Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital
(EM-Tech), 1liter

 • Bélflóra harmonizálás
 • Bélrendszeri zavarok
 • C-vitamin forrás
 • Immunmodulálás
 • Szabadgyök lekötés
 • Székrekedés ellen
 • Vitaminizálás
6.750Ft
4.19643
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (196 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • GYIK

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Figyelem: Az Emóciót ne tegyük hűtőbe, ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, amely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat. "Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség, a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, amelyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását.

Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük. A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Az Emóció flakonján ez szerepel: 1 cm3-ben 300.000.000, körülbelül az élő csíraszám.

 Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

 Ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

 Emóció és Embio téli időszakra vonatkozó tudnivalói: 

 1. lehetőség szerint ne tedd hűtőbe, nem tesz jót a folyadéknak, ha hűtve van
 2. téli időszakban a szállítás során nem tudjuk kikerülni a hűlési folyamatokat, ezért miután megérkezett a csomag tartsd 24 órán át szobahőmérsékleten
 3. gyártási folyamatonként változhat az ízvilága, ami az organikus cukornádmelasz összetételének, minőségének köszönhető. Tekintsd természetesnek ezt a folyamatot, hisz a minőségén nem változtat. Minden gyártás be van vizsgálva, élettani hatása ugyanaz minden terméknek.

A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.

Az Emóció 7,84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése.

Összetétel: Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, Élőflóra:

 • Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis
 • Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fentartásához.

  Emóció kisokos:

Reflux és epe

Sziasztok!

Férjemnél nemrég derült ki, hogy epekövei vannak (nemsokára műtik is), illetve gyomrában túl sok sav miatt savas felmaródás is van+reflux. Kapott savlekötőt, de szeretném hosszú távon valami mással segíteni. Emóciót adhatom neki?

Köszönöm

Értékelés: Nincs

Savra

Igen, mindenképpen jó lehet neki, lassankét hozzászoktatva...
Ami még nagyon jó lehet, az a süngomba kivonat.

Értékelés: Nincs

Segítség

Sziasztok!

20 honapos kislányomat gerinctályoggal műtötték 2-szer. Tavaly jùlius óta hol vénásan, hol szájon át kapja az antibiotikumot. Ecoli baktériumot mutattak ki nála. Most 1 hónapra felfüggesztették az antibiotikumot, mert kissé javult az állapota. Mit javasolnátok, hogy az immunrendszere megerősödjön? Köszönöm

Értékelés: Nincs

Immunra

Az általános immunrendszer-támogató alap hármas, gyerekeknek-felnőtteknek a következő: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj),

Értékelés: Nincs

Rosszullét.

Sziasztok!

A 21 éves lányom elkezdte az Emóciót szedni jan. 3-tól. Tegnap 6-tól rosszul van, hánykálódik, se folyadék, se étel nem marad meg benne. Amiért elkezdte alkalmazni a javallatomra (édesapja vagyok), immunerősitésre, bél-gyomorpanaszokra. Napokig nincs széklete. Kérdésem: okozhatja a tüneteket az Emóció?

Köszönöm a választ: Tüttő Zsolt

Értékelés: Nincs

Emóció

Nem gondolnám, hogy az Emóciótól, és gondolom azóta már ki is derült.

Esetleg egyéni érzékenység okozhatja, bár még nem hallottam ilyet, ennél a terméknél... Érdemes lassan apránként bevezetni, szoktatni a szervezetet.

Értékelés: Nincs

érdeklődés

Szia!

Cronh betegnek ( 17 éves gyermek) adható? Vagy mi az amivel segiteni lehetne?

választ köszönöm

Értékelés: Nincs

Emóció

Az Emóció biztosan adható....

Értékelés: Nincs

Emóció,szorulás

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy bizonyos esetekben okozhat-e az Emóció szorulást? Sajnos amióta szedem,1-2 hete gondom van a dolgom elvégzésével,ezért hoztam összefüggésbe az Emócióval...

Értékelés: Nincs

Emóció

Elvileg nem. Inkább fordítva szokott lenni!

Értékelés: Nincs

Emóció + Grepi csepp egyszerre?

Sziasztok,

Lehet vagy ajánlott a 2 terméket együtt fogyasztani? Kúra szerűen, megszakítással, vagy tetszőlegesen ki hogy érzi addig szedi?
Mennyi idő után érezhető a hatás?

Köszönöm a választ :)

Értékelés: Nincs

Együttesen

A Grepi csepp alatt a grapefruitmag kivonatot érted? Ha igen, akkor a válaszom, hogy igen szedhető együtt, de időbeni eltolással. Az emóció mehet folyamatosan a grapevitalt én kúraszerűen szedném.
Értékelés: Nincs

Várandósság Emocio

Sziasztok,

 

Azt szeretném kérdezni, hogy terhesség alatt igazom az Emóciót?

Illetve a 2 éves fiamnak a felnőtt adag hányad részét adjam?

Köszönöm  szépen

Értékelés: Nincs

Emóció mindenkor

Igen, ihatod. A gyermeknek arányosan a negyedét, vagy harmadát adnám a felnőtt adagnak.

Értékelés: Nincs

Candida

Sziasztok. Úgy néz ki már túlestem rajta, de szedhető? Nem fog visszatérni tőle? Most olvastam, hogy a Huminiqumban jód van (nemtom hogy kerülhette el a figyelmem), helyette szeretnék valamit. Illetve régebben tőletek rendeltem Kelpet, de már nem találom. Valami gond volt vele? Pajzsmirigy szabályozásra mit javasolnátok?

Értékelés: Nincs

Emóció

Szia Magdaléna!

A Kelp valószínűleg már kifutott, de pontosabbat erről én nem fogok tudni mondani neked. A Kelp tele van jóddal, így számomra nem egyértelmű, miért baj a jód a Huminiqum-ban. A pajzsmirigyeddel kapcsolatosan kérlek, a kezelőorvosoddal egyeztess, ugyanis a kérdésedre a válasz erőteljesen probléma- és egyéni paraméterfüggő.

Az Emócióval kapcsolatosan ezt olvasd el!

Szép napot és jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Bélfóra támogatás

Sziasztok!

Kislányom 6 éves. Öt éves kora óta gyakori vendég lett nálunk a "hányás-hasmenés" vírus. Tavaly télen 2 hónap alatt 3-szor kapta el. Gyerekorvosunk szerint nem sokat tehetünk, mert ez az érzékeny pontja! De talán még is. Próbálok eligazodni, rengeteg mentőövett tettek fel az oldalra( kezdőcsomag családnak-Pálma, Bionom mentőöv stb.) Még is kérdeznék, az Emóció mellé mit tudok adni? Most is éppen hasmenéses már 3napja!  K2-D3 -at is rendelnék a családnak. Elsődleges a bélflóra helyreállítása, de fogváltás és iskola kezdés előtt állva biztosan van más is amit " erősíthetünk". Mit javasoltok egy kezdőnek? A választ előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs

Erősítés

A bélflóra erősítése megegyezik az immunrendszer erősítésével. Van erre egy szabvány-szöveg, ami ide is nagyon illik! "Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni! A Nagyobbacskának, már adható akár Echinácea plusz is, vagy Manó Manna elixir..."

Értékelés: Nincs

ez egy erjedt ital eredetileg is?

végre megérkezett a futárszolgálattal az emóció, és meglepve tapasztaltam, hogy ez egy erjedt, murcira hasonlító ital. Ez normális? Ennek ilyen a hogyismondjam, "állaga"? 

ha nem ez a normális állapota, és megerjedt az üvegem, akkor kaphatok-e újat?

Aliz

Értékelés: Nincs

Emóció

Igen az Emoció erjesztéssel, más néven fermentálással készül. A normális íze kicsit murcis, néha még pezseg is...

Értékelés: Nincs

Köszönöm! 

Köszönöm! 

Értékelés: Nincs

Emocio adagolasa 19 honapos babanak

Sziasztok!

Azt szeretnem kerdezni hogy hogyan adagoljam az Emociot a 19 honapos kislanynak. Tovabba azt is szeretnem megkerdezni hogy a K2D3 vitaminbol hany cseppet lehet adni?

Elöre is köszönom a valaszt!

 

Értékelés: Nincs

Emóció, K2 D3

Az emócióból a felnőtt adag negyedét, vagy harmadát adnám. A K2 D3 esetében 7 kg-onkét 3 csepp az adag.

Értékelés: Nincs

5 évesnek

Szép napot!

Lehet sokan kérdezték már... 5 éves, 21 kg gyereknek mennyi adható ebből? Köszönöm szépen. 

Értékelés: Nincs

Emóció adagolása

Szia!

15 ml-t, szükség esetén 2x15 ml-t nyugodtan ihat belőle!

Szép hétvégét, jó egészséget nektek! 

Értékelés: Nincs

7honapos csecseko reflux gyanuval es allergiaval

Sziasztok!A heten rendeltem a 7 honapos kisfiamnak emociot..aki valoszinuleg allergias a szentjanoskenyerfa lisztre es a napraforgo olajra..es emelett nagy valoszinuseggel refluxos is..mely mar elegge elharapodzott.Szeretnem megkerdezni hogy adhato e neki az emocio mert latom cukrot tartalmaz es ugyvettem eszre arra is erzekenyen reagal de lehet csak a reflux miatt.Egyebkent Edesanyamnak is rendeltem mikor rakos beteg volt sokat segitett a harcban ezt O is igy gondolta...Koszonom szepen a valaszt elore is.Udvozlettel

Értékelés: Nincs

refluxra

Sok esetben segített már refluxos problémánál, mindenképpen kipróbálnám, hiszen az immunrendszer támogató -as alapcsomag egyik eleme az Emóció. Olvasd el ezt a hozzászólás-választ, kérlek.
A cukor itt már nem az eredeti formában van benne, hanem az segít elindítani az erjedési folyamatot, itt már fermentált, könnyen emészthető formában van, nem szokott problémát okozni.
Ha elsőre nem tetszik neki, ne add fel. Számos praktika van, ami segíthet. Gyümölcslébe, (nem bolti, cukrozott!) teába, vízzel higítva, stb.

Értékelés: Nincs

Emóció és béta-glükán

Sziasztok!

Kisfiam most lesz 8 éves.

Most a következőket adom neki:

- K2D3 forte: 6 csepp

- Halolaj: 5 ml

- Huminiqum: 1 kapszula

- Manó manna bétaglükánnal 2x 1 kávéskanállal.

- C vitamin: 1x 1000 mg

Immunrendszer erősítésére, hasfájásaira (fruktózérzékeny), székrekedésére gondoltam adnám még neki az Emóciót. Mennyit kellene neki adni naponta? Illetve kérdezném, hogy a manó manna béta-glükán tartalma miatt kell-e várnom az Emóció adásával és ha igen mennyit? Illetve még kérdezném, hogy a bioconnectes béta-glükánból mennyit lehet neki adni, ha elfogy a manó manna? Én a manó manna szedése előtt naponta egy kiskanál mézben elkevertem a bioconnect kapszula felének a tartalmát, az jó így? Illetve kell-e valamelyik készítménnyel szünetet tartani?

Előre is köszönöm! Szép napot!

Üdv: Csilla

Értékelés: Nincs

Még emócio

Jól csinálod, és az Emóció tökéletes kiegészítés lesz. Mindegyik mehet folyamatosan is. Nem kell őket időben eltolni sem. A bioconnectet önmagában csak akkor adnám, ha valami betegség, fertőzésveszély állna fent.

Értékelés: Nincs

Köszönöm

Kedves Pálma! Köszönöm! Mi felnőttek is használjuk a bioconnectet! Ezek szerint azt csak betegségnél lehet szedni, folyamatosan nem? 

Ha jó tudom érdemes néha váltogatni az étrend-kiegészítőket a hatékonyságuk miatt. A béta-glükános manó mannát mivel érdemes helyettesíteni? 

Köszönöm! 

Üdv: 

Értékelés: Nincs

Verébre ágyúval?

Ez a mondás jut erről az eszembe! Ha egyéb dolgokkal is támogatod a szervezetedet és működik, akkor ezt inkább arra hagynám, amikor konkrét betegség jelentkezik. Különben akkor mit szedjek?

Értékelés: Nincs

Immunerősítés 3 éves és 14 hónapos

Sziasztok!

3 éves és 14 hónapos gyermekeimnek szeretném adni az Emóciót immunerősítés miatt. A kérdésem, hogy kaphatják-e és ha igen, milyen adagolást javasoltok.

Köszönöm.

Értékelés: Nincs

Immuntámogatásra

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni!
Vagyis adható, sőt ajánlatos! Az adagolásnál a felnőtt adagoláshoz képest adunk arányosan kevesebbet a babáknak. A babáknál, pici gyerekeknél  5-10ml lehet, akár kétszer naponta.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

prosztata

kedves Pálma, A megnagyobbodott prosztatám miatt éjszaka többször kell vizelnem. Korral járó növekedés.Érdeklődöm mit javasolsz ill. van már erre tapasztalat. Előre köszönöm ulan

Értékelés: Nincs

Prosztata, segítség kérés!

Nem vagyok tapasztalt ebben a kérdésben, de hátha az olvasók között akad aki igen!

Amit én ajánlhatok, azok ezek a termékek: Katt ide!

Értékelés: Nincs

Tejfehérje allergia

Sziasztok!

 

Kislányom jövő hónapban lesz 2 éves. Júniusban derült ki,hogy tejfehérje érzékeny,nagyon sok átszenvedett hasfájós éjszaka után.A diétát azóta tartjuk,szeretném az emócióval segiteni a bélflórájának a helyreállását.

Milyen dózist javasoltok?

Köszönöm előre is!

Erzsi

Értékelés: Nincs

Tejfehérje-allergia, Emóció

Szia Erzsi!

Ez esetben 2x10 ml mennyiséget javasolnék, huzamosabb ideig használva.

Kérlek, ezt és ezt a rövid írást is olvasd el!

Szép napot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyon köszönöm :)

Nagyon köszönöm :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Chii képe

Hasfájós újszülött

Sziasztok! Szeretném mindenképp kifejezni a hálámat a termékkel kapcsolatban. Szüléskor nagy mennyiségű intravénás antibiotikumot kaptam, sajnos kisbabám is megtapasztalta a rossz oldalát, borzasztó hasfájása volt mindennap, akár egy órán át is sírt és nem lehetet semmivel se megnyugtatni. Az emóciót vetettük be rá és másnap már sokkal enyhébb hasfájása volt, harmadnapra már semmi!!! Köszönöm, hogy létezik ez a termék! Üdv Csilla

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Segítség

Szia Csilla,

3 hetes apró Lányunk szintén hasfájós, én rendszeresen Emóció fogyasztó vagyok és nála is meg szereténk próbálni. Segítenél, hogy ti hogyan adagoltátok a Picurnak, mennyit adtatok neki, hígitottátok-e? Szívesen fogadnám a tanácsodat, köszönöm szépen :-).

Maya

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Chii képe

Emóció újszülöttnek

Szia! Mi egy kávéskanalat forró vízzel fertőtlenítettünk és ebbe kapott nagyjából 3 ml-t. Ez kb 3 cseppnyi. Az én kisfiam 2 hetesen kinyalogatta örömmel belőle! Nem higítottam. Ha a te babádnak ez nem jön ne, higítsd anyatejjel és addhatod cumisüvegből ha van. Ha nincs egy steril fecskendő is jó, az olcsóbb gondolom. Az első fiamnál székrekedésre fecskendővel adtam be, ő is natúran szerette. Most 2,5 éves és minden nap követeli a "savanyút"! Remélem hamar túl lesztek rajta!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hála :-)

Nagyon köszi, hogy megosztottad a tapasztalatokat!!! Mindent bevetünk, előbb mindenképp tisztán próbálkozunk mi is, nagyon bízunk benne, hogy be fog válni.

Hálás köszönet a jókívánságokért is, minden jót és szépet kívánunk mi is Nektek :-)

Maya

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok! Tanácsot

Sziasztok! 

Tanácsot szeretnék kérni. Van egy két és fél éves gyermekem, széklet visszatartással szenvedünk egy ideje. Minden olyan ételt meg tagad ami székletet csinál és arra gondoltam, hogy valami mással próbálkoznék mint pl. az emóció. Le van lassulva a bélmozgása és ...... Van e ebben tapasztalatotok , hogy ez segíthet e illetve valami más termék ami rendezi még a bélflóráját és nem tudja visszatartani a kakát? (hashajtó nem használt) Előre is köszönöm Veronika

Értékelés: Nincs

Széklet visszatartása

Szia Veronika! 

Az Emóciót valóban célszerű megpróbálni ilyen esetekben!  Domináns, murcis íze van, de ezt ellensúlyozhatsz bármilyen nem meleg folyadékkal (baracklé, almalé, tea stb.). A kicsi adagja ebben az esetben 2 x 10 ml, de először 1x5 ml-rel indíts, majd fokozatosan emeld az adagot az említett mennyiség eléréséig.

Az Emóció mellett nagyon fontos a sok-sok tiszta víz fogyasztása (akár mintás, színes, vidám kulacsból, amit ő választhat ki stb.), valamint  az elegendő mennyiségű rost (teljes őrlésű kenyér, sok nyers- tehát nem főtt, nem sült- zöldség-gyümölcs) fogyasztása is.

A huzamosabban fennálló székletvisszatartás miatt hasznos lehet gyermekpszichológus véleményét is kikérni. Ók számos, jól bevált, játékos módszert tudnak mutatni, tanítani, amivel feloldhatóak az ezzel kapcsolatos, ezt kiváltó kellemetlen élmények.

Mielőbbi jó egészséget, szép napot kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Köszönöm szépen a tanácsot,

Köszönöm szépen a tanácsot, útmutatást! 

Bízok a legjobbakban!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok!Tanácsotokat

Sziasztok!

Tanácsotokat szeretném kérni. Majd két éve nem volt hüvelygombám :) , amire roppant büszke vagyok, mert a ti módszereitekkel sikerült meggyógyulnom, majd 8 évi rendszeres nőgyógyászhoz szaladgálás után (minden alkalommal gyógyszer, majd pár hónap múlva előlről kezdődött egész)... 

Pár napja újra kezdődött azonban a rémélom (másfél évig nem volt partner, most lett pár hete, illetve rendszeresen járok uszodába, nem tudom ezek nyomhatnak e  a latban) Szóval ismét nőgyógyász, mivel, hiába használtam a teafaolaj, joghusrtos tampont, nem javult olyan szépen, mint régen szokott volt, és elbizonytalanodtam, mi van ha nem is gomba áll a háttérben. Ki is derült, nem kimondottan gomba, hanem bakteriális fertőzés van most túlnyomórészt, attól érzem a kellemetlen viszketést(bár jobb, mint pár napja). Az orvos a Supplit nevű antibiotikumot írta fel, ill. egy gyógyszertári keverős kúpot, amivel még nincs is gondom, de az antibiotikumot nagyon nem szeretném beszedni, mert mint tudjuk, kiöli jó bacikat is, és félek kezdődik előlről a rémálom a gombával. 

Kérdésem, szerintetek járható e, hogy a kúpot elhasználom és antibiotikum helyett emóciót iszom , és természetesen továbbra is szedem a halolaj, k2d3 vitmint, algát, longo vitalt? Ajánlanátok e még valamit, emóció mellé vagy helyett, erre a problémára? Vagy mindenképp beszednétek antibiotikumot? Illetve longo vital helyett mit érdemes szedni, mert mostanában sokszor nem rendelhető.. :/

Előre is nagyon köszönöm: Lilla

Értékelés: Nincs

Ping-pong

Sajnos az új partner nagyon sokaknál okoz problémát, hiszen ő egy új flórát-faunát képvisel a te szervezetedben... Őt sem ártana "csírátlanítani", és az a tapasztalat, hogy egy idő után, ha megszokjátok egymás flóráját, akkor akár magától is megszünnek ezek a problémák. (Persze, ha nem lesz közben felülfertőzés!)
Amiket leírtál azok addig is nagyon jók.
Hallottam már olyat is, hogy a Grapevital cseppel történő kikenés is segített. Utána a joghurtos helyett én az Emócióba áztattott tampont próbálnám.

Értékelés: Nincs

Kedves Pálma!Nagyon

Kedves Pálma!

Nagyon köszönöm, azt is kibpróbálom, hála az égnek kezd javulni :)

Értékelés: Nincs

ITP

Sziasztok, SLE autoimmun betegsegem jelenleg ITP-ben manifesztalodik. Terhesseg alatt es utan 1 evig szedtem szteroidot es kaptam IVIG kezelest, most egy uj feherjekrszitmenyt kapok hetente a trombocitaszam novelesere. A Cordycepset neztem ki, melle az Emociot vagy a Szeder zselet. Ez igy megfelelo lehet szerintetek? A ketto kozul melyik legyen? Mivel babaknak is adhato, gondolom, a szoptatas sem problema?

Értékelés: Nincs

SLE, Emóció

Szia Eszti! 

Elképzelhetőnek tartom, hogy a kezelés mellett a cordycepset nem javasolja majd a kezelőorvosod, ezt kérlek, mindenképpen beszéld meg mielőbb vele! Az Emóció elméletileg nem okoz problémát, de ezzel kapcsolatosan is fontos egyeztetni! 

Amennyiben a kezelőorvosod is azt mondja, hogy az Emóció mehet nyugodtan, úgy abból 2x30 ml-es adagolást javasolnék neked. Az Emóció szoptatás alatt is bátran iható.

Szép napot és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

cysta et fibrodenoma

Kedves Tundi

szeretnem megkerdezni, hogy cysta et fibrodenomra hasznalhato e emocio es immune assist critical ? Illetve ha igen, hanyszor es mennyi / nap?

Nagyon koszonom!

Maya

Értékelés: Nincs

Jóindulatú mellciszta

Szia Maya!

Elméletileg lehet, gyakorlatilag a biztonság kedvéért kérlek egyeztess a kezlőorvosoddal is!

Az Immune Assist CC-ből célszerű az előírt adagolást követni, Emócióból pedig érdemes 2x30 ml-t fogyasztani.

A mellben lévő jóindulatú csomók azonban az ösztrogéndominancia következményei, így a gyógyulás is ennek rendezésében rejlik, nem az Immune A. CC kapszulában.

Kérlek, ezzel kapcsolatosan olvasd el ezt a cikket!

Szép napot és mielőbbi jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Tejsav

Sziasztok! Lehet buta kérdés, elnézést előre is. Ha tejfehérje érzékeny a másfél éves gyermekem, akkor kaphat emóciót? 

Értékelés: Nincs

Emóció, Lactobacillus, tefjehérje allergia

Szia! 

Egyáltalán nem buta a kérdés!!  És itt találhatod rá a választ!

Szép napot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Emocio melle prebiotikumot tartalmazo keszitmeny,

Sziasztok!

Prebiotikumot tartalmazo keszitmenyt szeretnek, mivel azt olvastam az inuln kommentjeinel, hogy emocival hatasosabb de sajnos az inulin nem rendelheto.

Kaphatnek egy kis segitseget?

Nagyon koszonom :)

 

 

 

Értékelés: Nincs

Prebiotikumok

Szia Ildikó!

Van inulin, itt, a linkre kattintva találod őket!  Mind a három termék remek prebiotikum-forrás.

Szép  napot, jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Huminiqum mellé Emóció?

Sziasztok! Tavaly nálam ITP-t diagnosztizáltak, sokáig szteroiddal nyomtak, de közben elkezdtem szedni a Huminiqum-ot szirup formában, Ami, nem drasztikusan, de segített, hogy vérlemezke számok emelkedjenek. A téli időszakban szinte nem is voltam beteg, nagyon sokat segített nekem, viszont idén tavasszal már nem szedtem és az immunrendszerem is gyengült. Most a a kapszula formáját kezdtem szedni,mert ismét csökkentek a vérlemezke számok. Van e a kettő között különbség? A szirup esetleg hatásosabb? Kérdésem az lenne, hogy mellette az Emóció-t szedhetem?

Kisfiam 5 éves és nagyon fáradékony, ha jön valami front akkor fájlalja a fejét is. Ő neki mit javasolnátok?

Előre is köszönöm a választ.

Üdv: Éva

Értékelés: Nincs

Huminiqum, Emóció

Szia Éva!

A Huminiqum kapszula és a Huminiqum szirup hatóanyagai megegyeznek, elméletileg a hatásukban sincs eltérés. Van, aki a szirupot a nem túl kellemes íze miatt nem tudja/nem szeretné elfogyasztani, így neki például remek alternatíva a kapszulás verzió. Azt válaszd, amelyik neked szimpatikusabb és egyszerűbb! 

Az Emóció elméletileg ITP fennállásánál is fogyasztható, az immunrendszer működését kedvezően befolyásolhatja. Kérlek, a természetes szerek használata előtt is egyeztess a kezelőorvosoddal.

Az Emóció Huminiqum-mal együtt is fogyasztható, és a kicsi fiúnak is adható. Neki még ebben a bejegyzésben találhatsz ötleteket, termékeket és magyarázatokat.

Az Emócióról pedig itt találhatsz további érdekességeket.

Szép napot és jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kedves Kinga. Koszonom gyors

Kedves Kinga. Koszonom gyors valaszodat. Eva

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

kérdés

Sziasztok!

7 éves fiamnak adom pár hete az emóciót,és most mellé gyógygomba kivonatot szeretnék adni, C vitaminnal. Az emóció mellé lehet neki adni? Illetve vannak tiltott készytmények amit egyáltalán nem lehet mellette szedni? Köszönöm szépen a visszajelzést!

Értékelés: Nincs

Emóció mellett

Olyan készítményt ne adjatok mellette, ami vírus és baktériumölő hatású, mert az elpusztítja a jó bacikat is.

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Sziasztok! Van egy 4 éves és egy 8 hónapos kislányom. Mindkettőnek szeretném az immunrendszerét megerősíteni a téli időszakra, mit ajánlanátok? A pici 1 csepp V...ntol cseppet kap, ez mivel lenne helyettesíthető, és mennyivel?

Másik nagy problémám, hogy a nagyobbik lányom szája körül piros kiütések vannak, a bőrgyógyászok szerint a cumitól. De egyelőre sajnos nem tudom elvenni tőle, bár már csak éjszaka használja. A rózsa-teafa balzsam jó lehet rá? Vagy esetleg tudok valami mást ajánlani? Már hónapok óta olyan a kis arca, de a szteroidos krémeken kívül más nem használ. Azt viszont nem szeretném már használni. Esetleg emésztéssel is lehet kapcsolatban? Akkor viszont Emóció?

Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel, Timi

Értékelés: Nincs

Immun...

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni! A Nagyobbacskának, már adható akár Echinácea plusz is, vagy Manó Manna elixir...

A szája köré a rózsa-teafa, jó ötlet. Esetleg néha grapefruitmagolaj kivonattal is leecsetelném.

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Köszönöm a gyors választ! A grapefruitmagolajos ecseteléshez fel kell higítani a cseppeket? Ez is jó immunerősítő a 4 évesnek, vagy ez túl keserű ízű? 

Értékelés: Nincs

Ecsetelésre

Én nem hígítanám...
Ha ebben a formában meg tudod vele itatni, akkor elismerésem! Hacsak nem imádja a különösen keserű dolgokat! Inkább a Power Kids formulát ajánlanám.

Értékelés: Nincs

Pöttyös arc

Hát nem díjazza a keserű dolgokat, úgyhogy akkor ezt elvetjük. Viszont most megtaláltam a Neem olajat is a termékeitek között. A cumikiütésre ez is jó lehet? Vagymaradjak a rózsa teafánál?

Értékelés: Nincs

kiütésre

Én inkább a rózsa-teafával kezdeném, aztán, ha az nem válik be: jöhet a neem. De csodálkoznék, ha nem lenne jó!

Értékelés: Nincs

Újszülött puffadás

Sziasztok!

5 napos babának adható puffadásra? Espumisan helyett gondoltam. Köszönöm szépen! Ha adható akkor milyen mennyiség?

Értékelés: Nincs

5 hónaposnak

Igen adható, sőt már kisebbeknek is segít. 3-5 ml. Puffadásra érdemes kipróbálni még az édeskömény olajat is, olvasd el ezt és ezt a hozzászólást!

Értékelés: Nincs

Kedves Pálma

Köszönöm szépen a választ. Én 5 NAPOS babának kérdeztem,aki azóta már 6 napos

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: