Bio kék mák (Glück), 250 g

  • Sütemény sütés
0Ft
4.6875
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (8 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI
  • Szakirodalom

Mák (Glück), 250 g

Alkalmazási tippek:

Vegán mákos-almás süti

vegan-almas-makos

Hozzávalók:

Elkészítése:

  1. A leírás sorrendjében összekevertem, kókuszzsírral kikent, lisztezett tepsibe öntöttem. A tetejét megszórtam dióval.
  2. Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütöttem.

 

Felhasználási javaslat: Sütemény sütéshez,  sütemények diszítéshez.

Kiszerelés: 250 g

Minősíti és forgalmazza: Davert Gmbh - Németország

Származási ország: Törökország

100 g energiatartalma 2250 kJ/537 kcal.

Összetevők: Kék mák.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Nyomokban glutént, szóját és olajos magvakat tartalmazhat.

A mák közvetlenül fogyasztható, egészségünk szempontjából kiemelkedő fontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, B6-, biotin-, E vitamin-, kalcium-, magnézium-, és vastartalma rendkívül magas.

Gyártó: 
Davert GmbH.
Cikkszám: B5M-020_alapertelmezett

Need to buy a larger volume

hello, hol lehet vásárolni nagyobb zsák mosatlan mákos?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Mák, kicsit nagyobb.

Ez van, ami egy kicsit nagyobb, de ennél nagyobb nem lesz...

This one is a little bit bigger, but this is the biggest. There will be no other size.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Mák, nagyobb kiszerelésben

Utánanézünk a forgalmazónál!

Értékelés: Nincs

Glück mák származási hely

Sziasztok! Mi a származási helye - hol termesztették - ezt a mákot? köszönöm, Ildikó

Értékelés: Nincs
epermami képe

Az összetétel fülecske

alatt megtalálod Ildikó:"Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, török, kék mák."

Értékelés: Nincs

Darált mák?

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy darált-e ez a mák? :) Köszönöm a választ!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Hogyan őrizzük meg a mák enzimtartalmát?

Ez szemes mák, tehát ezt még darálni kell.

Egyébként nem igazán javasolt előre darált mákot vásárolni, ugyanis a darált mák jelentősen veszít enzim tartalmából, minél tovább áll a zacskóban. A legjobb, ha felhasználás előtt beáztatod vízbe 10-12 óráig, majd utána megszárítod, és úgy őrlöd le. Így felélednek a mákszemekben az enzimek, és sokkal jobban tud hasznosulni a szervezetben.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Köszi szépen a segítséget!!

Köszi szépen a segítséget!! :)

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: