Tiszta Cordyceps - Étrend kiegészítő kapszula (Aloha Medicinals Inc.), 90 db

 • Agyműködés támogatása
 • Autoimmun folyamatok hátráltatása
 • Gyulladásgátlás
 • Immunmodulálás
 • Májműködés támogatása
 • Méregtelenítés
 • Vitalitás fokozás
10.990Ft
4.375
Értékelés: Nincs Átlag: 4.4 (48 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • Szakirodalom

Cordyceps - tiszta Cordyceps étrend-kiegészítő (Aloha Medicinals), 90 kapszula


Ajánlott fogyasztás:  Napi 1-2 kapszula egyszer vagy kettőször étkezés közben 90 db kapszula (525 mg/db).

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Csomagolási egység: A műanyag tégely 90 db kapszulát tartalmaz.

Kiszerelése: Kapszula.

Származási ország: USA

Hatóanyaga a napi adagban: 1 kapszula 525 mg cordyceps sinensis

Garantált fogyasztási szavatossági idő: Dobozon feltüntetve.

Összetevők: 100% organikus cordyceps sinensis növényi kapszulában.

Az alábbiakban a forgalmazó által a rendelkezésünkre bocsájtott szöveget olvashatjátok:

Amit a cordyceps sinensisről tudni kell

Cordyceps: A növény és a rovar közti átmenet

1200 éve a kínai nemzeti fitoterápiás gyógyszerészet hagyományos gyógyszere. Szokatlan létformájának köszönhetően hatalmas túlélési képességgel rendelkezik. Több irodalmi forrásban említik, hogy "biológiai ciklusa egyik részében a Cordyceps növényként létezik, a másik részében rovarként". Valójában a Cordyceps nem tartozik sem a növényekhez, sem a rovarokhoz.

A biológusok a Földünk élő organizmusait négy kategóriába sorolják: - sejtjeikben kifejlett sejtmaggal nem rendelkezők (kékeszöld vízinövények) - gombák - növények - állatok, ide tartoznak a rovarok és az ember is. A Cordyceps a gombákhoz tartozik. Nem nemi úton szaporodik, amikor a szaporodás a női és a hímsejt összeolvadásával történik, mint például a növényeknél, hanem egy sejten belül hordozza mindegyik nem jellegét.

Olyan helyeken lakik, ahol megfelelő körülményeket talál a fejlődésének és táplálásának (magas hegyek Kínában és Tibetben 3500 méteres szinten). Nyáron gombaként él, amely sötétbarna színű apró fűre emlékeztet. Nehezen lehet észrevenni a virágos réten. Amikor érnek a spórái, akkor kilövi azokat, és azok megtelepszenek az ott élő "denevérlepke" vagy más rovar lárváin, és élősködnek rajta. Ettől a pillanattól kezdődik a Cordyceps életének második ciklusa. A lárva földbe ássa magát. A gomba micéliuma kezd, benőni a lárva testébe és kiszívja belőle a tápanyagokat. Végeredményben a gomba teljesen betölti a rovart, és az elpusztul. A spóra elkezd hasonlítani egy baktériumra, amely elfogyasztja a lárva belsejét, de a külső szaruburkát meghagyja saját védelemre. A Cordyceps földben telel át gubó formájában, a lárvaburok megvédi a gomba testét. Amikor elfogy a lárva tápanyaga, a Cordyceps kénytelen áttérni a magashegyi növények gyökereire. Kétéves földalatti fejlődése során a Cordyceps tűri a hosszas tápanyag-, hő- és oxigénhiányt. Tavasszal a lárva légzőnyílásain keresztül a Cordyceps micéliuma kinő a föld szintje fölé, és a ciklus újra kezdődik. Így magyarázható a Cordyceps kínai elnevezése "Dun csun hszia cao", ami azt jelenti: télen rovar, nyáron fű.

A Cordyceps teste tápanyagokban és magashegyi növényekre jellemző biológiailag aktív komponensekben különlegesen gazdag.

A nyers Cordyceps leginkább a gyufaszálra hasonlít, és tömbökbe összekötözve árulják. A napon szárított növények azért jók, mert ellenállnak a magasabb hőmérsékletnek is. A Cordyceps kissé olyan ízű, mint az édesgyökér vagy a medvecukor.

A Cordyceps gomba és a tradícionális kínai gyógyászat

A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb

Kínában ezt a növényt csodatevőnek, isteni ajándéknak tartották. Kínai orvosok sok betegség ellen sikeresen használták és használják a mai napig.

A Cordyceps magában hordozza a túlélés információját. Ennek a gombának a teste tápanyagokban gazdag, specifikus biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. Éppen ezért az egészséget erősítő, az immunrendszert moduláló, a szervezetet tonizáló és energetizáló szerként használják.

Ennek a "csodaszernek" nagyon széles a hatásköre. Az immunjavító, -moduláló és -erősítő funkcióján kívül nagyon hasznos a Cordyceps adaptogén tulajdonsága. A Cordyceps kiegyensúlyozott csi-energiát hordoz magában és növeli a szervezet ellenállását az oxigénhiánnyal, mérgekkel és nagy fizikai megterhelésekkel szemben. Kiváló kiegészítője jehet minden tisztító kúrának.

A Cordyceps természetes antibiotikum, használható gyulladások ellen, és nem marad alul a nem szteroid hormonokkal szemben. A Cordyceps gyakorlatilag minden gyulladásos vagy bakteriális folyamatot lassít.

pure_cordyceps_b.jpg

Mire alkalmazza a modern keleti gyógyászat:

 • képes szabályozni a Jin és Jang energiát az emberi testben, és elérni azok viszonylagos egyensúlyát
 • támogatja az agyalapi mirigy működését és annak szabályozó feladatait
 • nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van (staphylococcus, streptococcus, pneumococcus stb.)
 • szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben
 • csökkenti az immunrendszer túltengését, genetikai szinten kijavítja annak zavarait olyan autoimmun betegségek esetén, mint a szklerodermia, a vörös bőrfarkas, reumatoid ízületi gyulladások és a reuma, az immunokompetens szervek működésének normalizálásával
 • gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison)
 • növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású.
 • aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat
  daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja a szintjüket a vérben; enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatását
 • szabályozza a máj, a vese és a tüdő működését
  javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben
 • csökkenti a lipidszintet a vérben, a koleszterin szintet is normalizálja, szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat
 • szabályozza a kalcium és foszfor egyensúlyát a vérben
 • kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját
 • fiatalító hatású.

Felhasználási javaslatok más növényi kivonatokkal:

A Cordyceps szinergistái: A Cordyceps más tonizáló gyógynövényekkel együtt szinergikusan növelheti az energiaszintet, ilyenek pl. a ginseng, az astragalus, a ganoderma, és a lycium barbarum, azaz a goji.

 • általános fáradtság ellen: Emócióval vagy reishivel (ganodermával)
 • szellemi fáradtság esetén: astaxantinnal, krillolajjal, vadlazacolajjal
 • az általános aktivitás növelésére: 
 • szív és érrendszeri problémákra C Food-dal, krillolajjal vagy lazacolajjal és CoQ10 Complex-szel
 • immunológiai problémákra béta-glükánnal, Turmeric-kel, LongoVitallal, Gojival
 • általános immunerősítésre: béta-glükánnal, LongoVitállal
 • szexuális aktivitás növelésére: ginzenggel
 • a hosszú és vitális élet eléréséhez: Emócióval, Manjuval
 • kiegészítő daganattrápiájában: kurkuminokkal, szelénnel, béta-glükánnal, Manjuval, Canadian Essence teával

Gyógyszerek együtthatása a Cordyceps-sel

Akik MAO inhibitorokat szednek, azok legyenek óvatosak a Cordyceps-el, mivel az gátolhatja hatásukat. Az antikoaguláns gyógymódok hatékonyságát viszont javíthatja.

A Cordyceps mérgező hatása:

Nincs toxikus hatásra utaló adat embereknél, állatok esetében pedig csak extrém magas mennyiségben tapasztaltak ilyet.

Tiltások és korlátozások:

Nem dokumentáltak. Nem ismertek. Nincsenek.

pure_cordyceps_capsules.jpg

Autoimmun

Sziasztok!

Több mint 10 éve időszakosan előforduló foltos hajhullással küzdök. Ezen kívül pajzsmirigy alulműködés miatt rendszeresen járok endokrinológus szakorvoshoz. Az orvos legutóbb azt mondta, h szerinte hashimoto nevű autoimmun betegségem van és ennek köszönhető a foltos hajhullás és a pajzsmirigy alulműködés is.

A pajzsmirigyemre évek óta letroxot szedek. Most megint nagyon felerősödött a hajhullásom, arra gondoltam elkezdeném ezt  terméket szedni. Szerintetek jó lesz v mi mást ajánlotok?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Szilvi

Értékelés: Nincs

Cordyceps

Jó lehet, de orvossal minden ilyen esetben egyeztetni kell.

Értékelés: Nincs

Szeretném megkérdezni, hogy

Szeretném megkérdezni, hogy mennyi egy kapszula poliszacharid tartalma?

Értékelés: Nincs

Poliszaharid

Megkérdezhetem, miért ennyire fontos?

Értékelés: Nincs

Persze. Mert ezt minden

Persze. Mert ezt minden gyógygombakészítményre oda szokták írni, legalábbis hazánkban úgy tudom, hogy ezt már három éve előírják, mivel elég nagy zavar volt ebből. Más módon ugyanis nem lehet megállapítani egyértelműen a tényleges hatóanyagtartalmat. Amerikában lehet, hogy nincs ilyen előírás. De nekem már nem fontos, csak amikor föltettem ezt a kérdést, még azt hittem, hogy ez számít. Azóta viszont megtudtam a gyógygombákról, hogy "... megadózisok esetén már ellenkező hatást érhetünk el velük, és gyengülhet az immunrendszerünk. A kívánt hatást más egyéb hatóanyagok egyidejű használatával javasolt inkább fokozni (pl. szulforafán (brokkoli), apigenin (zeller), rezveratrol, flavonoidok, kurkumin stb.)." Kérdés persze, hogy mi számít megadózisnak a gyógygombákból. "A mai általános vélekedés szerint a különböző gomba kivonatok egyidejű alkalmazásával érhető el a lehető leghatákonyabb élettani hatás. Az egyes gombák aktív komponensei egymás hatását kiegészítik, erősítik."

Értékelés: Nincs

Szklerózis muliplex

Kedves Bionom!

Van olyan termék amit kifejezetten szklerózis multiplexre ajánlanátok? Úgy látom ezeknek a termékeknek rendesen megvan az áruk, így nem szeretnék csak úgy találomra venni valamit.

Köszönöm szépen, Anna

Értékelés: Nincs

SM-re

Egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket erre a régebbi cikkre. Jó dolgok vannak benne, hátha hasznosíthatod!

Értékelés: Nincs

SM

Sajnos ebben az esetben csak azt mondhatom, hogy a kezelőorvost kérdezd meg, mert ha jól tudom az sm-es betegek nem szedhetnek immunrendszerre ható készítményeket...Legalábbis nem mindegyiket!

Értékelés: Nincs
Nagy Róbert képe

Tél, immunrendszer

Télre főként nátha és influenza elkerülése végett, melyik készítményt javasoljátok inkább? Melyik a hatékonyabb szerintetek? Ez vagy a t? 

Értékelés: Nincs

Télire..

Az általad említett készítményről nincsenek tapasztalataink, sosem volt nálunk, biztosan meg van az oka.
Ez a termék nagyon jó, de én az alap kombót is nagyon ajánlom, akár mellette is.

Az alap 3-as : K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj).

Értékelés: Nincs

Szédülés

Sziasztok!

Mi lehet az oka, ha enyhe szédülést érzek a termék szedése alatt? Ha akár egy napot is kihagyok, nem jelentkezik a tünet. Már a harmadik dobozzal szedem be. Nem zavaró, valóban enyhe szédülés szerű dologról van szó. Hallottatok esetleg hasonló tapasztalatról?

Köszönöm előre is.

Attila.

Értékelés: Nincs

Szédülés

Amikor szeded, ellenőrizd le a vérnyomásodat, hogy nem viszi-e túlságosan alacsonyra?

Ha igen, akkor szedd esténként.

Egyéb dolog nem jut eszünkbe!

Értékelés: Nincs

Cordyceps

A Tiszta Cordycepset, vagy az Immun Assist terméket válasszam, ha apunak időskori leukémia mellé szeretném rendelni? Köszönöm a segítséget.

Értékelés: Nincs

Immun Assist Critical Care

Én az Immun Assist Critical Care-t választanám...

Értékelés: Nincs

Köszönöm, meg is rendeltem.

Köszönöm, meg is rendeltem.

Értékelés: Nincs

Több, mint egy hete kezdtem el

Több mint egy hete kezdtem el szedni a cordycepset, napi 1 kapszulát.

 A  bal bordám belül azóta égető érzést érzek. Hol tompán, hol erősebben. Lehet ez a cordyceps  hatása?

Értékelés: Nincs

Nem hiszem, hogy attól lenne

Szia fittmama!

Nem hiszem, hogy ez a Cordyceps szedésével állna összefüggésben, azonban kérlek, ha nem múlnának a panaszaid, mindenképpen mutasd meg a háziorvosodnak!

Szép napot neked!

Értékelés: Nincs

Skarlát

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni. Kisfiamnak skarlátszerű tünetei vannak, ilyen esetben elég ha csak Cordycepset szed a gyerek, vagy kell még vmi más is?

Előre is köszönöm.

Értékelés: Nincs

Skarlát

Igen, kell, mégpedig mielőbb megmutatni a gyermekorvosnak!!!!

Értékelés: Nincs

Cordyceps szedése

Sziasztok!

Kérdezem mit takar a MAO inhibitorokat szednek? azok mik is? Édesanyámnak venném, vérnyomás és koleszterin gyógyszert szed, de vese elégtelensége van, arra gondoltam ez arra is jó lenne. Kérném aki tudja mit takar a MAO inhibitor akkor írjon. Előre is köszönöm szépen.

Szép napot:Gy

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

MAO-gátlók

Szia! 

Egyes pszichére ható, depresszióellenes szerek hatásmechanizmusa alapul a MAO-gátláson (mono-amilo-oxidáz). Ezeket az enzimeket az agy termeli alapesetben, és bizonyos erre hivatott készítmények gátolják ezt a termelődést. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Antidepresszánsokkal szedhető?

Sziasztok!

Meg sem fordult volna a fejemben, de ezen bejegyzés alapján elkezdtem rajta gondolkodni, hogy ezek szerint antidepresszánsokkal nem szedhető a cordyceps?

Előre is köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs

Gyógyszerek mellett

Szia!

A termék adatlapján, a Szakirodalom fülecske alatt ezt találhatod:

"Akik MAO inhibitorokat szednek, azok legyenek óvatosak a Cordyceps-el, mivel az gátolhatja hatásukat. "

Tehát, ha a monoamino-oxidáz gátlók (MAO) csoportjába tartozó antidepresszánst szedsz, akkor nem javasolnám a Cordyceps szedését.

De bármilyen gyógyszer használata mellett fontos és mindig szükséges egyeztetni a kezelőorvossal, hiszen a természetes szerek is módosíthatják, befolyásolhatják a gyógyszerek működését, hatékonyságáts stb, de ez fordítva is igaz!

Szép napot, jó egészséget neked! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

csukló alagút szindróma és szoptatàs

Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni abban, hogy szoptatàs alatt a csukló alagút szindrómàra milyen szert/ szereket lenne érdemes kipróbálnom, hogy biztonságosan szoptathassak és a gyulladás is lemenjen? 

Màr keresgéltem hasonló tàrgyban sikertelenül.

Köszönöm szépen vàlaszaitokat előre is!

Egy kétségbeesett anyuka, Andi

Értékelés: Nincs

Szoptatás alatt cordyceps..

Jó helyen keresgéltél, mert ez kifejezetten ajánlott és a szoptatás sem kizáró ok. Mellécsatolnám még a BioConnect-et. Én használnék Magnéziumot és ha fájdalmas is, akkor a Folyékony fájdalomcsillapítót, ízületre, kenném, mert az még gyulladásgátló is a fájdalomcsillapítás mellett!!

Értékelés: Nincs

ImmunAssist és Cordceps

Sziasztok! 

Szeretném megkérdezni, hogy immunerősítésre és gyulladás csökkentésre az Immun Assist Critical a Bio Curcumin és  Cordyceps szedhető együtt?

Köszönöm

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szedhetők együtt

Igen regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Cordyceps + Huminiqum?

Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy a Cordyceps szedhető-e együtt Huminiqummal vagy más erős méregtelenítő készítménnyel? Nem gyengíti a gyógygomba hatását? Több hónapos antibiotikum kezelés után erős izom-izületi fájdalom maradt fülzúgással (muszáj volt szedni, műtét során staphylococcus fertőzést kaptam). Szeretném a maradványokat minél gyorsabban kiűzni. Köszönöm szépen a választ! Jó egészséget nektek!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mehet együtt a kettő

Igen, lehet együtt szedni őket, nem gyengíti a Huminqum a gyógygomba hatását! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Gyulladás

Sziasztok!

Zyflamedet szerettem volna rendelni felfázásra, petefészek gyulladásra. Látom, hogy nem lehet kapni, pedig az nekem nagyon jó volt nőgyógyászati problémákre. Két nap alatt rendbe jöttem tőle. Ez a Cordyceps jó lenne helyette? Köszönöm

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Én is ezt próbálnám ki

...a helyedben, esetleg valamilyen kurkumatartalmú készítménnyel kombinálva. Pl. Bio-Curcumin. A Zyflamend egyik fő hatóanyaga is a kurkuma.

Értékelés: Nincs

Puffadás

Sziasztok!

Pár napja szedem a kapszulát, s azt vettem észre, hogy azóta puffadok (a kaja nem lehet, paleózom, eddig nem volt ilyen gondom, csak mióta ezt szedem) Elképzelhető, hogy a cordycepstől, illetve attól, hogy "dolgozik"? Idővel elmúlik ez a tünet?

Köszönöm szépen!

Andi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Puffadás és a cordyceps

Szia! 

Hogyan szeded? Egyszer vagy kétszer naponta? Hány szemet? Próbáld a legkisebb adagolással először (napi 1 szem), és utána fokozatosan emeld a kívánt optimális mennyiségig. Hosszú távon biztos, hogy nem lesz semmiféle negatív hatása, sőt... nyilván azért szeded, hogy pozitív hatása legyen, és szerintem be is fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. 

Értékelés: Nincs

Cordyceps - puffadás megoldási javaslat

Szia,

én eleinte émelyegtem a Cordycepstől, és valaki ajánlotta, hogy próbáljam úgy szedni, hogy a kapszulából kiöntöm a port egy kis folyadékba, és megiszom. Segített. Azaz nem a Cordycepstől volt a problémám, hanem a kapszulától. Esetleg próbáld meg így.

Üdv.,

Ildikó

Értékelés: Nincs

Kérdés

Sziasztok!

Ha a Longo Vital és a Tiszta Cordyceps - Étrend kiegészítő kapszula (Aloha Medicinals Inc.) között kéne választani, akkor melyiket ajánlanátok?

Nem "valamire" szeretném szedni, hanem "csak úgy". Vitalitás, erőnlét.. jobb közérzet.

Köszönöm!

Üdv, Anna

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szubjektív válasz

Szia! 

Erre a kérdésre csak szubjektív választ tudok adni, mivel összetétele alapján mindkét termék nagyon hasznos és szuper! 

Én a cordyceps-re szavazok, de tényleg csak pusztán szubjektív indokok alapján. 

Értékelés: Nincs

Újrazárt csomagolás?

Sziasztok!

Ma reggel bontottam meg egy doboz Cordycepset, a doboz kupakján a fólia rendben volt, de a kupak alatt a papi'rfólia le volt szedve, látszottak a papi'rfoszlányok a doboz peremén...Ez hogy lehet??

Egyáltalán az lehet benne, amit a dobozon i'r??

Mónika

Értékelés: Nincs

Mi van a fólia alatt?

Ha, a fólia sértetlen volt, akkor biztosan az eredeti tartalom, hiszen nekünk nincs sem lehetőségünk, sem eszközünk, ahhoz hogy újrafóliázzuk. A gyártónak, meg nem érdeke, hogy kinyissa.
Valószínűleg gyártásnál sérült a papírtető, de az is lehet, hogy amikor lecsavartad beleragadt a műanyagkupakba. Előfordul, ha gyengébb aragasztó... Ha nem bízol benne, hogy ez történt, akkor kérlek ilyen kéréssel keresd az ügyfélszolgálatot, mert a cseréről ők tudnak gondoskodni!

További szép napot!

Értékelés: Nincs

Cordyceps szedése közben bőr színeződés?

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy valakinek előfordult-e már, hogy a cordyceps szedése közben a két halántéka körül barnás elszíneződés jelent meg és nem múlt el?

Amit mostanában új volt 2 hónapon belül, hogy a Performax forte, majd ezt a terméket kipróbáltam. Csak jó tapasztalataim voltak belsőleg, viszont külsőleg arcon foltok jelentek meg a halántékomon és a szemeim alatt (ez utóbbi nem is zavar, mert a szemem alatti árkokat hozta helyre).

Először azt hittem, hogy a henna festés során fogta meg a bőrömet a festék és majd lekopik, de már több, mint 2 hónapja nem akar elmúlni hiába dörzsölöm. A cordyceps szedésével is leálltam, hátha elmúlik magától, de ez a mai napig nem történt meg.

Ha tovább szedem és eléggé "kiméregteleníti" a szervezetem, akkor magától elmúlhat vagy arra sincs garancia?

Most kicsit el vagyok keseredve, mert az itteni termékekkel kívül belül folyamatosan "rakom helyre" magamat és már szép eredményeket értem el, de ez kicsit visszavetette az arc bőröm állapotát.

köszönöm Noémi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Pigmentálódás

Szia! 

Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de én arra gondolok, hogy a máj méregtelenedés során alakulhatott ki a folt (már ha ettől alakult ki). Ha így van, akkor a tovább tisztulás folyamán el kell, hogy múljon. Olyat egészen biztosan nem tesz, ami a szervezet kárára lenne. 

A férjem szedte elég sokáig a Performax Fortét, ő nem tapasztalt ilyet. 

Értékelés: Nincs

Re: Pigmentálódás

Szia Melinda!

Köszönöm a választ, én is erre gondoltam, hogy a méregtelenítésnek az eredménye ez. Meddig javasolt szedni, hogy viszonylag jó állapotot tudjak elérni, 3 hónap? Szeretnék egy teljes halpástétom kúrát is megcsinálni, a kettő együtt mehet majd vagy előbb fejezzem be a cordycepset?

A Performax forte szedése közben minden rendben volt, szerintem a cordyceps nagyon jó méregtelenítő és azért jöhetett ki közben ez a bőr elszíneződés.

Szép hétvégét! Noémi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Pigment, cordyceps, halpástétom

Szedheted egyszerre a halpástétomot a cordycepssel.

Néhány hónapig mindenképpen szedném, esetleg havonta váltogatva a GanoUltrával.regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

purin

Sziasztok!

Lehet tudni, hogy mennyi a purintartalma? Vagy egyáltalán nincs benne? Semmi infót nem találtam róla.

Köszönöm!

Értékelés: Nincs

Purin nincs...

Sehol, még a net-en sem találtam arra vonatkozó infót, hogy lenne benne purin. Még kutakodom, és ha mégis találnék, akkor jelzem!

Értékelés: Nincs
Somi Tündi Angéla képe

Penicilin érzékenység

Kedves Bionom Társaság!

Én megrendeltem ezt az étrend kiegészítő tabletát magamnak és a férjemnek.

A leírás nagyon tetszett.

Viszont most jutott eszembe,egy fontos kérdés:

Én PENICILIN ÉRZÉKENY vagyok.Nem tudom ilyen esetben is lehet szedni???

Nagyon várom válaszotokat.

Köszönettel:Tünde

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nincs benne penicillin

Szia Tünde! 

Nincs benne penicillin! Ez a kapszula csupán gyógygombák keverékéből áll. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönöm

tyű a mindenit! Ebben aztán minden van!

Értékelés: Nincs

Miért más?

Sziasztok! Ez es a REG Cordyceps között vaszilálok. Mindkettőben ugyanaz a gomba van mégis a gyógyhatása ennek többrétű. Ez hogy lehet ? Bocs ha valamit rosszul értelmeztem és hülyeséget kérdezek. Köszi attila

Értékelés: Nincs

5X több aktív hatóanyag tartalom

Aloha Medicinals által termesztett Cordyceps négyszer több nukleotidot tartalmaz és ötször több aktív összetevőt, mint a vadonban gyűjtött fajta.

A vadonból begyűjtött Cordyceptet  és az Aloha Medicinals Inc. által  termesztett Cordyceptet összehasonlító  tesztelés során kiderült, hogy a az Aloha Medicinals Inc. által  termesztett Cordycept gombában található hatóanyag, mennyiségét és minőségét  tekintve ötször meghaladja a természetes körülmények között élő Cordyceptben találhatóét.

A Pure Cordyceps fehérjéket, peptideket és az összes esszenciális aminosavat, poliszacharidokat és immunerősítő glikoproteineket tartalmaz, valamint sterolokat, ezek között ergosterolt (a D vitamin előanyaga), vírusölő nukleotidokat, többszörösen telítetlen zsírsavakat, vitaminokat, többek között B1, B2, B12, E és K vitamint, és ásványi anyagokat is tartalmaz (K, Na, Ca, Mg, Fe, Cu, Mn, Zn, P, Se, Al, Si, Ni, Sr, Ti, Cr, Ga, V és Zr).

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Tiszta Cordyceps

Nem kérdeztél hülyeséget, sőt!

Bár a válaszom nem bizos, hogy meggyőző lesz! Ez a gomba színtiszta cordyceps, annak minden jó hatásával. A másikban van gyömbér is, és még csomósodást gátló anyag is.
Ha a gomba hatására van szükséged, akkor nyílván a tisztább verzió az előnyösebb.

Értékelés: Nincs

Melyik a jobb?

Sziasztok. Én sem tudom eldönteni, melyiket vegyem (igaz, már betettem a megrdenelésbe). A Performax Forte-t vagy ezt. Azt írja, hogy abban több gombafajta van, és a napi adag is több mg-ra. Korai őszülés miatt szedném, a  NewChapteres B Complexxel, több helyen azt olvastam jó lehet rá. Meg egyébként sem árthat. :) Szerintetek melyiket válasszam?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Performax Forte vagy Cordyceps

Szia! 

Ez a fenti csak a cordyceps-et tartalmazza, viszont azt nagyobb mennyiségben. A Performax viszont többféle gombából tartalmaz kevesebbet. regular_smile.gif Én mondjuk nagy Performax rajongó vagyok, én vitalitásfokozó és lelki egyensúly támogató hatását érzékeltem. A fentit még nem próbáltam, de tervben van az is. Akár csinálhatsz egy-egy kúrát mindkettőből, egymás után. 

Értékelés: Nincs

Kevesebb alvás a Cordyceps miatt?

Sziasztok,

elkezdtem szedni ezt a terméket (eddig longo vitalt szedtem és bevált de szerettem volna egy kis változatosságot) és azt tapasztalom, hogy kevesebbet alszom. Olvastam az alvással kapcsolatos hatásairól, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar tapasztalom is. (nem az volt a cél, hogy kevesebbet aludjak) Amúgy én imádok aludni, de nagyon, és azért választottam, hogy napközben több energiám legyen. Viszont most is hajnali 4 óra van és másfél órája fent vagyok, kipihenten. Mondjuk meglátjuk még reggel, de azért szeretnék inkább aludni. Mit tegyek? Hagyjam abba? Napi 1 szemet szedek amúgy.

köszönöm :(

Értékelés: Nincs
santin képe

Cordyceps és alvás

Kedves babaváró!

Én azt tudom Neked mondani, hogy a két gyerkőcöm szedi (6 és 8 évesek) és ugyan olyan jól alszanak, mint eddig, pedig van hogy este hatkor tudom odaadni az adagjukat!
(Én sem alszom jól az utóbbi időben:-()


Kellemes Ünnepeket Kívánok neked és a Bionom csapat minden tagjának!

 

Üdv,

Zsanett 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Cordyceps és az alvás

Szia!

A Cordyceps szabályozó hatása révén mindenre hat, de én a helyedben nem hagynám abba néhány nap után. Egyébként én is nagyon jó alvó vagyok, és az utóbbi időkben már hajnalban kuruttyolok, pedig ez rám soha nem volt jellemző. Sőt, egyre több mindenkitől hallom, hogy korábban ébred vagy nyugtalanul alszik. Ezt okozhatja ez a megváltozott, furcsa időjárás is.

Mindenesetre érdemes reggel bevenni a Cordycepset és legalább 1 dobozzal  szedj végig, hogy valóban mérlegelni tudd a hatását.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szoptatás

alatt illetve várandósan lehet szedni? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
epermami képe

Cordyceps várandósan

és szoptatás alatt nyugodtan szedhető Dtimes.

Értékelés: Nincs

Májerősítés

Sziasztok,

melyik terméket ajánljátok májfunkciók helyreállítására kemoterápia után? Férjem LDH szérum értéke még mindig magas kicsit, kezelés után 2,5 hónappal. Méhpempőt, méhkenyeret, B...s cs...t, D-vitamint, méhkenyeret fogyaszt rendszeresen. Lehet, hogy mindez nem elegendő?

Válaszotokat előre köszönöm, J

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda képe

Májerősítésre mit?

Szia! 

Májműködés támogatására INNEN válogathatsz. A helyedben a Candadian Essence teát semmiképpen sem hagynám ki. Biztosan az sem véletlen, hogy épp ehhez a termékhez írtad a kérdésedet. Szintén szuper választás lehet! 

A bélflórája rendben van? Mert a tökéletes bélflóra garantálja, hogy a sok jó hatóanyag képes legyen felszívódni. Bélflórát regenerálni az ALÁBBI termékekkel tudtok. 

Gyógyulást! 

Értékelés: Nincs

Máj méregtelenítése

Sziasztok!

Már kb. 15 éve szedek kétféle gyógyszert rendszeresen, az egyiket délután, a másikat pedig este. Szeretnék méregteleníteni, gondolom, hogy a májam már tele van mérgekkel.  Erre a készítményre gondoltam.Ha reggel veszem be, akkor a szedett gyógyszereim felszívódását nem akadályozza?

Meddig kell szedni a hatás elérése érdekében?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs

Cordyceps és a gyógyszerek

Szia liszape!

Az adatlapon ezt olvashatod:

"Gyógyszerek együtthatása a Cordyceps-sel

Akik MAO inhibitorokat szednek, azok legyenek óvatosak a Cordyceps-el, mivel az gátolhatja hatásukat. Az antikoaguláns gyógymódok hatékonyságát viszont javíthatja."

Hogy meddig "kell" szedni az jó kérdés, hiszen 15 éve szedsz gyógyszereket és gondolom a jövőben is szedni fogsz így folyamatosan kéne támogatni a májműkődést   és bélflórádat is valamelyik termékkel.

Cordyceps "nagy adaptogén képességgel rendelkezik"  adaptogénekről   itt írt Vali. Én 3 hónapig szedném folyamatosan , mivel az adaptogéneknek idő kell míg kifejtik a hatásukat és 

"Tiltások és korlátozások:

Nem dokumentáltak. Nem ismertek. Nincsenek." ezzel a termékkel kapcsolatban."

Kérlek a fentiekkel együtt kérd ki kezelőorvosod véleményét a használatával kapcsolatban! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

XXI.század peniciline!

Rengeteg hasznos tényt olvastam a cordycepsről. Segít leküzdeni szervezetünknek a vírus, baktérium, gyulladások, diabetes, aszthma, májméregtelenítés, oxigénfelvétel, ATP termelés...stb. Sok ezer klinikai vizsgálattal alátámasztott tény bizonyítja hatását... Én nem találtam a világon jobbat, ti tudtok hatékonyabbat ennél? 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

rekedés

Sziasztok!

A 3 éves lányomnál alkalmazon betegségre, a váladék megszorult az arcüregében,  napi 1 kapszulát adok neki. Okozhat székrekedést a gyógygomba? köszi

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Cordyceps és a székrekedés

Szia abeszin! Iszik eleget? Mert némiképp méregtelenít és akkor több folyadékra van szüksége a szervezetnek. Esetleg add be neki két adagban. Jobbulást a kicsi lánynak!

Értékelés: Nincs

Hogy szedje be 3 éves a Cordycepset?

Sziasztok!

Ha fél kapszulát adok a 3 évesnek, akkor hogy adjam? Egyébként kapszula nélkül is be lehet adni? Inkább nem nyeletném le vel a kapszultá, csak a beltartalmat. Milyen íze van? Mehet a Manóval együtt? köszi!

Értékelés: Nincs

Cordyceps íze

Nekem szétesett egy kapszula a dobozban, onnan tudom, hogy egyáltalán nincs rossz íze. Olyan semleges, szerintem simán bele lehet keverni vmibe és nem fogja érezni.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Betty képe

Cordyceps gyerekeknek

Tök egyszerűen, szétszeded a kapszulát, a tartalmát belszórod valamibe, ami nem túl forró, és kész!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Cordyceps homeopátia mellett 3 évesnek

Sziasztok!

Itt a beszoktatás az oviba és sajnos beteg lett a kislányom, 2 hete megy neki a homeopátiás immunerősítés, de vagy nem hatott még vagy sajnos kevés neki ez.  Több bionom dolgot is szed. Cordycepset máshol is ajánlotta már orvos, így gondoltam kipróbálom. Lehet homeopátia mellett adni immunerősítésre, illetve ha beteg akkor is adható homeopátia és hagyományos gyógyszerek mellett is (ha másképp nem gyógyul sajnos ehhez szoktam fordulni)? köszi

Értékelés: Nincs
Hortenzia képe

Cordyceps megelőzésre és ha már baj van

Szia abeszin!

Cordyceps is jó választás meg akár a GanoUltra is. Napi fél kapszula, ha megelőzés a cél, ha pedig már baj van, akkor mehet a napi egy is. Valamint érdemes kipróbálni a béta-glükános Manó Mannát, de erről az előbb kérdeztél is.

Mindegyik mehet homeopátia mellett is, csak időben mindenképpen legyen eltolás. Ha hagyományos gyógyszer kell, azok mellett is alkalmazható mindegyik.

Jobbulást!
Hortenzia

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

szoptatás alatt mehet?

Köszönöm szépen, ha valaki válaszol. :)

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: