Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital
(EM-Tech), 1liter

 • Bélflóra harmonizálás
 • Bélrendszeri zavarok
 • C-vitamin forrás
 • Immunmodulálás
 • Szabadgyök lekötés
 • Székrekedés ellen
 • Vitaminizálás
6.490Ft
4.19643
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (196 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • GYIK

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Figyelem: Az Emóciót ne tegyük hűtőbe, ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, amely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat. "Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség, a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, amelyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását.

Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük. A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Az Emóció flakonján ez szerepel: 1 cm3-ben 300.000.000, körülbelül az élő csíraszám.

 Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

 Ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

 Emóció és Embio téli időszakra vonatkozó tudnivalói: 

 1. lehetőség szerint ne tedd hűtőbe, nem tesz jót a folyadéknak, ha hűtve van
 2. téli időszakban a szállítás során nem tudjuk kikerülni a hűlési folyamatokat, ezért miután megérkezett a csomag tartsd 24 órán át szobahőmérsékleten
 3. gyártási folyamatonként változhat az ízvilága, ami az organikus cukornádmelasz összetételének, minőségének köszönhető. Tekintsd természetesnek ezt a folyamatot, hisz a minőségén nem változtat. Minden gyártás be van vizsgálva, élettani hatása ugyanaz minden terméknek.

A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.

Az Emóció 7,84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése.

Összetétel: Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, Élőflóra:

 • Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis
 • Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fentartásához.

  Emóció kisokos:

prosztata

kedves Pálma, A megnagyobbodott prosztatám miatt éjszaka többször kell vizelnem. Korral járó növekedés.Érdeklődöm mit javasolsz ill. van már erre tapasztalat. Előre köszönöm ulan

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Prosztata, segítség kérés!

Nem vagyok tapasztalt ebben a kérdésben, de hátha az olvasók között akad aki igen!

Amit én ajánlhatok, azok ezek a termékek: Katt ide!

Értékelés: Nincs

Tejfehérje allergia

Sziasztok!

 

Kislányom jövő hónapban lesz 2 éves. Júniusban derült ki,hogy tejfehérje érzékeny,nagyon sok átszenvedett hasfájós éjszaka után.A diétát azóta tartjuk,szeretném az emócióval segiteni a bélflórájának a helyreállását.

Milyen dózist javasoltok?

Köszönöm előre is!

Erzsi

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Tejfehérje-allergia, Emóció

Szia Erzsi!

Ez esetben 2x10 ml mennyiséget javasolnék, huzamosabb ideig használva.

Kérlek, ezt és ezt a rövid írást is olvasd el!

Szép napot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyon köszönöm :)

Nagyon köszönöm :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Chii képe

Hasfájós újszülött

Sziasztok! Szeretném mindenképp kifejezni a hálámat a termékkel kapcsolatban. Szüléskor nagy mennyiségű intravénás antibiotikumot kaptam, sajnos kisbabám is megtapasztalta a rossz oldalát, borzasztó hasfájása volt mindennap, akár egy órán át is sírt és nem lehetet semmivel se megnyugtatni. Az emóciót vetettük be rá és másnap már sokkal enyhébb hasfájása volt, harmadnapra már semmi!!! Köszönöm, hogy létezik ez a termék! Üdv Csilla

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok! Tanácsot

Sziasztok! 

Tanácsot szeretnék kérni. Van egy két és fél éves gyermekem, széklet visszatartással szenvedünk egy ideje. Minden olyan ételt meg tagad ami székletet csinál és arra gondoltam, hogy valami mással próbálkoznék mint pl. az emóció. Le van lassulva a bélmozgása és ...... Van e ebben tapasztalatotok , hogy ez segíthet e illetve valami más termék ami rendezi még a bélflóráját és nem tudja visszatartani a kakát? (hashajtó nem használt) Előre is köszönöm Veronika

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Széklet visszatartása

Szia Veronika! 

Az Emóciót valóban célszerű megpróbálni ilyen esetekben!  Domináns, murcis íze van, de ezt ellensúlyozhatsz bármilyen nem meleg folyadékkal (baracklé, almalé, tea stb.). A kicsi adagja ebben az esetben 2 x 10 ml, de először 1x5 ml-rel indíts, majd fokozatosan emeld az adagot az említett mennyiség eléréséig.

Az Emóció mellett nagyon fontos a sok-sok tiszta víz fogyasztása (akár mintás, színes, vidám kulacsból, amit ő választhat ki stb.), valamint  az elegendő mennyiségű rost (teljes őrlésű kenyér, sok nyers- tehát nem főtt, nem sült- zöldség-gyümölcs) fogyasztása is.

A huzamosabban fennálló székletvisszatartás miatt hasznos lehet gyermekpszichológus véleményét is kikérni. Ók számos, jól bevált, játékos módszert tudnak mutatni, tanítani, amivel feloldhatóak az ezzel kapcsolatos, ezt kiváltó kellemetlen élmények.

Mielőbbi jó egészséget, szép napot kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Köszönöm szépen a tanácsot,

Köszönöm szépen a tanácsot, útmutatást! 

Bízok a legjobbakban!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Sziasztok!Tanácsotokat

Sziasztok!

Tanácsotokat szeretném kérni. Majd két éve nem volt hüvelygombám :) , amire roppant büszke vagyok, mert a ti módszereitekkel sikerült meggyógyulnom, majd 8 évi rendszeres nőgyógyászhoz szaladgálás után (minden alkalommal gyógyszer, majd pár hónap múlva előlről kezdődött egész)... 

Pár napja újra kezdődött azonban a rémélom (másfél évig nem volt partner, most lett pár hete, illetve rendszeresen járok uszodába, nem tudom ezek nyomhatnak e  a latban) Szóval ismét nőgyógyász, mivel, hiába használtam a teafaolaj, joghusrtos tampont, nem javult olyan szépen, mint régen szokott volt, és elbizonytalanodtam, mi van ha nem is gomba áll a háttérben. Ki is derült, nem kimondottan gomba, hanem bakteriális fertőzés van most túlnyomórészt, attól érzem a kellemetlen viszketést(bár jobb, mint pár napja). Az orvos a Supplit nevű antibiotikumot írta fel, ill. egy gyógyszertári keverős kúpot, amivel még nincs is gondom, de az antibiotikumot nagyon nem szeretném beszedni, mert mint tudjuk, kiöli jó bacikat is, és félek kezdődik előlről a rémálom a gombával. 

Kérdésem, szerintetek járható e, hogy a kúpot elhasználom és antibiotikum helyett emóciót iszom , és természetesen továbbra is szedem a halolaj, k2d3 vitmint, algát, longo vitalt? Ajánlanátok e még valamit, emóció mellé vagy helyett, erre a problémára? Vagy mindenképp beszednétek antibiotikumot? Illetve longo vital helyett mit érdemes szedni, mert mostanában sokszor nem rendelhető.. :/

Előre is nagyon köszönöm: Lilla

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Ping-pong

Sajnos az új partner nagyon sokaknál okoz problémát, hiszen ő egy új flórát-faunát képvisel a te szervezetedben... Őt sem ártana "csírátlanítani", és az a tapasztalat, hogy egy idő után, ha megszokjátok egymás flóráját, akkor akár magától is megszünnek ezek a problémák. (Persze, ha nem lesz közben felülfertőzés!)
Amiket leírtál azok addig is nagyon jók.
Hallottam már olyat is, hogy a Grapevital cseppel történő kikenés is segített. Utána a joghurtos helyett én az Emócióba áztattott tampont próbálnám.

Értékelés: Nincs

Kedves Pálma!Nagyon

Kedves Pálma!

Nagyon köszönöm, azt is kibpróbálom, hála az égnek kezd javulni :)

Értékelés: Nincs

ITP

Sziasztok, SLE autoimmun betegsegem jelenleg ITP-ben manifesztalodik. Terhesseg alatt es utan 1 evig szedtem szteroidot es kaptam IVIG kezelest, most egy uj feherjekrszitmenyt kapok hetente a trombocitaszam novelesere. A Cordycepset neztem ki, melle az Emociot vagy a Szeder zselet. Ez igy megfelelo lehet szerintetek? A ketto kozul melyik legyen? Mivel babaknak is adhato, gondolom, a szoptatas sem problema?

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

SLE, Emóció

Szia Eszti! 

Elképzelhetőnek tartom, hogy a kezelés mellett a cordycepset nem javasolja majd a kezelőorvosod, ezt kérlek, mindenképpen beszéld meg mielőbb vele! Az Emóció elméletileg nem okoz problémát, de ezzel kapcsolatosan is fontos egyeztetni! 

Amennyiben a kezelőorvosod is azt mondja, hogy az Emóció mehet nyugodtan, úgy abból 2x30 ml-es adagolást javasolnék neked. Az Emóció szoptatás alatt is bátran iható.

Szép napot és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

cysta et fibrodenoma

Kedves Tundi

szeretnem megkerdezni, hogy cysta et fibrodenomra hasznalhato e emocio es immune assist critical ? Illetve ha igen, hanyszor es mennyi / nap?

Nagyon koszonom!

Maya

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Jóindulatú mellciszta

Szia Maya!

Elméletileg lehet, gyakorlatilag a biztonság kedvéért kérlek egyeztess a kezlőorvosoddal is!

Az Immune Assist CC-ből célszerű az előírt adagolást követni, Emócióból pedig érdemes 2x30 ml-t fogyasztani.

A mellben lévő jóindulatú csomók azonban az ösztrogéndominancia következményei, így a gyógyulás is ennek rendezésében rejlik, nem az Immune A. CC kapszulában.

Kérlek, ezzel kapcsolatosan olvasd el ezt a cikket!

Szép napot és mielőbbi jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs

Tejsav

Sziasztok! Lehet buta kérdés, elnézést előre is. Ha tejfehérje érzékeny a másfél éves gyermekem, akkor kaphat emóciót? 

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Emóció, Lactobacillus, tefjehérje allergia

Szia! 

Egyáltalán nem buta a kérdés!!  És itt találhatod rá a választ!

Szép napot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Emocio melle prebiotikumot tartalmazo keszitmeny,

Sziasztok!

Prebiotikumot tartalmazo keszitmenyt szeretnek, mivel azt olvastam az inuln kommentjeinel, hogy emocival hatasosabb de sajnos az inulin nem rendelheto.

Kaphatnek egy kis segitseget?

Nagyon koszonom :)

 

 

 

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Prebiotikumok

Szia Ildikó!

Van inulin, itt, a linkre kattintva találod őket!  Mind a három termék remek prebiotikum-forrás.

Szép  napot, jó egészséget kívánok neked! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Huminiqum mellé Emóció?

Sziasztok! Tavaly nálam ITP-t diagnosztizáltak, sokáig szteroiddal nyomtak, de közben elkezdtem szedni a Huminiqum-ot szirup formában, Ami, nem drasztikusan, de segített, hogy vérlemezke számok emelkedjenek. A téli időszakban szinte nem is voltam beteg, nagyon sokat segített nekem, viszont idén tavasszal már nem szedtem és az immunrendszerem is gyengült. Most a a kapszula formáját kezdtem szedni,mert ismét csökkentek a vérlemezke számok. Van e a kettő között különbség? A szirup esetleg hatásosabb? Kérdésem az lenne, hogy mellette az Emóció-t szedhetem?

Kisfiam 5 éves és nagyon fáradékony, ha jön valami front akkor fájlalja a fejét is. Ő neki mit javasolnátok?

Előre is köszönöm a választ.

Üdv: Éva

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Huminiqum, Emóció

Szia Éva!

A Huminiqum kapszula és a Huminiqum szirup hatóanyagai megegyeznek, elméletileg a hatásukban sincs eltérés. Van, aki a szirupot a nem túl kellemes íze miatt nem tudja/nem szeretné elfogyasztani, így neki például remek alternatíva a kapszulás verzió. Azt válaszd, amelyik neked szimpatikusabb és egyszerűbb! 

Az Emóció elméletileg ITP fennállásánál is fogyasztható, az immunrendszer működését kedvezően befolyásolhatja. Kérlek, a természetes szerek használata előtt is egyeztess a kezelőorvosoddal.

Az Emóció Huminiqum-mal együtt is fogyasztható, és a kicsi fiúnak is adható. Neki még ebben a bejegyzésben találhatsz ötleteket, termékeket és magyarázatokat.

Az Emócióról pedig itt találhatsz további érdekességeket.

Szép napot és jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Kedves Kinga. Koszonom gyors

Kedves Kinga. Koszonom gyors valaszodat. Eva

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

kérdés

Sziasztok!

7 éves fiamnak adom pár hete az emóciót,és most mellé gyógygomba kivonatot szeretnék adni, C vitaminnal. Az emóció mellé lehet neki adni? Illetve vannak tiltott készytmények amit egyáltalán nem lehet mellette szedni? Köszönöm szépen a visszajelzést!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció mellett

Olyan készítményt ne adjatok mellette, ami vírus és baktériumölő hatású, mert az elpusztítja a jó bacikat is.

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Sziasztok! Van egy 4 éves és egy 8 hónapos kislányom. Mindkettőnek szeretném az immunrendszerét megerősíteni a téli időszakra, mit ajánlanátok? A pici 1 csepp V...ntol cseppet kap, ez mivel lenne helyettesíthető, és mennyivel?

Másik nagy problémám, hogy a nagyobbik lányom szája körül piros kiütések vannak, a bőrgyógyászok szerint a cumitól. De egyelőre sajnos nem tudom elvenni tőle, bár már csak éjszaka használja. A rózsa-teafa balzsam jó lehet rá? Vagy esetleg tudok valami mást ajánlani? Már hónapok óta olyan a kis arca, de a szteroidos krémeken kívül más nem használ. Azt viszont nem szeretném már használni. Esetleg emésztéssel is lehet kapcsolatban? Akkor viszont Emóció?

Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel, Timi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Immun...

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni! A Nagyobbacskának, már adható akár Echinácea plusz is, vagy Manó Manna elixir...

A szája köré a rózsa-teafa, jó ötlet. Esetleg néha grapefruitmagolaj kivonattal is leecsetelném.

Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Köszönöm a gyors választ! A grapefruitmagolajos ecseteléshez fel kell higítani a cseppeket? Ez is jó immunerősítő a 4 évesnek, vagy ez túl keserű ízű? 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Ecsetelésre

Én nem hígítanám...
Ha ebben a formában meg tudod vele itatni, akkor elismerésem! Hacsak nem imádja a különösen keserű dolgokat! Inkább a Power Kids formulát ajánlanám.

Értékelés: Nincs

Pöttyös arc

Hát nem díjazza a keserű dolgokat, úgyhogy akkor ezt elvetjük. Viszont most megtaláltam a Neem olajat is a termékeitek között. A cumikiütésre ez is jó lehet? Vagymaradjak a rózsa teafánál?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

kiütésre

Én inkább a rózsa-teafával kezdeném, aztán, ha az nem válik be: jöhet a neem. De csodálkoznék, ha nem lenne jó!

Értékelés: Nincs

Újszülött puffadás

Sziasztok!

5 napos babának adható puffadásra? Espumisan helyett gondoltam. Köszönöm szépen! Ha adható akkor milyen mennyiség?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

5 hónaposnak

Igen adható, sőt már kisebbeknek is segít. 3-5 ml. Puffadásra érdemes kipróbálni még az édeskömény olajat is, olvasd el ezt és ezt a hozzászólást!

Értékelés: Nincs

Kedves Pálma

Köszönöm szépen a választ. Én 5 NAPOS babának kérdeztem,aki azóta már 6 napos

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

6 naposnak

Bocsi, nagyon félreolvastam. A válasz akkor is ugyanaz. Ezzel a mennyiséggel kezdjük...3 ml. Felezd el. Reggel a fele, délután a másik fele...

Értékelés: Nincs

6 naposnak

Semmi gond! Az egy csepp 1ml legyen?

Köszönöm: Csilla

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

3 ml.

Az emóció kupakján van mérce. Az alapján a 3 ml inkább 7-8 csepp. Szerintem...

De, ne aggódj, ha egy két cseppel több vagy kevesebb néha, akkor sincs gond!

Értékelés: Nincs
Szél Renáta képe

Íz

Lehet tudni, hogy milyen az íze?

Egy két éves és egy három hónapos kislányom van, leginkább a nagyobbik (és az édesapjuk) miatt kérdezem, hogy mibe csempésszem a biztos bevétel miatt. :) A kicsinek inkább közvetetten adom majd, szoptatás útján ;)

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Murcis íz

Szia!

Gratulálok nektek! 

Az Emóciónak elég murcis íze van, de egy intenzívebb gyümölcslé azért szépen elnyomja az ízét (almalé, baracklé). Lényegében bármilyen, nem meleg folyadékban, pürében elkeverhető.

Sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs
Szél Renáta képe

Murci

Szia Kinga!

Köszönöm a választ és a jókívánságokat de sajnos fogalmam sincs milyen az a murcis íz, még életemben nem hallottam ezt a szót..  

Körül tudnád írni? :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
B.Kinga képe

Murcis íz

Persze!  Valahogy úgy mondanám, hogy erjedt-savanyú íze és "illata" van... A színe pedig vöröses.

Szép napot nektek! 

Értékelés: Nincs

Más immunerosito mellett lehet-e inni?

Szia! Kislanyom mar jo ideje issza az Emóciót, este adom neki. Javasolta az orvosunk, hogy augusztusban csináljunk egy 30 napos kúrát ovi kezdés elott Kérdésem, hogy a kettő adható egyutt ? Koszi! Klári

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Adhatóak együtt is

Szia Klári!

Adható együtt is a két készítmény!

Szép napot, jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs

Hajhullás-vitamin/ásványianyag hiány?

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyre írok-e, nagyon elvesztem az oldalatokon, bár küzdöttem keményen, de annyi az infó... :o/

Érdeklődni szeretnék, hogy jó-e, ha hajhullásra az emóciót kezdem el szedni? Vagy inkább a Huminiqumot kéne? Esetleg mást?

Hogy konkrétabb legyek: valószínűleg részben vashiány miatt kezdett megint (kamasz koromban is volt egyszer, de valószínűleg pszichés okai voltak nagyrészt, plusz a vashiány) hullani a hajam, a Krauterblut szirupot szedtem eddig (kb 10 éve szedtem először, azóta kb fél évente 1-2 üveggel), most megpróbálkoznék mással, ami hosszabb időre rendbehoz. Úgy tűnik, tejfehérje érzékenységem lett/van, talán ez kavar be a felszívódásnál, bár már tartom a diétát 3-4 hónapja. (Egy-két kis hiba sajnos becsúszott, míg bele nem jöttem, de kb 5 alkalom volt ez alatt max.) A hajam kb 1 hónapja kezdett jobban hullani. Nem túl sok hajam van, és elég gyenge, vékony szálú. Tiszta samponom van, más kemkáliát sem használok. A kivizsgálás úton van. de sajnos nem megy gyorsan... Ezen kívül a szirup szedése nélkül gyakran érzem magam kimerültnek, aluszékonynak, fáradtnak, kissé sápadt ill. fehér a szemem alja, ezért gondoltam a vashiányra. Sima vérvételen benne voltam a határértékekben, a doki a 3 gyerekre fogja, hogy fáradt vagyok, de a szirupozás után mindig jobb. no comment...

Kérlek adjatok tanácsot, mi lenne a legoptimálisabb. Szeretnék nem túl sokféle szert szedni, nem vásárolhatok be nagyon.

Nagyon köszönöm a segítégeteket!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

hullik a haj

Mindenekelőtt egy pajzsmirigy kivizsgálást javasolnék, de alaposat, nem csak a sima vérvételnél készültet!

Közben pedig  ásványianyag/vitaminpótlásra: Mumió a legjobb, abban minden benne van. Árpafű, búzafű is hasznos, az alap hármas mellett: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj).

Értékelés: Nincs

Kedves Pálma!Köszönöm a

Kedves Pálma!

Köszönöm a gyors választ!

 Nagyon szép a neved! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Emóció Homoktövis kivonat(Ezerjófű) együtt

Sziasztok!  Az lenne akérdésem, hogy a az Emóció és a Homoktövis kivonat egyidőben szedhető? A D,K2 vitamint és a Krill olajat is az előzőekkel venném be. Köszönöm előre is a választ!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Együtt

Igen, ezek mehetnek együtt.
Értékelés: Nincs

Immunerősítés

Sziasztok!

2 éves kisfiam sokat beteg mióta bölcsibe jár, és szeretném megtámogatni az immunrednszerét, mit ajánlanátok neki? A 7 éves kislányomnak is tudtok valamit ajánlani? Ő keveset beteg, de azért neki is jót tennének.

A 2 két éves is kaphat az emócióból napi 30 ml-t?

Köszönöm!

 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

immun támogatásra

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni! A Nagyobbacskának, már adható akár Echinácea plusz is, vagy Manó Manna elixir...

A picinek az Emóció napi adagjának a negyedét a nagyobbacskának a felét adnám.

Értékelés: Nincs

Emóció mikortól?

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy az Emóció pontosan mikortól adható? Keresgéltem, mindenhol azt olvasom hogy pár hetes, 1 hónapos kortól. A babám 10 napos és a széklete nem krémes hanem darabos, túrószerű. A védőnő szerint nem működik még rendesen az emésztése és Biogaia cseppeket javasolt. Én inkább az Emócióval próbálkoznék ha lehet már 10 naposan adni. 

 

Köszönöm,

Bakos Nóra

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció babáknak

Bizony, már adható!

Értékelés: Nincs

Emóciót és propolisz tinktúrát együtt?

Sziasztok!

Emóciót és propolisz tinktúrát lehet együtt szedni?

Szilvi

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Emóció, propolisz

Szia Szilvi!

Igen, lehet, csak arra figyelj, hogy a kettő között hagyj legalább 2-3 óra különbséget!

Szép napot neked! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Emóciót és propolisz tinktúrát együtt?

Szia Kinga!

Köszönöm a gyors választ :)

Szép napot Neked is!

Szilvi

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Emóció mellett

Sziasztok! 

Amíg nem volt Emócióm, egy másik fajta mulitvitamin komplexet kezdtem el szedni (nem tudom, hogy le szabad-e írni a nevét, búzacsíra olaj, csipkebogyó, fekete áfolnya, fekete ribizli, karotta, zeller és cikória olajos kivonat van benne) A napokban tudtam venni egy üveg Emóciót, és ezt mindenképpen szeretném fogyasztani, mert a bélflóra-javító hatására szükségem van. Az lenne a kérdésem, hogy ez a két termék ütközik egymással és csak külön-külön érdemes őket szedni, vagy akár lehet egyszerre is, mert más jellegű készítmények? Köszönöm szépen! 

Kata

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Emóció mellett

Szia Kata!

Nyugodtan szedheted őket együtt! Nem ütköznek, és egészen más jellegű készítmények is. Az Emóció egy szimbiotikum, nem vitaminpótlásra hivatott, így remekül kiegészítik majd egymást.

Szép napot, jó egészséget neked! 

Értékelés: Nincs

Emóció mellett

Nagyon köszönöm! Szuper! :) 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Gyomorbántalmak

Kedves Mindenki! Segítséget kérnék az alábbi problémában. Az elmúlt fél évben diéta miatt 14 kilót szabadultam meg, azonban egy hónapja a gyomrom azt mondta, hogy elég. Hol fáj, hol olyan, mintha levegővel teli volna, hol pedig gyomorégéssel küszködök, melyhez gyomorból jövő köhögés párosul. Jónéhány praktikát kiprobáltam, a gasztroenterolóhus refluxra gyanakszik, azonban a gyomortükrözést megpróbálnám elkerülni. Tudnátok javasolni valamit? Az emóció a gyomorra hasznos lenne? Köszönöm

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció és a refux

Mindenképpen jó, de azt most mondom, hogy hónapokig következetesen kellene használni. Ami, még kiegészíthetné, mert kiváló refluxra is, az a cseppkőgomba kivonat!

És mindenképpen elmennék egy orvosi ellenőrzésre, ha egy hónapon belül nem javul...

Értékelés: Nincs

szénsavas Emóció?

Kedves Bionom csapat!

Már többször rendeltem Emóciót, de még soha nem tapasztaltam, hogy bármelyik flakon tartalma is szénsavasbahajló lenne, olyan hatása van, mintha szénsavasat innék. Ez természetes?

Köszönettel:

Beuska

 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció

Igen. Teljesen normális! Ha lejjebb görgetsz, több hozzászólásban is volt róla szó!

Értékelés: Nincs

Folytassam?

Sziasztok!

Én vagyok a következő aki mélységesen elégedett ezzel a termékkel.

Borzasztó gyomorégésre vettem. Igazából semmilyen gyomorvédő eddig nem vált be amit orvos írt fel. Kipróbáltam egy Grape Vital kúrát hátha helio bacter fertőzésem van de nem hozott változást. Ekkor beruháztam az emócióra. És az első 30ml után elmúlt a gyomorégés. Ezt az üveget kúra szerűen szedtem napi 2x30 ml. Semmi bajom nem volt. De most hogy 2 napja elfogyott vissza jött a gyomor panasz. Az étrendben mindent kipróbáltam. Folytassam a szedését, nem?

Egy aranyos zárszó: a lányom 1 éves múlt. Persze nem maradhat ki a "jóból". Az 5 ml adagját tisztán lehuzza, majd közli: nyamnyam 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Bionom.hu - Pálma képe

Az Emóció csodája!

Mindenképpen! Van közülünk olyan, akinek évek óta napjainak fontos része! Nagy megelégedésére!

Egészségetekre!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

hajnövesztés

Segítséget szeretnék kérni. Kislányaimnak (6 és 4 évesek) nagyon lassan nől a hajuk, és ez mellett még elég vékony szálú, és a vége elvékonyodik, töredezik is.A kisebbik elég válogatós,keveset eszik, a nagyobbik ugyan jó étvágyú, de szeretnék valami megbízható, és gyerekbarát (jóízű) táplálék kiegészítőt, amivel támogathatnánk a hajhagymákat.Egyébként jó az immunrendszerük, nem betegeskednek, vagy ha el is kapnak valamit gyors lefolyású, és többnyire gyógyszer nélkül otthon tudom orvosolni nekik. Válaszukat köszönöm előre is! Szép napot! Lívia

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Vashiányra vizsgálták őket?

Szia Lívia!

Vashiányra lettek esetleg vizsgálva a lányok (vérvétel)?

Szednek most bármilyen kiegészítőt, vitamint a mindennapokban?

Szép estét nektek! 

Értékelés: Nincs

hajnövesztés

Szia Kinga,

Nem. Nincs semmi probléma velük egyébként, így "felesleges" vérvételnek nem tenném ki őket.Vaskészítményt adtam nekik a tél folyamán, de különösebb változást nem tapasztaltam. Most nem kapnak semmit, időnként c vitamint. Valami hajtápláló vitamin érdekelne, ami pl szelént, cinket, rezet, vasat, és egyéb hajnak fontos vitamint, ásványi anyagot tartalmaz olyan mennyiségben és minőségben, amit ennyi idős gyerekek is bátran fogyaszthatnak..Tudnál javasolni valamit? Köszönöm! Szép estét! Lívia

Értékelés: Nincs
B.Kinga képe

Ásványi anyagok, vitaminok

Szia Lívia! 

Ez esetben először ezt a Mumiot javasolnám, ami számos ásványi anyagot és egyéb értékes, természetes összetevőt tartalmaz. Napi 1, alkalomadtán 2 golyócskát nyugodtan megehetnek már a lányok. A golyócskák vízben egyszerűen feloldhatóak, úgy is szedhetőek. Vitaminbevitel gyanánt a Manó Manna jó választás lehet.

Ha beveszik, megeszik a lányok, akkor a bio chlorella és spirulina algákat is kipróbálhatjátok; tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, klorofillal, és fehérjében is gazdagok. Kaphatóak por és kisebb tabletta formátumban is, a por akár gyümölcslében is elkeverhető.

A Mumio-Manó manna, vagy akár az algá mellett az "alap hármas" (probiotikumok, omega-3 zsírsavak, DK-vitaminok) is nagyon lényeges, erről itt olvashatsz bővebben.

Szép napot és jó egészséget kívánok nektek! 

Értékelés: Nincs
ani19 képe

Érdekes...

Sziasztok!

 

Kisfiamnak vettem. Egyik nap gondoltam egyet és megittam egy adagot,majd még egyet, és ma is. 3 napja tetőtől derékig kiütéses vagyok. Szokott ilyenem lenni,ha valamire allergiás vagyok,lettem. Ma reggel csak ezt ittam, ezért is gondolom hogy ez az oka. 

Szerintetek mi lehet a baj?? Eszembe jutott az, hogy talán nyomja ki belőlem a méreganyagokat?!

 

Köszönöm a választ!

Ani

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

allergia

Igen én is allergiára, valamiféle keresztallergiára gyanakodnék, és nagyon gyorsan elmennék egy allergiavizsgálatra! (vérből vett minta..) Biztosan nem méregtelenítés... Kipróbálhatod, hogy ha most néhány napig nem használod, akkor elmúlnak-e a kiütéseid, de a vizsgálatot akkor sem hagynám ki, hiszen jobb ha kizárják az irritáló dolgokat, és nem terheled velük a szervezetedet.
Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: