunszintet stb. Minden rendben van. A lányom gyomorszáji refluxxal született, még mindig fenn áll ez az állapot, picit mérséklődött. Ezzel kapcsolatban is szívesen olvasnám a tanácsotokat.

Szeptember elején kezdtük el szedni az általotok forgalmazott termékeket. Hálás köszönet, mert nagyon beváltak, csak 1x voltunk betegek azóta és gyógyszerek nélkül meggyógyultunk :-)

A kérdésem az lenne, hogy jól állítottam e össze nekik a készítményeket, megfelelő mennyiségben szedjük e? Javasoltok e mellé még valamit?

A 3 éves kisfiam napi adagja: K2D3 vit, 5 ml Emóció, Immune Assist 1 tabletta, Csipkerózsa rügyelixir(ovikezdés miatt) 3 csepp, Ezerjófű Immunerőgyerektinktúra 10 csepp, virágpor. Mást nem hajlandó elfogadni( se humi, mumio, alga, mano manna).

A 6,5 éves lányom: K2D3 vit, 10 ml Emóció, Humi 1 kapszula, Rainforest Foods Chlorella Spirulina alga 1 szem, Immune Assist 1 tabletta, Ezerjófű Immunerő gyerektinktúra 10 csepp, Csipkerózsa rügyelixir 3 csepp.

Heti 2-3 alkalommal a Mediterrán natur tengeri sóban fürdőzünk, sószobába járunk heti 3 alkalommal. A táplálkozásunk nagyrészt tiszta, ritkán csalunk.

Nagyrészt arcüreggyulladásuk volt és torokfájás. Ilyenkor inhalálunk, teafaolajjal gargarizálunk, az Ezerjófű Lándzsásútifű tinktúrát adom még, Fehérfűzfakéreg tinktúrát, Mirtuszbalzsam, sós orrtisztítás.

Most rendeltem meg a Megfázás elleni melegítőolaj spayt és az angyalgyökér balzsamot.

Mivel azt javasoljátok, hogy a tinktúrákat nem lehet csak kúraszerűen adni és ketten mindjárt elfogyasztanak egy üveg Immunerősítő tinktúrát. Mit csináljak most? Adjak mást, mit? Homoktövist vagy most ne adjak semmilyen tinktúrát? A többi készítményt lehet folyamatosan szedni (pl Immun Assist)?

Az MSM poron gondolkozok még, de mivel keserű, tartok az ellenállástól (az Assistal is küzdünk).

Hosszú távon pedig szeretnék náluk "méregtelenítést" is pl: oltáskivezetést. Csak egyszerre sok lenne. Még most stabilizálódunk, erősödünk illetve a lányomnál az alga jó indításnak, ugye?

Szeretném megőrizni ezt az egészséges állapotot náluk, amit végre sok kínlódás után elértünk, kérlek segítsetek ebben.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Egy szakértő segítségét

Egy szakértő segítségét kértem:

"Az Immune Assist CC-t rákos betegségek, autoimmun folyamatok és komoly, súlyos állapotok kiegészítő terápiájához alkalmazzák, ajánljuk, ezek közé nem tartozik sem az arcüreggyulladás, sem a torokgyulladás, sem bármi hasonló felső légúti folyamat.
Ilyen kicsi korban pedig különösen csak erőteljes indokkal javallott használni. (vagyis inkább mást használjanak helyette...)

Az alap a szimbiotikum, a K2D3 cseppek és az omega-3...
Erre lényeges a vitamin- és ásv.anyag pótlás, a lemerült raktárak feltöltése.
Betegségek esetén plusz kiegészítések, életkornak és problémáknak megfelelően, náluk leginkább a BioConnect kapszula, semleges az íze, a kapszulából szépen kiszórható. "Szezonban" megelőzésképp (vagy enyhébb lefolyás...) is alkalmazható.

A kicsinek:
Emócióból neki már mehet bőven 15 ml, betegség esetén átmenetileg érdemes duplázni az adagot, vagyis 2 x 15 ml
A virágporban van bőségesen ásv. anyag, ám vitaminpótlást adnék mellé.
Célszerű lenne újra megpróbálni a Manó Manna béta glükános változatát (két legyet egy csapásra...), betegségek esetén pedig ezen felül is adni a BioConnect kapszulát. Ha ezt nem, akkor más vit.pótlást... Búzafű esetleg!
Omega-3 fontos, azt nem látom a felsorolásban! K2D3 szuper, menjen tovább.
Ezek mellett a tinktúrák, rügyelixírek is szabad utat kapnak.

A nagynak:
Emócióból ő már kaphat 20 ml-t is bátran, betegség esetén átmenetileg érdemes duplázni az adagot, vagyis 2 x 20 ml.
Omega-3 fontos, azt nem látom a felsorolásban! K2D3 és Huminiqum szuper, menjen tovább.
Az alga is remek, de én kiegészíteném chlorellával is, van a Rainforest-nek kettő az egyben tablettája is, inkább ezt egye és mehet neki napi 2 x1.
Ezek mellett a tinktúrák, rügyelixírek is szabad utat kapnak.
Betegség esetén nála is BioConnect.

MSM-et mire szeretné adni nekik?

Tinktúrákat érdemes váltogatni, a homoktövis remek ötlet!!

Ajánlom a figyelmébe nagyon jó tapasztalatokkal Dr. Csomai Zita könyvét, sok hasznos információ, segítség található benne, ilyen esetekre is.


Jó egészséget kívánok!"

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

:-) Nagyon szépen köszönöm!

Nagyon szépen köszönöm! Rengeteg hasznos infót kaptam!:-)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
santin képe

Immun assist helyett Gano Ultra?

 Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy petefészek ciszta esetén az immun a. helyett jó lehet a Gano ultra?

Sajnos múlt héten teljesen véletlenül derült ki, hogy van egy 7,5cm-es petefészek cisztám... a lelki hátterek stimmelnek, igazából nem csodálkozom rajta de mivel semmi tünetem nem volt, így kicsit ilyesztő így elsőre...

Sajnos immun aszisztom nincs itthon és a hónapan nem biztos hogy tudok rendelni....

A zyflamendet )napi(2X) és turmeric forcet )napi 1) elkezdtem mert volt itthon és emócióm(30 ml este) is, most rendeltem a cickafark plusz cseppeket )ezt gondolom a napi 3X 20 csepp) és igyekszem tartani a finomított liszt, cukor, tejtermék és húsmentes étkezést.

Ezek mellett szedek még selént, mert van egy kis emelkedett ATPO-m és magnéziumot, K2D3-at és piros bogyós vitamint valamint a Q10-et.

Igyekszem minnél több karotinforrást is fogyasztani.

Nem tudom, hogy ez így jó lehet?

 

Köszi

Zsanett

Értékelés: Nincs

Mire jó?

Az Immun Assist CC nem igazán van hatásal a petefészek cisztára, amely leggyakrabban a női hormonháztartás zavaraival, annak egyensúlytalanságával van összefüggésben, amihez a pajzsmirigy alulműködése is szorosan kapcsolódhat. Ezeket érdemes felkutatni és rendezni mielőbb, a lelki okokkal és a táplálkozással párhuzamosan természetesen.

Az sem elhanyagolható, milyen cisztáról van szó (pl. csokoládé ciszta (endometriózis), rekeszes ciszta stb.), ez az információ is nagymértékben meghatározza a további tennivalókat.

A felsorolásból hiányzik az omega-3, annak rendszeres használata különösen lényeges.

Mielőbbi jó egészséget kívánok!

Értékelés: Nincs

Meddig szedhető?

Az lenne a kerdesem, hogy meddig szedhető az Immun Assist 247 kapszula? Esetleg kell szünetet tartani vagy szedhető folyamatosan?

Értékelés: Nincs

Immun assist 247

Ha az állapotod úgy diktálja, nemcsak megelőzésre szeded, nem kell szünetet tartani.

Értékelés: Nincs

Immun Assist 247 hogy néz ki?

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni azügyben hogyan is néz ki ez a kapszula?

Az immun assist critical care-t szedem jó ideje, és az kis fehér kapszulába zárt csoda.

Valamiért úgy rémlik a nem critical az préselt kapszula volt, de elhalványodott róla az emlékem. :) 

Édesapámnak jobban csúszik a préselt kapszula, mint a new chapeter vitaminok pl. de mindenképp gyógygombát szeretnék neki.

Tudom a performax is préselt szép piros de vajon ez milyen?

Köszönöm segítségetek!

Eszti

Értékelés: Nincs

Tabletta vagy kapszula

Megkérdeztük a forgalmazót. Tabletta. Én még nem szedtem, és sajnos a raktárban lévő dobozokat nem nyithatjuk ki, de bár kapszula van ráírva, mégis préselt tabletta. Rövidesen javítjuk az adatlapon és felkérjük a gyártót a címke javítására.

Értékelés: Nincs

Tüszős mandulára melyik Immune Assist jobb?

Sziasztok!

Régóta tartó tüszős mandulagyulladást szeretnék kikezelni, már vettem hozzá Kurkuma Spektrumot és Grape Vitalt is, és szeretnék még egy immun erősítőt is ezek mellé, de nem tudtam eldönteni, hogy a Critical Care, vagy a 247 lenne-e jobb a célra? Először a 247-re gondoltam, de mivel hónapok óta fennálló problémáról van szó, talán az erősebb változat hatékonyabb lenne. Ha a Critical Care jobb lenne, akkor amellé még C-vitaminra is szükség van?

Nagyon köszönöm!

 

Értékelés: Nincs

Immun Assist Critical Care...

Ilyen problémára inkább az Immun Assist Critical Care. Valóban jó lenne melléje valami C vitamin tartalmú készítmény! Mivel nincs megbízható, szerves C vitaminunk, ezért inkább Emóciót ajánlanék, (ez amúgy is immunrendszer-erősítéshez alap!), vagy Baobabport. Magas C vitamintartalma van és finom is!

Az általad sorolt többi termék nagyon jó választás!

Értékelés: Nincs

24/7 szedése

Longo Vitállal egyszerre szedhető?? Azt, olvastam, hogy jól kiegészítik egymást, csak az érdekelne, hogy teljesen egyszerre mehet-e? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Akár egyszerre is!

Igen yes.gif

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Műtét előtt állok, gyors immunerősítésre lenne szükségem, mivel már két műtéti időpontom ugrott megfázás miatt. Két terméket néztem ki, az Immun Assist-et, illetve a Zyflamend-et. Ti melyiket ajánlanátok ez esetben? Valami egyéb terméket ezek mellé esetleg? Köszönöm , Gabi 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Immun Assist-et választanám

És hozzá egy Nyírfanedv-kúrát a műtét előtti néhány napban, és a műtétet követően is! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

2 éves gyereknek

Azt szeretném kérdezni, hogy ezt adhatom a 2 éves kisgyermekemnek is? Összetörve természetesen, egészben még nem nyelné le.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Bionom.hu - Meli képe

2 évesnek adható-e?

Szia!

Betty hozzászólását ajánlom figyelmedbe, ebben megtalálod a választ! 

Értékelés: Nincs
zsoltesviki képe

Gombak es beta glukan

Sziasztok, Szeretnem megtudni hogy ha ezt a termeket veszem,kivaltja e a bioconnect beta gl.-jat a cordycepst es a gano ultrat. Most ezt a harmat szedem,jo lenne egyesiteni ha lehet. A masik kerdes hogy kivalthatom e a new ch.whole omegajat a krill olajjal? Kicsit ez most draga... (25 hetes km) Koszonom

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kiváltja-e

Szia!

Ez komplexebb készítmény bármelyiknél, arra a kérdésre, hogy kiváltja-e, nem lehet pontos választ adni, mivel a többi "CSAK" azt tartalmazza, ami rá van ígrva, viszont nagyobb mennyiségben. Mindenesetre én biztos ezt szedném a helyedben és nem három másikat...

A krill olaj tökéletes a Wholemega helyett! Sőt... 

Értékelés: Nincs

Mennyi benne a béta-glükán?

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy enneka terméknek egy kapszulájában mennyi beta-glükan van?

Köszönöm:

Zsófi

Értékelés: Nincs

Egy kapszula 800 mg hatóanyagot tartalmaz

A hatóanyag összetétele a következő:

 • Agaricus blazei - ABM
 • Cordyceps sinensis - Dong Chong
 • Grifola frondosa - Maitake
 • Coriolus versicolor - Turkey Tails
 • Ganoderma lucidum - Reishi
 • Lentinula edodes - Shiitake
 • Full spectrum Cordyceps sinensis hybrid
 • EGCG extracted from green tea

Hogy ebből pontosan hány mg a béta-glükán, elég nehéz lenne megmondani, mert nem mono formájú a hatóanyag, hanem komplex. Ha saját ismereteimre támaszkodom, akkor minimum az egy negyedének béta-glükánnak kell lennie...

Értékelés: Nincs

Immune Assist 247+ C Food Complex

Sziasztok,

azt szeretném kérdezni, hogy immunerősítés céljából a tárgyban megjelölt két termék szedhető-e együtt?Nincs-e túl sok "gomba" együtt a kettőben?

Köszönöm

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Immune Assist és C Food együtt

Szia! 

Szedhetőek együtt, sőt, szépen kiegészítik egymást! Nincs "túl sok" gomba bennük, teljesen másfélék, és egyiket sem lehet túladagolni. wave.gif

Értékelés: Nincs

Nagyon szépen köszönöm a

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

15 hónapos kisfiúnak adható-e Immune Assist?

Kisunokám mosdt kezdte a bölcsit, szeretném kérdezni, hogy az Immune Assist 247 adható-e neki, ha igen, akkor milyen adagolásban. Vagy általános immuerősítésre mit ajánlotok?

Köszönöm. Üdv Zsóka

Értékelés: Nincs
Betty képe

Immun Assist 24/7 gyerekeknek is

Szia Zsóka!

Az adatlapon az alábbi adagolás javaslat olvasható:

Megelőzés esetén és gyerekeknek 6 éves kor alatt 1-2 tabletta az ajánlott napi adag.

Fél-1 kapszulát kaphat a kisunokád, szét tudjátok törni, és valami elkeveritek.

Immunerősítésről többször is írtunk már, íme:

https://bionom.hu/oszi-immunerosites-nem-csak-gyerekeknek.html

http://eletmodszer.com/gyermekmegorzo.html

Immunerősítésnél mindig alapnak számít a rendszeres bélflóra regeneráló készítmények fogyasztása, és a D3-vitamin, valamint az omega-3 zsírsavak fogyasztása.

Értékelés: Nincs

Mit rendeljek?

Sziasztok!

A rendelésem leadása előtt a segítségeteket szeretném kérni.

Összeválogattam néhány terméket és az lenne a kérdésem, hogy szedhetőek e napi rendszerességel, illetve együtt!? A cél az egészség megőrzése, immunerősítés, vitalitás fokozás, tápanyagpótlás, pikkelysömör tüneteinek enyhítése lenne. 

A termékek: Spirulina alga tabletta, K2D3 vitamin cseppek, Immune Assist, Krill olaj kapszula.

Illetve az lenne még a kérdésem, hogy mit ajánlanátok a dohányzás káros hatásainak megelőzése, enyhítése érdekében?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
epermami képe

Alexandra rendelése

Szia Alexandra, nyugodtan szedheted együtt a készítményeket, akár folyamatosan is.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Imunne Asist 247 és Longo Vital

Sziasztok! Megkezdtük az óvodát és sajnos már kétszer betegek lettünk, antibiotikumot kaptunk magas lázzal járó aftákra, melyek olyan szinten ellepték a 3 éves kisfiam száját, hogy kis híján kórházba kerültünk. Előtte héten szintén magas lázzal küzdöttünk, egyéb tünet nélkül. Úgy veszem észre, hogy a bölcsőde után nem szeretne óvodába járni, visszavágyik a régi helyére, a régi társak és gondozónénik közé. Érdeklődnék, mit ajánlatok a kisfiamnak, hogy megerősödjön testben és lélekben is. Továbbá meg szeretném kérdezni, hogy az Immune Asist 247-est adhatnám-e neki a Longo Vitallal, és ha igen milyen adagolással az immunrendszer megerősítése céljából. Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy havi rendszerességgel mit ajánlanátok neki? Előre is nagyon köszönöm a választ.

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Kisfiúnak Immun Assist és Longo Vital

Szia! 

Mindkettőből egy-egy szemet adhatsz neki naponta. Szét lehet nyomni kanállal, és úgy felhígítani egy pici folyadékkal, így könnyen adagolható. Ezekkel most felturbózhatod, kimondottan hatékonyak aftára. 

A későbbiekben szerintem elég lenne folyamatosan a Manó Manna és a halolaj.  wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

mi a legfrankóbb

Sziasztok!

Érdeklődnék melyik az a termék, ami a legjobban vitalizálja az embert, jobb közérzetet energiát ad, és nem kell várni rá hónapokat? Nyomtam már a Manjut, Cordycepset, Phytodinamicot, imunne algát stb stb. Igazából több mint egy hónapig mindent és semmi, nem számít mennyi az ára, csak működjön.

köszi!

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta képe

Mi a legfrankóbb?

Kedves Laci19!

Kicsit bővebben is írhatnál magadról, hogy mi a problémád, kideríteni, hogy mitől nem vagy megfelelően vitalizálva...

Érdemes lenne folytatni a beszélgetést az antalvali.com oldalon, ahová várjuk életmódodról, táplálkozásodról való rövidke írást is, hogy tényleg a legjobbakat tudjuk számodra ajánlani. Vagy jelentkezz be ingyenes konzultációra.

Niki

Értékelés: Nincs

Kutyusoknak adható?

Érdeklődni szeretnék, hogy kutyának (8.5 hónapos és 3 éves) lehet-e adni az Immun Assist 24/7. Nagy szükség lenne az immunerősítésükre, mert az egyik Lyme-korbol gyógyul a fiatalok antibiotikum kura után vannak. Várom a válaszukat.

Tisztelettel:  Nyiri Sándor

Értékelés: Nincs
Henn Mónika képe

Kutyák immunerősítése

Kedves Sándor!

Kutyusoknak ezt a termlket javasoljuk immunerősítésre, roborálásra, vitamin-pótlásra: EM-BIO kiegészítő takarmány - kutyáknak (EM Tech).

Ha belefér a keretbe, adhatsz nekik Immun Assist-ot is, de a fenti termék az alap!

Értékelés: Nincs

Próbálok eligazodni, de nem megy

Legyetek szívesek, valaki meg tudná miondani, hogy mi a különbség eme termék és az Immun Assist Critical Care között ?

Azt már láttam, hogy ez 800 mg-os, a másik meg 500mg-os, de mi m´´as különbség van a ketö között.

Nevük alapján az a benyomásom, hogy a Critical Care súlyosabb esetekben alkalmazható, ez meg mintha "mezeibb" betegségek kikúrálásában segítene. Vagy csak én képzelem így ?

Segítségeteket elöre is köszönöm.

Szép hétvégét !

Jázmin

Értékelés: Nincs

Immune Assist 24/7

Sziasztok!

Az IA 24/7  a legkomplexebb immunmoduláló termék a piacon. Prevencióra tökéletes és hatékony megoldást biztosít, mint ahogy a neve is mutattja a nap 24órájában a hét minden napján! Zöld tea kivonatot is tartalmaz a poliszaharidok mellett. Egy komlex megoldás a hétköznapokra az összes gyógygomba jótékony hatásival...

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Sima Immun Assist és Critical Care

Szia Jázmin!

Pontosan úgy van, ahogy gondolod! Az Immun Assist 247 mindenkinek ajánlható általános immunmoduláló, míg a Critical Care kifejezetten már súlyosabb esetekre van összerakva. wave.gif

Értékelés: Nincs
santin képe

Mehet a kettő együtt?

Sziasztok!

Érdeklődnék hogy napi egy imm.ass.+ Vadon Gyöngye mehet e 5 és 7 éves gyerkőcnek. Gondoltam még arra, hogy az Imm.Ass-ot felvátom időnként valamelyik béta-glükánnal.

Sajnos -gondolom- az életünkben bekövetkezett változások miatt is érzékenyebbek a betegségekre és időhiány miatt (reggel korán megyünk és későn érkezünk haza) olyat keresek, amit reggel-este be tudok nekik adni és szinte minden benne van.

Emellett halolaj, D3, Emóció maradna és megy a Bone Streng vagy vmi más kúraszerűen. A Moksát adnám még ébredés után, amíg szükséges....!

Köszönöm,

Zsanett

Értékelés: Nincs
Mártu képe

Immun Assist és Vadon Gyöngye egymás mellett

Szia Zsanett!

Mehetnek együtt és a többi is nagyon jó választás. Jó egészséget nektek! wave.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
santin képe

Immun Assist és Vadon Gyöngye

Kedves Mártu!

Nagyon köszönöm a választ! Jó egészséget Kívánok Nektek is!

Üdv,

Zsanett

Értékelés: Nincs

Immun Assist-ról kérdés

Sziasztok, az Immun Assist használható a Zyflamenddel együtt?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Immun Assist 24/7 és a Zyflamend

használhatóak együtt, jól kiegészítik egymást. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

HPV?

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon sokat irtok a hpv-ről, el is olvastam de mivel nagyon bizonytalan vagyok segítséget  szeretnénk kérni.

A fiamnak van ez a betegsége, sajnos az étkezésén nem akar változtatni, (sok fehér kenyér  hús) így rendeltem tőlletek  Immune Assist 247, Huminiqum, Immum elixir , Grape Vital cseppek , D3 vitamin, ezeket szedheti -e egyszerre és milyen adagokban?

A szemölcsei már igen nagyok, a Grape Vitalt oldatlanul lehet-e csepegtetni a szemölcsökre?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segitséget!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

kisfiú szemölcsei

Szia!

Grape Vitált kell eltólva alkalmazni, amit 1 hónapig szedjen, majd térjetek át a Manukára. Vagy 400+-ra vagy az 550+-ra. Emóciót vagy méz almarosttal még nagyon kéne.

Ha a táplálkozáson nem akar változtatni, akkor kicsit szélmalomharc lesz ez így.

Nézzétek meg a lelki oldalt is, ebbe sokat segíthet a Moksa és/vagy Alfa önálló sugárzó.

Szemölcsre mehet töményen a Grape Vitál.

Hány éves a fiad, mert így nehéz adagolást írni.

Értékelés: Nincs

HPV

Szia!

A fiam 23 éves, már nem kicsi csak nagyon makacs, akkor amiket megvásároltam nem szedheti? Az immune Assist már elkezdte szedni.

Köszönöm  előre is a választ!

Értékelés: Nincs
Betty képe

HPV és az Immun Assist

Igaz, hogy Hortenzia nem tért ki rá részletesen, de természetesen a többit is szedheti (Huminiqum, D3, Immun Elixír stb.)

Az Immun Assistból minimum napi 4-et lenne érdemes szedni HPV esetén. Ez az alapdózis.

Lehet kenyeret is enni, de a fehér kenyér helyett jobb volna egy teljes őrlésű, vagy a piszkei EM kenyér. Ez utóbbi rendkívül finom!

Egyébként az is elképzelhető, hogyha elkezdi ezeket szedni, akkor feltöltődik tápanyaggal, és kevésbé fogja kívánni a finomított ételeket. Mert a kulcs mindig az életmódon és a táplálkozáson van! 

Értékelés: Nincs

immune assist 247 folyamatosan?

sziasztok, lehet ezt a terméket folyamatosan szedni? és ha igen, napi hány szemet érdemes? esetleg az első hónapban emelt adagban? nem szeretném, ha hozzászokna a szervezetem, de úgy érzem nagyon le vagyok gyengülve, minden kis vírust elkapok...

köszönöm előre is!

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

gombák folyamatosan

Szia!

Mehet folyamatosan, nem lehet hozzászokni. Ha nincs baj, akkor szedd az ajánlott adagot, ha érzel valami nyavalyát, akkor szedj többet. Érezni fogod, hogy mikor mennyit és hogy mikor elég már. Bélflórád hogy áll?

Figyeld magad. Esetleg váltogathatod is más gyógygombás készítményekkel. (pl. Performax, Gold Star)

Naposat!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Bettynek

Szia Betty!

Szeretném megkérdezni, hogy az alábbiakat helyesnek tartod-e:

Reggeli előtt: Emóció 15 ml, utána: halolaj 10 ml, Immun A. 3db, Bioconnect 1 db, lenmagolaj 1 mk,

Ebéd előtt: Viniseera 1 mk., Ebéd után Grape-vital csepp 32 csepp,

Vacsora előtt Immun Elixir 1 mk, utána lenmagolaj 1mk,

Lefekvés előtt: Emóció 15 ml, Humi 2,5 ml

Ezek a kiegészítők fedezik a C-vitamint ami kell Immun A247 felszívódásához vagy még az is kellene?

Köszönöm a segítségedet!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Csillának adagolási útmutató

Szia Csilla!

Én így szedném.

Ébredés után Emóció 15 ml vízben, majd reggeli előtt Huminiqum: 2,5-5 ml, reggeli után/közben 1x1 Immun A., 1x1 Bioconnect, lenmagolaj, szőlőmag mikroőrlemény (bár ezt délben is beveheted, azért jobb a nappali alkalmazása, mert pici vízhajtó hatása is van, ezért nem olyan szerencsés este bevenni).

Délben: 1x1 Immun A. és 1 mk. Immun Elixír

Délután: GV csepp

Vacsora: 1 mk. Immun elixír, lenmagolaj, 1x1 Immun Assist

Lefekvés előtt Emóció 15ml

Ha elegendő gyümölcsöt, zöldséget, csírát fogyasztasz, akkor nem kell külön C-vitamin a nyári időszakban.

Az Immun Assitot mindenképpen oszd el három felé.

Értékelés: Nincs

Betty részére

Szia Betty!

Szeretnélek megkérni, hogy tegyél rendet a fejemben az irrigálással kapcsolatban. A Grapevitalos és Emóciós között mennyi idő teljen el? Vagy pár napig egyik utána másik?  Nem szeretném ha a GV kiirtaná az Emóciós "bacikat". Ha a higitási arányokról is írnál azt megköszönném.

A stabilizáló olajat megrendeltem, csak a napfonatra érdemes kenni? Hány csepp-et kell használni egyszerre? 

Köszönet a kitartásodért és türelmedért! 

Értékelés: Nincs
Betty képe

Hüvelyirrigálás Emócióval és grape vital-lal

Szia Csilla!

Semmiképpen nem javasolt egy időben irrigálni az Emóciós és a Grape Vital cseppes oldattal. Az egyikkel reggel, a másikkal este irrigálj, pl. reggel mehet a GV, este az Emóciós oldat. De talán az még hatásosabb, ha egy ideig csak az egyiket alkalmazod.

Emóciós hígítási arány ebben a cikkben található:

http://eletmodszer.com/beszeljunk-nyiltan-a-huvelyfolyasrol.html

a grape vitalos pedig itt:

http://eletmodszer.com/comment/72845/grape-vital-irrigalas

A stablilizáló testolajat kenheted az alhasadra és a belső combodra is, így fokozhatod a hormon harmonizáló hatását. Nem kell cseppre pontosan, amennyi jólesik (egyébként is elég nehéz lenne cseppenként, mert nem cseppentős a teteje). 

Értékelés: Nincs

Allergiára melyik gyógygombát?

A kislányom allergiás vmi fűfélére, és most eléggé előjöttek a tünetek. Elkezdte szedni a Humit és inni az Emóciót, így már érezhetően javult az állapota, de még szeretném ha ezen is javíthatnék. Olvastam, hogy a gyógygombák sokat segíthetnek az allergián. Nézegettem őket, ezt, a ganoultrát, a cordyceps-et és esetleg a performax-ot. Ti melyiket ajánlanátok? Látom, hogy ez összetettebb készítmény, de melyik lehet jobb erre a problémára? Köszönöm előre is a segítséget!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Allergiára melyik gyógygombakészítmény rúghat labdába?

Az Immun Assist 24/7 lenne a fő jelölt. Ez egy összetett készítmény.

Vessétek be a sós orrmosást, ami szintén nagy segítség lehet az allergia szezonban.

Értékelés: Nincs

Immun Assist

Köszönöm szépen a választ, akkor ezt választjuk az allergiára. Most olvastam egy hozzászólásodban, hogy enzimpótlásra is ajánlottad. Nekem enzimhiányom van, és most enzymixet szedek, szóval ha az elfogy akkor ezt is szedhetem helyette? És ilyen esetben hány szem a napi adag?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Immun Assist adagja

Én 2 szem I.A.-ot szedek és naponta használom az orrmosót, és így teljesen elmúlt az orrfolyásom ( persze méregtelenítettem tavasszal és figyelek az étkezésre is). Sőt, ezen a nyáron nem jöttek ki rajtam fehér pöttyök. Próbáld meg napi 2x1 vagy 3x1 szemet szedni, és figyeld magad.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Immun Assist hipopigmentációra?

Szia Betty!

Megkérdezhetem milyen fehér pöttyeid voltak?Nap hatására jöttek ki? Mert nekem is  az  a problémám, főleg lábszáron jelentkeztek, tavaly nyáron és most is előjött.  Folyamatosan kellene szedni az IA-ot?Maximmunt szedek jelenleg, előtte pedig több hónapig immun elíxirt ettem.Emellett humit, emociót, halolajat, szőlőmagőrleményt, d vitamint, Q10-et fogyasztok még rendszeresen.

Köszi, Zsani

Értékelés: Nincs
Betty képe

Pigmentproblémákra Immun Assist

Főleg az alsó lábszáramon vannak ilyen pöttyeim. Úgy vettem észre, hogy az idén nem szaporodtak. Az Immun Assistot a méregtelenítő kúra óta folyamatosan szedem (napi 1-2 szem, ahogy sikerül). Én azért döntöttem az Immun Assist mellett, mert a biorezón kijött, hogy a T-immunsejtes válaszaimban van némi zavar, és ezt találtam a legjobbnak. Hála a méregtelenítésnek, az orrmosásnak, és az étrenkiegészítőknek (alga, Immun A., Humi, Emóció stb.) egész jól van a poackom, és az orrfolyás is megszűnt. A kontroll biorezó is visszaigazolta a javulást.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm szépen!

Köszi a választ!

Értékelés: Nincs

Béta-glükán napi adagja?

Sziasztok!

Ma megkaptam a csomagomat. Rendeltem Immune Assist 247-et, Immunk Elixirt és Bioconnect-et. HPV miatt szedném, de most nem tudom, hogy mennyi a napi adagja a béta - glükánnak? Nálatok valahol azt olvastam, hogy 500 mg-nál többet nem érdemes szedni /nap mert nem hasznosul. Az immun A.-on azt olvasom, hogy 1 kapszula tartalmaz 800 mg béta-glükánt. A fenti három immunerősítőt hogyan érdemes szedni egyszerre vagy egymás után és milyen adagolásban. Eddig csak napi 2-öt szedtem a Bioconnect-ből.

Ezek mellett szedek még naponta: Emóciót 30ml, Grape Vital cseppet 2x32 cseppet, Humit 2,5 ml, lazacolajat 10 ml, szőlőmagőrleményt 5g.

A választ előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Béta glükán napi adagja

Szia Csilla!

Az Immun Assist 24/7 tablettánként 800 mg hatóanyagot tartalmaz, de ennek nem teljes egésze béta glükán. (utána kérdezek, hogy egy tabletta mennyit tartalmaz).

HPV esetén napi 4-5 tabletta is szedhető az I.A. 24/7-ből. Viszont, ha mellé szeded az Immun Elixírt és a Bioconnectet is, akkor elég lehet a napi 2 szem is. 

Az Immun Assist 24/7 és az Immun Elixírbeb is van béta-glükán, de az ImmunElixírben WGP 1.3-1.6 típusú, míg az Immune Assistban sima 1.3-1.6 és 1.3-1.4. Ezek mindegyike mást tud, és más oldalról stimulálja az immunrendszert. Nem szoktunk egyszerre 2 féle béta-glükán tartalmú szert javasolni, de esetünkben az ImmunElixír nem csak béta-glükán tartalmú szer, hanem egy erős vitaminbomba és antioxidáns is. Az Immune Assist pedig több féle változatos gyógygomba kivonattal rendelkezik.

HPV esetén ne felejts el irrigálni az Emócióval, de akár a hüvelykúpot is érdemes lenne elkészítened. És, remélem, hogy az étkezésed is megreformálod (teljes cukormegvonás, kevesebb husi és állati tejtermék), de ez ügyben sok tanácsot találsz a társoldalunkon.

Értékelés: Nincs

Adagolásra "görcsölés"

Szia Betty!

Tudom,hogy a múltkor már írtad, hogy rá vagyok "görcsölve" az adagolásra, de akkor most végülis hogy is szedjem a béta-glükánokat? Mit, mivel és mennyit?

A Grape-vital csepp 2x 32 csepp / nap nem sok ez mivel már két hónapja így szedem. Mivel írtátok, hogy kellett volna kihagynom két hetet. Elég a béta-glükán és cseppek bevétele  között 2 órát hagyni?

 

Köszönöm a válaszodat?

Értékelés: Nincs
Betty képe

Hallgass a testedre!

Csilla, tényleg ne görcsölj!!!

Hallgass a testedre, a megérzéseidre! Ez a Te betegeséged, a Te utad, én csak megközelítőleg tudok neked tanácsot adni az adagolást illetőleg. Mivel ezek a készítményeket nem nagyon lehet túladagolni, így nem kell ennyire ráparázni (lehet, hogy jól jönne a Moksa is?).

Mint írtam az előző hsz.-ban, ha mindhármat szeded, akkor az I.A.-ból elég a napi 2 szem. A Bioconnect napi adagja szintén 2 szem, az Immun Elixírből pedig 2 mk.

Lehet, hogy a GV cseppeket most már vissza kéne állítani a normál adagolásra. Mikor mész újra kontrollra HPV miatt? Van már új eredmény?

Elég a 2 óra különbség.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Újabb kérdések Betty részére

Kedves Betty!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Maximálisan igazad van, hogy ez az én problémám, de mivel csak két hónapja vagyok "kóborló" tagja az oldalaitoknak, ezért kérem a segítségeteket. Sokat költöttem már ezekre a táplálékkiegészítőkre és nem szeretném ha nem hatnának vagy nem optimális lenne a hatásuk. Ami nektek előny, az a legtöbb vásárlotoknak hátrány, hogy ezeket nem lehet beszerezni a vidékieknek csak tőletek és hát valljuk be borsos áron plusz még rá jön a kiszállítás ára is. Egyenlőre még megengedhetem úgy magamnak, hogy a nadrágszíjat összehúzom. De gondolom ezzel más is így van.  A javasolt adagolást betartom.

Felvetteted a Moksát. Gondolkoztam én is rajta, de félek azoktól a mellékhatásoktól amikről beszámoltak.Ha megveszem, adagolása ?

Csak teljes kiőrlésű lisztet fogyasztok. A cukorral annyi felvétesem van, hogy a kókuszvirág cukor is tiltott számomra? Úgyanis most azt eszem. A fehér cukor helyett már régen a barátok által termelt mézet használtam. Szerintem eddig is a cukor fogyasztásom minimális volt, mondjuk a gyümölcscukorra ez nem igaz, tekintve az elfogyasztott napi gyümölcs adagomat. Szóval mit is jelent a no cukor? Tejterméket 2 éve nem eszem.

Ha pedig semmi cukor akkor mit is lehet enni?   hát a családban mindenki eszi a jobbnál jobb falatokat. Ők azt sem értik, hogy bírom ki tejtermék nélkül és hát a csoki..................... hiánya egy fájó pont.

Van új eredmény,sajnos még van HPV és félév után kell visszamenni, de tekintve a "görcseimre" és mert a dokim jó fej (ő ajánlotta a GrapeVitalt először), megegyeztünk 3 hónapos kontrollban ami november eleje lesz.

A Moksa-val kapcsolatban tudsz írni valami biztatót, mert lehet, hogy beruházok rá. Tényleg nem vagyok valami erős lelkileg. De ennél rosszabb állapotba nem szeretnék tőle kerülni.

Hálás köszönettel a kitartásodért és türelmedért!

 

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: